Opdateret 02:29

Er du endnu ikke abonnent?

Vil du gerne have adgang til artikler, brancheblade, nøgletal og seminar, der sætter dig og dine kollegaer i front?

Ja tak - læs mere

Messeoptakt: Formland

Formland Spring er klar med både gamle kendinge og nye initiativer. Her kan du opleve Creators Community og Greenhouse, men også en helt ny hal med fokus på fashion og accessories samt det nye bæredygtige udstillingsområde ’Circular Formland Days’.


PEJ TREND AW 23/24 – Genstart

De seismiske forskydninger i forbrugernes holdninger og handlinger, som blev initieret af…


Det siger abonnenterne

Lars Lyse Hansen

”Vi bruger 365DESIGN til at holde os opdaterede på designbranchen generelt. Mediet har gode artikler med dybde, som er professionelt skrevet. Vi ser 365DESIGN som en troværdig kilde til viden.”

– Lars Lyse Hansen
CEO, Bolia

Daniel

”Hos Hübsch benytter vi os primært af 365DESIGNs nyhedsbrev og de artikler, der nævnes her. Det giver os en rigtig god indsigt i vores branche med relevante artikler samlet et sted. 365DESIGN for os er lige så meget et talerør, hvor vi som virksomhed i samarbejde med 365DESIGN indimellem kan være med til at sætte fokus på vigtigt områder i branchen.”

– Daniel Henriksen
Sales & Marketing Director, Hübsch A/S

Morten Hansen

”Jeg og den øvrige salgsorganisation hos F&H har stor glæde af 365DESIGN. Derigennem får vi indblik i kommende indretnings- og materialetendenser, og vi kan orientere os om nyt fra kæderne og resten af vores branche.”

– Morten Hansen
Salgsdirektør, F&H

Læs artiklerne fra branchebladene her

365DESIGN udkommer fire gange årligt, og du kan læse artiklerne fra de trykte brancheblade online som en del af dit abonnement.

Find artiklerne fra den aktuelle udgave her >