Køkkengiganten HTH Nordic har ansat Freddy Lauridsen som ny direktør. Fra den 11. juni skal han styrke kunderejsen og den digitale udvikling hos HTH i Danmark, Norge og Sverige.

Nobia Danmark A/S, der ejer Invita, Uno form og HTH, har ansat Freddy Lauridsen, der de sidste ni år har været adm. direktør hos byggemarkedskæden Silvan.

Freddy Lauridsen skal være direktør hos HTH Nordic, hvor han får ansvaret for virksomhedens aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Her skal han blandt andet stå i spidsen for en optimering af den digitale kunderejse og samtidig styrke samspillet mellem de fysiske butikker og HTH’s online univers.

”HTH er i forvejen et stærkt brand i pæn vækst, som står for kvalitet og tidsløst design, og med masser af fremtidsmuligheder. Snart er jeg i fuld gang med at lære virksomheden og medarbejderne rundt omkring i hele landet at kende. HTH’s medarbejdere har skabt fantastiske resultater og kulturen er lige efter min bog, så jeg glæder mig til at koble den talentmasse med kundernes fremtidige behov,” udtaler Freddy Lauridsen i en pressemeddelelse.

Læs også: Kædeselskab skifter ud i toppen

Freddy Lauridsen har næsten 30 års erfaring med detailhandel – både til private og erhvervskunder. Derfor er den adm. direktør for Nobia Danmark, Rune Stephansen, glad for at få Freddy Lauridsen med ombord netop nu, hvor der er stigende efterspørgsel efter nye køkkener – både hos privatkunderne og i B2B-segmentet

”I en tid med voldsom vækst, er vi meget fokuserede på at optimere alle salgsled og -kanaler fra online til butik med fokus på kundeoplevelsen. Freddy Lauridsen har et solidt erfaringsgrundlag, når det gælder om at sætte kunden i centrum og få det digitale univers til at spille sammen med de fysiske butikker. Han er samtidigt kendt som ’medarbejdernes mand’ med talent for medarbejdertrivsel. Derfor er han den helt rigtige at få med til udfolde det vækst-eventyr, som HTH lige nu befinder sig midt i,” fortæller Rune Stephansen i pressemeddelelsen.


Freddy Lauridsen tiltræder sin nye direktørstilling hos HTH Nordic den 11. juni 2018.

HTH blev grundlagt i 1966 af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr. I dag har HTH cirka 100 butikker, som er fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland.