Møbelgiganten BoConcept tager en prestigefyldt pris med hjem fra Global Franchise Awards 2019 i Las Vegas, USA.

Den danske møbelkæde BoConcept er netop vendt hjem fra dette års Global Franchise Awards 2019 i Las Vegas i USA. Kongressen er den største begivenhed inden for franchiseverdenen, når det gælder forretningsudvikling og personlig udvikling.

Møbelgiganten er dog ikke kommet tomhændet til Danmark. BoConcept hev nemlig prisen som ’Best Lifestyle Franchise of 2019’ med hjem. Det skriver BoConcept i en pressemeddelelse.

Prisen hylder dygtighed og professionalisme inden for internationale franchisevirksomheder og anerkender de brands, som har gjort det særligt godt.

De kvaliteter, som BoConcept er valgt ud fra, er blandt andet vækst og ambitioner i udlandet, stærk support til franchisetagerne, en stærk marketingkampagne samt viljen til at fremme en franchisevirksomhed som koncept.

Og med en årlig omsætning på over en milliard, er det da heller ikke så underligt, at BoConcept var en af de virksomheder, der lå til at vinde prisen.

Møbelgiganten er fortsat i fuld gang med at udvide sit butiksrepertoire og forventer for det igangværende regnskabsår at ekspandere vækstkurven med sine nye butikker verden over.