Rettighederne fra en designvirksomheds portefølje er overgivet til en anden designvirksomhed. Det betyder, at både produktion, design og distribution flytter hænder, og stifteren bliver en del af en ny familie. 

I midten af juni 2022 overtog Novoform rettighederne til produktion og distribution af Malling Livings designportefølje. Aftalen betyder, at Malling Livings design vil få styrket sin position og vinde større udbredelse gennem tilhørsforholdet til Novoform, der allerede er etableret i både ind- og udland. Stifter af Malling Living, Rikke Malling, vil fortsat være tilknyttet brandet og tilføje nye design.

Novoform har eksisteret siden 2011 og Malling Living siden 2016. Der er et slægtskab mellem de to virksomheder i stil og materialevalg, så det bliver en forholdsvis simpel opgave at implementere brandets design i Novoform-familien.

”Med overtagelsen af rettighederne til Rikke Mallings stærke designportefølje, kommer vi til at udvide vores kollektion i et tempo, der ellers ikke kunne lade sig gøre. Produkterne passer perfekt til vores eksisterende kunder i ind- og udland, og vi ser store synergier allerede på den korte bane. Vi ser et stort potentiale for vores samlede kollektion og kommer nu til at sætte endnu mere fart i vores ambitiøse vækstplaner,” fortæller indehaver af Novoform, Kristian Jakobsen.

Foto: Malling Living