Siden 1996 har Egetæpper målrettet arbejdet med bæredygtighed. Det arbejde har nu givet virksomheden en af EU’s miljøpriser, der uddeles hvert andet år.

Få udvalgte virksomheder har netop modtaget forskellige miljøpriser fra EU for deres arbejde med at sikre en mere bæredygtig fremtid. En af de virksomheder er Egetæpper, der efter 22 års målrettet miljøarbejde har modtaget prisen ’Management Award for Sustainable Development’.

”Vi er utroligt stolte over den anerkendelse, der ligger i at modtage prisen for miljøledelse. I 2013 besluttede vi, at vi vil være den tæppeproducent i verden, der er bedst til CSR. Vi tror på, at bæredygtighed betaler sig, og vi ser denne pris som et tegn på, at vi er på rette vej,” udtaler CEO, Svend Aage Færch Nielsen, i en pressemeddelelse.

Egetæpper har siden 1996 arbejdet med miljøledelse. Det begyndte som et frivilligt tilvalg, men i dag ser virksomheden anderledes på det. Som virksomhed har Egetæpper nemlig et ansvar for ikke at påvirke verden negativt, mener Svend Aage Færch Nielsen.


EU’s miljøpriser uddeles hvert andet år til de mest miljøbevidste virksomheder i Europa. Formålet med priserne er at fremme innovative og bæredygtige tiltag på miljøområdet.