Når Stockholm Furniture & Light Fair 2019 slår dørene op til den årlige interiør– og møbelmesse den 5. februar, vil Eva Solo fremvise sin første møbel- og lampekollektion.

I mere end to generationer har Eva Solo fyldt de danske køkkener med diverse køkkenartikler, service og stel, men inden længe vil virksomhedens design også være at finde i de danske stuer. Eva Solo udvider nemlig sit brand til resten af hjemmet med en ny produktkategori Eva Solo Furniture. Det offentliggør virksomheden i en pressemeddelelse.

Designvirksomhedens debutkollektion, som vil være at opleve på Stockholm Furniture & Light Fair den 5.-9. februar, består af ti produktserier. Eva Solo beskriver kollektionen, der både indeholder møbler og belysning, som opsigtsvækkende, hvor klare og æstetiske linjer skaber ro, varme og enkelhed.

 

Håndværk, materialer og design i fokus

Målet for Eva Solo Furniture, som blandt andet er designet af designduoen Tools og ARDE, er at skabe produkter med høj brugsværdi.

”Et møbel er funktionelt, når det på alle planer føles rigtigt – hverken mere eller mindre. Ægte og langtidsholdbart design skabes nemlig med passion. Det handler mere om kærlighed end kold beregning. Det er derfor, at vi med stolthed kan sige: Vi laver møbler, fordi vi har lyst,” forklarer Jan Engelbrecht, CEO hos Eva Solo A/S.