FDB Møbler har nu indgået samarbejde med 20 af Danmarks førende design- og møbelhuse, som fremover vil forhandle FDB møblerne.

FDB Møbler var for første gang at finde på Formland-messen i august sidste år, hvor Business Unit Manager Gitte Matzen dengang løftede sløret for, at møbelbrandet gerne ville ud i de danske designbutikker. Et ønske, der nu går i opfyldelse, hvor FDB Møbler forhandles i 20 af Danmarks førende design- og møbelhuse. Blandt de 20 møbelhuse er Magasin, Louisiana og Illums Bolighus.

”Vi kan se, at der er kolossal interesse for både de klassiske møbler og vores nye design på nettet. Men der er mange kunder, der meget gerne vil opleve møblerne og se dem fysisk, inden de køber. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå samarbejde med 20 af de førende butikker inden for møbler og design, så det nu er muligt at se og prøve varerne over hele Danmark,” siger direktør for FDB Møbler, Ole Kiel, i en pressemeddelelse.

Ud over at FDB Møbler kan opleves og forhandles fysisk i butikkerne, har FDB Møbler også indledt et samarbejde med flere af butikkernes webshops, som gør det muligt for kunder at opleve og bestille det fulde sortiment. Det gælder blandt andet Magasin.dk, hvor FDB Møbler er det første møbelbrand, der kan købes online fra starten af november.

FDB Møbler bliver i forvejen solgt på shopping.coop.dk, men har siden 2015 åbent FDB Møbel-butikker flere steder i Danmark.