Isabel Ahm er det seneste skud i FDB Møblers designteam, som siden 1941 har skabt ikoniske møbler til FDB Møbler. Den nye designprofil har allerede materialiseret sine første streger.

Isabel Ahm, som blev uddannet møbeldesigner fra Kunstakademiet i 2007 og er kendt for sin medvirken i tv-programmet ’Danmark Næste Klassiker’, skal nu være med til at designe klassikere for FDB Møbler.

Faktisk har Isabel Ahm allerede materialiseret sine første streger for FDB Møbler i form at et nyt spisebord. Om det nye design fortæller den danske designer:

”Det nye spisebord er skabt ud fra en nysgerrighed om, hvordan danskernes vaner i forhold til spise, sove og være sammen er. Derfor er spisebordet også designet, så det kan passe til flere forskellige steder og anledninger.”

Hos FDB Møbler er direktøren Ole Kiel også glade for det nye spisebord, Åstrup, og Isabel Ahm fremover bliver en fast del af møbelvirksomheden.

”Vi er utrolig stolte over at kunne byde Isabel Ahm velkommen til vores team af designere hos FDB Møbler. Åstrup er endnu en forskønnelse til vores eksisterende sortiment af ikoniske møbler, og vi glæder os meget til, at det vil finde en plads i danskernes hjem, hvor det vil kunne samle både yngre og ældre generationer,” fortæller Ole Kiel, direktør hos FDB Møbler.