Da Kähler Design A/S blev solgt til Rosendahl Design Group sidste efterår, lød aftalen på, at den velkendte Kählerbutik på Kählersbakken i Næstved fortsat måtte bruge Kähler-navnet et år frem. Nu er tiden kommet, hvor Kähler bliver skiftet ud med Warm Nordic & Friends. 

I oktober sidste år overtog Rosendahl den fulde ejerandel af designikonet Kähler Design A/S. Kählers daværende hovedkontor og historiske keramikværksted på Kählersbakken i Næstved var dog ikke med i handlen og forblev i tidligere ejer Frantz Longhis hænder. Som en del af aftalen måtte butikken på Kählerbakken bruge Kähler-navnet til den 1. november 2019. Det skriver sn.dk. 

Fra d. 19. september 2019 bliver butikken på Kählersbakken derfor skiftet ud med møbelbrandet Warm Nordic, som ligeledes er stiftet og ejet af Frantz Longhi.

I den nye butik, der kommer til at hedde Warm Nordic & Friends, vil der fortsat blive solgt dele fra Kählers sortiment samt moderniserede udgaver af møbler fra designnavne som Hans Olsen, Knud Færch og Svend Aage Holm-Sørensen under Warm Nordic-brandet.