Pr. 1. oktober overtog bestyrelsesformand Nadia Lassen positionen som CEO for lampebrandet Nuura. Den tidligere CEO, Sofie Refer, fortsætter som kreativ direktør.

Lampebrandet Nuura har fået ny CEO pr. 1. oktober. Den nu tidligere bestyrelsesformand, Nadia Lassen, træder ind som CEO for Nuura i stedet for Sofie Refer. Posten som bestyrelsesformand overtages af Peter Østerberg, mens Sofie Refer får bedre tid til at fokusere på den kreative del som kreativ direktør.

”Som aktiv partner i Nuura og tidligere CEO for designsuccessen By Lassen er Nadia Lassen den helt rigtige til posten som CEO af Nuura, og det er med glæde, at jeg overdrager posten,” udtaler Sofie Refer i en pressemeddelelse.

Sofie Refer vil i sin rolle som kreativ direktør holde fokus på at gennemføre virksomhedens planer for de kommende produktlanceringer, herunder kommende samarbejder med eksterne designere, som er en del af Nuuras fremtidige produktstrategi. En rolle, som Sofie Refer ser frem til at indtage på fuld tid.

Læs også: Nuura: Lad lyset tale

”Personligt glæder jeg mig over, at jeg nu fuldt ud kan dedikere mig til det kreative arbejde, og i langt højere grad kan være med til at sikre den høje design- og lyskvalitet, vi ønsker i Nuura,” forklarer Sofie Refer.

Nadia Lassen giver også udtryk for, at hun glæder sig over sin nye position som CEO.

”Jeg har set frem til at indtræde i rollen som CEO og til at påtage mig et endnu større ansvar for den daglige drift af Nuura. Nuura har allerede fået en fantastisk start, og jeg glæder mig til, sammen med vores dygtige medarbejderteam og Sofie Refer som kreativ direktør, at bygge Nuura endnu stærkere både internt og eksternt,” udtaler Nadia Lassen.

Nuura har haft stor succes, siden de første lamper blev leveret ud for seks måneder siden. Brandet har mærket en stigende efterspørgsel og voksende distribution, der nu omfatter salg i 15 lande fordelt på detail og indretningsprojekter.