Den danske designvirksomhed Please Wait to be Seated kan, efter udstilling på Stockholm Furniture & Light Fair 2018, se frem til et produktionsboost med en kæmpeordre på 1.200 barstole.

I samarbejde med en svensk forhandler skal det danske møbelfirma levere 1.200 barstole, som skal figurere i et nyt Volvo-koncept. Den store ordre indebærer en lidt længere leveringstid, som strækker sig over de næste to år:

”Den første portion er allerede i gang med at blive produceret,” fortæller administrerende direktør og medejer Peter Mahler Sørensen, i en pressemeddelelse.

”Vi er jo stadig en ung og rimelig ukendt størrelse, hvorfor det primært er de professionelle indretningsarkitekter og de mest innovative slutbrugere, der har fået øjnene op for vores fantastiske verden af stole, borde, lamper og accessoires. Således er vi også ekstrem stolte af, at skulle levere til netop Volvo Car Group. Et innovativt og designorienteret bilmærke, der på elegant vis sætter mennesket først, ” udtaler Peter Mahler Sørensen.

Helt overordnet har Stockholm Furniture & Light Fair 2018 været en givende mulighed for Please Wait to be Seated.

”Generelt har årets Stockholm Furniture Fair været en god anledning for Please Wait to be Seated til at møde de skandinaviske indretningsarkitekter, en række beslutningstagere fra de store global svenske brands og måske specielt de oversøiske interiør– og møbelforhandlere, som er nysgerrige efter unge og progressive danske brands,” slutter Peter Mahler Sørensen.