Sofacompany indgår samarbejde med tøjdesigner

I begyndelsen af foråret lancerer Sofacompany to møbeldesign, som møbelvirksomheden har skabt i tæt samarbejde med en anerkendt, dansk tøjdesigner.

Danske Sofacompany har indgået et debutsamarbejde med tøjdesigneren Søren Le Schmidt. Ifølge Sofasompany har duoen forenet det bedste fra henholdsvis mode- og interiørverdenen.

Der er ingen tvivl om, at Sofacompany er yderst tilfredse med resultatet, som samarbejdet har resulteret i. Line Nevers Krabbenhøft, som er Head of Design hos Sofacompany, fortæller i en pressemeddelelse til 365DESIGN:

“I Sofacompany tror vi på, at mode og møbler går hånd i hånd, og med dette samarbejde viser vi, at kombinationen skaber kreativitet og innovation, hvilket i sidste ende har resulteret i fænomenalt design. Vi er hamrende stolte af vores samarbejde med Søren Le Schmidt, fordi han er rebelsk og overraskende i sit design. Han går op i, at tingene er lavet ordentligt, og han har stor respekt for håndværket.”

Søren Le Schmidt, der er uddannet skrædder og har kreeret design, som blandt andet er blevet båret af H.K.H. Kronprinsesse Mary, Sara Grünewall og Trine Dyrholm, er også glad for at bidrage med design til interiør- og møbelbranchen.

”Jeg har altid været fascineret af indretning, og jeg elsker at udfordre mig selv kreativt også på andre måder end ’bare’ med tøj. Derfor synes jeg, at designsamarbejdet med Sofacompany har været så fedt og gavnligt for min kreativitet,” siger Søren Le Schmidt.

Søren Le Schmidt design til Sofacompany består af en multifunktionel sofa, der kan transformeres til en sovesofa og en dining puf, som er en kombination af en puf og en spisebordsstol. Begge design er betrukket med 100 procent recycled tekstil. Designsamarbejdets produkter kan forhandles fra den 6. marts 2020.