Succesen fortsætter for designvirksomheden Spring Copenhagen, der netop er blevet nomineret til Entrepreneur of the Year i kategorien start-up.

I foråret løb de to stiftere af designvirksomheden Spring Copenhagen, Claus Nielsen og Peter Sørensen, med sejren i TV2-programmet Vejen til Seier. Med sejren fulgte en investering på 6 mio. kroner – en investering som iværksætterduoen blandt andet har brugt på at øge virksomhedens internationale distribution og produktudvikling af lamper.

Og succesen fortsætter for den unge designvirksomhed. Spring Copenhagen er nemlig blevet nomineret til Entrepreneur of the Year inden i kategorien start-up. Det offentliggør Spring Copenhagen i en pressemeddelelse.

”Vi er enormt stolte over at være blevet nomineret til årets iværksættere i 2019. Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, så vi er udvalgt i skarp konkurrence med mange andre dygtige iværksættere,” udtaler Peter Sørensen, der er CEO og partner i Spring Copenhagen.

For at blive nomineret skal de nystartede virksomheder igennem nåleøjet hos konkurrencens jury, der består af prominente navne fra det danske erhvervsliv. Juryen udvælger virksomhederne ud fra deres iværksætterånd, indtjening, strategisk virksomhedsudvikling, personlig integritet, innovation og fremtidigt potentiale.

”Virksomheder i kategorien start-up skal have potentiale og drive – og så skal de være kendetegnet af ambitionsniveau, gennemslagskraft og iværksætterånd. Den regionale nominering er en anerkendelse af fundamentet for vores virksomhed – og ikke kun vores store vækst siden starten i 2015. Det gør nomineringen til noget helt særligt, vi også kan bruge i det videre arbejde med at bygge vores virksomhed op,” tilføjer Peter Sørensen.

I første omgang er Spring Copenhagen nomineret i den regionale kåring, der finder sted ved et stort anlagt show den 29. oktober 2019. Hvis den kun fire år gamle virksomhed løber med sejren, kan de se frem til landsfinalen den 28. november 2019.