I forbindelse med Rosendahl Design Groups køb af Kähler Design har mere end 75 procent af de ansatte hos Kähler nu fået en fyreseddel.

I forbindelse med, at Rosendahl Design Group for ganske nyligt købte Kähler Design, fik 26 medarbejdere fra Kähler en skidt start på ugen. Mere end 75 procent af de ansatte ved Kähler er nu blevet afskediget.

”Det er et meget stort antal, og det er arbejdspladser, som Næstved mister, så set fra en lokal vinkel, er det svært at se den positive historie,” udtrykker Jesper Holst Schmidt, der er adm. direktør hos Kähler Design lidt endnu, i en kommentar til Sjællandske Medier.

Jesper Holst Schmidt får lov at beholde sin titel som adm. direktør til og med den 31. oktober, og som medejer får han 25 procent af salgssummen. De resterende otte ansatte følger med til Hørsholm, hvor Rosendahl Design Group har hovedsæde.

Til Sjællandske Medier udtaler Executive Vice President hos Rosendahl Design Group, Charlotte Fly Andersen, at ikke alle de ønskede medarbejdere er flyttet med over til Rosendahl Design Group.

“Det er ikke alle, som har mulighed for eller lyst til at rykke arbejdspladsen fra Næstved til Hørsholm,” forklarer hun.

De otte medarbejdere, der flyttes med til Hørsholm, er en blanding af folk, som beskæftiger sig med produktudvikling, indkøb og marketing.

Købet af Kähler Design har virkning fra månedens udgang.