To danske designbrands vinder prestigefyldt pris

Den prestigefyldte reddot design award 2017 er netop blevet uddelt, og på vinderpodiet står blandt andet to danske virksomheder med kvalitetsmøbler til børneværelset.

To danske virksomheder, der er kendt for at udvikle møbler og interiør til børneværelset, har netop modtaget en af de mest prestigefyldte anerkendelser inden for designverdenen, nemlig reddot design award 2017.

Det er virksomhederne Flexa og Done by Deer, der har fået overrakt priserne for design af høj kvalitet. De har dermed vundet over cirka 4.700 andre design fra 54 forskellige lande.

Foto: Yummy+ af Done by Deer

Ikke mindre end tre design fra virksomheden Done by Deer modtager den internationale hæder for bedste produktdesign. Det er serierne Little interiors, Yummy Plus og Activity play mat, der har vundet for deres høje kvalitet.

Foto: Activity play mat af Done by Deer

Flexa vandt med sin serie Popsicle, der er designet af Herman Studio. Det er en komplet serie af premium møbler og interiør til børneværelset, og kollektionen er skabt med sans for alle detaljer og med udgangspunkt i Flexas viden om børn og deres behov.

Foto: Popsicle af Flexa