Wendelbo Interiors viser brand frem på Northmodern

I 2015 etablerede Wendelbo Interiors brandet Won. Virksomheden har de seneste år oplevet stor interesse på deres skandinaviske møbler, som de lige nu udstiller på interiørmessen Northmodern.

Wendelbo Interiors’ selvstændige brand Won er at finde på Northmodern-messe i København, som løber af stablen i disse dage. Virksomheden har de seneste år vækstet, hvilket har ført til udvidelse af deres produktionsfaciliteter. Wendelbo Interiors udvider nu yderligere, så de i de kommende år vil have kapacitet nok til at producere for eksisterende såvel som nye kunder.

Med udvidelse af produktionsfaciliteter og etablering af nyt brand med mere ung og urban profil forbereder Wendelbo Interiors sig på fornyet vækst.

”Vi har oplevet stor interesse for vores skandinaviske designermøbler – ikke mindst for vores nye brand Won, der har en ung og urban profil,” siger administrerende direktør Lars Wendelbo.

Det vil være muligt at spotte brandet Won på messen NorthModern, hvor de står klar til at vise deres nyeste designs frem.