I forlængelse af virksomhedens produktlinje med sundhedsfremmende aktiviteter og produkter har Witt netop købt 30 procent af den unge svenske virksomhed, Teministeriet, der producerer special-te.

Fra udelukkende at have med hvidevarer at gøre, har sundhed, helse og naturen de seneste år været i fokus hos Witt. Under fællesnævneren innovation, godt design og høj kvalitet forhandler, udvikler og distribuerer Witt en lang række produktkategorier, der spænder fra emhætter og køkkenmaskiner til plæneklippere og babyudstyr, og nu også te. Den nye investering i Teministeriet kommer til at høre under velværeklinikken Wittclinic, der beskæftiger sig med sundhedsfremmende aktiviteter og oplevelser såsom skønhedsbehandlinger, vakuumterapi og yoga.

Visionen er at kombinere østens gamle te-tradition med velvære og den skandinaviske kultur, mininmalisme og design.

”Vi kigger altid på at udvide vores produktportefølje, og så er det naturligt at kigge på noget, der ligger i umiddelbar forlængelse af de produkter, vi allerede har i porteføljen. Vi har længe kigget efter at udvide vores portefølje til også at omhandle convenience-produkter, hvor te hører ind under, og med Teministeriet har vi fundet et perfekt match med den entreprenørånd, der kendetegner den måde, vi selv driver forretning,” fortæller Business Development Manager hos Witt, Kim Simonsen, om baggrunden for købet og uddyber:

”Vi distribuerer i forvejen produkter til brygning af te, og næste led er jo selve teen, der skal brygges. Teministeriets design og innovative tilgang til smage og kvalitet går godt i spænd med vores måde at drive forretning på, og vi glæder os til at være en del af denne virksomhed i fremtiden. Med Teministeriets fortsatte internationalisering kommer Witt med kompetencer inden for logistik og distribution, som vi kan bidrage med i den sammenhæng.”

Gensidig glæde over samarbejde
Det bliver set frem til samarbejdet fra begge virksomheders sider. Grundlæggeren af den unge tevirksomhed Ole Johnsen ser også fordele i at Witt bliver en del af ejerkredsen.

”Vi har gennem det seneste år haft en god dialog med Witt omkring internationalisering af Teministeriet og produktudvikling og er både stolte og glade for at have fundet en løsning sammen med Witt omkring medejerskab af Teministeriet,” fortæller han.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Medstifter at virksomheden Kathryn Brown beskriver, at det er hendes drøm at genskabe alt det, som hun lærte om te under sin opvækst i Taiwan, og genskabe det med smage og designæstetikker fra Skandinavien.