Vil du undgå at blive smidt af, når din prøveadgang udløber?

Så har du mulighed for at forlænge dit abonnement herunder. Forny abonnementet inden din prøveadgang udløber og spar 20 % på det første år.

Ja tak, jeg vil gerne fortsætte

1.760,-

det første år

Normalpris: DKK 2.300,-

Pro abonnement

Tre ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

5 brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Top 100 rangliste over branchens aktører

Én billet til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

6.000,-

det første år

Normalpris: DKK 7.500,-

Business abonnement

Tre ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

10 brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Fuld rangliste over branchens aktører

Live brancheanalyse

Fem billetter til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

Andre, der abonnerer


Udgivelsesplan 2024


No. 1 2024
12.01.24

Formland Ed.
31.01.24

No. 2 2024
25.04.24
(Trends & tradition)

No. 3 2024
06.06.24
(3 days of design)

Formland Ed.
15.08.24

No. 4 2024
10.10.24

Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på 365DESIGN? Vi sidder klar til at hjælpe dig på [email protected] eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

Beklager, men du skal være logget ind for at se denne formular.

Det siger abonnenterne


”Som projektleder på Formland er 365DESIGN og specielt nyhedsmailen det vigtigste redskab til på daglig basis at holde mig ajour med den branche, som vi befinder os i.Det samme gælder for vores sælgerteam, som aktivt bruger nyhederne i deres dialog med kunderne, og måske ligefrem finder nye leads til deres salgsarbejde.

Branchebladet er til fordybelsen og nysgerrigheden på branchen, og går flittigt på rundtur i hele vores team.”

– Flemming Andersen,
Projektleder, Formland

Daniel

Daniel
”Hos Hübsch benytter vi os primært af 365DESIGNs nyhedsbrev og de artikler, der nævnes her. Det giver os en rigtig god indsigt i vores branche med relevante artikler samlet et sted. 365DESIGN for os er lige så meget et talerør, hvor vi som virksomhed i samarbejde med 365DESIGN indimellem kan være med til at sætte fokus på vigtige områder i branchen.”

– Daniel Henriksen
Sales & Marketing Director, Hübsch A/S

“At følge med hos 365DESIGN giver mig mulighed for at få indsigt i forbrugeradfærd, trends og livsstil. Jeg læser altid brandportrætter og opdateringer fra messer. Jeg læser ligeledes trendartikler, og holder mig derigennem opdateret på kommende sæsoners farver og materialer. Netop dette er for mig rigtig vigtigt. Jeg tager på messer og inspirationsture rundt i Europa, men det er godt også at få en anden vinkel på de ting, som man ser. Det kan være med til at be- eller afkræfte, den retning man arbejder i.”

– Lone Bødker Pedersen
Product Manager, Nordlux

Ofte stillede spørgsmål

365DESIGN giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

Vi holder dig opdateret på design-, møbel- og interiørbranchen på den online nyhedsportal 365design.dk og i tre ugentlige nyhedsmails. Det trykte branchemagasin udkommer fire gange årligt. Alle artiklerne fra det trykte magasin kan du selvfølgelig også læse online.

365DESIGN er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – design-, møbel- og interiørbranchen. Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet.