Fredagsinspiration: Fire favoritter fra Tendence

I denne uge sætter fredagsinspirationen fokus på produkter, som redaktionen på 365DESIGN spottede under Tendence. Bliv blandt andet inspireret af en usædvanlig porcelænslampe eller af skåle skabt med en særlig japansk teknik.

365DESIGN hylder ugen, der gik, og tager hul på weekenden ved at præsentere en række inspirerende og højaktuelle produkter. I denne uges fredagsinspiration markeres afslutningen af interiørmessen Tendence ved at præsentere fire favoritter spottet på messen.

Tørreproces skaber unikke udtryk.
Disse skåle er drejet af stammen fra et nyfældet træ og er lavet af designeren Thomas Pildner. Deres særegenhed opstår især i tørreprocessen, når skålene krakelerer og deformerer og skaber helt unikke udtryk.

 

 

 

 

Japansk skabelsesteknik
‘Urushi Art Bowl’ er designet og håndlavet af Clemens Gerstenberger. Skålene er inspireret af lys og skygge, og det er tanken om tilfældige former og teksturer, der har skabt produktet. Teknikken bag er den særlige japanske teknik: ‘Urushi’.

 

 

 

 

Flere lag af porcelæn
Lenka Záhorková er designeren bag denne smukke lampe skabt af flere lag af porcelæn. Lyset virker intenst eller svagt alt afhængig af, hvorfra beskueren kigger på lampen.

 

 

 

 

 

Når patinering skaber design
Disse antikke spejle blev også spottet på Tendence, som har en hypnotiserende effekt med sine smukke markeringer og forskelligheder. Spejlene fra det italienske Antique Mirror er skabt over tid, som har fået spejlene til at patinere smukt.