Fredagsinspiration: Praktiske og dekorative rulle- og barborde

Bar- og rulleborde er i den seneste tid flyttet ind hos flere og flere i indretningen – og med god grund. Bordene er både praktiske og dekorative og kan bruges i mange forskellige rum i boligen.

 

1 | Broste Copenhagen

Roger

Også Broste Copenhagen har lavet sin fortolkning af det populære rullebord. Med sin runde form skiller den sig ud og omfavner trenden med sit enkle formsprog og smukke detaljer. Roger barvognen kan indgå som et dekorativt element til indretningen, hvor en vase på bordet kan pynte i stuen, eller hvor lækre cremer og håndklæder kan komme til sin ret på badeværelset.

 

2 | House Doctor

Use

Hvis man er på udkig efter et rullebord med mange forskellige funktioner, så er Use fra House Doctor et godt bud. Rullebordet er designet i sort stål med hjul, hvilket gør bordet ekstra praktisk. Brug bordet som både magasinholder og barvogn eller som et ekstra bord, hvor du kan arrangere dit eget stilleben med vaser, bøger og lys.

 

3 | Nordal

Golden

Interiørbrandet Nordal har flere bud på det snart ikoniske rullebord – og et af dem er Golden. Rullebordet er designet i en sofistikeret art deco-stil med messingoverflade og mørke glasplader, som taler ind i tidens indretning. Brug Golden barbord eller sidebord i stuen eller som afsætningsbord i eksempelvis køkkenet.

 

4 | Hübsch

Hübsch Rullebord

Rullebordet fra Hübsch passer med sit stringente og minimalistiske design ind i de fleste hjem. Bordet er lavet i metal, hvilket giver bordet et råt og stilrent udtryk med mange funktioner og muligheder og passer ind på både badeværelset, i køkkenet, stuen eller soveværelset.