Trendstefan: “IMM Cologne er en vigtig designaktivitet”

Trendstefan har endnu engang lagt et besøg forbi en af verdens største og vigtigste designaktiviteter inden for design-, interiør- og møbelbranchen. 365DESIGN har kortlagt de væsentligste trends og tendenser, som den svenske blogger spottede under messen.

Hvis du spørger den svenske trendekspert og blogger Trendstefan, så er han ikke i tvivl om, at IMM Cologne giver brands og aktører inden for design-, interiør- og møbelbranchen den gyldne mulighed for at få en tidlig idé om, hvilken retning de kommende trends og tendenser i verden bevæger sig hen i.

365DESIGN har i den forbindelse kortlagt tre af de væsentligste trends og tendenser, som den svenske blogger og trendekspert tog med sig hjem fra den tyske messe.

 

Ovale spiseborde

En af de gennemgående trends på messen var ifølge Trendstefan store, ovale spiseborde i træ. Ovale spiseborde i en lys træsort med runde kanter var især at spotte i flere afskygninger. Her ses et eksempel fra Henk.

Foto: Trendstefan

 

Rumdelere

Under messen så Trendstefan flere udgaver af reoler og skabe, der fungerede som rumdeler. Reoler og skabe med blandt andet et skrivebord indbygget er som sådan ikke en ny trend. Men som den svenske boligentusiast påpeger, så er det første gang, at han ser reoler og skabe, der skal fungere som rumdelere.

Foto: Trendstefan

 

Blå som trendfarve

Den væsentligste trenddetalje, som Trendstefan spottede på IMM Cologne, er farven blå, som også er blevet kåret til Årets Farve 2020. Trendstefan knipsede billeder fra flere forskellige brands, som anvendte farven i sine udstillinger og produkter.

Foto: Trendstefan