Tirsdag åbner møbelmessen i Göteborg. Det er tredje gang, at messen afholdes på Svenska Mässan, og i år har man valgt at udvide arrangementet fra to til tre dage.

Fra den 12.-14. september mødes aktører fra møbel-, interiør– og belysningsbranchen på Möbelmässan Göteborg. Det er tredje gang, at messen afholdes på Svenska Mässan i Göteborg, Sveriges næststørste udstillings- og kongrescenter, hvor man i år har 70 udstillere med, hvilket er flere end sidste år.

Det er Svenska Mässan, der i samarbejde med brancheorganisationen MIBO gennemfører messen, der i år har fået vokseværk og er blevet udvidet med en enkelt dag, så deltagerne nu kan bruge tre dage i Sveriges andenstørste by. Udvidelsen er sket efter ønske fra udstillerne.

Möbelmässan Göteborg – også kendt som Gothenburg Furniture Fair – fungerer ikke bare som mødested for den svenske – men for hele den nordiske – møbelbranche, og kan igen i år fremvise de seneste produktlanceringer inden for polstrede møbler, belysning, tæpper og interiørgenstande. Derfor er messen en kærkommen mulighed for at få en føling med branchepulsen og tale med en række vigtige leverandører inden for møbelbranchen og se de seneste produktlanceringer.

Sidste år tiltrak Möbelmässan Göteborg 1.500 deltagere fra hele Norden, og fra arrangørernes side forventer man, at dette års messe bliver endnu større. Samtidig er Möbelmässan Göteborg ikke blot et samlingssted for udstillere og deres produkter – det er også en arena for diskussioner om branchens fremtid. På den første messedag har arrangørerne derfor samlet kendte brancheprofiler, der vil dele deres indsigter og trendspotting under flere paneldebatter. Erika Cederberg, formand for Hemljus, Johan Sjöstedt, formand for Puff, og Frida Ramstedt, blogger på trendenser.se, er blot nogle af de navne, der vil stå på scenen.

Der vil også være mulighed for at deltage i en inspirerende After Work-reception, hvor du kan dele tanker og ideer med dine kolleger og branchefolk. Onsdag den 13. september afholdes også branchens fest på restaurant Seasons, Svenska Mässan.

 

Fakta:

Hvornår afholdes messen: 12.-14. september

Hvor afholdes messen: Svenska Mässan i Göteborg

 

Foto: Möbelmässan Göteborg