Design- og interiørmessen Formland Autumn 2019 er efter fire messedage i MCH Messecenter Herning nu afsluttet. Gik du glip af 365DESIGNs reportage fra messen, og vil du have et overblik over besøgs- og udstillerantallet? Så læs med her.

Efter fire inspirerende messedage i MCH Messecenter Herning er Formland Autumn 2019 nu afsluttet.

Formland bød udover sine ti messehaller og i alt 468 velkendte og nye udstillere på trendsættende miljøer, spændende foredrag og et aktivitetsprogram med forretning, forandring og nytænkning i fokus. I januar udstillede 390 virksomheder på messen.

Som noget nyt i år præsenterede Formland We Care-zonen, hvor der blev sat fokus på bæredygtighed i design- og interiørbranchen. Derudover havde messen sin trendzone, der havde fokus på industriel orden og kunstnerisk kaos, ligesom Formland endnu en gang fremviste et ’Selected By’-område.

365DESIGN talte torsdag med Umage, Træfolk samt Kop & Kande, der alle berettede om en travl og positiv første dag på messen. Du kan læse 365DESIGNs messereportage fra Formland Autumn 2019 her.

Det var dog ikke kun ovenstående brands, der var positive over for denne sæsons Formland. Design- og interiørmessen havde i alt 11.913 besøgende, der tæller såvel danske som internationale fagfolk. På januar-messen aflagde 11.687 messen et besøg.

MCH Messecenter Hernings adm. direktør, Georg Sørensen, glæder sig over endnu en vellykket messe:

”Først og fremmest en varm tak og tillykke til udstillerne og samarbejdspartnerne, der med deres passionerede indsats har skabt et unikt og inspirerende oplevelsesunivers, hvor de besøgende kunne opleve hele den danske designbranche samlet på ét sted,” siger Georg Sørensen i en pressemeddelelse fra Formland og fortsætter:

”Vi er taknemmelige over, at vi for 71. gang har sat rammen for det personlige møde mellem udstillere og de besøgendes forretninger. Den tillid forpligter, og vi vil fortsat gøre os umage og skabe forandring og fornyelse på Formland.”

Formland Spring 2020 løber af stablen fra den 30. januar til den 2. februar 2020.