Når Scan Office afholder møbel- og indretningseventet Interior & Design Universe i ultimo september og primo oktober bliver det med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Læs mere om det kommende event, der inviterer 300 fagfolk og aktører i branchen indenfor.

”Idéen til eventet kom som en effekt af, at vores kunder efterspurgte, om de ikke kunne komme og se samt mærke vores produkter,” indleder Peter Juul Hansen, salgs- og marketingdirektør for Scan Office, da 365DESIGN ringer ham op.

Efter flere forespørgsler fra kunder genoptag Scan Office i 2016 en idé om at skabe et event, som skulle imødekomme deres kunders behov og ønsker. Med udgangspunkt i det ønske skabte teamet bag Scan Office møbel- og indretningseventet Interiør & Design Universe. Eventets formål er at give kunder og potentielle nye kunder muligheden for at møde leverandørerne i øjenhøjde.

”Tanken bag eventet er at tilbyde vores kunder en dag, hvor de kan se danske og internationale aktørers bud på de kommende sæsoners design og trends. Hovedformålet og det vigtigste for os er dog at danne de bedste rammer for event, hvor vores kunder kan få lov til at snakke med vores samarbejdspartnere og konsulenter,” forklarer Peter Juul Hansen.

I september og oktober åbner Interior & Design nu for tredje år i træk dørene op for en inspirationsrig dag.

 

Bæredygtighed som hovedtema

Temaet for det års Interior & Design indretningsevent er bæredygtighed, og med hjælp fra nye leverandører og klimabevidste foredragsholdere kommer eventet til at leve og ånde af begrebet.

”Vi har valgt at have bæredygtighed som tema, da det er utrolig meget oppe i tiden. Vi er bevidste om, at der er ingen, som kan løse klimaudfordringer alene, men vi kan alle gøre noget, og det er det, vi forsøger at efterleve,” fortæller Peter Juul Hansen.

Eventet kommer blandt andet til at indeholde foredrag af FSC Danmark, meteorolog Jesper Theilgaard og klimaaktivist Signe Wenneberg. Derudover vil der være en række nye leverandører, som medbringer produkteksempler af bæredygtige designløsninger eller møbler med et bæredygtigt tvist.

”For at få den bæredygtige tankegang i fokus har vi i år inviteret leverandører med, der har udviklet bæredygtige produkter. Vi får blandt andet besøg af en leverandør, som har udviklet en stol af fiskegarn,” fortæller Peter Juul Hansen, som håber på at kunne give kunderne en stor mængde inspiration med hjem til deres kommende projekter.

Interior & Design afholdes i København den 24. september i Tap1 og i Aarhus den 2. oktober på Radisson Blue.