Tyske messer udskydes til foråret 2021

Som et resultat af udviklingen af coronapandemien har Messe Frankfurt valgt at udskyde sine messer, som skulle være afholdt mellem januar og marts 2021.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at afholde store messer i Tyskland. Det oplyser Messe Frankfurt i en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de grundet den store uvished om smitterisiko og usikkerhed hos udstillerne har valgt at udskyde sine messer mellem januar og februar 2021.

”Det er vigtigt for vores kunder, at vi træffer en beslutning på et tidligt tidspunkt, da det ellers nu ville være tid for dem til at begynde at investere i deres messestande. Messe Frankfurt vil fortsætte med at arbejde tæt på sine kunder for at sikre, at beslutningerne tjener interesserne for de udstillende brancher,” lyder det fra President og Chief Executive Officer hos Messe Frankfurt, Wolfgang Marzin.

Messekalenderen for foråret 2021 er derfor blevet opdateret:

Heimtextil rykkes fra januar til den 4. til 7. maj 2021

Ambiente, Christmasworld og Paperworld afholdes samlet den 17. til 20. april 2021 under navnet International Consumer Goods Show – Special Edition

Messe Frankfurts digitale B2B-platform Nextrade udvides til – udover Ambiente, Tendence og Nordstil – også at dække Heimtextil, Christmasworld og Creativeworld

Foto: Messe Frankfurt