Europshop melder om rekordhøje besøgstal

Den tyske mega-messe inden for butiksindretning EuroShop havde denne sæson flere besøgende end nogensinde før, meddeler ledelsen.

Der var både flere besøgende, flere ledere og flere internationale gæster til den netop afholdte Euroshop-messe i Düsseldorf, der er verdens største messe inden for butiksindretning. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Omkring 109.000 besøgende fra over 110 lande var rejst til Düsseldorf for at få inspiration og information om innovationer, trends og ny teknologisk udvikling inden for retail. Til sammenligning var der i 2011 106.000 besøgende fra 90 lande.

”Vi er især glade for det stigende antal af internationale besøgende og den beslutsomhed, som vi ser,” siger Hans Werner Reinhard, der er vice adm. direktør for messen i Düsseldorf.

I messens fire segmenter; EuroConcept (butiksindretning/arkitektur), EuroSales (visuel marketing), EuroCis (detail teknologi) og EuroExpo (messeopbygning) var der i alt 2.226 udstillere fra 57 lande repræsenteret med deres nyeste produkter og tjenester. Også dette antal var rekordhøjt.

Kilde: Textilwirtschaft.de