Formex aflyses i august 2020

Efter mange bestræbelser på at få en afholdelse til at lykkedes, må endnu en messe i design- og interiørbranchen nu smide håndklædet i ringen og aflyse grundet Covid-19.

Endnu en af de skandinaviske design- og interiørmesser må desværre aflyse. Senest meldte Oslo Design Fair ud, at de på grund af den norske regeringens midlertidige forbud mod messeafholdelse grundet Covid-19 måtte aflyse august-messen 2020.

Nu melder svenske Formex også om aflysning. På trods af vedvarende bestræbelser fra arrangøren bag messen, Stockholmsmässaen, for at finde en mulig måde at afholde en fysisk udgave af Formex i august 2020, må messen nu aflyses. Det oplyser messen til 365DESIGN.

Alle aktiviteter i forbindelse med Formex vil dog ikke være aflyst, men bliver afviklet på nye måder.

”Forberedelserne til Summer Design Week (Stockholm) er i gang samt nogle digitale aktiviteter og tjenester, der lanceres i august,” fortæller messen og uddyber:

”Selv om den fysiske Formex på Stockholmsmässan er indstillet, vil vi stadig inspirere med Formex-tendenser for den kommende sæson, og det vil være muligt at deltage i interessante svenske og internationale online foredrag om relevante temaer.”

Marianne Sjöberg fra Stockholmsmässans officielle danske kontor uddyber overfor 365DESIGN, at Formex-teamet satser på at digitalisere messen i august. Her vil udstillere kunne markedsføre sig via et online udstillerkatalog via film, billedserier, produktinformation med videre.

Formex melder mere ud om nye initiativer de kommende uger.

 

Foto: Formex