Maison & Objet går fra fysisk til digital messe

Den franske messe har netop meldt ud, at den ikke bliver afholdt på vanlig vis. I stedet omdannes messen i efteråret 2020 til en digital oplevelse.

Covid-19 har skabt stor usikkerhed for design-, møbel- og interiørbranchens messer og events. Nu rammer usikkerheden også den parisiske stormesse Maison & Objet. Messen meldte i april ud, at de forventede af afholde som planlagt fra den 4. til den 8. september 2020. De planer er nu desværre blevet aflyst. Hvert fald i det format, som vi kender.

Det store messecenter, der normalt summer af besøgende fra hele verden, bliver dette efterår skiftet ud med en digital messeoplevelse. Det oplyser Maison & Objet i en pressemeddelelse.

Den digitale messe vil være åben fra den 4. til den 18. september 2020 via messens digitale platform MOM (Maison & Objet and more).

”Selv om der er opmuntrende tegn på, at pandemien begynder at stilne af, mener vi, at der stadig er alt for mange usikkerheder omkring rejseforholdene for internationale udstillere og besøgende. Desuden har den manglende klarhed omkring muligheden for at afholde store forsamlinger i begyndelsen af ​​september i Frankrig spillet en stor rolle i forhold til vores beslutning om at aflyse september-udgaven af ​​Maison & Objet på trods af, at 80 procent af standene allerede var reserveret i april 2020,” forklarer Philippe Brocart, adm. direktør for Maison & Objet, i pressemeddelelsen.

Det er bekræftet, at Paris Design Week stadig vil blive afholdt fra den 3. til den 12. september 2020.

Den næste udgave af Maison & Objet er planlagt til at blive afholdt fra den 22. til den 26. januar 2021.

Foto: Maison & Objet