Møbelmessen Göteborg har vokseværk

Det går godt for den svenske messe, der nu udvider med plads til endnu flere udstillere.

Seks måneder før messestart har Møbelmessen Göteborg kunnet melde næsten udsolgt standplads, der er gået til både tidligere og nye tilkommende udstillere. Nu vokser messen og udvider pladsen i messehallen til at rumme endnu flere udstillere. Det oplyser messen i en pressemeddelelse.

Det nye område skal sikre, at der, foruden møbler, er god plads til produktkategorierne belysning og interiørdesign, som messen i år har fokus på.

”Responsen har været enorm, og branchen har brug for denne messe. Det er lykkedes os at skabe et vigtigt mødested i efteråret, der har hjemligheden i fokus,” udtaler Vice VD på BraMässer og projektleder for Møbelmessen Göteborg, Bo Magnusson, og fortsætter:

”At vi vokser og kan vise flere udstillere særskilt inden for belysning og indretning er helt på linje med, hvad vores besøgende har udtrykt ønske om.”

Messen lægger vægt på, at de besøgende kan foretage indkøb og planlægge efterårets ordrer og er åben for handelsbesøgende, herunder butikker, e-detailhandlere og dekoratører. Foruden de mange stande tilbyder Møbelmessen konkurrencer og aktiviteter samt en branchefest.

Møbelmessen Göteborg løber af stablen fra den 26. til den 27. august 2020.