Hent inspiration i tre nye bøger

Få fornyet inspiration i de tre netop udkomne bøger: Upcyclist, om at skabe designs ud af gårsdagens materialer, Imperfect Home, der sætter fokus på det uperfekte hjem og  Stylish Stores, der giver nye ideer til butiksindretning. 

Både designere, produktchefer, indkøbere, butiksindrettere m.fl. fra design- og interiørbranchen skal konstant skal holde sig opdateret på, hvad der bliver det næste nye og kunne skabe designs og indretningsudtryk der overrasker. En opgave der kan være ret tidskrævende. Heldigvis er der hjælp at hente i tre nye inspirationsbøger: Upcyclist, Imperfect Home og Stylish Stores.

Upcyclist
Bag den eksklusive bog Upcyclist står den anerkendte forfatter Antonia Edwards. Upcycling er en samling af illustrationer der viser, hvad nutidens designere kan skabe ud af gårsdagens materialer. Den giver inspiration til designer eller design-bevidste forbruger til at indarbejde upcycling i deres kreative praksis eller indretningsprojekter.

Upcycling er en proces, hvor man omdanner tilsyneladende lav-værdi elementer til et nye designs. Dagens upcyclister skaber fantastiske møbler, belysning, og kunstgenstande, der kombinerer værdier af fremragende håndværk og design med ideer til, hvordan ‘affald’ kan være inspirerende.

Bogen indeholder alt lige fra elegante lysekroner lavet af brugte cykelkæder til håndvævede tæpper af kasseret tøj. Bogen er nem at gå til med store visuelle illustrationer og tilhørende billedtekster. Den er opdelt i kapitler efter de forkellige materialer, bogen arbejder med.

Imperfect Home
imperfect home frontImperfect Home er skrevet af Mark og Sally Bailey. Bogen er insprireret af et japanske koncept, der handler om at finde skønheden i det uperfekte. Bogen fokuserer også på, at det uperfekte ikke udelukkende er en dekorationsstil, men et derimod et helt nyt verdenssyn.

Det uperfekte hjem er ikke er bestemt af trends. Det er råt i sin form og sine kanter og ser skønhed i det uperfekte, men er på samme tid kreativt, moderne og modigt. Dit hjem behøver ifølge bogen ikke at være perfekt eller uberørt, og det gør de ting, du fylder det ud med heller ikke at være.

Bogen består af store billeder med uddybende tekst, som giver inspiration til, hvordan både designere og designinteresserede kan arbejde med materialer, farver og stilarter.

Læs mere og køb bogen her

Stylish Stores
stylish storesStår du som butiksindretter, udvikler eller kunstner og mangler et skud eksklusiv inspiration, så er den nye Stylish Stores inspirationsbog fra Artpower et oplagt valg.

De fleste butikker er konstant på udkig efter ideer til at skabe en genkendelig identitet, og ingen steder kan skabe det bedre end et fremtrædende udstillingsvindue eller en velkonstrueret og nytænkende butiksindretning.

Stylish Stores er en verdensomspændende dynamisk og omfattende samling af forslag til butiksindretninger fra hele verden. Bogen ser ikke kun på det funktionelle aspekt, men tager også afsæt i mere kommercielle strategier for indretning, som bringer liv til butikkerne.

Bind 1 fokuserer på modebutikker lige fra tøj til tasker, mens Bind 2 præsenterer udformningen af andre detailforretninger såsom boghandler, smykkebutikker, optikkere, sundheds- og skønhedsbutikker, osv.

Bogen viser bemærkelsesværdige og inspirerende design af nuværende detailbutikker, med detaljerede billeder, plantegninger og korte beskrivelser.

Læs mere og køb bogen her