Vi er over halvvejs igennem 2019, hvilket betyder, at pej gruppens anden udgave af magasinet Retail Mag nu er udkommet. I Retail Mag nr. 2 bliver du klogere på de vigtigste nyheder og trends inden for retail og e-tail.

Magasinet Retail Mag nr. 2 er netop udkommet. I denne udgave af Retail Mag får du en række forskellige perspektiver på detailhandlens udvikling, et indblik i de vigtigste temaer inden for retail og e-tail samt konkrete forslag til, hvordan du som aktør i branchen kan tilføje værdi til forbrugerenes købsoplevelse.

Den moderne forbruger søger i stigende grad udviskede grænser mellem den traditionelle fysiske butik og nethandlens bekvemmelighed. Bliv klogere på, hvordan detailbranchen kan imødekomme forbrugerenes høje forventninger til den gode købsoplevelse i en branche, der udvikler sig hurtigere end nogensinde.

Se den fulde indholdsfortegnelse for Retail Mag nr. 2 2019 – og få fat i magasinet – her. Magasinet kan købes både i løssalg og som abonnement.

Er du abonnent på 365DESIGN, har du allerede modtaget magasinet i din postkasse, da det er inkluderet i dit abonnement. Du kan også læse blandet online som e-pages.