The Wing udstilles hos pej gruppen

pej gruppen har flyttet om i galleriet og denne gang inviteret designer Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen indenfor med sit nye design The Wing, som skal gøre hverdagen lidt lettere. 

Ideén til The Wing opstod af designerens frustration over øreringe der flød i skuffer, skabe og skrin. Løsningen blev The Wing – et ophæng med plads til ørestikkere, ørehængere, halskæder, armbånd og ure.

“Jeg tænkte, at jeg manglede et opbevaringssystem, som på en diskret og smart måde kunne give mig et godt overblik over øreringene. Samtidig ville jeg gerne have et system, som kom væk fra de vandrette flader, så det ikke skulle flyttes ved rengøring,” fortæller Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen og fortsætter:

“Jeg lavede forskellige prototyper og testede dem alle gennem længere tid. Det endelige designprodukt blev til The Wing.”
.
The Wing udstilles hos pej gruppen2The Wing udstilles hos pej gruppen3

.
Et praktisk design
The Wing adskiller sig fra andre smykkeophæng, grundet dets neutrale udtryk, og fordi den kan monteres på både vægge, indersiden af en låge, i skuffer og lignende.

Det øverste stykke på ophænget kan let løftes af, så du kan placere selve smykkeholderen i foreksempel en skuffe. The Wing, som har plads til i alt 18 par øreringe eller andre smykker, opsættes uden værktøj, og dobbeltklæbende tape medfølger ved levering.

Inspiration hentet i hverdagenThe Wing udstilles hos pej gruppen1
Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen debuterede som designer i 2009 med virksomheden Vilhelmine Design og sit første produkt – multiophænget The beak. The Wing er andet produkt til samlingen.

Designerens mission er at skabe designprodukter, som kan hjælpe og glæde andre mennesker. Hun inspireres ofte af sin egen hverdag i udviklingen af nye produkter, der skal gøre hver dag nemmere. Uanset hvad hun arbejder med, tror hun på det æstetiske, funktionelle og bæredygtige i én kombination med stor vægt på produktion i Danmark.