Er du med på, hvad der rører sig inden for farver og materialer til design og mode? Til pej gruppens trendkonference får du indsigt i sæsonen AW 19/20 med konkret og kommerciel viden om tidsånd, livsstil, farver og trends.

Til pej gruppens Trendkonference AW 19/20 kan du blandt andet høre inspirerende oplæg fra Rikke Skytte, trendforsker og kreativ leder hos pej trend, og Judith van Vliet, Color Designer hos Clariant ColorWorks EMEA og President hos Color Marketing Group.

“Der er i efteråret og vinteren 19/20 totalt overskud på kontoen inden for bedre livskvalitet, vækst og social ansvarlighed. Der er fokus på det helt særlige og på det ekstraordinære design og de ekstraordinære oplevelser. Det ekstraordinære eller helt særlige kan være i det ydre – i form, farver og materialer. Det ekstraordinære kan også være i det indre. Vores mentale og følelsesmæssige hulrum fyldes med tætte relationer og lindrende oplevelser,” udtaler Rikke Skytte og fortsætter:

“Til sæsonen vil vi se, at ekstraordinære farver, materialer, former og funktioner træder frem, og at behovet for at fremprovokere ekstraordinære reaktioner og følelser er i centrum. Dermed er der også et øget behov for kreativitet, grænsesøgning og nye konstellationer.”

Globalt anerkendt designværktøj
En af verdens førende kemivirksomheder, Clariant, har udgivet den årlige farveguide ColorForward siden 2007. ColorForward-konceptet blev oprettet for at hjælpe Brand Managers og designere med at forudsige, hvilke farver der forbinder forbrugerne på et dybt, følelsesmæssigt niveau.

I løbet af de sidste 12 år har designværktøjet tilegnet sig anerkendelse. Det består af fire samfundsmæssige, globale trends, som er blevet oversat til farveæstetik.

Judith van Vliet arbejder som designer for Clariant ColorWorks EMEA, hvor hun har ansvar for trendforskning. Hun bidrager også med konsultation inden for design og farver, hvor hun gennem innovative workshops giver indblik i forbrugeradfærd og livsstil.


Mød Rikke Skytte, Judith van Vliet og mange flere inspirerende foredragsholdere til pej gruppens Trendkonference AW 19/20 i enten København, Herning eller Oslo.
Læs mere om konferencen her