Få indsigt i tidsånd, trends, livsstil, design og farver for sæsonen SS 2023 på pej gruppens trendkonference. Konferencen er for professionelle aktører i livsstilsbrancherne, herunder specielt mode og interiør.

Omdrejningspunktet på pej gruppens trendkonference i november og december er sæsonen forår/sommer 2023.

I denne sæson vil vi opleve forbrugere, der er mere bevidste om deres omgivelser og deres fodaftryk. Ikke kun inden for klima og sundhed, men også om hele oplevelsen af sæsonens design – både visuelt og taktilt.

På trendkonferencen vil du blandt andet møde pej gruppens egen trendredaktør Pernille Kirstine Møller, som vil fortælle om de tendenser, der vil være kendetegnende for sæsonen SS 2023.

Derudover vil du også kunne møde medstifter af Målbar Jacob Aaen. Han vil fortælle om, hvordan Målbar forsøger at rydde op i begrebsforvirringen, når det gælder bæredygtighed. Målbars værktøj stiler nemlig efter helt konkret at måle produkters klima-effekt og dermed gøre arbejdet med bæredygtighed langt mere målrettet og kommercielt effektivt.

Som deltager på trendkonferencen vil du ligeledes få dit eget farvekort, pej colour, til en værdi af 2.500 kroner.

Trendkonferencen bliver afholdt den 23. november i Oslo, den 30. november i København, den 2. december i Herning, og den 7. december har du mulighed for at deltage online via Zoom.

Skal du med? Find mere information og tilmeld dig trendkonferencen her.