Nu er den her: Årets farve 2020. Det verdenskendte farvesystem Pantone har netop annonceret ’Pantone Colour of the Year 2020’ – en betryggende farve, som symboliserer ro og tillid.

Farvesystemet Pantone, som ejes af X-Rite i Carlstadt i USA, har netop offentliggjort årets Pantone-farve 2020: 19-4052 Classic Blue.

Årets Pantone-farve er en betryggende og rolig farve, som både er tidløs og elegant i sin enkelthed. Farven fremhæver vores behov for et stabilt fundament, som vi kan bygge, når vi krydser tærsklen til en ny æra.

 

Foto: Pantone 19-4052 Classic Blue

 

”Vi lever i en tid, som kræver tillid og tro. Det er denne form for konstans og fortrolighed, der udtrykkes i Pantone 19-4052 Classic Blue – en solid og pålidelig blå nuance, som vi altid kan stole på,” siger Leatrice Eiseman, der er adm. direktør for Pantone Color Institute, om årets farve.

Pantone 19-4052 Classic Blue er indprentet i vores sind som en afslappende farve, der frembringer en følelse af fred og ro til den menneskelige ånd. Farven stimulerer os til at se udover det åbenlyse og opfordrer os til at udvide vores horisont og tænke dybere. Teknologien fortsætter nemlig med at være foran den menneskelige kunnen – og lige netop derfor har vi brug for en omfavnende farve, der er ærlig, og som afgiver et løfte om beskyttelse.

 

Disse farver er tidligere udnævnt til årets Pantone-farve:

Køb årets farve og mange andre her.