Få et indblik i trends og farver, når verdens største farveleverandør Pantone gæster Danmark og afholder Pantone Trend Talk-seminar hos pej gruppen i marts.

Søger du ny inspiration og viden inden for livsstils- og interiørbranchen? Så kan du nu få et indblik i de kommende sæsoners trends og farver til Pantones Trend Talk hos pej gruppen.

Seminariet, som bliver afholdt af Pantone, vil denne dag have fokus på livsstil, bolig og interiør. Derudover kan du forvente en inspirerende præsentation af de kommende farvetrends og en introduktion og grundig gennemgang af de nye Pantone-produkter. Denne dag får du som deltager eksklusive Pantone-tilbud og kan samtidigt få en demonstration af de forskellige Pantone-produkter, som alle kan ses og bestilles på dagen.

Foredragsholder, Abigail Bruce, har en baggrund i strategisk marketing, kommunikation og projektledelse. Hun vil bidrage med international inspiration og viden fra Pantone.

Formiddagsseminaret vil blive afholdt den 14. maj 2019 hos pej gruppen i Herning og foregår på engelsk. Seminaret koster kun 200 kroner og er ’først til mølle’ med begrænset antal pladser.

Se hele programmet og tilmeld dig her.