Efter 140 år som familieejet overtager den adm. direktør nu ejerskabet af et aarhusiansk møbelhus.

Siden Thorsen Møbler i 1878 blev stiftet, har ejerskabet været et arvestykke, som har været videreført gennem generationer i familien. Anne Cathrine Thorsen, som er den fjerde og sidste generation af det familieejede møbelhus, sælger nu virksomheden efter 27 år som ejerkvinde.

Efter en velovervejet beslutning sælger Anne Cathrine Thorsen møbelhuset, der beskæftiger 20 medarbejdere og har et showroom på 3.000 kvadratmeter, til adm. direktør Thomas Jack Sørensen, som har været tilknyttet virksomheden siden 2015.

”Jeg har kendt Thomas og hans tidligere forretning i mange år. Det føles naturligt at overdrage butikken til en ny ejer som, jeg ved, vil udvikle og værne om den,” fortæller Anne Cathrine Thorsen i en pressemeddelelse.

Siden Thomas Jack Sørensen tiltrådte som adm. direktør hos Thorsen Møbler i 2015, har møbelhuset gennemgået en moderniseringsproces, hvor blandt andet nye kundeoplevelser er blevet implementeret. Thomas Jack Sørensen har planer om fortsat at have kundeoplevelserne i fokus.

”Vi vil være kundernes foretrukne valg, når de skal handle kvalitetsmøbler til hjem og erhverv. Vi fortsætter med at udvikle oplevelser for kunderne i tæt samarbejde med vores leverandører. Den ikoniske danske møbeltradition er med, når vi eksekverer hurtigt og skubber på udviklingen i branchen,” lyder det fra Thomas Jack Sørensen, som fortsætter:

”Hos Thorsen Møbler skal kompetent, serviceminded betjening, inspiration og en god handel gå op i en højere enhed. Det arbejde har jeg taget fat på i samarbejde med butikkens medarbejdere, som reelt er dem, der skaber succesen.”