Efter sommerferien åbner Ikea virksomhedens første showroom i de danske gågader. Åbningen af showroomet sker i håb om at komme tættere på kunderne og gøre det mere nemt og bekvemt som københavner at handle hos møbelgiganten.

Med et nyt showroom på Vesterbrogade i København vil Ikea gøre det nemmere og hurtigere for københavnerne at handle ind til boligens nye køkken- og garderobeløsninger. Åbningen af det 500 kvadratmeter store showroom markerer startskuddet på en større strategi om at gøre Ikea mere tilgængelig for de københavnske kunder.

”Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for kunderne at komme til Ikea og få hjælp til at planlægge og bestille køkken- og garderobeløsninger. Det har længe været vigtigt for os at komme tættere på københavnerne,” siger Johan Laurell, adm. direktør i Ikea Danmark, i en pressemeddelelse og uddyber:

”Vi er enormt glade for, at kunderne synes vi har et attraktivt sortiment, og vi har i dag en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken- og garderobeløsninger i både Gentofte og Taastrup. Det er den efterspørgsel, vi nu imødekommer med etableringen på Vesterbrogade.”

I det nye showroom vil det ikke være muligt at tage sine varer med hjem samme dag. Varerne vil derimod blive leveret på kundens adresse dagen efter. Showroomets varesortiment vil også kun rumme køkken- og garderobeløsninger.

En del af planen om at komme tættere på de københavnske kunder indebærer også et nyt varehus på Kavlebod Brygge. Åbningen af det nye varehus er dog indstillet på ubestemt tid.

 

Fakta om showroom på Vesterbrogade
  • Adresse: Vesterbrogade 65
  • Størrelse: 500 kvadratmeter
  • Udstilling: Køkken- og garderobeløsninger
  • Fokus: Inspiration, rådgivning, planlægning og bestilling af køkken og garderobemøbler.
  • Mulighed for bestilling af produkter fra Ikeas øvrige sortiment