Som et led i at cementere sig som førerende dansk producent af luksuskøkkener har Multiform den seneste tid åbnet en række butikker i danske såvel som udenlandske storbyer. Nyeste skud på stammen er Multiform Design Center i Stockholm. 

Hos Multiform mener de, at væksten skal findes i de store byer. Vækststrategien hos den danske køkkenproducent har derfor et klart fokus på åbning af nye butikker i både danske og internationale storbyer. Nyeste tiltag er åbningen af et Multiform Design Center i Stockholm.

”Den 8. marts er der formel åbning af et nyt Multiform Design Center i Stockholm, hvor stockholmerne selv kan se og mærke, at Multiform er kvalitet og design uden nogen form for kompromis. Fremadrettet har vi planer om at åbne flere butikker i de største svenske byer. Inden for det seneste halve år har vi også åbnet en ny butik i Malmø,” udtaler Michael Oversø, administrerende direktør i Multiform, i en pressemeddelelse.

De seneste to år har Multiform åbnet butikker i London, Luxembourg, Antwerpen, Odense, Aarhus, København, Kristiansand, Malmø og Sandnes. I dag har køkkenproducenten 13 butikker i Danmark og 17 uden for landets grænser.

Ifølge Michael Oversø er interessen for Multiforms danske snedkerkøkken stærkt stigende, og han ser lyst på fremtiden:

“Jeg tror på, at vi med årene kan oparbejde samme anerkendelse for vores køkkener, som det er lykkedes at gøre for en række kendte, danske møbelklassikere over tid.”