Udstillerportræt: Stelton & Rig-tig

365DESIGN har talt med Michael Ring, der er ejer af Stelton og Rig-tig, om, hvorfor de deltager ved Formland, hvad de forventer af messen, og så deler han en nyhed fra den populære EM77-serie.

Jou Quilts: “Tiden er moden til en revival af de gamle håndværk”

Hvis du er interesseret i interiør og er på Instagram, har du nærmest ikke kunnet undgå at se Line Meldgård Hviids vægtæpper, Jou Quilts, der sætter sit tydelige præg på indretningen med sit grafiske udtryk på et ældgammelt håndværk.

3 genveje til mental sundhed Har du råd til at lade være?

Resultatet af at rette pandelampen mod mental sundhed på arbejdspladser kan aflæses på bundlinjen – så simpelt er det. Men hvad skal der til, og hvordan gør man?

Fællesspisningens renæssance

Fællesspisningen er tilbage. Vi kan endelig mødes og afholde alle de udskudte og aflyste fester, der har hobet sig op over de seneste år. Corona har skabt en revolution i måden, vi spiser i fællesskab på.

Formland samler branchen og favner fremtiden

Formland samler branchen og favner fremtiden

Rêve vert: Økonom by day – designer by night 

En helt særlig vasketøjskurv inde i Sasse Abildgaard-Roopes hoved satte gang i designvirksomheden Rêve vert. 

Forbrugernes tillid skal tilbage i højsædet

Butikkernes fem årlige fødselsdage holder ikke i længden. Forbrugerne har nemlig gennemskuet det, og derfor er tillid og transparens afgørende for virksomhedernes fremtidige succes.

Hvad bliver kendetegnende for blomster- og plantetrenden i 2023?

pej gruppen giver i fem temaer indblik i udvalgte blomster- og plantetrends fra trendrapporten ’pej greenery 2023’. Her finder du inspiration til sæsonens trends inden for styling, blomster, planter og farver.

3 hurtige til… 2 influencere

Hvorfor besøger de Formland? Hvordan fanger en udstiller deres opmærksomhed? Og hvordan bidrager messen til deres arbejde som influencers? Læs svarene fra influenterne Stephanie Møller og Trine Rasmussen

Historien om Formland 

Formland er Danmarks ældste og største design-messe. Nu er messen klar for 76. gang med endnu et spændende program, hvor du kan blive opdateret på alt, hvad der rører sig i design- og interiørbranchen i Norden. Og sådan har det faktisk været i næsten 40 år.