Emballage kan skabe forventningens glæde og stærke minder

Den rette emballage kan både forlænge og understøtte fortællinger fra brands – både før, under og efter udpakningen. 

En brand betød en genstart for keramikvirksomheden

En sommeraften i 2021 skete der det, der ikke må ske: Studio Aarhus’ værksted brændte ned. Fra en flyv­ende forretning med gode forhandlere, måtte det lille team rode i asken for at finde overlevede materialer og genstarte forretningen fra bunden.

Omnichannel er ‘the new normal’

Selvom online shopping er ekstremt populært i dag, så tyder flere undersøgelser på, at detailhandlere ikke bør ignorere de fysiske butikker. E-handlen vokser år for år, men de shoppende søger stadig mod butikkerne – og forventningerne er store.

3 hurtige til…. 2 udstillere

DesignRocket og Plint giver et indblik i, hvordan det er at være udstiller, samt hvad de ser særligt frem til, når de skal udstille på Formland.

Danske Dekoratører: Det hele handler om den visuelle strategi og den røde tråd

Hvis du skal tiltrække de rigtige kunder, handler det om at have en visuel strategi, der rammer målgruppen med overbevisning. På Formland Spring er der mulighed for gratis sparring, hvis du har brug for hjælp til visuel merchandising.

Formland byder Fashion & Lifestyle indenfor

Mode og accessories har altid været en del af Formland, men har ikke haft deres egen koncepthal. Det er der nu lavet om på. For første gang er der dedikeret en hel hal til mode og accessories.

Med modebrands på boligmesse

Moden får mere plads på bolig- og interiørmesserne, med hvad skal de der? De to CEOs for henholdsvis Soulmate og CCDK fortæller, hvorfor de udstiller på Formland. 

3 hurtige til…. 2 indkøbere

Head of Sales hos BoShop, Mads Pahl og stifter af Gesjæft, Sabrina Lie Nørgaard fortæller om, hvorfor de besøger Formland, og hvad man holder særligt øje med som indkøber på en messe. 

Portræt af House of Sander

Efter en omstrukturering, hvor forretningen gik ’back to basics’ og genfandt sin identitet som møbelproducent i eget navn, er udviklingen bare gået fremad for House of Sander.