Den danske møbelvirksomhed Wendelbo er blevet solgt til kapitalfonden Maj Invest. Der sker i håb om at accelerere den internationale ekspansion.

Efter 64 år er den familieejede møbelvirksomhed Wendelbo blevet solgt. Det skriver Wendelbo i en pressemeddelelse til 365DESIGN i dag.

Den danske møbelvirksomhed er i de seneste år vokset markant, og nu ønsker Wendelbo at tage virksomheden til nye højder. I håb om at udvide den internationale ekspansion yderligere har Wendelbo og Maj Invest nemlig indgået et partnerskab.

”Vores ambition er at forsætte den positive vækst, som vi har skabt internationalt, og med Maj Invest Equity ombord får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os med det. Maj Invest Equitys partnerskabstankegang tiltalte os fra starten,” siger Lars Wendelbo, CEO i Wendelbo i en pressemeddelelse.

Lars Wendelbo, som forsat vil være en del af ledelsen, erkender, at møbelvirksomheden har brug for erfarne og kompetente kræfter for at vækste yderligere.

”Vi oplever stor global interesse for vores designs, men vi har også erkendt, at der er behov for en erfaren og engageret partner til at løfte vores virksomhed til det næste niveau. Vi er sikre på, at Wendelbo kan drage stor fordel af deres kompetencer og erfaring med at udvikle virksomheder af vores type,” uddyber Lars Wendelbo, som ser frem til samarbejdet med Maj Invest.

Maj Invest, som tidligere har haft succes med udviklingen af designvirksomheden Muuto, er overbevist om, at de kan bidrage til yderligere ekspansion af Wendelbo.

”Wendelbo har et stort udviklingspotentiale på et attraktivt globalt marked og med en god pipeline af spændende designs til at understøtte dette potentiale. Vi har et godt kendskab til branchen, og vi er overbeviste om, at vi kan bidrage til yderligere ekspansion ved at være med til at skabe de rigtige rammer, blandt andet gennem øget professionalisering og styrkelse af organisationen,” siger Thomas Riis, Director i Maj Invest Equity.