Nyeste udgave af 365DESIGN

Det trykte tidsskrift 365DESIGN udkommer fire gange årligt, og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den nyeste udgave af 365DESIGN.

Alle de nævnte artikler kan du selvfølgelig også læse online, hvis du er abonnent.

Køb abonnement og få adgang til alle fordelene

Bestil abonnement

365DESIGN nr. 03 2018

Kort og godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

Messekalender
Datoer og lokationer for messesæsonen.

Messeoptakter
De største messer i Nordeuropa fortæller om nye tiltag, hvem der besøger deres messe, og hvordan de hver især skiller sig ud fra andre messer.

BÆREDYGTIGHED

Meget mere end et buzzword
365DESIGN sætter fokus på bæredygtighed i designbranchen ved at præsentere en tredelt definition, tage et kig på udviklingen, den nutidige trend og fremtiden.

Yume
Hvem har lavet produktet? Og hvad er det lavet af? Hos butikken Yume stiller de konstant spørgsmål for at kunne tilbyde et skarpt kurateret udvalg af bæredygtige produkter.

Wehlers
Hos møbelbrandet Wehlers har de valgt at satse dedikeret på cirkulær økonomi. Et valg som giver virksomheden eksistensberettigelse og vind i sejlene.

Design med et cirkulært flow
Vi har hørt det før, og vi bliver ved med at få det fortalt mange år endnu. Fremtiden kalder på bæredygtighed og i endnu flere aspekter, end vi hidtil har været vidne til.

pej trend SS 19: Tillid
I sæsonen SS 19 får tillid og tiltro råderum.
Det tillidsfulde design skal bidrage til en livsstil, hvor vi ønsker at opnå sympati, ærlighed, harmoni og et frisind med plads til leg.

Montana
Kom med en tur gennem den danske designvirksomheds udvikling og bliv klogere på, hvorfor en over 30 år gammel reol stadig lever videre i bedste velgående.

Nuura
Lysekronen er inspirationskilden hos det nye danske belysningsbrand, som drømmer om at skabe international succes med rødder i den nordiske muld.

Hübsch
Den danske design- og interiørvirksomhed fokuserer på at skabe simple designprodukter i et univers, hvor medarbejderudvikling er i fokus.

Ib Laursen
365DESIGN har mødt første og anden
generation i den familieejede virksomhed,
Ib og Peter Laursen, til en snak om, hvordan sund fornuft har skabt kontrolleret vækst.

Sådan tackler vi de digitale indfødte
Alle tager om de digitale indfødte, men hvem er de, og hvad kendetegner dem? 365DESIGN stiller skarpt på den unge målgruppe som forbrugere.

FREMTIDENS DETAILHANDEL

Succesfulde abonnementer
Abonnementsbranchen er voksende og drevet af megatrends på forbrugerområdet, og det ser ikke ud til, at det stopper foreløbigt.

Brdr. Sørensen Møbler
Detailhandlen er under forandring i disse år. 365DESIGN har talt med Jan Sørensen fra Brdr. Sørensen Møbler om udviklingen.

Varer skal sælges ude i butikken – ikke bag disken
Fremtidens detailhandel bør fokusere på mobile kasseapparater, som sætter salgspersonalet fri og skaber personlig kontakt, der stadig er den fysiske butiks absolutte fordel.

Vilde koncepter
Bliv inspireret af innovative koncepter inden for anti-tech, tech, hospitality og food.

Stine Mikkelsen
Den unge designer har ikke travlt med at sætte sine designobjekter i bestemte kasser som værende enten møbler eller kunstværker.

Lise Vester
Møbeldesigneren skaber funktionelle møbler skræddersyet til at møde problemstillinger, der giver en hjælpende hånd.

365DESIGN

Læs 365DESIGN nr. 3 2018 online
(Kræver abonnement)

365DESIGN nr. 03 2018 – Formland messetillæg

Kort og godt
Korte nyheder om stort og småt fra udstillere på Formland.

Formland byder på oplevelser for alle sanser
En kontinuerlig udvikling og fornyelse har ifølge projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm skabt fundamentet for Danmarks største interiør- og designmesse.

Det sker på Formland Autumn 2018
Som altid byder Formland indenfor til inspirerende trend¬zoner, spændende foredrag og nyskabende initiativer.

Tiden efter Rikki Tikki Company
365DESIGN har taget en snak med de to danske brands, Medusa Copenhagen og Mette Ditmer Design, om tiden efter Rikki Tikki Company.

pej trend AW 18/19: Power to the people
Frihed er et vigtigt begreb i forståelsen af fremtidens forbrugere, og det er omdrejningspunktet for pej gruppens trendtemaer til sæsonen AW 18/19.

Universet udvides hos Lyngby Porcelæn
Tilføjelse af serveringsdele og en ny lampe. Lyngby Porcelæn fremviser ved denne udgave af Formland et væld af nyheder, der udvider det ikoniske brand.

Messens bestseller
365DESIGN har spurgt en række udstillere på Formland om, hvilket produkt, de tror, bliver deres mest populære under de fire messedage.

Retail

To livsstilsbutikker på messe
Hvordan sammensætter man som butik det rette produkt¬sortiment? Og hvorfra henter man inspiration? Det giver de to danske livsstilsbutikker, Cahetu og Kaiku, deres bud på.

Omni channel-arketyper
Den nye bog ‘Total Retail’ giver et indblik i fremtidens handel og forbrug. Bliv klogere på fire arketyper inden for omni channel.

Standardløsninger er ikke gode nok
Forbrugerne hungrer efter relevante oplevelser i de fysiske butikker. Danske Løgismose bruger sin arv til at skabe nyt hybridkoncept med hjælp fra Jensen Retail Group.

Søstrene Laursen indtager interiørverdenen med Specktrum
Med en gennemtrængende passion for design, der har et individuelt udtryk og en personlig detalje, har to søstre skabt fundamentet for virksomheden Specktrum.

Hvad ser du særligt frem til på Formland?
365DESIGN har spurgt fem professionelle aktører om, hvad de glæder sig mest til at opleve på Formland Autumn 2018.

Fremtidens belysning
Integreret, helbredende, skulpturelt og stemningsskabende. Belysnings mange funktioner vil i de kommende år komme til udtryk i lampedesign med større fokus på lysets effekt.

Plads til ’one of a kind’
I designområdet ONE bliver visionære firstmovers hyldet. 365DESIGN har stillet de to ONE-udstillere, Spring Copen¬hagen og Sein, fem spørgsmål om deltagelsen på Formland.

365DESIGN - formland tillæg sommer 2018

Læs 365DESIGN nr. 3
Formland messetillæg 2018 online
(Kræver IKKE abonnement)

Tidligere udgivelser

Med dit login kan du også læse udgivelserne fra de forgående år. Du kan læse 365DESIGN der, hvor du er, på din smartphone og tablet.

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.