Nyeste udgave af 365DESIGN

Det trykte tidsskrift 365DESIGN udkommer fire gange årligt, og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den nyeste udgave af 365DESIGN.

Alle de nævnte artikler kan du selvfølgelig også læse online, hvis du er abonnent.

Køb abonnement og få adgang til alle fordelene

Bestil abonnement

365DESIGN nr. 03 2019

Kort & godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

Når arven føres videre
Kom tæt på tre familievirksomheder i design- og møbel¬branchen, der drives af henholdsvis anden, tredje og fjerde generation: Rosendahl Design Group, Sika-Design og Eilersen.

 

MESSER

Messekalender
Datoer og lokationer for messesæsonen i andet halvår af 2019.

Messeoptakter
365DESIGN har talt med nogle af de største europæiske messer om, hvilket tema de fokuserer på, hvad der sker under messedagene, og hvilken udvikling de har gennemgået.

 

BRANCHEPROFILER

Lars Lyse
Den administrerende direktør hos Bolia, som har en fortid hos Ikea, beskriver det aarhusianske designbrand som en perle med uanede muligheder.

Nadia Lassen
Medejeren af Gejst og Nuura, som stiftede By Lassen som 23-årig, havde ikke forudset at befinde sig i design- og interiørbranchen den dag i dag.

 

TRENDS

8 megatrends
Hvordan går det med de megatrends, som er blevet fremhævet i 2018 på tværs af livsstil, forbrug, luksus og sundhed? Og hvilke fortsætter videre efter 2020?

pej trend SS 20: Identitet
Skræddersyede, personlige og meningsfyldte løsninger, der bidrager til den enkeltes identitet, er omdrejningspunktet for pej gruppens trendtemaer for sæsonen SS 20.

 

PORTRÆTTER

Magnus Olesen
Den danske møbelproducent, som er kendt for kvalitetsmøbler i træ, anser bæredygtigt forbrug som fremtidens altafgørende konkurrenceparameter.

Madam Stoltz
Design- og interiørvirksomheden dyrker det personlige forhold til Indien og Bornholm og skaber derved kontrastfyldte produkter i en unik Boheme-stil.

 

RETAIL

Notre Dame
Interiørbutikken i hjertet af København holder fast i sit koncept med skiftende udstillinger, personlig service og et unikt sammensat sortiment.

Jacobsen Plus
Shop-in-shop koncept og digitalisering er nøglen til succes for et af Danmarks største møbelhuse, som har rødder helt tilbage til 1929.

365DESIGN nr. 3 2019

Læs 365DESIGN nr. 3 2019 online
(Kræver abonnement)

365DESIGN Formland
Autumn 2019

Det er, når mennesker mødes, at kreativiteten blomstrer
Projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm glæder sig til at byde velkommen til Formland Autumn 2019, hvor ordet ’oplevelsesunivers’ vil være i centrum.

Det sker på Formland Autumn 2019
Formland byder på trendzonen Værket, stylingområdet Selected By, trendcaféen Café Composé, det bæredygtige område We Care og en stylingevent med Danske Dekoratører.

Foredragsprogram
Alle messedage vil de besøgende kunne opleve relevante foredrag om alt fra digital kommunikation og trends til service og detailhandel.

Kort & godt
Korte nyheder om stort og småt fra udstillere på Formland.

Normann Copenhagen
Design- og interiørbrandet ser frem til at være tilbage på Formland og tilbyde de besøgende masser af inspiration og en god dialog.

Tekstiler: Med bæredygtighed som førsteprioritet
De tre danske tekstilbrands Ordinary Things, Maaho og The Organic Company viser alle deres bæredygtige profil frem på Formland.

pej trend AW 19/20: Det enestående
Selvforkælelse er ikke et fyord i efteråret og vinteren 19/20. Derfor fokuserer pej gruppens trendtemaer til sæsonen på enestående design med det gode liv som omdrejningspunkt.

Maileg
Med fokus på jul og legetøj har den Herningbaserede virksomhed skabt en klar identitet med fantasi og kreativitet i centrum.

Messens bestseller
365DESIGN har spurgt udstillere på Formland Autumn 2019 om, hvilket produkt der bliver deres bedst sælgende under messen.

2 influencers på messe
Flere anerkendte influencers besøger Formland, blandt andre Allan Torp, der står bag bloggen Bungalow5.dk, og Sabina Therese Haysen fra bloggen Sabinasverden.dk.

 

RETAIL

VM or die
De katastrofale konsekvenser af at nedprioritere visual merchandising må ikke ignoreres. Hvis man vil sælge varer i butikken, er udnyttelsen af den fysiske ramme et must.

De vigtigste e-handelstrends i 2019
En række nye – og kommercielt vigtige – trends og tendenser inden for e-handel er værd at holde øje
med i 2019.

 

Witt
Hos det midtjyske brand house er de altid på udkig efter nye, interessante produkter til sortimentet, som igen i år vil blive udstillet og demonstreret på Formland.

One you can’t miss
Igen i år danner Hal F rammen om One-området, som denne gang blandt andet huser det italiensk/danske brand Nodari og keramikkunstneren Julie Damhus’ produkter.

365DESIGN Formland

Læs 365DESIGN Formland Autumn 2019 online

Tidligere udgivelser

Med dit login kan du også læse udgivelserne fra de forgående år. Du kan læse 365DESIGN der, hvor du er, på din smartphone og tablet.

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.