Nyeste udgave af 365DESIGN

Det trykte tidsskrift 365DESIGN udkommer fire gange årligt, og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den nyeste udgave af 365DESIGN.

Alle de nævnte artikler kan du selvfølgelig også læse online, hvis du er abonnent.

Køb abonnement og få adgang til alle fordelene

Bestil abonnement

365DESIGN nr. 02 2019

10 — Kort og godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

14 — Top 10: Den danske design-, møbel- og interiørbranche målt på årets resultat
365DESIGN bringer en status på, hvordan det går med bundlinjerne hos de største danske virksomheder i design-, møbel- og interiørbranchen.

20 — Brancheevent: Trends & Traditions
State of Health er temaet for kontraktmarkedseventen med 160 udstillende brands i København, hvor der stilles skarpt på sunde bygninger og digitale løsninger.

22 — Arkitekter på Trends & Traditions
Hvad får arkitektfirmaer ud af at deltage på Trends & Traditions? Det svarer to danske arkitekter fra Henning Larsen Architects og C.F. Møller på.

24 — Brancheevent: 3 Days of Design
Bæredygtighed er i fokus, når den københavnske designevent med mere end 150 udstillere i år byder på et bredt spektrum af events, designtalks og udstillinger.

28 — BoConcept
Et konsistent koncept, som består af franchise, trofasthed og et klart mindset, der fungerer i hele verden, er opskriften på at blive verdens mest globale møbelkæde.

32 — Carl Hansen & Søn
Opkøb af snedkerier, gentagne udvidelser af fabrikken, åbning af flagskibsbutikker i hele verden og en kraftigt forøget medarbejderstab er nøglen til succes for møbelvirksomheden.

38 — Vipp
Med 80 års historie og designarv i bagagen er tiden kommet til det næste skridt for designvirksomheden, som nu lancerer en komplet møbelkollektion.

42 — F&H
Organisk vækst af eksisterende portefølje, nye tiltag samt opkøb af brands skal sikre fortsat ekspansion for den danske grossistvirksomhed.

46 — WUM
Pionerånd og venskab banede vejen fra arkitektur og skibsfart til iværksætteri for makkerparret bag den nye designvirksomhed.

50 — Brancheprofil: Trine Andersen
Et personligt behov hos stifteren af Ferm Living banede vejen for en overraskende udvikling fra et indretningsprojekt til et millionomsættende design- og interiørfirma.

54 — Brancheprofil: Michael Ring
Steltons ejer og CEO fortæller, hvordan udviklingen i branchen har medvirket til et reduceret prisniveau og en epidemi af rabat-resistente forbrugere.

TEMA: HOTEL- OG KONTORINDRETNING

60 — Det unikke, bæredygtighed, lokalmiljøet og koncept-sammensmeltning
Den danske hotelbranche bygger nyt og renoverer, og det giver plads til investering i den helt rette indretning. En indretning, som præges af flere forskellige tendenser.

63 — Partner i balancekunsten mellem udtryk, tid og pris
Holmris B8 er bindeleddet mellem bygherre, arkitekt, interiørdesigner og leverandører, når et hotels indretning skal have det rette udtryk, til det fastslåede tidspunkt, med den budgetterede pris.

66 — Velkommen til Hotel Charlottenborg
Brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien sætter fokus på hotelindretning i en kurateret designudstilling med 16 danske møbelvirksomheder.

68 — Hvordan skal vores kontor se ud i fremtiden?
Oplevelsesrum, co-working områder og grønne kontorer. Bliv klogere på, hvilke trends der vil præge fremtidens kontorindretning.

365DESIGN nr. 2 2019

Læs 365DESIGN nr. 2 2019 online
(Kræver abonnement)

Retail Mag nr. 1 2019

12
Når forbrugerne er 10 skridt foran
Single channel, multi channel, cross channel, omni channel, total retail. Kom i gang med en strategi, og det skal gå tjept, for forbrugerne venter ikke. Sådan lyder budskabet fra Louise Byg Kongsholm.

18
Hvad skete der lige?
Martin Michael Frederiksen ser nærmere på udviklingshastigheden inden for detailhandlen og stiller spørgsmålet: Hvad skete der, siden detailhandel blev løbet over ende af e-handel?

24
De vigtigste e-handelstrends i 2019
En række nye trends og tendenser inden for e-handel er værd at holde øje med i 2019. Lars Hedal kommer med sit bud på de kommercielt vigtigste trends.

32
Er enden nær? Eller er der håb forude?
Flere traditionelle murstensbutikker forsvandt fra detailscenen i 2018 og i starten af 2019.
Louise Byg Kongsholm undersøger, hvad det næste skridt for de fysiske butikker er.

36
Den fysiske butik er (stadig) under udvikling – ikke afvikling
Selv om e-handlen stiger, stopper verdens største brands ikke med at udvikle deres instore-miljøer. Ifølge Mette Skovgaard Frich synes gentænkningen af den fysiske butik ingen ende at ville tage.

48
VM or die
De katastrofale konsekvenser af at nedprioritere visual merchandising må ikke ignoreres. Hvis man vil
sælge varer i butikken, er udnyttelsen af den fysiske ramme et must, mener Stine Grubbe.

54
10 unmissable stores
Kom med en tur rundt i et udvalg af verdens mest spektakulære butikker, når Matthew Brown præsenterer 10 butikker, som du ikke må gå glip af.

Retail Mag nr. 1 2019

Læs Retail Mag nr. 1 2019 online
(Kræver abonnement)

Tidligere udgivelser

Med dit login kan du også læse udgivelserne fra de forgående år. Du kan læse 365DESIGN der, hvor du er, på din smartphone og tablet.

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.