Nyeste udgave af 365DESIGN

Det trykte tidsskrift 365DESIGN udkommer fire gange årligt, og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den nyeste udgave af 365DESIGN.

Alle de nævnte artikler kan du selvfølgelig også læse online, hvis du er abonnent.

Køb abonnement og få adgang til alle fordelene

Bestil abonnement

365DESIGN no. 02 2018

Kort og godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

En fejring af designverdenen i København
3 Days of Design byder velkommen til tre inten¬sive dage, når København transformeres til
et sandt designmekka med fokus på at fejre det gode håndværk.

Dine, Drink, Daze & Dream
Under 3 Days of Design åbner Dansk Industri dørene til Moltkes Palæ til en kurateret udstilling med 10 anerkendte danske møbelvirksomheder.

Erik Jørgensen Møbelfabrik
Fornuft, loyalitet og mod. Disse tre vigtige værdier er blevet videreført i møbelvirksomheden gennem seks årtier.

Warm Nordic
Med en forening af fortidens designikoner og nutiden æstetik er visionen bag det nye danske møbel- og designbrand at være varmt, levende og med musik til.

Nej tak til et køkken som naboens
Danskerne søger i stigende grad unikke, snedkererede køkkenløsninger. Det mærker aktørerne Reform, Stilleben Kitchen og Snedkeriet KBH.

Rosendahl
Værdier som langtidsholdbarhed og tilgængelighed går igen i alle produkter i Grand Cru-serien, der i år kan fejre 25-års jubilæum.

BORDDÆKNING

Til bords med den rette stemning
Hos Broste Copenhagen genererer de salg og skaber eksponering gennem samarbejder, og hos A Table Story har de succes med at kuratere opdækninger.

Georg Jensen Damask
Den danske designvirksomhed har skabt en turnaround med øjnene rettet mod fremtiden, men uden at vende ryggen til historien.

Bytte Bytte købmand
365DESIGN sætter fokus på de to nystartede kæder Imerco Home og Værsgo, som har slået dørene op til nye, spændende butikskoncepter.

Total Retail
Ny bog kaster lys over fremtidens handel, hvor den binære online- vs. offline-tankegang er erstattet af en total retail-tankegang.

Beck & Kinch
Gennem tværfaglighed vækker designbureauet visionære tekstiler til live for at skabe den helt rette – og gerne lettere grænseoverskridende – atmosfære.

Easyfair
En god messestand omfavner alt lige fra den store helhed til den mindste skrue. Det mener Easyfair, som har specialiseret sig i at designe, bygge og montere messestande.

BØRNEINTERIØR

Når børnenes leg integreres i indretningen
Flere og flere designere skaber børneinteriør, som ikke afspejler et ’larmende’ børneunivers, men som alligevel formår at tale til børnene.

Mini Oyoy
Ifølge ejeren og designeren bag det farverige og finurlige børneinteriørbrand bliver man i godt humør af at lave ting til børn.

Ferm Living Kids
Det danske børneinteriørbrand udfordrer den klassiske opfattelse af design til børn og forener børnenes verden med de voksnes.

EPJ Design
Den unge møbeldesigner Esben Jørgensen drømmer om en fremtid i de anerkendte møbelhuse og det store udland.

Wood Junkie
Med træ som omdrejningspunkt skaber designbrandet funktionelle, danskproducerede møbler med et tidløst design.

365design nr. 2 2018

Læs 365DESIGN no 2 2018 online
(Kræver abonnement)

Tidligere udgivelser

Med dit login kan du også læse udgivelserne fra de forgående år. Du kan læse 365DESIGN der, hvor du er, på din smartphone og tablet.

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.