Jobs i designbranchen

97 jobs.
Sorter på: Firmanavn    |    Ansøgningsfrist    |    Indrykningsdato ▼
Grafisk Designer — deltid/freelance (barselsvikariat)The Poster ClubAnsøgningsfrist: 14-12-2023

Vi er på udkig efter en kreativ profil med passion for visuel formidling og en sikker æstetisk sans til en deltidsstilling i vores produktteam i København. Stillingen ønskes besat som minimum hele 2024 med mulighed for forlængelse.

Stillingen
Som vores grafiske designer vil du indgå i et lille team med vores Product Manager, hvor dine arbejdsopgaver og primære ansvar består i at klargøre printfiler samt hjælpe med forberedelse af nye produkter. Det er derfor vigtigt du er komfortabel med redigering og retouch, som er din fornemste opgave. Desuden vil du have mindre grafiske opgaver til web, print, SoMe samt nyhedsbreve og andre materialer. Du er dygtig til dit håndværk og kan sikre en høj standard og detaljegrad. Det er desuden vigtigt, at du  kan tage selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver og deadlines.

Vi tilbyder
• Et sjovt, afslappet og kreativt arbejdsmiljø
• Gode kontorfaciliteter og ekstra god kaffe
• Fleksible arbejdstider
• The Poster Club oplever fortsat stor vækst, hvorfor der vil være god mulighed for at fortsætte et samarbejde efter endt barselsvikariat

Læs mere her

Visual Marketing ManagerLIND DNAAnsøgningsfrist: 05-01-2024
LIND DNA

Visual Marketing Manager

Viby J

Er du interesseret i at blive en del af et vækstorienteret designbrand og indgå i vores marketing team, hvor opgaverne er varierende og ambitionerne høje? Som vores nye marketing manager vil du blandt andet spille en vigtig rolle i planlægning og eksekvering af fotoskydninger og SoMe-indsatser i tråd med vores visuelle identitet.

Som vores marketing manager vil du arbejde med vores kreative udvikling på tværs af kanaler. Det indebærer blandt andet planlægning og eksekvering af fotoskydninger– herunder at lave moodboards, finde rekvisitter, koordinere lokation og fotograf samt styling under fotoskydninger.

LIND DNA

Læs mere her

Studentermedhjælper, Regional HelpdeskJYSKAnsøgningsfrist: 05-01-2024
JYSK

Studentermedhjælper, Regional Helpdesk

Brabrand

Er du en serviceminded studerende med passion for IT? Vil du være en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at lære og udvikle dig? Så har vi jobbet til dig!

Vi leder efter en studentermedhjælper til vores Regionale Helpdesk, som supporterer vores administrative brugere og butikker i Danmark.

JYSK

Læs mere her

Butikschef til drømmeland i HellerupDrømmelandAnsøgningsfrist: 05-01-2024
Drømmeland

Butikschef til drømmeland i Hellerup

Er du passioneret for salg og drift af egen butik, og nyder du at interagere med andre mennesker?

Som butikschef i Drømmeland får du ansvaret for at drive og udvikle butikken, hvilket giver dig stor indflydelse på salget. Vi sikrer, at du får grundig træning i vores produkter og søvnrådgivning, hvor du vil opleve et stærkt fællesskab og hjælpsomhed fra resten af virksomheden.

Læs mere her

P&C Systems and Analytics SpecialistSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 05-01-2024
Søstrene Grene Import A/S

P&C Systems and Analytics Specialist

Aarhus C

Er du stærk på HR-systemer og skarp til at se, hvordan systemerne sikrer de mest optimale HR-processer, der understøtter forretningens behov?

Du vil fungere som systemejer for de HR-systemer som vi bruger i hele forretningen (SAP SF, Quinix, Samesystem og vores lønsystem) og være med til at udvikle vores brug af dem, så vi har det bedste flow imellem dem og bruger dem optimalt.

Læs mere her

Sales SupporterSirius Company asAnsøgningsfrist: 04-01-2024
Sirius Company as

Sales Supporter

Allerød

Vi søger en dygtig og ikke mindst kommunikativ stærk person, der ud over de almene operationer kan stå for at servicere B2B- og B2C-slutkunder omkring vores webshop.

Du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, i indbydende fysiske rammer på vores kontor i Allerød. Dine arbejds- og ansvarsområder inkluderer helt konkret:

 • At kommunikere med sælgere og agenter
 • At effektuere salgsordrer, kreditnotaer og fakturaer i vores ERP-system
 • At afhjælpe vores B2B-kunder med ordre- og varespecifikke spørgsmål

Læs mere her

Fuldtidssælger til JYSK i VejleJYSKAnsøgningsfrist: 04-01-2024
JYSK

Fuldtidssælger til JYSK i Vejle

Vejle

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet?

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Attraktiv salgsbonus der belønner salg og gode resultater
JYSK

Læs mere her

Head of AccountingActona Group A/SAnsøgningsfrist: 31-01-2024

Head of Accounting

Holstebro

Actona Group is looking for an ambitious Head of Accounting to lead our accounting team and be a frontrunner in the department.

Læs mere her

Medarbejder til lager, OdenseHarald Nyborg A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2023

Medarbejder til lager, Odense

Odense M

Daells Bolighus søger en fleksibel og ansvarsbevidst medarbejder på deltid til vores lager i Odense.

Læs mere her

SAP-projektlederSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 04-01-2024
Søstrene Grene Import A/S

SAP-projektleder

Aarhus C

Brænder du for at arbejde med projektledelse, i krydsfeltet mellem forretning og IT, og kan du se dig selv i rollen som SAP-projektleder, meget gerne med forhåndskendskab til SAP EWM (Extended Warehouse Management) – så har du en unik mulighed her.

I Søstrene Grene kalder vi hinanden for Søstre – uanset køn. Du vil have kontakt til mange forskellige Søstre i dit arbejde, så du skal være en stærk repræsentant for vores Søsterånd, som netop handler om at hjælpe hinanden, udvise respekt og stå sammen om det, vi laver.

Læs mere her

Senior IT Specialist, IT Server OperationsJYSKAnsøgningsfrist: 04-01-2024
JYSK

Senior IT Specialist, IT Server Operations

Brabrand

Er du passioneret og erfaren inden for IT-infrastruktur, automatisering samt IT operations? Brænder du for dit område og ønsker at tage ansvar, samt være med til at videreføre udviklingen af infrastrukturen?

Vi tilbyder dig:

 • Samarbejde og sparring med dygtige kollegaer på alle niveauer i organisationen
 • En afslappet og uformel atmosfære
 • Et job med rig mulighed for at påvirke de tekniske løsninger
JYSK

Læs mere her

Sustainability Manager med gode kommunikationsevnerILVAAnsøgningsfrist: 04-01-2024
ILVA

Sustainability Manager med gode kommunikationsevner

Sabro

Til vores hovedkontor i Sabro søger vi en Sustainability Manager til at videreudvikle og drifte alle vores initiativer indenfor Compliance og bæredygtighed.

Du vil blive en del af vores kvalitetsteam på tre medarbejdere, og referer til vores Head of Quality & Sustainability. Kendetegnende for teamet er, at vi er professionalisme, engagerede, arbejder som ét team med alle vores kolleger i ILVA og at vi har en uformel tone.

ILVA

Læs mere her

Senior Support Engineer, Java Backend DevelopmentJYSKAnsøgningsfrist: 03-01-2024
JYSK

Senior Support Engineer, Java Backend Development

Brabrand

Do you want to be a part of the development and reliable operations of our new Unified Commerce platform with more than 3,300 stores and 28 web shops? If so, come and join our team of 70 Developers in the IT department at JYSK.

You will join our Site Reliability and Operations team, consisting of 10 skilled colleagues who are strong at operating in an agile environment.

JYSK

Læs mere her

Håndværker til indretningsafdelingen, 37 timer pr. uge, IKEA AarhusIKEAAnsøgningsfrist: 03-02-2024

Håndværker til indretningsafdelingen, 37 timer pr. uge, IKEA Aarhus

Aarhus

Vi leder efter en ny kollega som er kvalitetsbevidst handyman til fingerspidserne, tænker ud af boksen, har godt overblik og sans for prioritering.

Læs mere her

Sales Manager Eastern Europe & Middle EastUnique Furniture A/SAnsøgningsfrist: 03-01-2024
Unique Furniture A/S

Sales Manager Eastern Europe & Middle East

Kolding

The Sales Manager role in EE/ME is an entrusted role offered in a progressive and innovative B2B furniture business based out of Kolding Denmark.

The role will include significant travel activity in the entire Eastern European & Middle Eastern region.

Responsibilities include:

 • Driving the growth of the region turnover and earnings to new heights, with a very high growth rate expected.
 • Account management at the enterprise level of the largest retail and E-commerce clients in the region as well as opening the doors to more retail chains and independent furniture retailers.
Unique Furniture A/S

Læs mere her

Head of AccountingActona GroupAnsøgningsfrist: 03-01-2024
Actona Group

Head of Accounting

Holstebro

As Head of Accounting, you will be the team lead of a financial department with 6 experienced employees and the main responsible for the areas of finance, accounts receivables, and payables.

With the responsibility for processes, you will be in charge of optimizing and at Actona Group we have a constant focus on digitalisation, which is why we imagine you have some experience, a natural interest, and curiosity in optimising processes digitally.

Actona Group

Læs mere her

Navision/Business Central KonsulentSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 03-01-2024
Søstrene Grene Import A/S

Navision/Business Central Konsulent

Aarhus

I Søstrene Grene supporterer, drifter og udvikler vi vores NAV/BC-systemer in house, og det er her, du vil få en rolle i forhold til drift, support og optimering, herunder kommunikation med både interne og eksterne stakeholders.

Vi er ved at implementere SAP flere steder i forretningen, så hvis du har en interesse for det, og dine kompetencer matcher, vil der på sigt blive mulighed for at arbejde med SAP S/4HANA.

Læs mere her

Indkøber til tekstilvirksomhedArctic A/SAnsøgningsfrist: 02-01-2024
Arctic A/S

Indkøber til tekstilvirksomhed

Middelfart

Bliver du motiveret af et job med tætte relationer og et forhandlingsarbejde, hvor det handler om at få enderne til at mødes? Så har du nu en unik mulighed for at medvirke til den yderligere vækst i ARCTIC a/s.

Virksomhedens domicil i Middelfart bliver din base, hvor du fra dag ét får en vigtig nøglerolle. Som indkøber er du et naturlig bindeled, hvorfor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teamet samt direkte dialog/koordinering med større kunder.

Som indkøber består dine primære ansvarsområder af følgende:

 • Sikre at produkter lever op til gældende krav fra såvel kunder som samfund
 • CSR-ansvarlig
 • Optimal vareflow og sortiment

Læs mere her

SENG søger Store Manager til butikken i HerningSENGAnsøgningsfrist: 29-12-2023
SENG

SENG søger Store Manager til butikken i Herning

Herning

Er DU vores nye stjerne på i butikken, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning, samt for de medarbejdere du på bedste anerkendende vis, motiverer til at performe 110% hver dag?

Et job som Store Manager/SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en ekstraordinær indsats fra dig som sælger og leder at sikre, at kunderne altid kommer hjem med den helt rigtige seng!

Læs mere her

Erfarne SAP-konsulenter til S/4 Hana implementering i Søstrene GreneSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 02-01-2024
Søstrene Grene Import A/S

Erfarne SAP-konsulenter til S/4 Hana implementering i Søstrene Grene

Aarhus

Ønsker du at være med på en spændende SAP S/4 Hana-implementeringsrejse, hvor din viden og erfaring med SAP giver dig en afgørende rolle i at bidrage til Søstrene Grenes fremtidige drift og vækst?

Søstrene Grene er i fortsat vækst og for at fremtidssikre vores IT-fundament er vi nu i gang med en stor og spændende IT-vækstrejse, hvor vi skifter vores nuværende ERP-system ud med SAP S/4 Hana, som en Greenfield implementering.

Læs mere her

Showroom Assistent (deltid)SofacompanyAnsøgningsfrist: 02-01-2024
Sofacompany

Showroom Assistent (deltid)

Ringsted

Brænder du for design og indretning, og har du lyst til at give kundeoplevelser i særklasse?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • Levere et højt kundeserviceniveau, herunder salg, besvare spørgsmål, rådgive og vejlede kunderne
 • Sikre at vores showroom altid fremstår salgsklar og inspirerende

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en dynamisk og hurtigvoksende virksomhed, hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Stillingen vil være på 6 timer om ugen, fordelt på hverdage og weekender.

Læs mere her

Creative LeadGeorg JensenAnsøgningsfrist: 01-01-2024

Creative Lead

Frederiksberg

Do you have experience working with premium lifestyle brands in the creative field and a very strong sense of aesthetics?

Læs mere her

Software Engineer, Drupal DevelopmentJYSKAnsøgningsfrist: 01-01-2024
JYSK

Software Engineer, Drupal Development

Brabrand

Do you want to be a part of the development of our new e-commerce platform with more than 3.300 stores and 28 web shops? Do you have experience with Drupal and PHP?

Se video om JYSK som arbejdspladsYou will become a part of JYSK’s IT department, which consists of more than 200 highly skilled colleagues. As our new colleague, you will work with the further development of JYSK’s high-load cross channel e-commerce platform, which is used in more than 28 countries.

JYSK

Læs mere her

Studiemedhjælper til HR Danmark 15-20 timer i ugenJYSKAnsøgningsfrist: 01-01-2024
JYSK

Studiemedhjælper til HR Danmark 15-20 timer i ugen

Brabrand

Drømmer du om at arbejde med HR? Er du administrativ stærk? Så er der nu mulighed for et fedt studiejob i HR JYSK Danmark.

Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde selvstændigt med forskellige administrative HR-opgaver – i samarbejde med resten af HR-teamet i Danmark. Vi har en helt speciel virksomhedskultur og sammenhold – som skal opleves.

JYSK

Læs mere her

Senior UX & Site Optimisation Specialist, ILVA E-CommerceILVAAnsøgningsfrist: 01-01-2024
ILVA

Senior UX & Site Optimisation Specialist, ILVA E-Commerce

Sabro

Brænder du for at skabe en verdensklasse digital kunderejse og har du et knivskarpt blik for, hvordan produkter skal præsenteres online for at skabe salg? Så kunne du meget vel være vores nye kollega.

Som UX & Site Optimisation Specialist bliver dit overordnede ansvar, at kunderejsen on-site er brugervenlig og intuitiv, og at der altid er fokus på konvertering online eller til ILVA bolighuse.

ILVA

Læs mere her

Financial ControllerHAY ApSAnsøgningsfrist: 18-12-2023
HAY ApS

Financial Controller

Horsens

As a Financial Controller in our team, you will be part of a group of five passionate and dedicated colleagues within our Finance department. Together with the other staff, you are responsible for ensuring that all tasks are carried out with the desired quality and to the agreed deadlines.

Furthermore, the documentation and the office are generally in systematic order, so that the workflows in the finance department for HAY ApS are always clear and uncomplicated. In cooperation with your general manager, you are responsible for establishing and developing effective work processes and procedures that ensure the above.

HAY ApS

Læs mere her

Kundeservicemedarbejder til Kasselinjen, 8 timer pr. uge, OdenseIKEAAnsøgningsfrist: 29-01-2024

Kundeservicemedarbejder til Kasselinjen, 8 timer pr. uge, Odense

Odense

Vi leder efter dig, som vil bidrage til at give vores kunder en positiv afslutning på deres besøg hos os og møde dem på en naturlig, ærlig og direkte måde.

Læs mere her

Administrative AssistantOcee & Four DesignAnsøgningsfrist: 29-12-2023
Ocee & Four Design

Administrative Assistant

Odense S

We are looking for a highly efficient administator. You will need to operate with a good level of written and spoken ability in both Danish and English to look after the following:

 • Welcoming and taking care of visitors, preparing and serving refreshments.
 • Handling corporate correspondence, email, and phone calls.
 • Reserving accommodation, travel tickets, airline tickets, and similar tasks.

Læs mere her

Flagship Store ManagerCarl Hansen & Søn A/SAnsøgningsfrist: 29-12-2023
Carl Hansen & Søn A/S

Flagship Store Manager

København K

Til vores Flagship Store i Bredgade, søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret Flagship Store Manager med interesse for ægte dansk håndværk og design.

Se video om Carl Hansen & Søn A/S som arbejdsplads

Du får ansvar for at vækste salget i Flagship Store i samarbejde med et dedikeret team af passionerede kolleger.

Carl Hansen & Søn A/S

Læs mere her

Salgsleder til SkiveJYSKAnsøgningsfrist: 28-12-2023
JYSK

Salgsleder til Skive

Skive

Er du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice?

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som salgsleder i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling gennem træning og vejledning.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Sociale aktiviteter og en sjov arbejdsplads
JYSK

Læs mere her

Salgskonsulent til markedsledende sengeproducentHilding Anders Danmark A/SAnsøgningsfrist: 28-12-2023
Hilding Anders Danmark A/S

Salgskonsulent til markedsledende sengeproducent

Horsens

Brænder du for at servicere kunder og have et stort produktkendskab? Er du god til at skabe relationer og har erfaring fra salgsbranchen? Så kig nærmere på stillingen som Salgskonsulent hos Hilding Anders Danmark, da vi styrker vores salgsteam!

Den ideelle kandidat vil være ansvarlig for at betjene vores kunder og fastholde og udvikle vores position på markedet. Du vil få din egen kundegruppe, hvor du skal sørge for at opretholde den positive relation og sikre, at kunderne sælger de rette produkter i deres sortiment.

Læs mere her

Royal Copenhagen Salesperson for Magasin Lyngby (part time)Royal CopenhagenAnsøgningsfrist: 27-12-2023
Royal Copenhagen

Royal Copenhagen Salesperson for Magasin Lyngby (part time)

Kongens Lyngby

Are you captivated by the elegance of Danish porcelain and the beauty of Scandinavian design?

As a Salesperson for Royal Copenhagen, you will be responsible for showcasing and promoting our exclusive range of premium Danish design products. You will engage with customers, understand their needs, and provide personalized recommendations to create memorable shopping experiences.

Royal Copenhagen

Læs mere her

Kvalitetsbevidst industritekniker, aftenholdVOLA A/SAnsøgningsfrist: 28-12-2023
VOLA A/S

Kvalitetsbevidst industritekniker, aftenhold

Horsens

Vil du sætte en ære i at producere komponenter til højkvalitetsprodukter? Glædes du over roen på et aftenskift til fordybelse og et bredere ansvar?

Hos os bliver du en del af vores ambitiøse automatiseringsrejse med afsæt i diverse LEAN-værktøjer. Vores CNC-afdelingen har 18 højautomatiserede produktionslinjer bestående af CNC-drejebænke med tilhørende robotceller.

Hos VOLA tilbyder vi dig et interessant job i en økonomisk solid og stabil virksomhed, hvor der er fokus på det hele menneske.

VOLA A/S

Læs mere her

Er du vores nye teamleder for lager og logistik?Chic Antique A/SAnsøgningsfrist: 11-12-2023
Chic Antique A/S

Er du vores nye teamleder for lager og logistik?

Holbæk

Med reference til vores administrerende direktør, og i samarbejde med dine medarbejdere i organisationen, får du ansvaret for, at vores lager fungerer optimalt, og vi med teamwork og godt humør får dagligdagen til at fungere på et højt niveau.

Dit domæne

 • Du kan lede og motivere et team på 15-20 medarbejdere
 • Du har erfaring med logistik og flere lagre

Vi er i dag 50 engagerede medarbejdere med højt humør, positive vibes og hvor samarbejde er en stor kerneværdi. Vi tilbyder dig en spændende og ambitiøs arbejdsplads med korte beslutningsveje, højt til loftet, liv, sjæl og masser af humor.

Chic Antique A/S

Læs mere her

Visual Merchandiser, vikariatLe Creuset ScandinaviaAnsøgningsfrist: 20-12-2023
Le Creuset Scandinavia

Visual Merchandiser, vikariat

Taastrup

Uanset hvor vores forbrugere til sidst foretager et køb, er butikkerne altid et vindue til vores fantastiske brand. Vores Visual Merchandiser spiller en afgørende rolle i at opnå disse standarder i vores egne butikker.

Du er ansvarlig for at opretholde brandidentiteten, promovere produktet og levere en ekstraordinær høj standard for udstilling og visuel præsentation af vores ikoniske produkter.

Fleksibilitet er en værdi du besidder, da der kan forekomme en del rejseaktivitet.

Le Creuset Scandinavia

Læs mere her

Møbelsælger, GlostrupHarald Nyborg A/SAnsøgningsfrist: 10-12-2023

Møbelsælger, Glostrup

Glostrup

Til vores butik i Glostrup søger vi med ansættelse fra 02.12.2024 en møbelsælger på fuldtid.

Læs mere her

Deputy Store Manager til JYSK i GentofteJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2023
JYSK

Deputy Store Manager til JYSK i Gentofte

Gentofte

Er du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice?

Se video om JYSK som arbejdsplads

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som Deputy Store Manager i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling gennem træning og vejledning.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Sociale aktiviteter og en sjov arbejdsplads
JYSK

Læs mere her

Lageransvarlig til JYSK i Viby, AarhusJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2023
JYSK

Lageransvarlig til JYSK i Viby, Aarhus

Viby J

Vil du have ansvaret for hjertet af en JYSK butik og samtidig levere Danmarks bedste kundeservice? Er du klar til at håndtere daglige opgaver og rutiner for at skabe et organiseret lager?

Du får chancen for at komme ind i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som Lageransvarlig i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og træning
 • Mulighed for også at sælge indimellem
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier

Læs mere her

Demand PlannerJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2023
JYSK

Demand Planner

Brabrand

Do you have a passion for retail and a profound understanding of the product lifecycle? Are you able to combine your business understanding with a solid analytical toolbox and translate data into forecasting?

As a Demand Planner, you will play an important role in the Flow of Goods department and it will be your responsibility to forecast the JYSK assortment within a specific product area, securing the availability of goods across 10 distribution centres, supplying more than 3.300 stores in 28 countries.

JYSK

Læs mere her

MaskinsnedkerBondes Møbelfabrik A/SAnsøgningsfrist: 26-12-2023
Bondes Møbelfabrik A/S

Maskinsnedker

Kalundborg

Vi søger en medarbejder, der har kendskab til CNC-fræser og mod på at arbejde med specialopgaver inden for møbler. Er du maskinsnedker, møbelsnedker eller lign., eller har du anden relevant baggrund og erfaring, er det lige dig, vi skal bruge hos Bondes Møbelfabrik.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • En travl hverdag med spændende faglige og forskellige udfordringer
 • Sundhedsforsikring
 • God løn og mulighed for betalt kørsel, hvis du kommer langvejsfra
 • For den rette er der mulighed for lederrolle
Bondes Møbelfabrik A/S

Læs mere her

Outstore managerVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 26-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Outstore manager

Hillerød

Er du fyldt med god energi, og elsker du at møde nye mennesker?

Som outstore manager vil du få ansvaret for at opsøge nye, potentielle kunder i Nordsjælland, inden kunderne selv besøger en butik. Du bliver derfor ansvarlig for at finde de bedste steder til at opsøge nye, kvalificerede kunder, som du kan besøge med vores showtrailer.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Erfaren butiksassistent søges til isenkramafdelingenERLING CHRISTENSEN MØBLER A/SAnsøgningsfrist: 19-01-2024

Erfaren butiksassistent søges til isenkramafdelingen

Sindal

Hos Erling Christensen Møbler har vi travlt og mangler derfor en erfaren sælger/butiksassistent til vores store isenkramafdeling.

Læs mere her

Serviceminded køkkenmedarbejder til Restauranten, 10 timer pr. uge, GentofteIKEAAnsøgningsfrist: 25-01-2024

Serviceminded køkkenmedarbejder til Restauranten, 10 timer pr. uge, Gentofte

Gentofte

Vi leder efter dig, som vil være med til at gøre det hurtigt, nemt og positivt for vores kunder at få et tiltrængt afbræk fra deres indkøbstur og få et godt måltid mad.

Læs mere her

Sælger til HobroJYSKAnsøgningsfrist: 25-12-2023
JYSK

Sælger til Hobro

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet? Så er du præcis den sælger, vi er på udkig efter!

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Attraktiv salgsbonus der belønner salg og gode resultater
JYSK

Læs mere her

Sales CoordinatorVippAnsøgningsfrist: 25-12-2023
Vipp

Sales Coordinator

Copenhagen

Vipp is looking for a Sales Coordinator to join our Sales Support team at Islands Brygge, Copenhagen.

Working closely together with a team of four colleagues in Vipp Sales Support, you will be diving into a mix of tasks that drive sales, from providing superior customer service to keeping things running smoothly behind the scenes.

Vipp

Læs mere her

Truckfører søges til attraktivt lager i ViborgF & H A/SAnsøgningsfrist: 22-01-2024
Moment

Truckfører søges til attraktivt lager i Viborg

Viborg

Du kommer til at være en del af virksomhedens lager, hvor du kommer til at arbejde med pluk og pak af virksomhedens produkter - ofte med brug af truck.

Læs mere her

Product Owner, Pricing & Price SignsJYSKAnsøgningsfrist: 22-12-2023
JYSK

Product Owner, Pricing & Price Signs

Brabrand

Do you aspire to be a Product Owner and take overall responsibility for JYSK's pricing solutions in a multinational context? Are you skilled at translating business requirements into efficient and robust IT solutions?

As Product Owner, you will be part of the Pricing team where your main responsibility is to serve the relevant pricing products, design dynamic pricing and price sign solutions to increase sales.

JYSK

Læs mere her

Business Solution Tester, E-commerceJYSKAnsøgningsfrist: 22-12-2023
JYSK

Business Solution Tester, E-commerce

Brabrand

Are you experienced in quality assurance, regression testing and automated testing? Do you have a flair for IT and business, and maybe experience in testing online payment solutions?

WHAT WE OFFER YOU

 • To be part of a professional E-commerce team and a dedicated Payment Scrum team
 • A workplace in an exciting international company where results, expansion and development have a high priority
 • A great opportunity to develop and grow professionally and personally
JYSK

Læs mere her

ModesælgerSinnerup ApSAnsøgningsfrist: 21-01-2024

Modesælger

Holstebro

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger hos Sinnerup lige noget for dig.

Læs mere her

Key Account Manager, DanmarkCuriaAnsøgningsfrist: 21-12-2023
Curia

Key Account Manager, Danmark

Er du en kommerciel profil fra byggebranchen, der motiveres af salg, samarbejde og netværk inden for teknikentreprenører, bygherrer, ejendomsudviklere og investorer.

Du bliver en del af en virksomhed som værdsætter sine medarbejderes engagement. Geberit A/S tilbyder en nyoprettet stilling i en velkonsolideret virksomhed med gode kollegaer. Du vil træde ind i en uformel organisation. Du vil få løn efter kvalifikationer, og tilbydes desuden bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og fordelagtigt aktiekøbsprogram. Virksomheden tilbyder frugt- og frokostordning samt mulighed for at være med i personaleforeningen.

Læs mere her

SalgskoordinatorHansen Toft A/SAnsøgningsfrist: 18-01-2024
Hansen Toft A/S

Salgskoordinator

Kokkedal

Din opgave er i tæt samarbejde med dine to kolleger at understøtte salget i Danmark og i udlandet naturligvis i tæt samarbejde med relevante kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil referere direkte til ledelsen og bliver en del af salgsteamet. Du vil få en bred kontaktflade med de andre afdelinger og grundet virksomhedens flade organisationsstruktur, vil du få direkte indflydelse på de beslutninger, der tages.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • registrere indkomne ordrer og udforme ordrebekræftelse
 • supportere sælgerne i udarbejdelse af tilbud
 • have dialog med produktionen omkring leveringstider
Hansen Toft A/S

Læs mere her

Student Assistant, Customer Relations - FrenchSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 21-12-2023
Søstrene Grene Import A/S

Student Assistant, Customer Relations - French

Aarhus C

Do you master French? Are you a skilled writer with a passion for service - and do you want to be a part of creating a wonderful experience for all our customers?

The team will be responsible for ensuring a wonderful customer service across all our platforms and markets – you will primarily focus on the francophone markets. Your primary tasks will consist of:

 • Respond to customer inquiries and feedback (primarily French customers) by mail and chat.
 • Optimise processes of our customer service activities.

Læs mere her

Analytisk og proaktiv Business Controller til dynamisk virksomhed i AarhusFlexa4Dreams A/SAnsøgningsfrist: 20-12-2023
Flexa4Dreams A/S

Analytisk og proaktiv Business Controller til dynamisk virksomhed i Aarhus

Hornsyld

Vil du være en del af et internationalt team, hvor du har mulighed for at accelerere din erfaring?

På vores hovedkontor i Hasselager, Aarhus, får du en central rolle i en Finance-afdeling på i alt 4 medarbejdere. Udover dit team arbejder du også sammen med både salgsorganisationen og direktionen, som også er placeret på hovedkontoret.

Om du møder op i jakkesæt eller hættetrøje er ikke så vigtigt for os. Så længe du har drive, gå-på-mod og masser af godt humør.

Læs mere her

Erfaren Master Data KoordinatorVOLA A/SAnsøgningsfrist: 20-12-2023
VOLA A/S

Erfaren Master Data Koordinator

Horsens

Er du drevet af at skabe kvalitet i master data, så grundlaget for vores data står fuldstændigt skarpt? Er du Excel-superbruger? Og ikke mindst, trives du i samarbejdet med den øvrige organisation, så rammerne for smidig drift bliver sikret bedst muligt?

Du får mulighed for at tage del i udvikling, vedligeholdelse og implementering af vores systempallette. Vores afdeling er på en spændende rejse med implementering af en række nye systemer, hvor du bliver en af nøglepersonerne i behovsafdækning, udvikling og udrulning af disse

VOLA A/S

Læs mere her

Deltidssælger søges til ILVA VibyILVAAnsøgningsfrist: 20-12-2023
ILVA

Deltidssælger søges til ILVA Viby

Viby J.

Se video om ILVA som arbejdspladsHos ILVA i Viby søger vi en fleksibel og serviceminded deltidssælger gerne med erfaring i detailsalg. Du arbejder i et stærkt team med salg og kundeservice i fokus.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning til vores kunder.

ILVA

Læs mere her

Intern - Accessories DevelopmentHAY ApSAnsøgningsfrist: 17-12-2023
HAY ApS

Intern - Accessories Development

Copenhagen

At our office facilities in the heart of Copenhagen, you will become part of an energetic office community, consisting of approx. 50 colleagues looking forward to welcoming you in our team. The duration of the internship is approx. 5 months starting from 2 February 2024 to 30 June 2024.

We are a team of seven dedicated colleagues consisting of Senior Product Developers and Junior Product Developers. You will gain hands-on experience working on challenging real-life projects in an environment with competent and passionate colleagues, who will support you while you add invaluable work experience to your resumé.

HAY ApS

Læs mere her

IT SupporterRosendahl Design Group A/SAnsøgningsfrist: 19-12-2023
Rosendahl Design Group A/S

IT Supporter

Hørsholm

Rosendahl Design Group søger en engageret IT-supporter, som er klar til at dykke ned i og udvikle sig inden for de mange facetter af IT-support. Vi tilbyder en unik chance for at udvikle en bred vifte af IT-kompetencer i et miljø, hvor læring og udvikling vægtes højt.

Du får et tæt samarbejde med det øvrige IT-team, som du vil lære fra for at opnå dybdegående forståelse og færdigheder inden for IT-drift og systemadministration.

Rosendahl Design Group A/S

Læs mere her

IT-supporterDymak A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2023
Dymak A/S

IT-supporter

Odense SV

Vi søger en IT-supporter til first level-support fra vores hovedkontor i Odense.

Dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte first level support og fjernsupport til vores ca.150 pc'er.

Hvis du er den helt rigtige person til stillingen og til vores team, er du passioneret omkring IT og brænder for at arbejde med det, og du er engageret, positiv, imødekommende og har en fed service-attitude.

Dymak A/S

Læs mere her

Head of Brand Strategy & CommunicationRice A/SAnsøgningsfrist: 19-12-2023
Rice A/S

Head of Brand Strategy & Communication

Odense

RICE er i vækst og har brug for en styrket brandstrategi. En klar, konsekvent og kreativ kommunikation, som sikrer yderligere succes nationalt og internationalt.

Er du en strategisk tænkende leder med sans for det kreative og det visuelle? Brænder du for at skabe resultater ved at forene overordnede strategiske målsætninger med daglig eksekvering?

Vi leverer et uformelt og sjovt miljø i skønne omgivelser med udsigt til Odense fjord.

Rice A/S

Læs mere her

MøbelsælgerSit'n Sleep A/SAnsøgningsfrist: 19-12-2023
Sit'n Sleep A/S

Møbelsælger

Næstved

Vil du være med til at skabe en spændende butik, hvor kunderne får gode oplevelser og super kundeservice?

Sit´n Sleep har seks spændende bolighuse, som tilbyder et stort udvalg af spændende møbler og interiør i alle prisklasser. Som sælger får du en hverdag, der indebærer alt lige fra salg og kundeservice til butiks-trimning og alt andet inden for den daglige drift.

Vi er fire gode kolleger i forskellige aldersgrupper. Og vi er både gode til at sælge og grine sammen. Der altid en god stemning.

– Søren
Sit'n Sleep A/S

Læs mere her

LagermedarbejderHTHAnsøgningsfrist: 18-12-2023
HTH

Lagermedarbejder

Aabenraa

Vi har travlt og mangler en kollega der har kridtet skoene og er klar på at tage fat på vores lager.

Se video om HTH som arbejdsplads

Vi søger derfor dig, som har mod på lagerarbejdet og har en sælger gemt i maven til at hjælpe os i en spændende og alsidig hverdag.

HTH

Læs mere her

Trainee InternationalHTHAnsøgningsfrist: 18-12-2023
HTH

Trainee International

Drømmer du om en traineeplads i udlandet? Så kickstart din karriere hos HTH

Se video om HTH som arbejdspladsSom trainee hos HTH vil du få en unik mulighed for at udvikle dine evner inden for salg og design af køkkener og interiørløsninger.

Du vil blive en del af vores dedikerede team af køkkeneksperter, der brænder for at skabe smukke og funktionelle rum.

HTH

Læs mere her

Trainee B2BHTHAnsøgningsfrist: 18-12-2023
HTH

Trainee B2B

Aalborg SV eller Tilst

Brænder du for salg, rådgivning og design? Så kickstart din salgskarriere hos HTH.

Se video om HTH som arbejdspladsSom trainee hos HTH vil du få en unik mulighed for at udvikle dine evner inden for salg og design af køkkener og interiørløsninger.

Du vil blive en del af vores dedikerede team af køkkeneksperter, der brænder for at skabe smukke og funktionelle rum.

HTH

Læs mere her

Trainee B2CHTHAnsøgningsfrist: 18-12-2023
HTH

Trainee B2C

Se video om HTH som arbejdspladsBrænder du for salg, rådgivning og design? Sætter du en ære i at hjælpe og rådgive og i sidste ende lukke salget? Så er du den helt rette person til at blive en del af vores traineeuddannelse i HTH.

Som trainee hos HTH vil du få en unik mulighed for at udvikle dine evner inden for salg og design af køkkener og interiørløsninger.

Du vil blive en del af vores dedikerede team af køkkeneksperter, der brænder for at skabe smukke og funktionelle rum.

HTH

Læs mere her

Digitalisering- og masterdata ansvarligChange Direction ApSAnsøgningsfrist: 17-12-2023
Change Direction ApS

Digitalisering- og masterdata ansvarlig

Løsning

Med reference til selskabets CFO står du i spidsen for, at HOLMRIS B8 får en transparant forretningsunderstøttende løsning med entydig anvendelse af masterdata samt veldokumenteret data flow.

Du får et attraktivt job i en succesfuld vækstvirksomhed med mulighed for at stå i spidsen for at fremtidssikre digitaliseringen hos HOLMRIS B8, herunder påvirke organisationens optimale IT og teknologianvendelse.

Change Direction ApS

Læs mere her

Infrastruktur SupportSociety of Lifestyle A/SAnsøgningsfrist: 10-12-2023
Society of Lifestyle A/S

Infrastruktur Support

Ikast

Vil du gerne levere god support og service i en organisation hvor ikke to dage ikke er ens? Trives du med at løse tekniske udfordringer og hjælpe kollegaer med deres IT-relaterede spørgsmål?

Vi søger en ny kollega, som vil være med til at udvikle og styrke vores interne IT. Vores afsæt er Microsoft 365 platformen og Microsoft Entra. Primært har vi Microsoft computere men også Apple computere i vores marketingafdeling.

Du kan forvente stor variation i dine arbejdsopgaver og du vil indgå i et team med en infrastruktur specialist og en PC-supportelev.

Læs mere her

Regnskabsmedarbejder med interesse i at udvikle sigJobindexAnsøgningsfrist: 14-12-2023
Jobindex

Regnskabsmedarbejder med interesse i at udvikle sig

Søndersø
 • Har du styr på debet og kredit?
 • Vil du gerne være en del af vores lille, men tætte økonomiafdeling i en international virksomhed?
 • Og har du det bedst i en bred rolle, som du selv har indflydelse på?

Du bliver en del af et team, der tager arbejdet seriøst, men hvor sjov og smil er vores hemmelige ingredienser.

– Finance Manager Hanne Rønlev Hempel
Jobindex

Læs mere her

Account Manager – Erhverv KbhVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 15-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Account Manager – Erhverv Kbh

Glostrup

Du har styr på alle salgets faser, som giver dig muligheden for at udleve drømmen om en succesfuld karriere med en masse kunderelationer.

Arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Relationsbesøg hos eksisterende kunder for mulig udbygning af allerede eksisterende samarbejde
 • Salgs-supervision af op til 5 erhvervskonsulenter, hvor du via tæt dialog bliver en vigtig del af en tæt salgsopfølgning

DU får en stabil arbejdsplads, der har været i køkkenbranchen siden 1963 samt en afdeling, der er absolut markedsledende indenfor sit felt

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Køkkensælger AalborgVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 15-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger Aalborg

Aalborg SV

Er du topmotiveret, har du JA-hatten godt placeret, og går du ALTID en ekstra mil for at hjælpe vores kunder med at få deres drømmekøkken?

Den interne konkurrence iblandt os er meget stor, men vi hjælper hinanden med at opnå hinandens mål, da vi forstår, at det tjener den fælles vision.

Vi dig bl.a. en garanteret fast grundløn, med en skarp provisionsordning samt alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring. Du kommer på interne kurser, så du er godt klædt på til arbejdet.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

SalgskoordinatorVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 15-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Salgskoordinator

Glostrup

Vil du være med i teamet af en af Danmarks største erhvervsafdelinger inden for køkkensalg, hvor opgaverne er varierede og ambitioner høje?

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • at du i samarbejde med de enkelte konsulenter i teamet sikrer dig, at de udarbejdede tilbud til vores kunder er korrekte og fyldestgørende.
 • at du sikrer dig, at de bestillinger, der går fra afdelingen til vores hovedkontor, er korrekte og fejlfrie.

DU får en stabil arbejdsplads, der har været i køkkenbranchen siden 1963, samt en afdeling der er absolut markedsledende indenfor sit felt.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Køkkensælger AarhusVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 15-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkensælger Aarhus

Er du en motiveret køkkensælger, som altid sætter kundens behov højest? Vil du arbejde i en af de flotteste køkkenbutikker i Aarhus?

Vi VIL altid gøre os ekstra umage for at give den bedste service! Dette gør vi med et smil på læben og en oprigtig interesse i kunden og kundens behov. Som vores nye køkkensælger skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke er ens - de byder på en masse spændende opgaver, og de flyver afsted.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

International Sales CoordinatorLIND DNAAnsøgningsfrist: 12-12-2023
LIND DNA

International Sales Coordinator

Viby J

Er du interesseret i at blive en del af et vækstorienteret designbrand og indgå i vores salgsteam, hvor opgaverne er varierede og ambitionerne høje? Som vores nye salgskoordinator går du med engagement og ansvar løsningsorienteret til opgaverne, når du servicerer vores kunder og agenter i ind- og udland.

Som vores salgskoordinator vil du have varierende opgaver af både administrativ og salgsmæssig karakter. Du vil have indflydelse på, hvordan dine opgaver skal planlægges og prioriteres.

LIND DNA

Læs mere her

Dygtig og dedikeret sælger søges til ILVA AmagerILVAAnsøgningsfrist: 14-12-2023
ILVA

Dygtig og dedikeret sælger søges til ILVA Amager

København S

Se video om ILVA som arbejdsplads

Brænder du for at sælge og vejlede kunder? Kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:

 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandler med gode interne karrieremuligheder?

Som sælger får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt.

ILVA

Læs mere her

Laborant / produktionsmedarbejder til farvelab og farvekøkkenEge Carpets A/SAnsøgningsfrist: 13-12-2023
Ege Carpets A/S

Laborant / produktionsmedarbejder til farvelab og farvekøkken

Gram

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdsplads

Er du til farver, er dette job måske noget for dig.

Farveriet er en afdeling, der består af et laboratorium og et farvekøkken. Jobbet i farveriet indeholder et arbejde med farver og farvestoffer, afvejning, farvegodkendelse, kontrolopgaver samt diverse produktions- og administrative opgaver.

Det er farveriets ansvar at sikre, at kvaliteten af farvningen er i orden, inden vi sender tæppet videre til næste proces. Forarbejdet inden farvningen af tæppet kan udføres, som fx farvekontrol og farvefremstilling, bliver en stor del af dine arbejdsopgaver.

Ege Carpets A/S

Læs mere her

Koordinator til eksport – koordinér opsætning af kontormiljøer globaltJobindexAnsøgningsfrist: 13-12-2023
Jobindex

Koordinator til eksport – koordinér opsætning af kontormiljøer globalt

Løsning

Vær med til at optimere vores møbelleverancer, når vi opsætter kontormiljøer over hele kloden for mange af de største danske virksomheder.

I en ny rolle, som er et direkte resultat af vores vækst på eksport, bliver du en del af et team, hvor vi sætter trivsel i højsædet.

Du får mulighed for at planlægge din egen tid. Vi skaber et rum for dig, hvor der er fokus på netop dine færdigheder – og mulighed for at udvikle dem og rollen henad vejen

Anja Coulthard, leder af Site Management

Læs mere her

IT Operations SpecialistJYSKAnsøgningsfrist: 13-12-2023
JYSK

IT Operations Specialist

Brabrand

Kan du forestille dig at være med i processen med at implementere nye løsninger, forbedre eksisterende systemer og integrere nye lande?

Som IT Operations Specialist bliver du del af et fagligt stærkt og socialt team på 6 personer, som altid er klar til at hjælpe hinanden med opgaver eller udfordringer. Du vil møde forskellige teknologier og løsninger, som vi afholder interne workshops i teamet for at udbrede kendskabet til.

JYSK

Læs mere her

Intern salgsmedarbejderCane-line A/SAnsøgningsfrist: 13-12-2023
Cane-line A/S

Intern salgsmedarbejder

Rynkeby

Cane-line søger en medarbejder til en fuldtidsstilling i den interne salgsafdeling, hvis vigtigste opgave er at supportere vores kunder og dedikerede sælgere på udvalgte eksportmarkeder.

Som intern salgsmedarbejder bliver du en del af et professionelt team. I en travl og effektiv hverdag vil dine arbejdsopgaver rumme hele paletten inden for kundeservice- og salgsområdet, herunder:

 • Support til kunder og sælgere
 • Ordrebehandling og fakturering
Cane-line A/S

Læs mere her

SalgskonsulentVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 12-12-2023
VORDINGBORG KØKKENET

Salgskonsulent

Roskilde

Vil du arbejde 25 minutter fra København i smukke Roskilde, så mangler vi et nyt salgstalent til vores salgshold. Er du topmotiveret, har du JA-hatten godt placeret på hovedet, og går du gerne en ekstra mil for at hjælpe dine kunder? Så er det dig, vi søger!

Vores team i Roskilde består af fem køkkensælgere og en butikschef. I vil sammen få et ansvar for butikken, hvor du hver dag er med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for kunder i Roskilde og omegn.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

PTA-teknikerHilding Anders Danmark A/SAnsøgningsfrist: 12-12-2023
Hilding Anders Danmark A/S

PTA-tekniker

Hurup Thy

Du bliver en del af et dynamisk produktionsmiljø, hvor der er stort fokus på løbende forbedringer, procesoptimeringer samt systematisk problemløsning og vedligehold. Via et godt samarbejde med Produktudvikling- og Produktionsteamet sørger du for at nå produktionsmålene, og at alle kvalitetsstandarder overholdes.

Hos Hilding Anders får du mulighed for at optimere på både maskiner og processer, og vi forventer derfor, at du er forandringsparat og evner at se muligheder fremfor begrænsninger.

Læs mere her

SouschefSinnerupAnsøgningsfrist: 11-12-2023
Sinnerup

Souschef

Aarhus C

Har du passion for livsstil og mode, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere - så er jobbet som souschef i Sinnerup Aarhus måske noget for dig.

Du sørger for, at:

 • dine arbejdsplaner holder, ligesom du kører en stram styring af lønprocenter og drift
 • afstemme fakturaer mv. og videresende disse til vores bogholderi
Sinnerup

Læs mere her

Store Manager, ILVA, Odense C - en inspirerende lederrolle med fokus på boligdesign, salg og kundeserviceILVAAnsøgningsfrist: 11-12-2023
ILVA

Store Manager, ILVA, Odense C - en inspirerende lederrolle med fokus på boligdesign, salg og kundeservice

Odense C

Se video om ILVA som arbejdspladsDrømmer du om at lede et dedikeret team i en virksomhed, hvor vi alle arbejder sammen om at skabe en inspirerende atmosfære og enestående kundeoplevelser?

Du vil få en spændende lederstilling i en af Danmarks førende detailkæder inden for møbler og boligtilbehør, hvor din hverdag vil indeholde alt fra mødet med kunderne og det personlige salg til nøgletalsopfølgning, vagtplanlægning, udvikling af dine medarbejdere og meget mere.

ILVA

Læs mere her

Store Manager, ILVA, Sønderjylland - en inspirerende lederrolle med fokus på boligdesign, salg og kundeserviceILVAAnsøgningsfrist: 11-12-2023
ILVA

Store Manager, ILVA, Sønderjylland - en inspirerende lederrolle med fokus på boligdesign, salg og kundeservice

Se video om ILVA som arbejdspladsDrømmer du om at lede et dedikeret team i en virksomhed, hvor vi alle arbejder sammen om at skabe en inspirerende atmosfære og enestående kundeoplevelser?

Du vil få en spændende lederstilling i en af Danmarks førende detailkæder inden for møbler og boligtilbehør, hvor din hverdag vil indeholde alt fra mødet med kunderne og det personlige salg til nøgletalsopfølgning, vagtplanlægning, udvikling af dine medarbejdere og meget mere.

ILVA

Læs mere her

Head of Production PlanningPeopleLinkAnsøgningsfrist: 10-12-2023
PeopleLink

Head of Production Planning

Gelsted

Er du en erfaren personaleleder med ekspertise inden for produktionsplanlægning og optimering af produktion? Har du desuden en god forståelse for de dynamikker og den kompleksitet, der kendetegner en fuld vertikalt integreret forsyningskæde i en ordreproducerende virksomhed?

Så er det måske dig, vi søger for Carl Hansen & Søn.

Læs mere her

Store ManagerGeorg Jensen A/SAnsøgningsfrist: 11-12-2023
Georg Jensen A/S

Store Manager

Aarhus C

Do you thrive working in an international environment, with the opportunity to influence your workday?

You will have great opportunity to influence the development and the nature of the position as well as create value for colleagues and business partners worldwide.

Your key responsibilities:

 • Achieve sales objectives and other retail goals set by the company
 • Daily people management and motivating the team to provide high level service to customers
Georg Jensen A/S

Læs mere her

Head of E-commerce for a uniquely positioned international design toy brandHansen Toft A/SAnsøgningsfrist: 01-01-2024
Hansen Toft A/S

Head of E-commerce for a uniquely positioned international design toy brand

Herning

Unique opportunity to have a share in the value creation of a growing and profitable international company. Do you have expertise from international E-commerce and thrive in a global environment, with the vision and drive to build your own department? If so, the role as Head of E-commerce at Maileg represents a phenomenal opportunity to build a world class E-commerce initiative to match the leading role Maileg already has in its segment offline and thereby significantly shape Maileg’s future.

Maileg, under new collaborative partnerships with leading pan-European private capital manager Metric Capital and growth investor Scope, is embarking on an exciting phase of expansion with a focus on digital media and E-commerce.

Hansen Toft A/S

Læs mere her

EksportsælgerPRO&COAnsøgningsfrist: 21-12-2023
PRO&CO

Eksportsælger

Skive

Har du erfaring i at begå dig i et internationalt salgsmiljø og et karrieremæssigt ønske om at få ansvaret for at opsøge nye markedsandele uden for Danmarks grænser?

For at sikre udviklingen på det internationale marked, søges der nu efter en målrettet og forhandlingsstærk eksportsælger. Din primære opgave vil være at udvikle og pleje relationer med B2B-forhandlere på udvalgte markeder og sikre lønsom vækst gennem strategisk samarbejde. Du vil spille en afgørende rolle i at informere internt om salgs- og produktudviklingsaktiviteter samt arbejde tæt sammen med andre teams, herunder produktion og PTA.

PRO&CO

Læs mere her

Salgschef til dansk design i verdensklassePRO&COAnsøgningsfrist: 12-12-2023
PRO&CO

Salgschef til dansk design i verdensklasse

Silkeborg

Er du en passioneret salgschef, som vil være med til at videreudvikle en spændende forretning baseret på smukt dansk design af høj kvalitet? Forstår du at lede et hold af dedikerede sælgere til at komme i mål med virksomhedens ambitioner? Og har du et godt netværk og en god forståelse af markedet, som kan være med til at understøtte væksten?

Som salgschef kommer du til at spille en afgørende rolle i den vækstrejse, som Design Collection Denmark er på. Med reference til virksomhedens kommercielle direktør bliver din opgave at udvikle, planlægge, koordinere og prioritere salgsindsatsen på det europæiske marked i forhold til forhandlere, webshops samt kontraktmarkedet.

PRO&CO

Læs mere her