Jobs i designbranchen

Oversigt over jobs i den danske design-, interiør- og møbelbranche hentet fra Jobindex.

120 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼BELYSNINGSKONSULENT TIL PROJEKTAFDELINGENLight-Point A/SAnsøgningsfrist: 16-08-2019
Light-Point A/SBELYSNINGSKONSULENT TIL PROJEKTAFDELINGEN

Light-Point A/S

Er du udadvendt, og har du en finger på pulsen, når det angår projektmarkedet i sin helhed? Så har vi det helt rigtige job til dig!

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Salgs- og belysningsrådgivning.
 • Ansvarlig for eget distrikt/segment.
 • Budgetansvarlig.

LIGHT-POINT er et af de førende belysningsfirmaer i Danmark og har eksisteret siden 1995. Vi er en dynamisk og innovativ virksomhed, der designer, producerer, distribuerer og sælger vores eget program af designlamper i Danmark og i udlandet. Vi rådgiver desuden indretningsfirmaer og arkitekter om belysning til større og mindre projekter.

Logistics co- worker for goods receiving, 14 hours...IkeaAnsøgningsfrist: 17-08-2019
Logistics co- worker for goods receiving, 14 hours...
WHO YOU ARE. - Default language - A proactive individual who is well organised and able to work in a fast paced environment....
Ikea, København
Jobsincopenhagen
KundeservicemedarbejderUnoliving.comAnsøgningsfrist: 17-08-2019
Kundeservicemedarbejder
Det går godt hos Unoliving.com, og vi har brug for en ny kollega til at overtage en vigtig plads i vores kundeserviceteam.
Unoliving.com, Egå
SpeedRecruiters
Project Coordinator, E-businessJYSK A/S, BrabrandAnsøgningsfrist: 11-08-2019
JYSK A/S
Project Coordinator, E-business

JYSK A/S, Brabrand

We believe in continuous improvement to ensure that JYSK customers always get a great offer. This is a guiding light for the entire organization – and consequently we are now seeking an extra Project Coordinator to head many of our ongoing E-business projects.

JYSK A/S We want to be ‘best in class’, and our ambition is to build the best www.JYSK.xx within retail bridging online, customer service centre and stores offering a seamless experience across the customer journey.

We are looking for a Project Coordinator with a strong commercial drive who is ready to assume the responsibility for the implementation of current and future online projects.

JYSK A/S
ØkonomimedarbejderHolmris B8 A/S, BjerringbroAnsøgningsfrist: 20-08-2019
Holmris B8 A/S
Økonomimedarbejder

Holmris B8 A/S, Bjerringbro

Har du en naturlig interesse for systemer og finansbogholderi? Brænder du for et job, hvor du kan gøre en forskel, og trives du med en bred kontaktflade internt som eksternt? Så er du måske den nye kollega, vi kigger efter hos HOLMRIS B8.

HOLMRIS B8 koncernen er på seks år vokset fra 65 mio. kr. til 1,1 mia. kr. i 2017/18 (fra ind- og udland) via fokus på design, kvalitet samt kreative indretningsløsninger, der skaber stor værdi for kunderne. Koncernen er skabt via en stribe fusioner i branchen drevet af et entreprenant og ambitiøst mindset kombineret med en passion for flotte og funktionelle møbler og miljøer.

Du vil indgå i finansafdelingen med 15 gode kollegaer, hvor du refererer til Head of Finance. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone og et højt energiniveau.

Arbejdsopgaver:

 • Afstemning af bank ind- og udbetalinger.
 • Udarbejdelse af betalingsforslag.
 • Elektronisk indlæsning og distribution af fakturaer.
Ledertrainee, 37 timer pr. uge, TaastrupIKEAAnsøgningsfrist: 15-08-2019
Ledertrainee, 37 timer pr. uge, Taastrup

IKEA

Igennem ledertrainee forløbet bliver du tildelt en specifik afdeling i enten salg, kundeservice, logistik eller IKEA FOOD, hvor du sammen med en kompetent leder, får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer, og lære at give og tage ansvar. I IKEA tror vi på ”on the job training”, og din primære tid vil derfor foregå sammen med medarbejderne på ”gulvet”. Her bliver du inddraget i lederens hverdag, hvor du får indblik og færdigheder i, hvordan du leder en afdeling i praksis. Du kommer på mange forskellige uddannelsesmoduler, hvor du både lærer om dig selv og din ledelsesstil. Du får derfor værktøjer, du bagefter kan bruge i praksis. For hvordan bliver man en dygtig leder?

Du vil yderligere bl.a. lære om:

 • Mit lederskab
 • Rekruttering
 • De svære samtaler og MUS-samtaler
IKEA
JYSK Danmark søger Elev til JYSK på ØsterbroJYSK A/SAnsøgningsfrist: 15-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elev til JYSK på Østerbro

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser?

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i EgåJYSK A/SAnsøgningsfrist: 15-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Egå

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger?

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

You meet possibilities and we offer you…

 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
LogistikkoordinatorDesign Letters ApS, FrederiksbergAnsøgningsfrist: 15-08-2019
Design Letters ApSLogistikkoordinator

Design Letters ApS, Frederiksberg

Motiveres du af en hverdag med koordination af logistik og transport, hvor kunden altid er i centrum? Er du samtidig uddannet indenfor logistik og/eller spedition, gerne med et par års erfaring? Leder du efter en ung og dynamisk vækstvirksomhed? Vi søger en teamspiller til vores kontor på Frederiksberg, som sammen med et dedikeret team på 4 medarbejdere, kan skabe den bedste kundeoplevelse.

Vi vækster, og udvider derfor vores team for at kunne være på forkant med udviklingen. Vi brænder alle sammen for en hverdag med fokus på vores forskellige administrative opgaver, hvor alle samtidig løbende optimerer og udvikler på teamets processer og rolle i organisationen.

Country Digital ManagerIKEA, TaastrupAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Country Digital Manager

IKEA, Taastrup

You think strategically about technology and want to shape the future through Digital advancement and technology for IKEA Denmark.

As a part of the Country Management Team you will be a leader of the Country Digital Organisation. You will drive strong collaboration, communication and integration between Digital country activity groups and Group Digital.

You will take full responsibility for the Digital Agenda and lead the Digital transformation in Denmark to ensure that Digital capabilities are fully leveraged. You will also optimise customer journeys, by securing that all Digital components are integrated, as well as ensure adherence to defined process and governance for local development of products, high quality technical support provided to support business operations in the country, and that product deployments are executed with excellence.

IKEA
Salgsassistent Imerco SkagenIMERCOAnsøgningsfrist: 16-08-2019
Salgsassistent Imerco Skagen
Til vores hyggelige butik i Skagen søger vi en salgsassistent.
IMERCO, Skagen
IMERCO
Elev Imerco Home SkjernIMERCOAnsøgningsfrist: 16-08-2019
Elev Imerco Home Skjern
Ønsker du at gøre karriere hos Imerco?
IMERCO, Skjern
IMERCO
EksportkoordinatorF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 15-08-2019
F&H A/SEksportkoordinator

F&H A/S, Viborg

Behersker du engelsk i skrift og tale? Er du serviceminded med en struktureret tilgang til arbejdet, som udføres med overblik og stor præcision?

I eksportafdelingen beskæftiges p.t. 7 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder med at servicere vores kunder globalt, udenfor Skandinavien. Tempoet er højt, omgangstonen uformel, og der er en rigtig god teamånd i det fælles kontormiljø, som du kommer til at sidde i.

Du skal kunne identificere dig med firmaets kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, ordentlighed og engagement. Vi ser dig som en professionel eksportkoordinator, der er service- og samarbejdsminded, analytisk samtidig med, at du har overblik og struktur i dit arbejde - uden at miste fokus på detaljen.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Salgsbackup for Eksportchef og Area Key Account Manager
 • Backup til vores internationale salgsagenter og distributører
 • Daglig servicering af og dialog med kunder på internationalt plan
Traffic Controller, 37 timer pr. uge, KundesupportIKEA, TaastrupAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Traffic Controller, 37 timer pr. uge, Kundesupport

IKEA, Taastrup

Som Traffic Controller i vores kundesupportcenter er du ivrig efter at skabe de bedste kundeoplevelser ved at optimere og skabe de bedste rammer for den daglige drift af kundesupportcentret.

Dit primære ansvar er at være tovholder på fordelingen af vores daglige ressourcer i de forskellige teams i kundessupportcenteret set ud fra et administrativt og operationelt perspektiv. Det er derfor din opgave at sikre, at de rette personer er på det rette sted på det rette tidspunkt. Dine daglige opgaver bliver at:

 • At koordinere den daglig drift og ressourcefordeling af supportcenteret via vores kontaktunivers (telefon, mail, Facebook og chat)
 • Arbejde proaktiv med at effektivisere og optimere vores kontakter og arbejdsrutiner, så vi tilgodeser kundens behov på den mest omkostningseffektive måde og opnår vores KPI’er
 • Opdatering, involvering og sparring med teamlederne af kundessupportcentret
IKEA
SpeditørMuuto A/S, Ringsted Ansøgningsfrist: 13-08-2019
Muuto A/S
Speditør

Muuto A/S, Ringsted

Kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer, så er stillingen som speditør på vores hovedlager i Ringsted det rette sted. Du vil blive en del af vores stærke lageradministration og vil beskæftige dig med import/eksport indenfor Sø, luft og Landvej, med reference til vores lagerchef.

Du vil i samarbejde med vores lagerteam have en bred daglig kontakt til virksomhedens indkøbs-, kundeservice- og produktudviklingsafdeling, samt til eksterne samarbejdspartnere. Dagligdagen vil være præget af mange forskellige opgaver, som alle er nødvendige for at vores lager og logistik-setup fungerer optimalt, herunder:

 • Booking & koordinering af containerlastninger fra leverandører
 • Opfølgning på indgående forsendelser til lager i DK, USA og Asien
 • Opfølgning på pre-alerts fra distributører, og vedligehold af leveringsdatoer i Navision

Muuto A/S
Regnskabselev Imerco HovedkontorIMERCO, HerlevAnsøgningsfrist: 14-08-2019
IMERCO
Regnskabselev Imerco Hovedkontor

IMERCO, Herlev

Har du lyst til at være den del af en stor virksomhed, hvor du kommer til at arbejde med alle områder i en regnskabsafdeling?

Så har vi en spændende elevplads til netop dig med opstart den 2/9 2019.

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skole og uddannelse. Du vil komme omkring alle områder i regnskabsafdelingen.

Her vil du blandt andet få mulighed for:

 • En høj faglig uddannelse med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne
 • En spændende og varierende hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt
 • Engagerede og kompetente uddannelsesvejledere
 • Medansvar og udfordringer, der passer til dig
 • Et dynamisk miljø med en uformel omgangstone
IMERCO
Finance Manager til førende dansk multibrand designhusCompass Human Resources Group A/SAnsøgningsfrist: 13-08-2019
Compass Human Resources Group A/SFinance Manager til førende dansk multibrand designhus

Compass Human Resources Group A/S søger for Rosendahl Design Group A/S i Hørsholm

Vil du have en unik nøgleposition, hvor du kan forene dit skarpe talmæssige mindset med din udprægede forretningsforståelse og samtidig komme helt tæt på beslutningerne? Så er dit næste job måske hos Rosendahl Design Group, der søger en erfaren og passioneret Finance Manager.

Som Finance Manager får du ansvaret for koncernens økonomifunktion samt at fastholde strukturen og disciplinen omkring de finansielle aktiviteter i den ambitiøse og stadigt voksende koncern. Du vil agere sparringspartner for Group CFO, som stillingen refererer til.

Blandt dine opgaver vil være at udarbejde månedsregnskab herunder likviditetsstyring samt overordnet lede og forestå den samlede årslukningsproces, hvorfor du skal kunne udarbejde et koncernregnskab ”end to end” og have styr på din ”regnskabsmæssige værktøjskasse”.

Compass Human Resources Group A/S
Salgsassistent til Tekstilafdelingen, 37 timer pr. uge, AarhusIKEAAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Salgsassistent til Tekstilafdelingen, 37 timer pr. uge, Aarhus

IKEA

Denne stilling er for dig, der brænder for godt købmandskab og ikke er bange for at tage fat. Når kunderne skal købe puder, gardiner, metervarer osv., står du klar med råd og inspiration. Derudover forventer vi, at du:

 • Er uddannet salgsassistent og har erfaring med salg fra detailbranchen
 • Er udadvendt og trives i en travl hverdag med et højt tempo og mange mennesker omkring dig
 • Du er verdensmester i at holde mange bolde i luften og selvstændigt at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt

Du kommer til at spille en helt central rolle i salget af boligtekstiler, og dine hverdag vil bl.a. bestå af:

 • At guide, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
 • Maksimering af salget ved at sikre rette varer på rette salgspladser, og at alle produkter er prismærket
 • Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så udstilling og afdeling altid er præsentabel og inspirerende
IKEA
Visual Merchandiser til Kommunikation og Indretning, 30 timer pr. ugeIKEA, AalborgAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Visual Merchandiser til Kommunikation og Indretning, 30 timer pr. uge

IKEA, Aalborg

Stillingen som visual merchandiser er for dig, der er kreativt tænkende og passioneret omkring boligindretning og livet derhjemme.

Teamets primære opgaver består i, at præsentere og kommunikere IKEAs mange funktionelle, veldesignede, og prisvenlige boligindretningsløsninger gennem et stærkt koncept, der skal inspirere og overraske vores kunder, hver gang de handler i IKEA Aalborg. Dine opgaver vil være:

 • At bidrage til at positionere IKEA, som førstevalg indenfor boligindretning på dit lokale marked
 • At benytte IKEAs store boligindretningssortiment til at vise unikke stilarter, der henvender sig bredt i forhold til vores kunders behov og smag
 • At demonstrere og styrke det unikke ved IKEAs produktsortiment så vi distancerer os fra vores konkurrenter
IKEA
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK på Silkeborgvej i AarhusJYSK A/SAnsøgningsfrist: 12-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK på Silkeborgvej i Aarhus

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK A/S

You bring dedication and…

 • du har hidtil haft succes med at skabe gode salgsresultater med dit team
 • du har bevist at du kan lede og udvikle et team og skabe talenter
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice

You meet possibilities and we offer you…

 • en kultur med hurtige og praktiske beslutninger på alle niveauer i organisationen
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK A/S
Forsendelsesleder til Global EksportF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 12-08-2019
F&H A/SForsendelsesleder til Global Eksport

F&H A/S, Viborg

F&H søger en robust og struktureret Forsendelsesleder til at sikre et smidigt og optimalt logistikflow til vores mange eksportkunder udenfor Skandinavien. Har du stor interesse for logistik og gode kommunikationsegenskaber, så er du måske vores nye medarbejder i jobbet.

Som Forsendelsesleder er du organisatorisk placeret på vores lagerkontor med 3 andre områdeledere, og du refererer direkte til Logistikdirektøren.

Arbejdsopgaver:

 • Planlægning af eksportforsendelser
 • Tæt koordinering med salgsafdelingen for Eksport
 • Tæt koordinering med F&H’s speditionsafdeling samt transportører

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende fuldtidsjob i en velkonsolideret koncern i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement og en god og uformel omgangstone
 • Et job med stor grad af selvstændighed
 • Løn- og ansættelsesvilkår, der forhandles ud fra kvalifikationerne
Risk & SISAN Specialist, Copenhagen Retail WarehouseIKEA, BrøndbyAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Risk & SISAN Specialist, Copenhagen Retail Warehouse

IKEA, Brøndby

Som Risk & SISAN specialist får du ansvaret for at vores Retail warehouse altid lever op til de gældende sikkerhedsregler og guidelines vi har i IKEA. Dette betyder, at det også er dit ansvar at tilsikre, at alle medarbejderne forstår og arbejder i overensstemmelse med de gældende regler. Jobbet kræver en stor grad af selvstændighed, detaljesans og et stort drive. Du vil blive involveret i opgaver, der kræver samarbejde på tværs af forskellige afdelinger, og til tider er opgaverne meget uforudsete, og vil kræve handling her og nu. Dine primære opgaver bliver:

 • Kontrol af diverse sikkerhedssystemer
 • Håndtering forskelligartede problemstillinger vedrørende sikkerhed
 • Opfølgning af sikkerhedsmæssige procedure bliver overholdt ude i afdelingerne

IKEA
Customer Experience LederIKEA, TaastrupAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Customer Experience Leder

IKEA, Taastrup

Som leder for vores customer experience sørger du for at drive og udvikle vores kunders rejse i varehuset, således at kunderne altid får en god oplevelse.

Din vigtigste opgave bliver at tilsikre og udvikle kunderejsen i varehuset. Du kommer derfor til at arbejde med kunde-konceptudvikling gennem analytisk arbejde med bl.a. kundeadfærdsmønstrer samt kundeoplevelsesstatistikker. Du kommer til at arbejde i tæt dialog med alle funktioner i varehuset for at sikre, at alle ved, hvordan vi skaber en god kundeoplevelse. Du vil derfor arbejde med:

 • Kundeanalyser – eksekvering og analyse heraf
 • Implementering af globale tiltag der vedrører vores kunders oplevelse af varehuset
 • Lede processer vedrørende customer experience og sørge for at alle ved, hvad og hvordan vi arbejder med området

Som leder for vores ”customer experience” bliver du en del af vores kundeservicefunktion der tæller 130 antal medarbejdere og et lederteam på 6 inkl. dig selv.

IKEA
Ledertrainee til logistikafdeling, 37 timer pr. ugeIKEA, AarhusAnsøgningsfrist: 11-08-2019
Ledertrainee til logistikafdeling, 37 timer pr. uge

IKEA, Aarhus

I IKEA tror vi på at forretning og mennesker går hånd i hånd og ved at, hvorvidt du på sigt bliver en god leder, afhænger af din egen vilje, nysgerrighed og evne til at udfordre.

Igennem ledertrainee i logistik-forløbet bliver du tilknyttet vores goods replenishment-afdeling, hvor du sammen med en kompetent leder, får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer, og lære at give og tage ansvar. I IKEA tror vi på ”on the job training”, og din primære tid vil derfor foregå sammen med medarbejderne på ”gulvet” i vores goods replenishment-afdeling. Her bliver du inddraget i lederens hverdag, hvor du får indblik og færdigheder i, hvordan du leder en afdeling i praksis.

Du kommer på mange forskellige uddannelsesmoduler, hvor du både lærer om dig selv og din ledelsesstil. Du får derfor værktøjer, du bagefter kan bruge i praksis. For hvordan bliver man en dygtig leder?

IKEA
Tekniker - til produktudviklingSOFTLINE A/S, MariboAnsøgningsfrist: 09-08-2019
SOFTLINE A/S
Tekniker - til produktudvikling

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer i praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

SOFTLINE søger en tekniker, som i tæt samarbejde med vores designere kan omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

ANSVARSOMRÅDER:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
 • Kommunikation med leverandører i ind- og udland
 • Tæt samarbejde med kollegaer i produktudvikling og produktionsafdelingen
SOFTLINE A/S
P&P Business PartnerBoConcept A/S, HerningAnsøgningsfrist: 05-08-2019
BoConcept A/SP&P Business Partner

BoConcept A/S, Herning

Do you have extensive HR experience with providing expert HR guidance and support to leaders? Are you excellent at developing colleagues? Then, we would like you to be our new People & Performance Business Partner in BoConcept.

As P&P Business Partner, you will act as a loyal and trusted sparring partner for the Management Team, who covers managers from both Support Office in Denmark and the Country Organization. You will have a significant role in developing managers, teams as well as the entire organization through close collaboration and partnering. You contribute to the implementation of strategic HR initiatives by using your excellent business knowledge and your deep expertise in people and organization. You will manage HR core processes covering everything from attraction and recruitment to development and retention.

BoConcept A/S
JYSK Danmark søger Elever til JYSK på AmagerJYSK A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elever til JYSK på Amager

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
Salgs- & servicekoordinatorLight-Point A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 29-07-2019
Light-Point A/SSalgs- & servicekoordinator

Light-Point A/S, København

Vi søger en aktiv og udadvendt medarbejder til vores kontor i Grønnegade. Som ny Salgs- & Servicekoordinator bliver du en del af et allerede stærkt team. Sammen med to andre kollegaer, har I dagligt fokus på at sikre, at Light-Points kunder får den rette service og rettidige levering i hele verden.

PRIMÆRE ARBEJSOPGAVER

En væsentlig del af jobbet består af kommercielle opgaver som f.eks. kontakt til kunder og lager.

 • Ordrebehandling, kontakt til lager vedr. transport, eksportpapirer samt fakturering.
 • Salgsbackup for vores salgsteam nationalt og for vores distributører international.
 • Kontakt til transportører, myndigheder og andre eksterne leverandører.
 • Diverse administrative opgaver i forbindelse med ordre-/transportafviklingen samt
JYSK Danmark søger Elev til JYSK i TrekantområdetJYSK A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Trekantområdet

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Central KøbenhavnJYSK A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Central København

JYSK A/S

Vil du gerne vil være en del af en virksomhed i vækst, hvor det er resultaterne som tæller og hvor du har mulighed for en lynkarriere! Er dit næste skridt, at uddanne dig til at blive leder i en af Danmarks mest succesfulde retailkæder på under 1 år?

JYSK A/S

You bring dedication and…

 • du har erfaring med at skabe gode salgsresultater med dit team
 • du skaber teamspirit gennem god energi, motivation og drive
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • muligheder for udvikling og hvor dit mål er at blive Store Manager indenfor et år - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i NordsjællandJYSK A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i Nordsjælland

JYSK A/S

Vil du gerne vil være en del af en virksomhed i vækst, hvor det er resultaterne som tæller og hvor du har mulighed for en lynkarriere! Er dit næste skridt, at uddanne dig til at blive leder i en af Danmarks mest succesfulde retailkæder på under 1 år?

JYSK A/S

You bring dedication and…

 • du har erfaring med at skabe gode salgsresultater med dit team
 • du skaber teamspirit gennem god energi, motivation og drive
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • muligheder for udvikling og hvor dit mål er at blive Store Manager indenfor et år - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK A/S
Senior UI DesignerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 07-08-2019
Bang & Olufsen A/S
Senior UI Designer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

As our new senior UI designer, you join a cross-disciplinary team which brings together UX professionals from across the organisation. You will be based in Lyngby and work closely together with our app team to secure an on-brand app experience. Furthermore, you will support the UX team in creating on-brand and engaging experiences across our product portfolio.

We have a vision for our app, and it is up to you to translate it into concrete in-app designs and solutions. You will therefore take the lead and ownership of the design and UI/UX direction of the app and work together with the app development team to make sure the vision is brought to life.

To accomplish this, you will:

 • Participate in feature development through collaboration with the Digital team, the Cloud team, concept managers, product managers as well as end users
 • Help scope and develop rapid prototypes
Kommunikationsspecialist til marketingafdelingACTONA COMPANY A/SAnsøgningsfrist: 08-08-2019
Kommunikationsspecialist til marketingafdeling
Som inkarneret metaforjonglør med et sort bælte i ordkløveri kan du blive vores nye kommunikationsspecialist hos Actona Company.
ACTONA COMPANY A/S, Holstebro
Jobcenter
MarketingmedarbejderMuuto A/SAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Marketingmedarbejder
Muuto søger en erfaren og eksekveringsstærk Marketing Manager, som med god strategisk forståelse kan være med til at forstærke og øge...
Muuto A/S, København K
Jobcenter
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til Herning-områdetJYSK A/SAnsøgningsfrist: 07-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til Herning-området

JYSK A/S

Vil du uddanne dig til at blive leder i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

You bring dedication and…

 • du har erfaring med at skabe gode salgsresultater med dit team
 • du skaber teamspirit gennem god energi, motivation og drive
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
JYSK A/S

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • muligheder for udvikling og hvor dit mål er at blive Store Manager indenfor et år - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK A/S
Teamleder til KasselinjenIKEA, TaastrupAnsøgningsfrist: 06-08-2019
Teamleder til Kasselinjen

IKEA, Taastrup

Som teamleder i vores kasselinje har du det overordnede ansvar for at koordinere og prioritere opgaverne i afdelingen og for at udvikle og understøtte medarbejderne gennem synlig ledelse i driften. Det er derfor en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og deraf ved, hvordan du skaber en uovertruffen oplevelse for kunderne.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at dine medarbejdere er klædt på til at kunne give vores kunder en god indkøbsoplevelse. Dette tilsikrer du gennem dine egne høje servicestandarder som du formår at viderebringe til dine medarbejdere ved at vise det gode eksempel. Du kan rumme mangfoldighed og møder dine medarbejdere, hvor de er. Du er oprigtigt interesseret i at skabe og opretholde en god relation til husets øvrige afdelinger, som du formår at arbejde tæt sammen med.

IKEA
Facility medarbejder, 37 timer pr. ugeIKEA, TaastrupAnsøgningsfrist: 03-08-2019
Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

IKEA Taastrup søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er forskellige og mangeartede, og går ind i udfordringerne med nysgerrighed og gåpåmod. Du kan lide at have og tage ansvar, og forstår at se tingene oppefra når behovet for dette opstår. Du er positiv og har et smittende godt humør og en god fysik.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver at du er praktisk anlagt, og har blik for løsninger her og nu, og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter.
 • Test og overvågning af installationer.
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering.
 • Dialog med leverandører og servicepartnere.
 • Dialog med og support til dine kolleger i varehuset.
IKEA
Grafisk praktikantby KlipKlap Aps, EgåAnsøgningsfrist: 05-08-2019
by KlipKlap ApsGrafisk praktikant

by KlipKlap Aps, Egå

Har du interesse for interiør, børnemøbler og design? Er du passioneret omkring visuel identitet, grafik og kommunikation? Har du lyst til at arbejde med vores grafiske profil, digitalt men også til print?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående er du måske vores kommende grafiske praktikant, der skal supportere vores designer og grafiker, der arbejder med grafiske opgaver for såvel PR, salg og marketing.

De daglige grafiske opgaver er blandt andet:

 • Grafik, fotos m.m. til vores sociale medier, primært Instagram og Facebook
 • Hjælpe med udarbejdelse af pressemeddelelser og nyhedsbreve
 • Udarbejde print materiale til messer og forhandlere
 • Hjælpe med katalogudarbejdelse
 • Andre Ad hoc grafiske opgaver
Finance ManagerGubi A/S, NordhavnAnsøgningsfrist: 07-08-2019
Gubi A/S
Finance Manager

Gubi A/S, Nordhavn

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hastigt voksende designvirksomhed? Du har nu muligheden for at blive en del af GUBIs internationale succes, og bidrage til den yderligere udvikling, der skal til i en virksomhed, som er i vækst og konstant forandring.

Som Finance Manager er du ansvarlig for det daglige bogholderi af alle GUBIs danske og udenlandske selskaber, herunder sikre at bogføringen og intern/ekstern rapportering foretages i henhold til lokale regelsæt og øvrige kontraktuelle forhold. Du forventes at være hands-on og indgå som en naturlig support og backup i teamet.

Specifikt skal du:

 • Sikre overholdelse af alle kontraktuelle forhold for provisioner, kommissioner og royalty mv.
 • Sikre dokumentation og kontrol af lønninger og lignende forhold i samarbejde med eksterne parter
 • Sikre løbende omsætning og omkostningskontrol
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Skalborg - 34 timerJYSK A/SAnsøgningsfrist: 07-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Skalborg - 34 timer

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Vi er på jagt efter en Sælger, som har mod på mere - og som ser jobbet, som en vej ind i JYSK og hvor man kan jagte næste skridt på vores karrierestige.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

You meet possibilities and we offer you…

 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
DeltidsmedarbejderPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 07-08-2019
PersonaleBørsenDeltidsmedarbejder

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten i Roskilde

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”. Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Sengespecialisten har i dag 26 fysiske butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

Kitchen Production Teamleder, 37 timer pr. ugeIKEA, AalborgAnsøgningsfrist: 05-08-2019
Kitchen Production Teamleder, 37 timer pr. uge

IKEA, Aalborg

Du får ansvaret for den daglige drift og produktion i IKEAs restaurant og personalekantine. Her får du rig mulighed for at vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget i vores personalekantine – både med henblik på bæredygtighed, alsidighed og sundhed, men også den økonomiske del i at drive en sund forretning. Du skal derfor arbejde med:

 • Synlig ledelse, hvor du går forrest med en proaktiv og serviceorienteret tilgang til den daglige drift
 • Tilsikre, at alle politikker, procedurer og standarder bliver overholdt. Herunder sikring af egenkontrol og hygiejne, som lever op til den høje standard, som IKEA har fastsat
 • Tilsikre udvikling af kompetencer hos dine medarbejdere
 • Afholdelse af omsorgs-, udviklings-, løn- og præstationssamtaler
 • Ansættelse af nye medarbejdere
IKEA
Intern salgskoordinator – flydende i tysk og engelskDone By Deer A/S, SilkeborgAnsøgningsfrist: 07-08-2019
Done By Deer A/SIntern salgskoordinator – flydende i tysk og engelsk

Done By Deer A/S, Silkeborg

Vi har rygende travlt og ønsker derfor at udvide vores interne salgsteam med endnu et dedikeret medlem.

Du indgår i et tæt samarbejde med dine kolleger, både som backup på andre markeder og ved håndtering af diverse ad hoc-opgaver, og du bidrager naturligt til den gode stemning på arbejdspladsen.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Primær salgsbackup for egne markeder
 • Daglig håndtering af ordrer, forespørgsler om leveringstider, produktrådgivning, reklamationer etc.
 • Udarbejdelse af masterdata, sortimentslister og billedmaterialer mv. til forhandlere
Linux/C++ Embedded DeveloperBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 05-08-2019
Bang & Olufsen A/S
Linux/C++ Embedded Developer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Would you like to be part of a new audio platform team based in Lyngby, Denmark, responsible for building the Bang & Olufsen audio streaming platform? And are you looking for an opportunity to:

 • Influence the architecture, tooling and way-of-working on the latest quad-core ARM-based platforms for high-end speakers?
 • Help build a cutting-edge Bang & Olufsen audio streaming platform?
 • Be part of creating experiences you cannot get anywhere else – experiences that go beyond the fundamental expectations of what a product should do and have a layer of magic?

Joining us, you will have an opportunity to influence and take responsibility for the platform and the technologies. Thus, you will help us evolve our methods and create the most innovative, adaptable and productive development environment possible. To do so, you will collaborate with the team using C and C++ as well as tools like Slack, Jira, GitHub etc.

PRODUKTIONSMEDARBEJDER MED HÅNDVÆRKSMÆSSIG ERFARINGLIND DNA, HøjbjergAnsøgningsfrist: 06-08-2019
LIND DNAPRODUKTIONSMEDARBEJDER MED HÅNDVÆRKSMÆSSIG ERFARING

LIND DNA, Højbjerg

Er du interesseret i at arbejde inden for produktion, og brænder du for at have hænderne i forskellige materialer såsom træ, læder og aluminium? Har du et godt øje for kvalitet og finish, så er du måske vores nye produktionsmedarbejder?

Jobbet indebærer:

 • Produktion og montage af kvalitetsprodukter fra små interiørprodukter til småmøbler
 • Arbejde med træ, læder, aluminium og stål
 • Arbejde med, og programmering af skæreplotter og stansemaskiner

Vi tilbyder et spændende job i en ung og dynamisk virksomhed i rivende udvikling med et dedikeret team af friske kolleger. Vores virksomhed vokser hele tiden, og vi udvider derfor igen vores produktion i Højbjerg.

JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK på FisketorvetJYSK A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 05-08-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK på Fisketorvet

JYSK A/S, København

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter til vores City Store på Fisketorvet.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
 • en virksomhedskultur ud over det sædvanlige – det skal opleves!
Campaign Management ControllerIncipiaAnsøgningsfrist: 05-08-2019
IncipiaCampaign Management Controller

Incipia søger for Kvik i Vildbjerg

Som Kviks nye Campaign Management Controller får du en central og vigtig rolle, hvor du vil få stor strategisk indflydelse på tværs af 10 lande.

Du vil som Campaign Management Controller være med til at udvikle og fastlægge vores kampagner for at sikre maksimal return on investment af et campaign spend på et stort 3-cifret million beløb. Denne nyoprettede stilling kan være det næste skridt i din karriere…

Dine arbejdsområder:

 • Analysere og videreudvikle Kviks kampagne-programmer gennem et tæt samarbejde med lokale landechefer, marketingansvarlige, indkøb, produktion, franchisetager og butikkerne
 • Udvikling af systemer for kampagneevalueringer/-undersøgelser
  • Opfølgning på afholdte kampagner
Head of IT DevelopmentIncipiaAnsøgningsfrist: 05-08-2019
IncipiaHead of IT Development

Incipia recruiting on behalf of Kvik in Vildbjerg

Can you develop and transform our global IT and IT projects?

You are capable of seeing the context and to connect the needs to our IT business together with internal staff as well as external partners. You will be involved in:

 • Developing our IT strategy and leading our IT transformation
 • A strong focus on digitalization – developing digital tools for our 150 stores and for Kvik A/S
  • A very important and large project about a new ERP/back office tool for our stores is coming up
 • Map out and implement the new IT setup in Kvik A/S
  • Focus on development projects
JYSK distribution center in Uldum is looking for a WMS specialist & supervisorJYSK A/SAnsøgningsfrist: 05-08-2019
JYSK A/SJYSK distribution center in Uldum is looking for a WMS specialist & supervisor

JYSK A/S

JYSK is looking for a WMS specialist & supervisor to our DCU systems team in Uldum

As WMS specialist & supervisor, you will focus on optimizing the throughput at our highly automated warehouse facility. This you will do via you deep knowledge about the system and the data & information you collect.

This position is new with the primary aim to optimize flow via improving our onsite support, and increase the systematic and data driven approach.

There may be more ways to end in this position. You might be a bachelor engineer with craftsmanship background or a talented technician which like to work with numbers and statistics. Under all circumstances, you must be able to combine an overview throughout the systems, with data and information you develop yourself. This you will turn into planned actions for execution.

Serviceminded deltidssælgerILVA, IshøjAnsøgningsfrist: 05-08-2019
ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Ishøj

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Hos ILVA Ishøj søger vi netop nu en serviceminded og fleksibel deltidssælger. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen med vagter primært aften og weekend.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Topsælger til fuldtidsstillingILVA, IshøjAnsøgningsfrist: 05-08-2019
ILVA
Topsælger til fuldtidsstilling

ILVA, Ishøj

Er du et konkurrencemenneske, der brænder for at sælge, og kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere med gode interne karrieremuligheder?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som sælger får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, vareopfyldning og udpakning, samt montering af møbler.

ILVA
Læreplads som industriteknikerBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 05-08-2019
Bang & Olufsen A/S
Læreplads som industritekniker

Bang & Olufsen A/S, Struer

Leder du efter en unik læreplads, hvor du får stor indsigt i mekaniske konstruktioner på en moderne og specialiseret CNC-maskinpark?

Som vores nye lærling får du base i Struer i reparations- og vedligeholdelsesafdelingen, hvor du i tæt samarbejde med dine 7 erfarne kolleger får en hverdag, hvor du bl.a.:

 • varetager opgaver inden for mekaniske konstruktioner, pneumatik og hydraulik
 • udfører planlagt vedligehold og eftersyn
 • træder til, når der opstår akutte behov for fejlfinding og reparation
 • fremstiller reservedele efter tegning, skitse eller model.

Du kommer rundt i hele produktionen og får mulighed for at prøve kræfter med alle vores teknologier, ligesom du også i perioder vil indgå i produktionens opstillerteam, som programmerer og indkører CNC-maskinerne. Du får derfor en bred og faglig dyb indsigt i udstyret.

Global Logistics Change AgentLouis Poulsen A/S, VejenAnsøgningsfrist: 05-08-2019
Louis Poulsen A/S
Global Logistics Change Agent

Louis Poulsen A/S, Vejen

Louis Poulsen er i en fortsat rivende udvikling, og vi søger derfor til vores Logistikafdeling en engageret og dygtig Change Agent, der har evner og motivation til support og optimering af virksomhedens flow, såvel lokalt som globalt. Du får med din viden og kompetencer mulighed for at bidrage til at løfte strategi til handling i opbygningen af et globalt logistik set-up.

Vi står overfor store ændringer i vores tankesæt og arbejdsgange, hvor du i tæt samarbejde med teamet tilvejebringer beslutningsgrundlag for udviklingsaktiviteter for flow i organisationen – end to end ansvar, og arbejder med et nyt stærkt styringskoncept for 3-parts produkter. Logistikfunktionen er under udvikling, og det fremtidige set up vil være med lean flow-principper som guidelines.

Louis Poulsen A/S
Key Account Manager til supermarkeder/byggemarkeder indenfor køkken og isenkramF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 04-08-2019
F&H A/SKey Account Manager til supermarkeder/byggemarkeder indenfor køkken og isenkram

F&H A/S, Viborg

Har du en stærk salgsprofil, en overordnet forretningsmæssig forståelse og motiveres du af at skabe succes for og med dine kunder?

Som vores nye Key Account Manager skal du være drevet af langsigtede mål samtidig med, at du har en god forståelse for, hvordan du etablerer og udvikler et bæredygtigt samarbejde med dine kunder. Du skal kunne se muligheder og løsninger, og gerne have en passion for at sammensætte sortimenter og kampagneoplæg, hvor du vil være medbestemmende på produktudviklingen.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Selvstændigt salgs- og budgetansvar for udvalgte kunder i Danmark og Sverige
 • Udarbejde handlingsplaner for dine kunder, der sikrer vækst
 • Opretholdelse og videreudvikling af den bestående kundeportefølje
AD'erSofakompagniet ApS, RingstedAnsøgningsfrist: 30-07-2019
Sofakompagniet ApS
AD'er

Sofakompagniet ApS, Ringsted

Vi søger en AD'er, der kan hjælpe os med, at kreere lækkert indbydende content til både print og digitale platforme, sikre alignment og løfte brandet til nye højder, hvad angår historiefortællinger og animationer.

Er det dig vi leder efter? Og har du lyst til at blive en del af et internationalt start-up-miljø med tårnhøje ambitioner og dejlige kollegaer?

Opgaverne bliver blandt andet, at:

 • Udvikle kampagner i tæt samarbejde med resten af det kreative team.
 • Udarbejde kreative materialer til brug i både on- og offlinemedier.
 • Udvikle content til SoMe.
Sofakompagniet ApS
Souschef med drømmen om at blive butikschefIDEmøbler, HillerødAnsøgningsfrist: 05-08-2019
IDEmøbler
Souschef med drømmen om at blive butikschef

IDEmøbler, Hillerød

Kan du se fordelene ved et job som souschef, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du kan besidde en stilling som vores kommende butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere, hvor karrieremulighederne er mange?
 • Motiverer og udvikler salgsteamet for at skabe høj trivsel og gode resultater?
 • Går forrest som sælger og købmand?

Så er du måske vores nye butikschefaspirant! IDEmøbler Hillerød søger en energisk, resultatorienteret og indflydelsesrig aspirant, som - i samarbejde med bolighusets butikschef - skal stå i spidsen for at sikre fortsat positiv udvikling og motivere personalet til at nå fastsatte mål. Vi søger dig, der har en målrettet ambition om på sigt at blive butikschef.

IDEmøbler
Contract Project Coordinator - fluent in French and EnglishBoConcept A/S, Herning/ØlgodAnsøgningsfrist: 30-07-2019
BoConcept A/SContract Project Coordinator - fluent in French and English

BoConcept A/S, Herning/Ølgod

Contract is a strategic B2B area within BoConcept, and due to the large potential, we are looking for an outgoing and customer oriented coordinator to strengthen our team in the Danish Support Office.

Are you able to coordinate a sales project from A - Z, taking the full responsibility of making calculations on the first quote and follow up all the way to the delivery, you might be the one we are looking for.

One of your main responsibilities will be supporting the French franchisees as well as being the first point of contact to our contract sales team in France. You will be a part of an environment where work in progress and developing while working is the key to our success.

Joining the contract project team, you can look forward to an exciting and challenging workday. However, a job where nothing is impossible if you are looking for the better solution.

BoConcept A/S
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i HelsingeJYSK A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Helsinge

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK A/S

You bring dedication and…

 • du har hidtil haft succes med at skabe gode salgsresultater med dit team
 • du har bevist at du kan lede og udvikle et team og skabe talenter
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice

You meet possibilities and we offer you…

 • en kultur med hurtige og praktiske beslutninger på alle niveauer i organisationen
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK A/S
Team Leader Online AdministrationGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
GML-HR A/STeam Leader Online Administration

GML-HR A/S søger for JYSK i Uldum

JYSK har Nordens største fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Dit overordnede ansvarsområde vil være at sikre, at administrationen i ordre – og vareflow afdelingen fortsat fungerer og løbende udvikles. I samarbejde med de andre team leaders, vil du også være med til at sikre, at varerne er på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris.

Derudover vil dine ansvarsområder være:

 • Ledelse af et team på 8 medarbejdere
 • Almene kontoropgaver /receptionistopgaver (mødelokaler, bestille kontorartikler, modtage gæster, postbehandling mm)
 • Fakturering
GML-HR A/S
Stærk Key Account Manager, til vores internationale B2B E-commerce kunderEva Solo A/S, MåløvAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Eva Solo A/S
Stærk Key Account Manager, til vores internationale B2B E-commerce kunder

Eva Solo A/S, Måløv

Kunne du tænke dig at være ansvarlig for, at udvikle og drive vores strategiske og internationale B2B E-commerce kunder? Så er det måske dig vi leder efter. Det er en nyoprettet stilling, der kræver, at du har en alsidig E-commerce erfaring og føler motivationen ved selv, at kunne præge og udvikle dette område for Eva Solo.

Med reference til vores Sales Director bliver dit overordnede succeskriterie at skabe markant vækst og udvikling for kundernes online handel. Dette opnås gennem:

 • Udvikling og formulering af den internationale strategiske plan for området
 • Sammen med Market Managers ansvarlig for P&L til de respektive B2B-kunder
 • Sparring samt støtte til og sambesøg med Market Managers og Export Managers på deres respektive markeder
Eva Solo A/S
Customer Service CoordinatorVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Vipp
Customer Service Coordinator

Vipp, København

Vipp søger hurtigst muligt en omhyggelig, serviceminded og erfaren Customer Service Coordinator. Stillingen er fuldtid, og du vil have en vigtig rolle i vores administrative afdeling, hvor du vil skulle udføre et vigtigt koordinerende arbejde og yde et højt kundeserviceniveau.

I samarbejde med dine kollegaer i Administrationen og Supply Chain, bliver dine opgaver at koordinere levering og installation af vores køkkener samt sikre en ekstraordinær god kundeservice, således at de mange stakeholders (installatør, fragtmand, kunde etc.) får den bedste oplevelse.

ANSVARSOMRÅDER

 • Sikre at vores køkkenkunder får leveret og installeret deres køkken professionelt, rettidigt og med højeste serviceniveau.
 • Reklamationsbehandling af hele vores møbelsortiment.
 • Sikre løbende optimering og forbedringsforslag for igen at sikre den bedste service for vores slutkunder såvel som partnere.
Vipp
Production Team LeadBoConcept A/S, ØlgodAnsøgningsfrist: 01-08-2019
BoConcept A/SProduction Team Lead

BoConcept A/S, Ølgod

Brænder du for at skabe resultater, hvor du er med til at udvikle fabrikken og dine medarbejdere, så er dette måske noget for dig!

Med reference til vores Plant Manager får vores nye Production Team Lead ansvaret for lak- og pakkeafdelingen med ca. 35 medarbejdere. Den helt centrale opgave bliver produktionsledelse, som udøves i tæt samspil med den øvrige fabriksledelse.

Du forstår vigtigheden af at engagere medarbejderne, og du evner at skabe en kultur, hvor alle tager aktivt del.

Vi tilbyder en hverdag med mulighed for at præge produktionen, i en virksomhed med en spændende vækststrategi:

 • Daglig personaleledelse af lak- og pakkeafdelingen
 • Rekruttering af nye medarbejdere i henhold til produktionens vækststrategi
 • Kapacitetsplanlægning af afdelingens ressourcer, i forhold til frigivelsesniveauet og i samarbejde med produktionsplanlæggerne
BoConcept A/S
Kvik Glostrup & Kvik Amager søger resultatorienterede sælgere med stort drive (2 til privat og 1 til erhverv)Kvik A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Kvik A/SKvik Glostrup & Kvik Amager søger resultatorienterede sælgere med stort drive (2 til privat og 1 til erhverv)

Kvik A/S

Hos KVIK arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi erfarne og udadvendte køkkensælgere, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg. Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gåpåmod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Er du sælgeren, der synes det er sjovt at lave en god handel ud fra de mange muligheder, du og kunderne finder frem til, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Kvik A/S
JYSK distributionscenter i Uldum søger tekniker til weekendholdJYSK A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
JYSK A/SJYSK distributionscenter i Uldum søger tekniker til weekendhold

JYSK A/S

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i Trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Som ansat på weekendholdet i teknisk afdeling, arbejder man lørdag klokken 06.00 til 18.30 samt søndag klokken 10.00 til 22.30.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være...

 • Service og vedligehold på fuldautomatiske anlæg
 • Fejlfinding på elektriske og mekaniske systemer
 • Deltagelse i optimerings- og driftsopgaver

You meet possibilities and we offer you…

 • Et velfungerende teknikerteam, og med en uformel omgangstone
 • En løn der modsvarer dine kvalifikationer
 • Et job med en høj grad af frihed under ansvar
Teknisk designer til produktudviklingLouis Poulsen A/S, VejenAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Louis Poulsen A/S
Teknisk designer til produktudvikling

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til at styrke udviklingen af Louis Poulsens produktsortiment, søges en erfaren teknisk designer til vores Product Engineering-afdeling der vil være med til at styrke og løfte produktdokumentation til internationale standarder.

Som en aktiv medspiller i udviklingsafdelingen, vil du i tæt samarbejde med produktudviklingsingeniører, interne afdelinger og leverandører være med til at dokumentere markedets bedste belysningsprodukter, som enten produceres på egen fabrik eller hjemtages fra underleverandør.

Dit primære ansvar vil være produktdokumentation og opgaverne omfatter bl.a.:

 • 2D-tegningsdokumentation (i Siemens NX), som består af produktions-, montage/samle- og ledningsføringstegninger
 • Kontrolinstruktioner
 • Oplæg til installationstegninger ud mod kunderne
Louis Poulsen A/S
DeltidsmedarbejderPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 02-08-2019
PersonaleBørsenDeltidsmedarbejder

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten i Kolding

Sengespecialistens søger en ny deltidsmedarbejder, der kan supportere det øvrige personale i deres Kolding-butik.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Sales CoordinatorVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 05-08-2019
Vipp
Sales Coordinator

Vipp, København

Vipp søger hurtigst muligt en omhyggelig, serviceminded og erfaren Sales Coordinator.

I samarbejde med dine kollegaer i Administrationen bliver dine primære opgaver at sikre en hurtig ordreekspedition samt yde et højt serviceniveau overfor vores kunder. Du vil i stillingen indgå i den daglige kundeservice både på hovedkontoret og i Vipp Store.

To dage om ugen vil du være på hovedkontoret med ansvaret for at håndtere ordrer for vores internationale partnere:

 • Ordrebehandling og ordreopfølgning.
 • Fragthåndtering og reklamationsbehandling.
 • Support for organisationens afdelinger – især salgsafdelingen.

Tre dage om ugen vil du arbejde i Vipp Store, hvor du vil varetage de førnævnte opgaver og samtidig være ansvarlig for butikken:

 • Daglig drift, ekspedition, kundeservice, varebestilling etc.
 • Salg af Vipp alle produkter.
 • Varemodtagelse og lageroptælling.
Vipp
Engageret køkkensælgerJKSAnsøgningsfrist: 01-08-2019
JKSEngageret køkkensælger

JKS søger for Kvik A/S i Horsens

Har du lyst til at blive en vigtig del af et velfungerende og ambitiøst salgsteam på 4 personer? Har du talforståelse, købmandskab og sans for at levere den optimale kundeoplevelse? Motiveres du af at være ansvarlig for leveringsprocessen fra A-Z?

Din fornemmeste opgave er at rådgive og inspirere kunderne, og du kan bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

 • Afdækning af kundens behov og ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe
 • Alle projektets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering, evt. koordinering af håndværkere til montage og opfølgning
 • Opfølgning på udsendte tilbud
Creative Production Manager til dansk multibrand designhusRosendahl Design Group A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 03-08-2019
Rosendahl Design Group A/S
Creative Production Manager til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Til vores nye Creative Team søger vi en Creative Production Manager med et skarpt organisatorisk overblik og erfaring med produktionsledelse, der kan sikre et effektivt produktionsflow i contentudviklingen til vores 9 brands.

Som Creative Production Manager hos Rosendahl Design Group bliver du en del af et kreativt hus, der arbejder med dansk design og efterspurgte designskatte.

Under ledelse af vores Head of Marketing vil du have det overordnede ansvar for planlægning og produktionsledelse af de kreative produktioner og herunder sikre overholdelse og maksimalt udbytte af budgetterne.

Rosendahl Design Group A/S
Embedded real-time DSP C/C++ developerBang & Olufsen A/S, Struer and Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Bang & Olufsen A/S
Embedded real-time DSP C/C++ developer

Bang & Olufsen A/S, Struer and Kgs. Lyngby

Would you like to be part of a new on-the-go DSP team and partake in creating experiences that have a layer of magic and go beyond the fundamental expectations? And are you looking for an opportunity to:

 • Help build a cutting-edge Bang & Olufsen on-the-go platform that will power all our Bluetooth products including headphones, earphones and Bluetooth speakers?
 • Influence the architecture, tooling and development processes of the latest quad-core Qualcomm QCC5120 platform?

Joining us, you will have an opportunity to influence and take responsibility for the platform and the products we develop. You will become part of an end-to-end continuous integration and deployment pipeline where you will be able to work on developing and integrating DSP algorithms as well as building and maintaining an automated test environment.

Markedsledende møbelvirksomhed søger resultatorienteret produktchefActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Actona Company A/S
Markedsledende møbelvirksomhed søger resultatorienteret produktchef

Actona Company A/S, Holstebro

Vi søger en person med udpræget forretningsforståelse, der anser forhandlingssituationen som sin hjemmebane – og som brænder for at udvikle bestsellers til vores kunder. Du fastholder din indsats indtil konkurrenterne har fået baghjul på alle vigtige parametre.

Indkøbsafdelingen i Danmark tæller i dag syv produktteams bestående af 45 medarbejdere. Du får ansvaret for din egen leverandørportefølje (primært i Kina) med en omsætning på min. DKK 150 mio. - og potentiale for vækst. Du har ledelsesansvar for dit team, for fælles opgaveløsning og for effektiv drift.

Nøgleopgaver

 • Udvikling af kommercielt stærke møbler til kunder i hele verden i samarbejde med vores dygtige sælgere og brand managers
 • Udvikling og drift af leverandørportefølje – herunder opbygning af stærke partnerskaber og sourcing af nye muligheder
 • Leverandørbesøg i Asien (70-80 rejsedage om året)
Actona Company A/S
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i FredericiaJYSK A/SAnsøgningsfrist: 01-08-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Fredericia

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger?

Som Store Manager i JYSK starter du som den ekstra spiller på holdet. Vi træner dig, så du er klar til at tage den næste ledige plads, på vores stærke hold af Store Managers. Du starter som den ekstra spiller på holdet - mens vi træner dig, så du er klar til at tage den næste ledige plads, på vores stærke hold af Store Managers.

JYSK A/S

You meet possibilities and we offer you…

 • en kultur med hurtige og praktiske beslutninger på alle niveauer i organisationen
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK A/S
SalgsassistentMomentAnsøgningsfrist: 01-08-2019
Moment Salgsassistent

Moment søger for Design Letters i Kastrup

Søger du et salgsjob i en international kultur. Så kan jobbet som salgsassistent i Københavns Lufthavn hos Design Letters være noget for dig!

For vores kunde Design Letters, søger vi dygtige salgsassistenter, som skal være med til at brande og øge salget for Design Letters i Københavns Lufthavn.

Design Letters er dansk design indenfor livsstilsprodukter. Du bliver en fast del af et salgsteam på 8 medarbejdere, men vil typisk have ansvaret alene når du er på vagt.

Butikken er placeret i Københavns Lufthavns nye butiksområde i transitområdet, med mange spændende butikker indenfor design, fashion og food & beverage. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mange nationaliteter, der rejser til og fra København Lufthavn, og du vil opleve en god og pulserende atmosfære, når du er på arbejde.

Muubs søger lagermedarbejderMUUBS A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Muubs søger lagermedarbejder
Til vores lager i Herning søger vi en engageret og ansvarsfuld og stabil lagermedarbejder.
MUUBS A/S, Herning
Jobcenter
Deltidsmedarbejder til butikker i KøbenhavnPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 31-07-2019
PersonaleBørsenDeltidsmedarbejder til butikker i København

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

Sengespecialisten søger en ny deltidsmedarbejder, der kan supportere det øvrige personale i flere af kædens butikker i København og omegn.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
BUTIKSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 01-08-2019
BUTIKSELEV - BOLIG
Bahne i Slagelse søger en dygtig butikselev til boligafdelingen pr. 1. september 2019.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Slagelse
Jobcenter
Senior Procurement Manager for Indirect ProcurementBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Bang & Olufsen A/S
Senior Procurement Manager for Indirect Procurement

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Do you have the category management toolbox and commercial savviness to drive an indirect procurement category?

You will become a part of Procurement EU, which is responsible for indirect procurement on a global level.

You will dedicate yourself to the non-product-related (NPR) area of procurement where marketing and transportation are among our biggest categories. With the responsibility of securing strong professional relations and collaborations, you will:

 • Work as a business partner for your stakeholders to understand their budgets and strategies and develop and execute the commercial strategy for the procurement category
 • Function as our account manager for suppliers and partners and facilitate quarterly business review meetings to secure optimal engagement
 • Lead our tender processes and negotiate procurement contracts
Graphic DesignerGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Gabriel A/SGraphic Designer

Gabriel A/S, Aalborg

Er du kreativ og brænder for grafisk ide- og konceptudvikling? Kan du sætte retningen, og brænder du for en bred stilling, hvor du formår både at inspirere og være udførende på samme tid?

Vi søger en grafisk designer på fuld tid, som med et højt fagligt niveau kan løfte Gabriels visuelle linje og skabe inspirerende løsninger. Du bliver en del af marketing, der har ansvar for at binde Gabriel-koncernens branding- og marketingaktiviteter sammen.

I en travl hverdag med mange bolde i luften er dine primære opgaver:

 • Grafisk ide- og konceptudvikling
 • Udarbejdelse af inspirations- og produktlanceringsmateriale
 • Styling, iscenesættelse og fotografering
Køkkenkonsulent, 37 timer pr. ugeIKEA, AalborgAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Køkkenkonsulent, 37 timer pr. uge

IKEA, Aalborg

Denne stilling er for dig, der brænder for og har erfaring med at sælge komplekse varer eller løsninger til kunder. Når kunderne skal have et nyt køkken, står du klar med råd og inspiration. Du ser muligheder og er grundig i din tilgang til at sælge køkkener, der matcher de mange menneskers behov.

Det er din fornemmeste opgave at guide og rådgive vores kunder gennem deres køb. Hvad enten det er det komplette køkkenkøb, et køleskab eller blot de rette køkkenindsatser. Som køkkenkonsulent vil du ligeledes have et ansvarsområde i afdelingen. Dine primære arbejdsopgaver er derfor at:

 • Tegne køkkener i vores tegneprogram og sælge køkkenløsninger til mange forskellige typer af kunder
 • Sælge hvidevarer og andet tilbehør til køkkenet
 • Arbejde målrettet for at nå afdelingens salgsbudget
 • Sørge for at køkkenafdelingen altid er præsentabel og inspirerende
IKEA
IT-medarbejder med logistikerfaringIMERCO, HerlevAnsøgningsfrist: 31-07-2019
IMERCO
IT-medarbejder med logistikerfaring

IMERCO, Herlev

Imerco er Danmarks største isenkramkæde med 177 fysiske butikker og en hurtigt voksende webshop. En forudsætning for fortsat succes er en effektiv logistik og gode IT-løsninger, hvorfor disse områder er meget i fokus.

Vi leder derfor efter en dygtig kollega til vores IT-afdeling, der kan være med til at sikre effektiv IT-understøttelse af logistik, således at varerne lander i butikkerne i rette tid og mængde. Der er også brug for ressourceforstærkning på andre IT-områder, og der kan dine øvrige kompetencer komme i spil.

Med reference til Imercos CIO vil din primære opgave blive at være IT-afdelingens bindeled til Logistikafdelingen. Du skal have stærke tekniske og funktionelle kompetencer på Imercos logistikvendte IT-løsninger. Imerco kører Apport som WMS-system og Consignor som forsendelsessystem, og det må forventes, at du bruger ca. halvdelen af din tid på dette.

IMERCO
Lagermedarbejder til deltidsstillingIDEmøbler, Tilst Ansøgningsfrist: 31-07-2019
IDEmøbler
Lagermedarbejder til deltidsstilling

IDEmøbler, Tilst

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Har ansvaret for at vores kunder får den bedst mulige service ved udlevering af varer?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! Til IDEmøbler i Tilst søger vi lige nu en deltidsmedarbejder til vores lager, som er praktisk orienteret, har hænderne skruet rigtigt på, og som kan tage fat. Arbejdstiden er ca. 7 timer om ugen og vil primært ligge i weekender.

Som lagermedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor du er med til at varetage vores interne lagerfunktion i bolighuset. Lageret er vigtigt for den daglige drift af bolighuset, og du vil som lagermedarbejder komme til at varetage flere forskellige opgaver.

IDEmøbler
ModesælgerSinnerup, HorsensAnsøgningsfrist: 31-07-2019
Sinnerup
Modesælger

Sinnerup, Horsens

Som sælger får du stort ansvar i vores modeafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar

Vi går meget op i, at vi skal være den levende detailhandel. Så du får gode muligheder for at vise initiativ og engagement, fx ved at udvikle og afprøve dine egne idéer. Og så bliver du en del af en butik med kolleger, der er dedikerede, dygtige og klar til at byde dig velkommen. Vi støtter, inspirerer og motiverer hinanden til at give kunderne de bedste oplevelser.

Sinnerup
Textile DesignerGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 30-07-2019
Gabriel A/STextile Designer

Gabriel A/S, Aalborg

You will have a central position in the DesignMaster team, Gabriel's department for design and product development. Here we design the upholstery materials, upholstery solutions and furniture components of the future, focusing on users’ needs, behaviour and wishes. The design and development tasks cover everything from ideas to the final product and as part of a competent project team, you will work closely together with our internal and external customers and suppliers.

Your primary areas of responsibility will be:

 • Fabric and upholstery design
 • Trend and user analysis
 • Concept and product development
Resultatorienteret køkkensælger!Kvik A/S, GentofteAnsøgningsfrist: 30-07-2019
Kvik A/SResultatorienteret køkkensælger!

Kvik A/S, Gentofte

Hos KVIK Gentofte er missionen klar: At sælge dansk design indenfor køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst kundeservice – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en udadvendt køkkensælger til Kvik Gentofte-butikken.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Area Key Account Manager, ExportF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 31-07-2019
F&H A/SArea Key Account Manager, Export

F&H A/S, Viborg

F&H søger en stærk og udadvendt profil til at varetage udvalgte markeder i vores eksportafdeling. I et tæt samarbejde med eksportafdelingens engagerede syv medarbejdere, får Area Key Account Manageren en central rolle for en vækst med stejl kurve.

I jobbet vil vores nye medarbejder overtage et miks af markeder, både europæiske men også oversøiske markeder, hvor der er god basis for vækst de kommende år. I det daglige arbejde vil der være et tæt samspil og samarbejde med udenlandske agenter, distributører og kollegaer for at komme i mål.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Selvstændigt salgs- og budgetansvar for udvalg af eksportmarkeder – herunder planlægning, eksekvering og styring af alle typer salgsaktiviteter og salgsindsatser
 • Udarbejdelse og implementering af kampagner og markedsføringstiltag
VVS-lærling søgesJYSK VVS ApSAnsøgningsfrist: 30-07-2019
VVS-lærling søges
Vi tilbyder et attraktivt job / uddannelse med spændende arbejdsopgaver inden for VVS branchen.
JYSK VVS ApS, Nykøbing M
Jobcenter
SalgskonsulentAubo Production A/SAnsøgningsfrist: 30-07-2019
Salgskonsulent
Kan du forvandle kunders drømme til unikke og funktionelle køkken og badløsninger?
Aubo Production A/S, Odense M
Jobcenter
VVS-montør søgesJYSK VVS ApSAnsøgningsfrist: 30-07-2019
VVS-montør søges
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du primært vil komme til at arbejde på Sjælland med vvs arbejde i nybyggeri.
JYSK VVS ApS, Nykøbing M
Jobcenter
Lagermedarbejder til fuldtidsstillingILVA, LyngbyAnsøgningsfrist: 29-07-2019
ILVA
Lagermedarbejder til fuldtidsstilling

ILVA, Lyngby

Kan du se fordelene ved et fuldtidsjob, hvor du:

 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Har ansvaret for at vores kunder får den bedst mulige service ved udlevering af varer?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Til ILVA Lyngby søger vi lige nu en lagermedarbejder, som er praktisk orienteret, har hænderne skruet rigtigt på, og som kan tage fat og levere god kundeservice.

Som lagermedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor du er med til at varetage vores interne lagerfunktion i bolighuset. Lageret er vigtigt for den daglige drift af bolighuset, og du vil som lagermedarbejder komme til at varetage flere forskellige opgaver. Du skal bl.a. tage imod varer, samt udlevere varer til kunder, ligesom du også vil være med til at sikre, at der er orden og system på lageret.

ILVA
Afdelingsleder isenkramSinnerup, HorsensAnsøgningsfrist: 29-07-2019
Sinnerup
Afdelingsleder isenkram

Sinnerup, Horsens

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som afdelingsleder hos Sinnerup lige noget for dig.

Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker for at blive inspireret og går derfra tættere på drømmen om at bo lækkert.

Som afdelingsleder får du ansvar for vores isenkram-område. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Gøre butikken salgsklar
 • Pakke varer ud og stille dem op
 • Generelt sikre, at der er styr på dit område i butikken
Sinnerup
Serviceminded deltidssælgerIDEmøbler, HillerødAnsøgningsfrist: 29-07-2019
IDEmøbler
Serviceminded deltidssælger

IDEmøbler, Hillerød

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! I IDEmøbler i Hillerød søger vi netop nu en imødekommende, serviceminded og fleksibel deltidssælger. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen, primært med vagter i weekender, men også i hverdagene.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

IDEmøbler
Engagerede deltidssælgereIDEmøbler, HolbækAnsøgningsfrist: 28-07-2019
IDEmøbler
Engagerede deltidssælgere

IDEmøbler, Holbæk

Er du en passioneret sælger, og kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Arbejdstiden er ca. 8-12 timer om ugen, primært med vagter i weekender, men også i hverdagene.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Foruden salg og vejledning indebærer jobbet driftsmæssige opgaver såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, vareopfyldning og udpakning, samt montering af møbler.

IDEmøbler
JYSK Danmark søger elever til hele landetJYSK A/SAnsøgningsfrist: 28-07-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You bring dedication and …

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer

You meet possibilities and we offer you …

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
Bliv elev hos Imerco eller Imerco HomeIMERCOAnsøgningsfrist: 27-07-2019
IMERCO
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

IMERCO

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?

Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer
 • salgsoplæg og dekoration.

”Jeg har fået ualmindelig meget ansvar. Det har sat mig på prøve, men det har også gjort, at jeg har lært en hel masse gennem mit elevforløb. Og jeg er super taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for det.”
– Simone

IMERCO
JYSK Danmark søger Elev til JYSK i VilsundJYSK A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Vilsund

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter. Vi mangler netop nu en elev til JYSK i Vilsund.

Du skal have gennemført GF2/EUD (detail), HG, EUX (detail), HGV, HHX (suppleret med et femugers grundforløb inden for detailhandel), HF eller STX (suppleret med et tiugers forløb inden for detailhandel) for at kunne søge ind som JYSK-elev.

You bring dedication and …

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer
KUNDESERVICE/SALES SUPPORT TIL DACH-REGIONENLiewood ApS, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 22-07-2019
Liewood ApSKUNDESERVICE/SALES SUPPORT TIL DACH-REGIONEN

Liewood ApS, København

Liewood er en danskejet virksomhed, som designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til babyer og småbørn. Vi skaber rene produkter i bl.a. bambus, økologisk bomuld, genanvendt polyester og silicone - alt sammen med en bæredygtig tankegang. Virksomheden er ambitiøs og i stærk vækst.

Du vil blive ansvarlig for, at vi på day-to-day basis udbyder et højt niveau af kundeservice og salgssupport til vores forhandlere i DACH-regionen. Du vil opbygge stærke relationer til nye forhandlere og styrke relationer til eksisterende samt yde salgssupport til vores interne DACH-salgsteam.

DINE OPGAVER/ANSVARSOMRÅDER

 • Daglig support og kundeservice til forhandlere i DACH-regionen
 • Ordrehåndtering og opfølgning på nye og eksisterende accounts
 • Boarding af nye forhandlere i samarbejde med vores interne salgsteam
Back office-medarbejderNormann Copenhagen ApS, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-07-2019
Normann Copenhagen ApSBack office-medarbejder

Normann Copenhagen ApS, København

Normann Copenhagen søger back office-medarbejder til det tysktalende marked.

Som back office-medarbejder vil du indgå i et engageret team på mere end 50 medarbejdere. Du vil få en spændende og travl hverdag med både kontakt internt i virksomheden og eksternt med vores kunder i primært Tyskland og Schweiz.

Som back office-medarbejder vil du indgå i et lille team, som håndterer kundeservice, indkøb og logistik. Dit primære ansvarsområde vil være kundeservice, herunder blandt andet:

 • Besvarelse af indkomne henvendelser (både telefon og mail)
 • Behandling af kundeordrer
 • Behandling af reklamationer
INTERN SÆLGER/SALGSSUPPORT MED ANSVAR FOR ONLINE KUNDER (B2B)Dan-Form A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 25-07-2019
Dan-Form A/S
INTERN SÆLGER/SALGSSUPPORT MED ANSVAR FOR ONLINE KUNDER (B2B)

Dan-Form A/S, Hørsholm

Vil du være med til at sælge lækre designer-møbler (B2B) til mere end 50 lande?

Vores salgsafdeling driver salget af vores designermøbler på B2B-markedet, både inden for detail (møbelforretninger) og kontraktmarkedet (hoteller, restauranter m.fl.).

Vi sælger desuden til udvalgte online møbelforretninger, og søger en intern sælger som får ansvaret for at udvikle samt supportere vores online kundesegment.

Dette er en international stilling, som kræver en sælger, som trives med en bred kundekontakt. Gode sproglige kompetencer er påkrævet. Vi deltager desuden i de store internationale møbelmesser flere gange om året, og rejseaktivitet må derfor påregnes.

Sælger til fuldtidsstillingIDEmøbler, AabenraaAnsøgningsfrist: 26-07-2019
IDEmøbler
Sælger til fuldtidsstilling

IDEmøbler, Aabenraa

Kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends, hvor du inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! IDEmøbler Aabenraa søger netop nu en serviceminded og kompetent fuldtidssælger. Arbejdstiden er på 37 timer og følger butikkens åbningstider, hvorfor du vil kunne forvente weekendarbejde.

Som sælger får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos IDEmøbler Aabenraa er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

IDEmøbler
Financial ControllerHansen Toft A/SAnsøgningsfrist: 23-08-2019
Hansen Toft A/SFinancial Controller

Hansen Toft A/S søger for Holmris B8 i Bjerringbro

Har du lyst til at være drivkraften i udviklingen og styrkelsen af spændende finansafdeling?

Er du handlekraftig og kan sætte struktur på tingene? Brænder du for et job, hvor du kan gøre en forskel, og trives du med en bred kontaktflade internt som eksternt? Så er du måske den dynamiske controller, vi kigger efter til HOLMRIS B8.

HOLMRIS B8 koncernen er på seks år vokset fra 65 mio. kr. til 1,1 mia. kr. i 2017/18 (fra ind- og udland) via fokus på design, kvalitet samt kreative indretningsløsninger, der skaber stor værdi for kunderne. Koncernen er skabt via en stribe fusioner i branchen drevet af et entreprenant og ambitiøst mindset kombineret med en passion for flotte og funktionelle møbler og miljøer.

Du vil indgå i finansafdelingen med 15 gode kollegaer, herunder et par Financial Controllere. Du refererer til Finance Manager og får selvstændigt ansvar for væsentlige opgaver.

Hansen Toft A/S
Intern salgsassistentEuropean House Of Beds - Denmark A/S, HorsensAnsøgningsfrist: 25-07-2019
European House Of Beds – Denmark A/S
Intern salgsassistent

European House Of Beds – Denmark A/S, Horsens

European House of Beds er en virksomhed med store ambitioner for fremtiden, og til at være med til at indfri dem, har vi brug for endnu en dygtig intern salgsassistent i vores salgsafdeling i Horsens. Vi sætter service og kundebetjening i højsædet, og vores vigtigste fokus er derfor at sørge for, at give vores kunder individuel og personlig kundeoplevelse.

Som person er du stabil, omhyggelig, loyal og struktureret. Du tager ansvar og sikre at kunden altid får en god og professionel kundebetjening. Du trives godt i et travlt miljø med mange forskelligartede opgaver, der kræver handling og overblik.

Dine primære opgaver bliver:

 • Kundeservice
 • Ordrebehandling
 • Telefonbetjening
JYSK Danmark søger Elever til JYSK i HerningJYSK A/SAnsøgningsfrist: 26-07-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elever til JYSK i Herning

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter. Vi mangler netop nu, elever til vores JYSK-butikker i Holstebro & Herning.

Du skal have gennemført GF2/EUD (detail), HG, EUX (detail), HGV, HHX (suppleret med et fem-ugers grundforløb inden for detailhandel), HF eller STX (suppleret med et ti-ugers forløb inden for detailhandel) for at kunne søge ind som JYSK-elev.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer
Junior Creative & ConceptRosendahl Design Group A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 25-07-2019
Rosendahl Design Group A/S
Junior Creative & Concept

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Til vores nye Creative & Concept team søger vi en knivskarp Junior Creative & Concept, der har fingeren på pulsen trendmæssigt og sans for både kreativitet og færdiggørelse.

Under ledelse af vores Creative & Concept Manager bliver dit overordnede ansvar at sikre den røde tråd igennem vores koncepter og kreative løsninger. Du skal bidrage til at udvikle og vedligeholde nye kreative idéer og stærke koncepter for vores 9 brands med et digitalt fokus for øje.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Konceptudvikling
 • Art Direction
 • Designguides
Rosendahl Design Group A/S
Team Leader VedligeholdelseGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 25-07-2019
GML-HR A/STeam Leader Vedligeholdelse

GML-HR A/S søger for Jysk i Uldum

JYSK har Nordens største fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i Trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Som Team Leader Vedligeholdelse bliver du en vigtig spiller i den fortsatte optimering, udvikling og vedligeholdelse af distributionscentrets automatiske anlæg.

Med reference til den tekniske chef, og som en del af drift-ledergruppen, bliver du ansvarlig for al teknisk vedligeholdelse af distributionscentrets fuldautomatiske anlæg. Dit overordnede ansvarsområde vil være at sikre, at distributionscentret altid vil være i stand til at levere varerne ud til butikkerne.

Derudover vil dine ansvarsområder være:

 • Ledelse af et team på 18 medarbejdere (elektrikere, smede og andre tekniske medarbejdere)
 • Aktivt samarbejde med drift-ledergruppen via ugentlige møder
 • Udarbejde vedligeholdelsesstrategien
GML-HR A/S
Engageret salgselevILVA, Esbjerg Ansøgningsfrist: 25-07-2019
ILVA
Engageret salgselev

ILVA, Esbjerg

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Bliver en del af et talentspor i Salgsledelse eller Oplevelsesøkonomi, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau?
 • Bliver en del af en stor koncern med et hav af spændende karrieremuligheder?

Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos ILVA i Esbjerg med opstart i august 2019.

Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse, med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af koncernens elever bliver undervist på Himmerland Golf & Spa Resort. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken.

ILVA
ButikschefSinnerup, VejleAnsøgningsfrist: 25-07-2019
Sinnerup
Butikschef

Sinnerup, Vejle

Butikschef til livsstilsvarehus i Vejle centrum

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Du varetager størstedelen af dine opgaver fra butikken og er på den måde til rådighed for kunder og ansatte, samtidig med at du opretholder en tæt føling med butikkens udvikling. Du sørger desuden for, at:

 • dine arbejdsplaner holder, ligesom du kører en stram styring af lønprocenter og drift
 • afstemme fakturaer mv. og videresende disse til vores bogholderi
 • være en dynamo på aktivitetsplaner for butikken i forhold til aktiviteter og markedsføringstiltag arrangeret både centralt og lokalt
 • sikre, at bemanding og IT-systemet er afstemt

Du får det fulde ansvar for butikkens godt 2000 kvm. Gennem din ledelseserfaring fra detailbranchen ved du, hvad det vil sige at motivere dine medarbejdere gennem inspiration og frihed under ansvar.

Sinnerup
Cloud EngineerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 25-07-2019
Bang & Olufsen A/S
Cloud Engineer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Do you want to drive a new e-commerce platform for one of the best-known luxury brands in the world?

Your role will be divided between development and operation on our new cloud-based e-commerce platform. You maintain and develop the back-end and also help build the automation and monitoring tools that will help us deliver a high-quality customer experience.

As you do so, you will:

 • Develop and maintain our microservice-based e-commerce back-end
 • Work on integrations between e-commerce and other business areas
 • Implement, optimise and evaluate continuous integration and delivery solutions
Serviceminded og erfaren afdelingslederIDEmøbler, Virum Ansøgningsfrist: 24-07-2019
IDEmøbler
Serviceminded og erfaren afdelingsleder

IDEmøbler, Virum

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmark mest inspirerende boligunivers?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Får mulighed for at veksle mellem sælger- og lederrollen?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere hvor karrieremulighederne er mange?

Så er du måske vores nye afdelingsleder! IDEmøbler i Virum søger en energisk, resultatorienteret og serviceminded afdelingsleder, som - i samarbejde med bolighusets butikschef - skal stå i spidsen for at sikre fortsat positiv udvikling og motivere personalet til at nå fastsatte mål.

Som afdelingsleder får du en udfordrende arbejdsdag med masser af kundekontakt, opsøgende salg og lederansvar. Du står i spidsen for den daglige drift af afdelingerne og får lederansvar for afdelingernes ansatte.

IDEmøbler
Elev til modeafdelingSinnerup, Horsens Ansøgningsfrist: 24-07-2019
Sinnerup
Elev til modeafdeling

Sinnerup, Horsens

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Selv med 45 år på bagen er vi stadig et skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Men vi ønsker at give vores kunder mere end kvalitetsprodukter og god kundeservice – det er vores mål at skabe en oplevelse, der bryder de faste rammer for detailhandlen.

Vi tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med store udfordringer
 • Søde, dygtige kolleger i et godt arbejdsklima
 • Stor frihed til at udvikle og afprøve egne ideer
Sinnerup
Lagermedarbejder med flair for salgIDEmøbler, HolbækAnsøgningsfrist: 23-07-2019
IDEmøbler
Lagermedarbejder med flair for salg

IDEmøbler, Holbæk

Kan du se fordelene ved et fuldtidsjob, hvor du:

 • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Har ansvaret for at vores kunder får den bedst mulige service ved udlevering af varer?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! Til IDEmøbler Holbæk søger vi lige nu en lagermedarbejder, som er praktisk orienteret, har hænderne skruet rigtigt på, og som kan tage fat og levere god kundeservice. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, som er fordelt på hverdage og weekender.

Som lagermedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor du er med til at varetage vores interne lagerfunktion i bolighuset. Lageret er vigtigt for den daglige drift af bolighuset, og du vil som lagermedarbejder komme til at varetage flere forskellige opgaver.

IDEmøbler
JYSK Danmark søger Elever til JYSK i AabenraaJYSK A/SAnsøgningsfrist: 23-07-2019
JYSK A/SJYSK Danmark søger Elever til JYSK i Aabenraa

JYSK A/S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Vil du gerne have en af Danmarks bedste elevuddannelser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er ivrig efter at lære og klar på nye udfordringer

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
SalgsassistentKop & Kande A.M.B.A., HellerupAnsøgningsfrist: 23-07-2019
Kop & Kande A.M.B.A.Salgsassistent

Kop & Kande A.M.B.A., Hellerup

Vi søger en uddannet isenkræmmer på 37 timer med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at være en del af en butik og en isenkramkæde i en rivende udvikling, en butik med masser af udfordringer og en spændende hverdag, og en butik hvor vi lægger stor vægt på kundeservice og godt humør?

Opgaver:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
ProduktplatformsarkitektAMBIZZIONAnsøgningsfrist: 22-07-2019
AMBIZZION
Produktplatformsarkitekt

AMBIZZION søger for Dan-Foam i Aarup

Har du interesse for udvikling af fleksible modulære produktplatforme og har du stærke kompetencer inden for materialer, konstruktion, test/verifikation og dokumentation af møbler eller endnu bedre senge og sengesystemer, har du de optimale faglige forudsætninger.

Din centrale opgave i denne stilling, bliver at udvikle vores fremtidige produktplatform indenfor kategorien senge og sengesystemer – derfor er kompetencer og interesse i en systematisk tilgang til produktudvikling og med udgangspunkt i produktkrav, at udvikle moduler der tilsammen udgør en arkitektur der kan imødekomme de opstillede mål.

Du bliver en del af afdelingen Product Development & Engineering på i alt 19 personer. Du får en central rolle i udvikling og implementering af koncernens nye produktudviklinger samt tilretning af eksisterende produkter indenfor kategorien i samarbejde med vores projektledere, designere og leverandører.

Vareopfylder til natte- og morgenarbejde, 8 timer pr. ugeIKEA, AarhusAnsøgningsfrist: 22-07-2019
Vareopfylder til natte- og morgenarbejde, 8 timer pr. uge

IKEA, Aarhus

Elsker du at stå op før alle andre og bruge din fysik i dit arbejde? Så vil du passe godt ind hos os som vareopfylder i vores møbeludstilling og tilbehørsbutik. Når IKEA hver dag slår dørene op, er vi afhængige af, at varehuset er velopfyldt og klar til vores gæster. Logistik er derfor ligeså meget kundeservice, som det er paller, der skal sættes på plads - selvom du ikke har direkte kundekontakt.

Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder, da afdelingen sørger for, at kunderne aldrig går forgæves, når de skal købe boligtilbehør til hjemmet. Dine opgaver er:

 • Vareopfyldning af boligtilbehør såsom tallerkener, puder, lamper, planter etc. med palleløfter og håndkraft
 • Tæt opfølgning og dialog med dine kollegaer fra hele verden
 • Varehåndtering og -optællinger
 • Oprydning og vedligeholdelse af afdeling og maskiner
IKEA
JYSK Danmark søger HR Business Partner til Region ØstJYSK A/SAnsøgningsfrist: 22-07-2019
JYSK A/S
JYSK Danmark søger HR Business Partner til Region Øst

JYSK A/S

Du er en erfaren retailer, der brænder for HR – eller omvendt! Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer og højt tempo – både i butikkerne, på kontoret og på en af vores mange uddannelser? Så er du præcis den HR Business Partner vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du har en solid retailerfaring og har bevist, at du kan skabe synlige resultater
 • du er selvstændig og vedholdende, ligetil og har personlig gennemslagskraft
 • du er god til at kommunikere og bygger naturligt bro mellem HR, District Managers og butikkerne

You meet possibilities and we offer you…

 • direkte indflydelse på vores resultater
 • en central rolle som sparringspartner for District Managers og Retail Manager
 • ansvaret for vores træninger
JYSK A/S
Tekniker (til servicering af produktionsudstyr)Hilding Anders Danmark A/S, Hurup ThyAnsøgningsfrist: 22-07-2019
Hilding Anders Danmark A/STekniker (til servicering af produktionsudstyr)

Hilding Anders Danmark A/S, Hurup Thy

Hilding Anders er en international koncern, der producerer senge og madrasser, og som er markedsledende inden for sit segment. Vi har rigtig travlt, og vi søger derfor en tekniker til fabrikken i Hurup Thy.

Du bliver en del af et dynamisk produktionsmiljø, hvor der er stort fokus på løbende forbedringer, procesoptimeringer samt systematisk problemløsning og vedligehold. Du får rig mulighed for at få indflydelse på, hvordan produktionssupport fremadrettet skal fungere og på, hvordan vi kan gøre processer og arbejdsgange endnu smartere.

Som tekniker hos Hilding Anders Danmark bliver dine hovedarbejdsopgaver:

 • At sikre drift og vedligeholdelse af produktionslinjer samt andet teknisk udstyr.
 • At deltage i vedligeholdelse, reparation og rengøring af diverse produktionsudstyr.
 • At deltage i generel vedligeholdelse, drift af bygninger og bygningers tekniske installationer.
Imødekommende og serviceminded deltidssælger(e) ca. 8 timer om ugenIDEmøbler, HerningAnsøgningsfrist: 21-07-2019
IDEmøbler
Imødekommende og serviceminded deltidssælger(e) ca. 8 timer om ugen

IDEmøbler, Herning

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! I IDEmøbler i Herning søger vi netop nu 1-2 imødekommende og servicemindede deltidssælgere. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen, primært med vagter i weekender, men også i hverdagene.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

IDEmøbler
Instore & Exhibition Designer til dansk multibrand designhusRosendahl Design Group A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 22-07-2019
Rosendahl Design Group A/S
Instore & Exhibition Designer til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Brænder du for at arbejde med Store Design og visualisering af dansk design? Er du en erfaren Store Designer med et æstetisk øje, som kan skabe mindeværdige visuelle koncepter for vores brands?

Som Instore & Exhibition Designer hos Rosendahl Design Group bliver du en del af et kreativt hus, der arbejder med dansk design og efterspurgte designskatte.

Dit overordnede ansvar bliver sammen med vores Store Design & VM Manager at sikre den røde tråd på hvert brand igennem vores Instore-løsninger, på messer og i showrooms.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Konceptualisering og visualisering samt grafisk opsætning af guidelines
 • Optegning af shop furniture, shop items, inventar, window design, POS displays – i teknisk tegning såvel som 3D-renderinger
 • Design af Visual Merchandise, POS og Pop-up
Rosendahl Design Group A/S
CFOHansen Toft A/SAnsøgningsfrist: 02-08-2019
Hansen Toft A/S
CFO

Hansen Toft A/S søger for Wendelbo Interiors A/S i Risskov

Unik mulighed for at blive en central nøgleperson i en succesrig, mindre virksomhed, der sammen med en kapitalfond skal på en spændende vækstrejse.

Udover ledelse og udvikling af medarbejdere samt rollen som sparringspartner for ledelseskolleger om økonomiske, forretnings- og driftsmæssige forhold er nøgleopgaverne at sikre:

 • En valid og transparent ledelsesinformation med relevante early-warning-signaler
 • At ledelsesgruppen har optimale driftsstyringsværktøjer
 • En systematisk business controlling med fokus på at finde og realisere optimerings- og forbedringsmuligheder

Du refererer til direktionen, indgår i topledergruppen og får ledelsesansvar for både den danske og den vietnamesiske økonomi- og regnskabsfunktion med samlet 14 medarbejdere.

Hansen Toft A/S
Ny udgave af 365DESIGN er på gaden nu

Årets tredje udgave af branchebladet 365DESIGN er netop udkommet. Læs blandt andet temaet ’Når arven føres videre’, brancheportrætter af inspirerende fagfolk og bliv klædt på til sommerens og efterårets europæiske messer.PEJ COLOUR CRUSH: Himmelblå Omphalodes – en 'key colour' i SS 20

Trendredaktørens COLOUR CRUSH denne måned: Himmelblå Omphalodes, der udstråler sommerlig lethed og har en beroligende effekt. Læs, hvorfor den lyseblå bliver en favorit i SS 20, og hvordan farven med sin romantiske og drømmende effekt inviterer på en tiltrængt åndelig velværdsrejse.

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.