fbpx

 

Jobs i designbranchen

Oversigt over jobs i den danske design-, interiør- og møbelbranche hentet fra Jobindex.

88 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼
MøbelsælgerSinnerup, OdenseAnsøgningsfrist: 19-12-2019
Sinnerup
Møbelsælger

Sinnerup, Odense

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som ansvarlig sælger hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker for at blive inspireret og går derfra tættere på drømmen om at bo lækkert.

Som ansvarlig sælger får du et stort ansvar i vores møbelafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for bl.a. at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar

Som ansvarlig sælger sørger du for, at afdelingen kører på skinner. Du er til stede i butikken og fungerer som backup for medarbejderne. Det er dit ansvar, at praktiske opgaver bliver udført, og at afdelingen når sine mål. Du sørger for at medarbejderne er involverede i udviklingen af butikken, og at alle har lyst til at bidrage og komme med ideer. Når holdet fungerer, har du løst din opgave godt.

Sinnerup
Online Marketing PraktikantKop & Kande A.M.B.AAnsøgningsfrist: 20-12-2019
Online Marketing Praktikant
Hvis du har oprettet en konto, kan du logge ind med din email adresse.
Kop & Kande A.M.B.A., Viborg
Kop & Kande A.M.B.A.
ProjektlederJKSAnsøgningsfrist: 17-12-2019
JKSProjektleder

JKS søger for HOLMRIS B8 A/S i Køge

Motiveres du af en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Har du et fantastisk overblik og uovertrufne koordineringsevner? Og vil du arbejde i en spændende dansk møbelvirksomhed? Så har du muligheden her!

Med et bredt spænd af faglighed dækker godt 400 medarbejdere markedet, primært fra 4 lokationer i Danmark. Gennem et skarpt fokus på salg, logistik, eksekvering, proces og evaluering udgør en dedikeret arbejdsstyrke rygraden i HOLMRIS B8.

Da en af vores projektledere har fået nye udfordringer internt i virksomheden, søger vi lige nu en ny projektleder, som kan varetage projekter hos vores kunder, primært på Sjælland. Du vil høre til vores afdeling i Køge. Du bliver bindeleddet mellem kunder, leverandører, produktion og montører.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • Komme med input til sælgerne omkring priser og processer
 • Deltage i kundemøder sammen med salg
 • Planlægge leverancen
Cloud EngineerBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 18-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Cloud Engineer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to be part of our Azure cloud transformation journey as you both specify the architecture and manage the migration and implementation hands-on in collaboration with your Cloud & Infrastructure team and external partners.

Working closely with our Cloud Managed Service Provider and your team, you will play a key role in our journey to cloud enablement and migration phase. Specifically, you will:

 • Collaborate closely with our provider and IT Security and DevOps teams to optimise the Azure foundation, VNets, security, automation, templates/scripting, monitoring alters, etc.
 • Create and operate a controlled Azure platform and environment with the highest degree of self-service and transparency
 • Enable the team’s internal customers to envision cloud technology and how to leverage it
Sales and Customer SupportGEORG JENSEN DAMASK, KoldingAnsøgningsfrist: 17-12-2019
GEORG JENSEN DAMASK
Sales and Customer Support

GEORG JENSEN DAMASK, Kolding

Georg Jensen Damask er en dynamisk high-end designvirksomhed med et helt unikt dna. Vi arbejder ud fra en meget ambitiøs digital vækststrategi og har været i gang med en større omorganisering i vores salgs- og marketingafdeling – og skal forsætte vores intense og meget spændende digitale transformation.

I kraft af vores vækst søger vi endnu en stærk profil til vores kundesupport.

Dine primære opgaver vil være som flg:

 • Kundesupport online og offline
 • Back-up for sælgere
 • Kontinuerlig optimering af omnichannel-processen
Systemansvarlig til infrastruktur- og logistikløsningerIMERCO, HerlevAnsøgningsfrist: 17-12-2019
IMERCO
Systemansvarlig til infrastruktur- og logistikløsninger

IMERCO, Herlev

Har du en IT-teknisk baggrund – og vil du være med til at sikre og koordinere driften af Imercos server- og netværksinfrastruktur?

”Det her er lidt en atypisk rolle. For du fungerer som second-level support på vores servere og infrastruktur – og bliver samtidig bindeleddet mellem vores logistikafdeling og vores eksterne leverandør på vores warehouse management-system,” fortæller Stig Munkedal, vores CIO.

Sammen med dine kolleger i IT-afdelingen sikrer du effektiv drift og design af vores IT-systemer, så de hele tiden understøtter salget i butikkerne og på webshoppen bedst muligt.

Læs meget mere om rollen her.

IMERCO
Kontormedarbejder indenfor salgssupportHjort Knudsen A/S, LyneAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Hjort Knudsen A/S
Kontormedarbejder indenfor salgssupport

Hjort Knudsen A/S, Lyne

Vi søger en medarbejder, som vil arbejde med en bred vifte af opgaver under salgssupport. Du vil blive oplært i ordreekspedition i vores spændende møbelsortiment, god reklamationshåndtering og indkøb.

Kompetencer:

 • Hurtighed i at sætte sig ind i at arbejde i vores AX-ERP-system.
 • Flair for tal og logisk tænkende
 • Kontor-, butiks- eller lignende uddannet samt praktisk sans og flair for at få indsigt i møblers opbygning.
Hjort Knudsen A/S
Grafisk medarbejder, 37 timer per ugeIKEA, AarhusAnsøgningsfrist: 04-12-2019
IKEAGrafisk medarbejder, 37 timer per uge

IKEA, Aarhus

En grafisk kommunikationsmedarbejder hos os er ansvarlig for at sikre, at al grafisk kommunikation i og uden for varehuset overholder IKEAs retningslinjer. Du skal udvikle, implementere og vedligeholde effektiv kommunikation i varehuset, der understøtter IKEAs koncept og vores visuelle identitet - og dette med en meget praktisk tilgang. Som grafiker i IKEA Aarhus vil du blive en del af en konceptstyret forretning med et højt tempo og mange deadlines. Arbejdstiderne er fortrinsvis i hverdage, men weekendarbejde kan forekomme i forbindelse med specielt travle dage.

Mere specifikt kan du forvente at du skal:

 • Sikre, via skiltning, at det er nemt forståeligt for vores kunder, hvordan man handler i IKEA.
 • Arbejde med design, tekst og montering af skilte, plakater m.m. bestilt af vores dekoratører, salgsafdelinger og andre kolleger
 • Modtage, bearbejde og videreformidle relevant materiale i forbindelse med IKEA DK’s marketingtiltag.
Merchandiser for the Greater China and North AmericaBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 15-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Merchandiser for the Greater China and North America

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Within our offices in Lyngby, Copenhagen, you will find the Merchandising department consisting of the Director of Merchandising and a fellow merchandiser responsible for EMEA and emerging markets.

Here, you will take ownership of market product needs within your geographical areas. With this responsibility, you will:

 • Translate market product needs into global collection plans while advocating for GCR/NA business opportunities from a product perspective
 • Perform sales analyses and reporting of sell in, sell out and sell through, drawing relevant conclusions and recommendations in order to maximise sales
 • Manage sales budgeting, i.e. partner up with Sales on annual sell out budgeting by market/channel/partner and ensure alignment of monthly phasing
INDKØBSASSISTENTER MED RELEVANT ERFARINGACTONA COMPANY A/SAnsøgningsfrist: 17-12-2019
INDKØBSASSISTENTER MED RELEVANT ERFARING
Det går stærkt hos Actona Company, og mens vi står med armene over hovedet, skal vi have fundet endnu to dygtige indkøbsassistenter til...
ACTONA COMPANY A/S, Holstebro
Jobcenter
Process Improvement EngineerMercuri UrvalAnsøgningsfrist: 31-12-2019
Mercuri Urval
Process Improvement Engineer

Mercuri Urval søger for Hilding Anders Danmark A/S i Hurup Thy

Som process Improvement Engineer vil du blive tilbudt selvstændigt ansvar i den løbende optimering af supply chain på virksomhedens fabrik i Hurup, Thy

Du vil fungere i et tæt samarbejde med fabrikkens ledelse og specialister, og få en central rolle i at drive tværgående optimeringsprocesser. Projekterne kan både være af teknisk karakter, f.eks. automatisering på produktionslinjerne, og være mere procesorienterede med fokus på flow.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg på komplekse udfordringer og arbejde mod bedre og enklere processer på tværs af teknologierne. Af centrale opgaver kan nævnes:

 • Identificere potentielle forbedringer, herunder optimering af både processer og tekniske projekter (f.eks. automatisering)
 • Indsamle data og producere målbare optimeringsanalyser
 • Udarbejde beslutningsgrundlag og business cases
Mercuri Urval
LagermedarbejderDansani A/S, HaderslevAnsøgningsfrist: 15-12-2019
Dansani A/SLagermedarbejder

Dansani A/S, Haderslev

Vi søger en erfaren medarbejder til vores lager på daghold. Du indgår i et team med 13 medarbejdere.

Du kan lide at arbejde i et miljø, der forandrer sig og samtidig være med til at præge forandringerne. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af:

 • Plukning, pakning og emballering af varer
 • Truckkørsel og læsning af lastbiler

Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har gode arbejdsforhold, og arbejdsklimaet er uformelt.

Dansani A/S
Product ManagerUnique Human CapitalAnsøgningsfrist: 13-12-2019
Unique Human CapitalProduct Manager

Unique Human Capital søger for SACKit ApS i Aalborg

Produktudvikling og projektledelse indenfor elektronik i innovativ virksomhed

Som Produkt Manager hos SACKit er du med til at drive udviklingen af det samlede produktsortiment i SACKit, med særligt fokus på elektronik, og medansvarlig for, at SACKit’s DNA skinner igennem på tværs af alle produkter. Hvad enten det er møbler eller elektronik, skal SACKit’s design, og kendte kvalitet, være de bærende elementer.

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for en række projekter omkring opdatering af eksisterende produkter, udvikling af nye produkter, godkendelser hos brancher og myndigheder i ind og udland, klargøring til, og igangsætning af produktion, koordinering med salg og marketing, samarbejde med eksterne designere osv.

INDKØBSASSISTENTER MED RELEVANT ERFARINGActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Actona Company A/S
INDKØBSASSISTENTER MED RELEVANT ERFARING

Actona Company A/S, Holstebro

Det går stærkt hos Actona Company, og mens vi står med armene over hovedet, skal vi have fundet endnu to dygtige indkøbsassistenter til vores handelshus, som designer, producerer og leverer møbler til kunder i over 90 lande.

Vi søger to indkøbsassistenter, som vil være med i hele processen - lige fra hjemtagelse af vareprøver, varebeskrivelse og -oprettelse, ordreafgivelse, lagerregistrering, bookning af div. forsendelser til opfølgning. Du får en bred kontaktflade, både internt med afdelinger som Salg, Spedition, Compliance og Kvalitet, og med leverandører i Asien og Europa. Du vil hurtigt få ansvaret for den daglige kontakt med egne leverandører i tæt og naturligt samarbejde med produktchefen og dit team.

Dine primære opgaver vil være at:

 • have den daglige kontakt med egne leverandører
 • håndtere ordreplaceringer og -opfølgning
 • sørge for, at prøver når deadlines til f.eks. messer, kundemøder og mønstring
Actona Company A/S
Systemkonsulent – ERPGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 16-12-2019
Gabriel A/SSystemkonsulent – ERP

Gabriel A/S, Aalborg

Gabriel ønsker at styrke anvendelsen af ERP-systemet M3. Vi har derfor brug for endnu en M3-systemkonsulent, hvis primære opgave bliver at supportere vores superbrugere samt håndtere driftsopgaver.

En af dine hovedopgaver bliver at sikre optimal support af vores superbrugere i hele koncernen. Superbrugerne støtter de daglige brugere af systemet. Derudover vil du arbejde med drifts- og udviklingsopgaver sammen med resten af teamet. Herunder følgende:

 • støtte superbrugerne i form af kommunikation og træning for at opnå et fælles ansvar for optimal anvendelse af systemet
 • støtte udviklingen og anvendelsen af M3, således processer og workflow løbende optimeres
 • teknisk dokumentering af ændringer i systemet
Key Account Manager til kontraktafdelingenPaustian A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Paustian A/SKey Account Manager til kontraktafdelingen

Paustian A/S, København

Til vores kontraktafdeling søger vi endnu en tung salgsprofil, der med sin store møbelerfaring, kan være med til at sætte kvalitet på agendaen og inspirere vores kunder. Vi samarbejder med nogle af landets mest fremtrædende virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer og at du besidder en naturlig evne til at skabe langsigtede og tillidsbaserede relationer.

Ansvarsområde:

 • Videreudvikling af eksisterende relationer til kunder, arkitekter og leverandører.
 • Opsøgende salgsarbejde og bearbejdning af kundeemner og projekter.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling med en høj grad af selvstændighed.
 • En attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer.
 • En inspirerende hverdag med gode kollegaer i vores Utzon-tegnede hus i Nordhavnen.
Customer Service Coordinator – norsk- og/eller tysktalendeBolia International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 16-12-2019
Bolia International A/S
Customer Service Coordinator – norsk- og/eller tysktalende

Bolia International A/S, Aarhus

Bolia International A/S

Vi søger en kollega, der er proaktiv og selvstændig og samtidig er en aktiv medspiller i forhold til vores mål om at have verdens bedste kundeservice. Du taler og skriver både dansk, tysk eller norsk på et meget højt niveau (helst modersmålsniveau).

Du vil få en stor kontaktflade såvel indenfor som udenfor organisationen. Det er afgørende, at du har gode samarbejdsevner og evner at holde hovedet koldt og humøret højt, når der er travlt.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

 • Servicering af kunder og butikker per telefon, mail, chat og sociale medier
 • Behandling af reklamationer
 • Sikre optimale løsninger for kunden og Bolia, selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger
 • Arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger samt vores butikker
Afdelingsleder til belysning, 37 timer per ugeIKEA, AarhusAnsøgningsfrist: 06-12-2019
IKEAAfdelingsleder til belysning, 37 timer per uge

IKEA, Aarhus

Du skal arbejde tæt sammen med dine medarbejdere i forretningen, og sammen skal I sørge for, at afdelingen møder sine salgsmål og effektivt tilbyder de bedste løsninger til vores kunder.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå i;

 • Optimering af salg og lønsomhed ved at tage ejerskab i sortimentet samt aktivt promovere IKEAs forretningsprioriteter og fastsatte volumen.
 • At handle hurtigt på forretningsmuligheder og feedback fra kunder, såvel som aktivt at holde øje med konkurrencen, udbud og præstationsanalyser.
 • At kende dit sortiment og præsentere bredden og dybden af IKEA-sortimentet for at kunne tilfredsstille og inspirere besøgende.

IKEA tilbyder et spændende og styrkende arbejdsmiljø på et globalt marked. Som verdens førende inden for ”livet derhjemme” har du exceptionelle muligheder for at vokse og udvikle dig sammen med os.

Junior Business ControllerGEORG JENSEN A/SAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Junior Business Controller
Georg Jensen søger en ambitiøs og nysgerrig Business Controller til vores Controlling Team.
GEORG JENSEN A/S, Frederiksberg
Jobcenter
ØkonomiassistentLe Creuset Scandinavia, TaastrupAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Le Creuset ScandinaviaØkonomiassistent

Le Creuset Scandinavia, Taastrup

Le Creuset Scandinavia er inde i en rivende udvikling og søger en ny økonomiassistent på fuldtid, der kan få enderne til at mødes. Har du styr på betalingerne, udviser rettidig omhu og altid blik for at effektivisere bogholderiopgaverne, så kan det være dig, vi er på udkig efter til at styrke organisationen administrativt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Kreditor- & debitorstyring
 • Lønindberetning gennem Dataløn
 • Bogføring og afstemninger

Du bliver en del af en global virksomhed med en interessant historie og et veletableret high-end brand med et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der repræsenterer det bedste inden for køkkenudstyr. Vi tilbyder en spændende, travl og varieret hverdag med gode, motiverede og engagerede kollegaer med en uformel omgangstone.

Medarbejder til ikeas bistro, 12 timer pr. uge, taastrupIKEAAnsøgningsfrist: 14-12-2019
Medarbejder til ikeas bistro, 12 timer pr. uge, taastrup
Som ny medarbejder i IKEAs bistro, brænder du for, at give kundeservice i særklasse til vores mange kunder, når de trænger til et afbræk fra shopping-turen.
IKEA, København
Studiejobs
Deltidsmedarbejder til ikeas restaurantkøkken, 12 timer pr. ugeIKEAAnsøgningsfrist: 14-12-2019
Deltidsmedarbejder til ikeas restaurantkøkken, 12 timer pr. uge
Som ny medarbejder i IKEAs restaurantkøkken, brænder du produktion af mad i storkøkken, og at give kundeservice i særklasse.
IKEA, København
Studiejobs
DIGITAL MARKETING MANAGERBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2019
DIGITAL MARKETING MANAGER
Bahnes hovedkontor på Fisketorvet i København søger en dygtig og erfaren Digital Marketing Manager til ansættelse hurtigst muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København V
Jobcenter
Stærk International E-commerce manager søgesEva Solo A/S, MåløvAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Eva Solo A/S
Stærk International E-commerce manager søges

Eva Solo A/S, Måløv

Til nyoprettet stilling søger vi en energisk kollega til at udvikle og drive samarbejdet med vores E-commerce kunder (E-tailers).

I tæt samarbejde med vores Market Managers skal du øge salget af Eva Solos produkter på vores kunders digitale markedsplatforme - både nationalt og internationalt. Du vil desuden komme til at arbejde tæt sammen med vores marketingafdeling og vores egen B2C-webshop manager.

Med reference til vores Sales Director bliver dit overordnede succeskriterie at skabe markant vækst og udvikling for kundernes online handel. Dette opnås gennem:

 • Udarbejdelse af den internationale strategiske plan for området.
 • Du vil blive målt på forretningsområdets samlede udvikling.
 • Teknisk og forretningsmæssig sparring til Market- og Export Managers.
Eva Solo A/S
ButikschefSinnerup, VejleAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Sinnerup
Butikschef

Sinnerup, Vejle

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Via vores store vinduesfacade i den ny renoverede varehus, sætter vi et markant præg på livet i centrum af Vejle men også en forventning om at vi skal have noget særligt at byde på. Det får du lov til at realisere gennem din passion og interesse for at skabe et indbydende og inspirerende butikslayout samt gennem din evne til at motivere og coache dine medarbejdere.

Du varetager størstedelen af dine opgaver fra butikken og er på den måde til rådighed for kunder og ansatte, samtidig med at du opretholder en tæt føling med butikkens udvikling. Du sørger desuden for, at:

 • dine arbejdsplaner holder, ligesom du kører en stram styring af lønprocenter og drift
 • afstemme fakturaer mv. og videresende disse til vores bogholderi
Sinnerup
Head of E-commerceGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 12-12-2019
GML-HR A/SHead of E-commerce

GML-HR A/S søger for Imerco i Herlev

Imerco søger en ambitiøs og dygtig Head of E-commerce, som skal løfte Imerco.dk's omsætning og styrke den kommercielle sammenhæng mellem de fysiske butikker og Imerco+. Med fokus på markant vækst er du en ansvarlig spiller i organisationen og har en vigtig rolle i at sikre Imercos position på markedet.

Du er ansvarlig for planlægning og eksekvering af digitale kampagner og driften af Imercos digitale kanaler. Udover den kommercielle udvikling af imerco.dk deltager du som kravstiller til udviklingen af vores e-commerce-platform.

Dine primære opgaver bliver:

 • At udarbejde og eksekvere plan for markant løft af Imerco.dk's omsætning
 • Optimering af performance på trafik, konvertering og brugeroplevelser
 • At sikre, at kampagner bliver korrekt eksekveret i online kanaler og på websitet
GML-HR A/S
Program Manager for mechanical designBang & Olufsen A/S, SingaporeAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Program Manager for mechanical design

Bang & Olufsen A/S, Singapore

As a program manager, you will be responsible for planning and executing product development projects for our wireless headphones in close collaboration with the project core team, R&D and our supplier. Also, you will manage the product’s mechanical design throughout the project from initial design through to production.

In short, you will drive the projects, create business cases based on the needed mechanical requirements for the products and make sure these are met throughout the development phase. More specifically, you will:

 • Ensure the product is delivered on time and at the right cost, meeting all required quality metrics and stipulated phase-gate criteria
 • Manage the overall development activities and report on the progress and organise the program approval with the management team at major milestones
Program Manager for hardware and firmware designBang & Olufsen A/S, SingaporeAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Program Manager for hardware and firmware design

Bang & Olufsen A/S, Singapore

As a program manager, you will be responsible for planning and executing product development projects for our wireless headphones in close collaboration with the project core team, R&D and our supplier. Also, you will manage the technical aspects of the product’s hardware and firmware design using your hands-on design experience in your interaction with our supplier.

In short, you will drive the projects, create business cases based on the needed requirements for the products and make sure these are met throughout the development phase. More specifically, you will:

 • Manage the overall development activities from the initial product concept exploration through to
 • product launch, making sure the various stakeholders are continually updated on the progress
Analytisk stærk digital sales managerBloomingville A/S, IkastAnsøgningsfrist: 25-11-2019
Bloomingville A/S
Analytisk stærk digital sales manager

Bloomingville A/S, Ikast

Bloomingville A/S er en international ekspanderende virksomhed med globalt ejerskab. Vi er placeret i Ikast, hvor vi designer, udvikler og sælger vores kollektioner inden for boliginteriør og møbler. Vi beskæftiger i dag omkring 85 medarbejdere på hovedkontoret i Ikast og har desuden ca. 65 agenter og distributører fordelt i verden. Trives du i en virksomhed, hvor det går meget stærkt, og er du forandringsparat, så er det måske dig, vi søger.

Med reference til vores Sales Director, kommer du til at spille en central rolle i vores online salgsafdeling, som i dag består af 3 personer. Herudover består vores salgsafdeling af et stærkt team på 20 medarbejdere fordelt på øvrige regioner. Derudover er det kendetegnende for vores Digital Sales Manager at:

 • du brænder for e-handel
 • du har lyst til at indgå i et dynamisk og internationalt arbejdsmiljø, hvor ikke 2 dage er ens
Bloomingville A/S
Intern applikationskonsulent med ERP-erfaringJobindex A/SAnsøgningsfrist: 11-12-2019
Jobindex A/S
Intern applikationskonsulent med ERP-erfaring

Jobindex A/S søger for SOFACOMPANY i Ringsted

Hos SOFACOMPANY går det stærkt, og vi har efterhånden showrooms og afdelinger i 10 lande. For et år siden skiftede vi til Navision som ERP-platform, og er ved at skifte dele af vores IT-infrastruktur.

Som intern applikationskonsulent får du en høj grad af medbestemmelse. Skal der udvikles nye løsninger, sender vi opgaven ud til vores eksterne samarbejdspartner, men det er dig og dine kolleger, som er med til at vurdere, hvordan vi bedst benytter systemerne. Du vil derfor være en del af processen omkring ny udvikling eller ændringer til vores applikationer og interfaces.

Dine primære opgaver bliver at:

 • yde support på vores applikationer (Adyen, Consignor, Continia osv.)
 • yde support på og procesudvikling af vores Navision-løsning
 • yde support på vores webshop, herunder interfaces til diverse applikationer
Jobindex A/S
Lagermedarbejder, HedehuseneLager, Daells BolighusAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Lagermedarbejder, Hedehusene
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!
Lager, Daells Bolighus, Hedehusene
Jobcenter
BUTIKSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2019
BUTIKSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne i Hellerup søger en dygtig salgselev til modeafdelingen pr. 1. januar 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Hellerup
Jobcenter
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES / DELTIDBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2019
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES / DELTID
Bahne i Hellerup søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen pr. 1. januar 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Hellerup
Jobcenter
Kvalitetsbevidst og kundeorienteret økonomiassistentKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Kvik A/SKvalitetsbevidst og kundeorienteret økonomiassistent

Kvik A/S, Vildbjerg

Flere og flere af vores butikker benytter sig af Kviks regnskabsservice, derfor søger vi endnu en økonomiassistent der kan håndtere nedennævnte opgaver.

Du får ansvaret for håndtering af bogføring for et udvalg af vores Skandinaviske franchisetagere og dine primære arbejdsområder vil være:

 • Lønbehandling
 • Debitoropfølgning
 • Bogføring af købsbilag, finansbilag

Kvik tilbyder et spændende alsidigt job i en international virksomhed, med gode udviklingsmuligheder og en løn, som modsvarer dine kvalifikationer. Du vil indgå i et velfungerende team, som hjælper og sparrer med hinanden i en afdeling med højt fokus på medarbejdertrivsel.

Kvik A/S
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i EsbjergJYSKAnsøgningsfrist: 10-12-2019
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Esbjerg

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor du får lov til at stå i spidsen for dit eget team og hvor du får personlig udvikling? Hvor muligheden for at skabe synlige resultater gennem dit team går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Kvalitets- og proceskoordinatorCuriaAnsøgningsfrist: 10-12-2019
CuriaKvalitets- og proceskoordinator

Curia søger for JKE Design A/S i Jerslev

Er du pragmatisk med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og har du solid erfaring med kvalitets- og procesarbejde fra en produktionsvirksomhed? Så er dette det rette job for dig!

Som kvalitets- og proceskoordinator er dit overordnede ansvar udvikling, og kvalitetssikring af processer og produkter. I forhold til kvalitetssikring, så er grundstrukturen/fundamentet på plads i dag, men selve ”huset” skal bygges i form af processer og procedurer. Hverdagen er dynamisk, og er præget af en uformel omgangstone, og et bredt samarbejde på tværs af organisationen.

Som kvalitets- og proceskoordinator har du forskellige opgaver, herunder:

 • Opbygning af kvalitetsstyringssystem
 • Udvikle og beskrive processer og procedurer
 • Reklamationshåndtering, herunder sikrer at de bliver løst
Regionschef for DK og UKActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Actona Company A/S
Regionschef for DK og UK

Actona Company A/S, Holstebro

Har du solid erfaring med salg og salgsledelse, og er du en nærværende, løsningsorienteret og proaktiv leder?

Som regionschef hos Actona Company får du ansvaret for nogle af virksomhedens største Key Accounts, og du bliver daglig leder for seks sælgere, hvoraf to holder til i UK. Du indgår i lederteamet inden for salg sammen med andre regionschefer, produktchefer og teamledere, og du referer direkte til salgsdirektøren, som du bl.a. samarbejder med om udviklingen af den overordnede strategi for dine regioner.

Som regionschef bliver du ansvarlig for det samlede salg i din region, herunder indtjeningsmål og budgetter, og det er din opgave at lede, coache og sikre talentudvikling i dit team, hvilket bl.a. spænder over den driftsmæssige ledelse, rekruttering og oplæring af nye medarbejdere, udarbejdelse af handlingsplaner og styring via nøgletal og KPI’er.

Actona Company A/S
Er du vores nye salgsassistent i Le Creusets butik i Pilestræde – København? (Deltid 15-20 timer pr. uge)Le Creuset ScandinaviaAnsøgningsfrist: 09-12-2019
Le Creuset Scandinavia
Er du vores nye salgsassistent i Le Creusets butik i Pilestræde – København? (Deltid 15-20 timer pr. uge)

Le Creuset Scandinavia

Har du en stor passion for at vejlede og sælge til butikskunder, så er du måske vores kommende salgsassistent for Le Creusets eksklusive køkkenudstyr. Du vil indgå i et lille hyggeligt team med vore butikschef og 3 salgsassistenter i vores flotte flagship butik i Pilestræde, KBH K.

Dine umiddelbare opgaver er:

 • Salg/kundebetjening
 • Vejlede kunder
 • Opfyldning, modtagelse, udpakning og prismærkning af varer
Dygtig montør til montering af køkken, bad og garderobeKvik A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Kvik A/SDygtig montør til montering af køkken, bad og garderobe

Kvik A/S, Holstebro

Dine primære opgave bliver samling af køkken, bad og garderobe og montering af udstillinger, som også indebærer håndværksmæssige opgaver såsom fræsning og skæring. Monteringsopgaverne vil foregå både på vort lager og hos Kvik Holstebros kunder.

Vi forventer, at du er et udpræget ordensmenneske, der kan arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne. Da der vil være en del håndværksmæssige opgaver, vil det være en fordel, hvis du har en baggrund som snedker eller tømrer. Af yderligere ansvarsområder kan nævnes:

 • At tage ansvar for montering af vores køkkener, bad og garderober hos vores kunder.
 • Samle skabe og lave modulændringer.
 • Styre din egen tid og tage ansvar for reklamationshåndteringen.
 • Udføre agenda for kunderne.
 • Tage ansvar for afholdelse af montagemøder med sælgere.
Kvik A/S
SALGS- OG LOGISTIKKOORDINATORHOUE ApS, RyAnsøgningsfrist: 06-12-2019
HOUE ApSSALGS- OG LOGISTIKKOORDINATOR

HOUE ApS, Ry

– TIL FREMADSTORMENDE DESIGNMØBELVIRKSOMHED

Brænder du for at arbejde med logistik? Kan du give vores kunder den bedste kundeserviceoplevelse og være en stærk intern støtte i samarbejdet med vores speditører?

Vi tilbyder et spændende job i internt salg med primært fokus på logistikrelaterede opgaver. Du vil være med til at løse en bred vifte af opgaver og vil have mange kontaktflader internt i organisationen og til vores kunder, speditører og eksterne sælgere.

Som bindeled mellem internt salg og lager kommer du til at arbejde med bl.a.:

 • Optimering af forsendelsesplanlægning i henhold til transportaftaler
 • Daglig styring af ordreflow til lageret i forbindelse med forsendelse
 • Opfølgning på forsendelser
 • Behandling af specielt transportrelaterede reklamationer over for vores kunder og speditører
 • At yde den bedste service til kunderne såvel telefonisk som skriftligt
QA/QC-teknikerPeopleLinkAnsøgningsfrist: 05-12-2019
PeopleLinkQA/QC-tekniker

PeopleLink søger for Flexa i Fredericia

Nøglerolle mellem produktudvikling, indkøb og leverandører

Som QA/QC-tekniker hos Flexa får du en central rolle i virksomhedens internationale supply chain, hvor du bliver et vigtigt bindeled mellem produktudvikling, indkøbsfunktionen og virksomhedens internationale leverandører.

Din opgave bliver at sikre Flexas kendte høje kvalitet for den del af produktprogrammet, som produceres hos virksomhedens samarbejdspartnere, primært i Europa – men du får også et tæt samarbejde med kvaonen på Flexas egne fabrikker i Estland.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

 • Specifikation af kvalitetskrav i tæt samarbejde med produktudviklingsafdelingen
 • Kontrol og systematisering af data på indkomne varer
Architecture & End Users Marketing CoordinatorKvadrat, CopenhagenAnsøgningsfrist: 25-11-2019
KvadratArchitecture & End Users Marketing Coordinator

Kvadrat, Copenhagen

Are you looking to join a global design company that is growing rapidly, and furthering your career in an international environment?

In this job you will be supporting and coordinating the preparation and launching of marketing initiatives and activities in the Architecture & End Users (A&EU) segment with a special focus on Kvadrat Soft Cells following the overall Group Marketing strategy and Kvadrat Soft Cells business objectives.

You will be responsible for supporting, coordinating and executing on all marketing campaigns, projects and activities related to Kvadrat Soft Cells and partly A&EU segment in close collaboration with the Head of Segment Marketing and A&EU Segment Manager.

SALGSKOORDINATOR TIL INTERNT SALGHOUE ApS, RyAnsøgningsfrist: 06-12-2019
HOUE ApSSALGSKOORDINATOR TIL INTERNT SALG

HOUE ApS, Ry

– TIL FREMADSTORMENDE DESIGNMØBELVIRKSOMHED

Er du den power-ressource, der kan give vores kunder den bedste kundeserviceoplevelse og være en stærk intern støtte vil vores eksterne sælgere?

Vi tilbyder et spændende job i internt salg hvor du vil være med til at løse en bred vifte af opgaver og vil have mange kontaktflader internt i organisationen og vil vores kunder og eksterne sælgere.

Du kommer som en del af vores interne salgsteam til at arbejde med:

 • At yde den bedste service til kunderne såvel telefonisk som skriftligt
 • Modtagelse og besvarelse af telefon- og mailhenvendelser
 • Ordreflow fra modtagelse og indtastning til levering
 • Reklamationsbehandling
 • Ad hoc-opgaver
Technical ManagerGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 06-12-2019
GML-HR A/STechnical Manager

GML-HR A/S søger for JYSK i Uldum

JYSK har Nordens største fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i Trekantområdet kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Distributionscentret står for den daglige levering af varer til JYSK-butikkerne i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England og Irland samt onlineleverancer til samme lande.

I stillingen som Technical Manager bliver du en del af ledergruppen, og dit overordnede ansvarsområde bliver at opretholde og sikre en høj produktivitet på distributionscentret via en professionel håndtering af hele det tekniske område og ledelse af den tekniske organisation på 30 medarbejdere.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være ...

 • Det overordnede ansvar for vedligeholdelsen af anlægget og bygningerne m.m.
 • Ansvarlig for teknisk indkøb og kontakt med 3. parts-interessenter
 • Ansvarlig for udvikling af anlægget – automation, PLC- og systemoptimeringer
GML-HR A/S
Kontorelev til administrationBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Kontorelev til administration

Bang & Olufsen A/S, Struer

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Struer, hvor du kobles på den 2-årige uddannelse som kontorelev med speciale i administration. I løbet af disse 2 år bliver du tilknyttet to forskellige afdelinger.

Første år er du i Sales Support, hvor du sammen med 12 dygtige kolleger supporterer Bang & Olufsen-forhandlere i hele verden. Du er blandt andet med til at følge op på lanceringer og kampagner og booke transport til returneringer.

Andet år bruger du i vores Global Service-afdeling. Her vil du blandt andet supportere servicelederne og servicepartnerne med kundereklamationer og anskaffelse af reservedele globalt. Du vil derudover være med til at udforme procesbeskrivelser samt udarbejde statistiske rapporter.

Kompetent kvalitetsansvarlig medarbejder søges til Gazelle virksomhedEUROPEAN HOUSE OF BEDS - DENMARK A/SAnsøgningsfrist: 07-12-2019
Kompetent kvalitetsansvarlig medarbejder søges til Gazelle virksomhed
Som kvalitetsansvarlig sikrer du, at vi kan dokumentere og efterleve vores kvalitetsstandarder, samtidig med at vi skaber udvikling.
EUROPEAN HOUSE OF BEDS - DENMARK A/S, Horsens
Jobcenter
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Hedensted u/18 år på 25 timerJYSKAnsøgningsfrist: 06-12-2019
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Hedensted u/18 år på 25 timer

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

You meet possibilities and we offer you…

 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
App DeveloperBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Bang & Olufsen A/S
App Developer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to innovate and challenge the normal software development practices by building a cutting-edge iOS and Android app as part of a team of experienced C# and .NET developers

You will join the cloud and app team where you will help us lay the foundation for building an impactful and beautiful app for Bang & Olufsen supporting both Android and iOS. More specifically, you will be part of creating and enhancing the experience of our high-end audio video products reaching out to a large number of clients around the world.

You will get the opportunity to:

 • Design, develop, test, deploy, maintain and improve app features
 • Manage individual project priorities, deadlines and deliverables
 • Establish strong project teams and stakeholder relations, both internally and externally
Controller for Group Forecasting, Planning & Analysis (FP&A)Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Controller for Group Forecasting, Planning & Analysis (FP&A)

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to become the heart of budget and forecasting processes in a global company with multiple product categories, sales units and production facilities - and contribute to the development and continuous improvement of an aspiring world-class finance organisation.

In this crucial role, you will be responsible for our budget and forecasting processes with everything they entail. Moreover, you will be a key problem-solver, crunching numbers and performing deep-dive analyses to make sense of complicated issues. 

Internal Sales Assistant (Norwegian/Swedish speaking)Louis Poulsen A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Louis Poulsen A/S
Internal Sales Assistant (Norwegian/Swedish speaking)

Louis Poulsen A/S, Copenhagen

We are looking for an Internal Sales Assistant for our Customer Support department acting as Back Office for our consultants and customers with main focus on serving the Norwegian and Swedish market.

Place of employment is Copenhagen and you will be part of the European support department. The department consists of employees of whom the majority is engaged with customer service and the rest with technical support.

Your tasks will have a wide range but the primary focus will be customer contact.

Main areas of responsibility:

 • Daily order processing and follow-up
 • Delivery conditions
 • Customer requests

We offer a challenging job in a dynamic and fast-paced organization. An organization that emphasizes good working conditions.

Louis Poulsen A/S
Product Information CoordinatorLouis Poulsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Louis Poulsen A/S
Product Information Coordinator

Louis Poulsen A/S, København

Til at supportere implementeringen af Louis Poulsen A/S’ ambitiøse digitale strategi, søger vi en Product Information Coordinator. Du motiveres af ansvaret for at være med til at sikre, at der altid foreligger korrekt og opdateret produktinformation, beskrivelser, billeder, instruktioner, guidelines og priser på de relevante digitale platforme samt til print og andre ”output” kanaler.

Du bliver som Product Information Coordinator medansvarlig for workflows i forbindelse med at sikre korrekte og opdaterede produktsalgs masterdata, herunder produktintroduktion, oversættelser, opdateringer og udfasning. Du guider og sikrer strømlinet formulering og korrekte fakta.

Dine primære opgaver bliver:

 • På baggrund af input fra interne samarbejdspartnere: sikre tilgængelighed af korrekt data – på rette tid – på egne online platforme og til samarbejdspartnere
 • Sikring af understøttende workflows og integrationer
Louis Poulsen A/S
MøbelansvarligSinnerup, VejleAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Sinnerup
Møbelansvarlig

Sinnerup, Vejle

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som afdelingsleder hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker for at blive inspireret og går derfra tættere på drømmen om at bo lækkert.

Lige nu leder vi efter:

 • Sælgende afdelingsleder i møbelafdelingen i Vejle, hvor du får ansvaret for din egen afdeling i butikken, samtidig med at du hjælper og rådgiver vores kunder i butikken.

Som sælgende leder får du stort ansvar i vores møbelafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar
 • Generelt sikre, at der er styr på møbelafdelingen
Sinnerup
Visual Merchandising and Activity Manager, 37 hours...IkeaAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Visual Merchandising and Activity Manager, 37 hours...
Default language We are looking for you, who can position the IKEA store as the first choice for home Furnishings in the Sealand area.
Ikea, København
Jobsincopenhagen
Global Expansion ManagerBoConcept A/S, HerningAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BoConcept A/SGlobal Expansion Manager

BoConcept A/S, Herning

Do you have extensive experience with executing expansion strategies in an international environment? Can you ensure the current development plans of the BoConcept franchise are carried out? Then, we would like you to be our new Global Expansion Manager in BoConcept.

As Global Expansion Manager your main responsibility is to ensure the global development of BoConcept by on time opening of conceptual new and re-located stores at relevant locations.

You are expected to secure property activities related to our store portfolio in evaluation of existing locations and new establishment, contract negotiation with institutional landlords or renegotiations so that BoConcept meets or exceeds the targets within the entire geographic area.

BoConcept A/S
Senior Manager for Financial Reporting & ConsolidationBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 04-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Senior Manager for Financial Reporting & Consolidation

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to lead a financial reporting and consolidation team in an international, public company – and influence our journey to become a world-class finance organisation.

You and your team are the owner of and responsible for the consolidation and validation of our group financial figures, ensuring timely and correct interim and annual reports. Another key task is to improve our global financial compliance in accordance with IFRS and establish a globally consistent control system for Bang & Olufsen’s financial reporting. Specifically, you:

 • Develop and motivate the team’s employees
 • Develop and improve financial reporting and control processes, procedures and systems
 • Analyse figures to create valuable insights to management
Internationalt orienteret kundeservicemedarbejder – vikarGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Gabriel A/SInternationalt orienteret kundeservicemedarbejder – vikar

Gabriel A/S, Aalborg

LogisticsMaster er Gabriels afdeling for kundeservice, logistik og indkøb. Vi søger snarest muligt en vikar, der skal være med til at opretholde en meget høj servicestandard over for primært Gabriels kunder i Europa. Der er tale om en fuldtidsstilling i en periode på 5 måneder med eventuel mulighed for forlængelse.

Dine primære opgaver vil være at servicere, rådgive og vejlede kunderne via telefon og pr. mail. Det indebærer blandt andet:

 • At registre og følge op på kundeordrer i ERP-systemet
 • At følge op på forsendelser fra vores lagre til kunderne
 • At udfærdige og registrere prisaftaler
Business Development ManagerFurnMasterAnsøgningsfrist: 05-12-2019
FurnMasterBusiness Development Manager

FurnMaster

FurnMaster is looking for an experienced Business Development Manager to further expand our business in Central Europe

FurnMaster is a “One Stop Supplier” who offers a unique value-adding service within furniture upholstery and upholstery solutions. FurnMaster’s business foundation is to take textiles and upholstery materials into action covering the entire value chain from textile to upholstered furniture.

You will report to the Director of FurnMaster Europe and you will be part of the European Management team in FurnMaster. Your residence could be either in Germany or western part of Poland.

Key responsibilities are:

 • Identify and pursue new business opportunities for FurnMaster in Central Europe
 • Initiate sales processes and start-up cooperation with new customers
 • Ensure implementation with local Project Manager at the factory
Email Marketing ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Email Marketing Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Becoming part of our Digital department in Lyngby, you will bring in your experiences from previous roles and implement basic CRM principles, structures and processes to sophisticate our efforts, increase efficiency and automation, and drive commercial success. Our email marketing includes product launches, brand-level campaigns and much more – and covers our global, local and retail activities.

Working on both an operational, tactical and strategic level, you will:

 • Define processes and engagement models in collaboration with stakeholders
 • Identify and carry out projects to improve performance, e.g. in relation to customer journeys and shopper behaviour as well as content strategies for various product lifecycles
 • Support our CRM coordinator on email content creation, from brief to publishing, and guide Copy and Brand Marketing teams in content creation
StudentermedhjælpMuuto A/SAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Studentermedhjælp
Vi leder efter en studentermedhjælper til økonomiafdeling hos Muuto’s hovedkontor på Østergade i det indre København.
Muuto A/S, København K
Jobcenter
Key Account Manager to Mexico, Central and South America Based at Our Office in DenmarkACTONA COMPANY A/SAnsøgningsfrist: 25-11-2019
Key Account Manager to Mexico, Central and South America Based at Our Office in Denmark
Always focusing on the next sale, and ready to do what it takes to close a deal – does that sound like you?
ACTONA COMPANY A/S, Holstebro
Jobcenter
Key Account Manager to Mexico, Central and South America Based at Our Office in DenmarkActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 25-11-2019
Actona Company A/S
Key Account Manager to Mexico, Central and South America Based at Our Office in Denmark

Actona Company A/S, Holstebro

You will be a part of the Sales Region ‘Mexico, Central and South America’, and at the head office in Denmark you will have a back-office team. The position refers to the Regional Manager for the region.

Your Area of Responsibility

 • Secure and develop sales, and service our customers
 • The process from sales to delivery of furniture, to the costumer

Your key task is to develop the selected region according to budget. You are responsible for planning, executing and following up on customer sales.

 • Frequent visits to costumers
 • Ensure that customer-specific product development is carried out in accordance with existing guidelines
 • Product selection, pricing, tender and follow-up according to the customer's deadlines
Actona Company A/S
Kitchn.dk søger en ambitiøs køkken-købmand til web-handelTCM Group A/S, AulumAnsøgningsfrist: 04-12-2019
TCM Group A/SKitchn.dk søger en ambitiøs køkken-købmand til web-handel

TCM Group A/S, Aulum

Webshoppen Kitchn.dk har forrygende travlt, og vi søger derfor en køkken-købmand med interesse og ambitioner for webhandel til vores team i Aulum ved Holstebro.

Til salgssupport i vores webshop søges en dygtig salgskonsulent, hvis primære ansvarsområde vil bestå i:

 • Betjening af kunder via web, tlf. og mail
 • Tilbudsarbejde og rådgivning i forbindelse med indretning og produktvalg
 • Indretnings- og tegnearbejde via tegneprogrammet Winner
 • Ingen ”butiksarbejdstider”, da du har primært arbejdssted på vores webkontor i Aulum

Vi tilbyder en stilling med mange muligheder i et fagligt og personligt udviklende miljø. Vores webshop har en klar strategi og med klare KPI’er omkring vores fælles mål. Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

In-store Digital Project ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Bang & Olufsen A/S
In-store Digital Project Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

As our in-store digital project manager, you become part of our Store Design team, which is responsible for the Bang & Olufsen store concept development in both mono- and multi-brand stores globally. Here, you are in charge of our active display solutions and our future in-store digital elements, ensuring that these provide the best possible in-store shopping experience for our consumers.

To achieve this, you work cross-functionally with a wide range of stakeholders as you manage digital display and in-store customer experience projects, plan our global display solutions road map and deploy a new active display programme. In short you will organise and implement the plans for retail stores, including new stores, relocations, shop-in-shops, remodels and other special retail projects.

Entusiastisk Customer Servicemedarbejder til vores showroomKvadrat, NordhavnAnsøgningsfrist: 22-11-2019
KvadratEntusiastisk Customer Servicemedarbejder til vores showroom

Kvadrat, Nordhavn

Kvadrat blev grundlagt i Danmark i 1968 og har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Kvadrat er Europas førende leverandør af teknologisk nyskabende og moderne kvalitetstekstiler. Vi leverer tekstiler og tekstil-relaterede produkter til arkitekter, designere og private forbrugere i hele verden.

Vi søger en medarbejder til at varetage jobbet som Customer Service Salgssupport til i Pakhus 48 i København med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dine opgaver vil inkludere:

 • Support for to sælgere i Architecture & End Users-segmentet
 • Produktpræsentation
 • Ordretastning i Dynamics
Salgsassistent deltid, KitchenLivingDiningF&H A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 21-11-2019
F&H A/SSalgsassistent deltid, KitchenLivingDining

F&H A/S, København

F&H of Scandinavia A/S søger en deltidssalgsassistent (13 timer pr. uge) til konceptbutikken KitchenLivingDining i hjertet af København.

F&H åbnede i august måned ’KitchenLivingDining’, som er et nyt og unikt butikskoncept, på Niels Hemmingsens Gade. En lang række af vores egne isenkram- og boligdesignprodukter eksponeres her i flotte miljøer. Butikken fungerer derfor også som showroom, og der bliver afholdt både events og møder i butikken, der er på 900 m2, fordelt på to etager.

Til vores nye salgsteam søger vi en energisk og kompetent butiksmedarbejder, der evner at arbejde selvstændigt. Du trives med at tage initiativ og have et godt overblik, uden at miste fokus på detaljen. Branchekendskab fra isenkram og boligdesign er en fordel, men ikke et krav – dog skal du have virkelig god flair for design og boligindretning.

Bogholder til 30 timers stillingPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 03-12-2019
PersonaleBørsenBogholder til 30 timers stilling

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten i Sabro

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet. Sengespecialisten har i dag 27 fysiske butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

Teamet består af to bogholdere, en controller og økonomichefen.

Udover daglig kontakt med økonomiteamet, vil du også få en tæt kommunikation med de forskellige butikker, både i forhold til kreditor og debitor delen.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Kreditorbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Ad hoc-opgaver
Linux/C++ Embedded DeveloperBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby eller StruerAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Linux/C++ Embedded Developer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby eller Struer

Would you like to be part of a team responsible for building the Bang & Olufsen audio streaming platform? And are you looking for an opportunity to:

 • Influence the architecture, tooling and way-of-working on the latest quad-core ARM-based platforms for high-end speakers?
 • Help build a cutting-edge Bang & Olufsen audio streaming platform?
 • Be part of creating experiences you cannot get anywhere else – experiences that go beyond the fundamental expectations of what a product should do and have a layer of magic?

oining us, you will have an opportunity to influence and take responsibility for the platform and the technologies. Thus, you will help us evolve our methods and create the most innovative, adaptable and productive development environment possible.

Senior Project ManagerBang & Olufsen A/S, Struer eller LyngbyAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Bang & Olufsen A/S
Senior Project Manager

Bang & Olufsen A/S, Struer eller Lyngby

GLOBAL DEVELOPMENT PROJECTS – HARDWARE & SOFTWARE INTEGRATION – DIGITAL INNOVATION

As our Senior Project Manager, you lead product development projects that encompass both internal departments and external partners who have their own project managers and project teams.

By understanding how to bridge hardware and software development processes successfully, you will drive our common product development journey forward. More specifically, you will:

 • Lead product development projects following Bang & Olufsen’s innovation process to effectively and efficiently bring new products to the market
 • Support the improvement of our innovation process, especially in the hybrid execution of agile software development and hardware waterfall processes
JuleassistanceSinnerup, VejleAnsøgningsfrist: 02-12-2019
Sinnerup
Juleassistance

Sinnerup, Vejle

Vi søger juleassistancer til vores butik i Vejle.

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design.

Vi forventer:

 • Du er kreativ og har et naturligt salgstalent
 • Du har en finger på pulsen indenfor bolig/isenkram
 • Du er fleksibel, loyal og har et smil på læben

Vi tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med store udfordringer
 • Søde, dygtige kolleger i et godt arbejdsklima
 • Stor frihed til at udvikle og afprøve egne ideer
Sinnerup
JuleassistanceSinnerup, SilkeborgAnsøgningsfrist: 02-12-2019
Sinnerup
Juleassistance

Sinnerup, Silkeborg

Vi søger juleassistancer til vores butik i Silkeborg.

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design.

Vi forventer:

 • Du er kreativ og har et naturligt salgstalent
 • Du har en finger på pulsen indenfor bolig/isenkram
 • Du er fleksibel, loyal og har et smil på læben

Vi tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med store udfordringer
 • Søde, dygtige kolleger i et godt arbejdsklima
 • Stor frihed til at udvikle og afprøve egne ideer
Sinnerup
Medarbejdere til vores produktionDinesen Floors A/S, RøddingAnsøgningsfrist: 02-12-2019
Dinesen Floors A/SMedarbejdere til vores produktion

Dinesen Floors A/S, Rødding

Til vores produktion i Jels søger vi energiske og ansvarsfulde medarbejdere.

Du skal kunne bruge et håndværktøj og har måske en håndværksmæssig baggrund. Du er mødestabil og fleksibel og vil indgå i vores kvalitetskontrol. I hele vores produktion lægges der stor vægt på kvalitetsforståelse, minimering af spild og optimal udnyttelse af råtræet.

Dinesen er en dansk familievirksomhed med en 121 år lang historie. Vi leverer i dag ekstraordinære plankegulve og skræddersyede løsninger med træ til hele verden, og kunderne tæller både private, byggefirmaer, arkitekter og designere.

RegnskabsassistentGubi A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Gubi A/S
Regnskabsassistent

Gubi A/S, København

Kunne du tænke dig at blive en del af en innovativ og dynamisk designvirksomhed? Du har nu muligheden for at blive en del af GUBIs internationale succes, og bidrage til den yderligere udvikling, der skal til i en virksomhed, som er i vækst og konstant forandring.

Som regnskabsassistent vil du have eget ansvar for udvalgte regnskabsområder og samtidig hjælpe teamet på øvrige områder. Du vil derfor stifte bekendtskab med alle områder af økonomifunktionen, herunder løn-, debitor- og kreditor-, momsopgaver. Økonomifunktionen håndterer flere danske og udenlandske selskaber, og du forventes at bidrage positivt til servicering af vores samarbejdspartnere og kunder.

Specifikt Skal Du:

 • Foretage bogføring og afstemning af banktransaktioner
 • Foretage bogføring og opfølgning på rejseafregninger
 • Foretage udligning og opfølgning på debitorbalancer
JYSK distributionscenter i Uldum søger teammanager til nathold og aftenhold i outbound.JYSKAnsøgningsfrist: 29-11-2019
JYSK
JYSK distributionscenter i Uldum søger teammanager til nathold og aftenhold i outbound.

JYSK

Er du frisk på en udfordring i JYSK Distributionscenter, Uldum, Nordeuropas største lagerområde med en kapacitet på mere end 226.000 paller håndteret af vores 400 medarbejdere?

Du får muligheden for, at få indflydelse på det daglige arbejde og flowet på et af vores skift i operationen og en del af et velfungerende team.

I jobbet vil du være den synlige leder der går forrest på gulvet sammen med dit team og gennem motivation og sparring opnår gode resultater og i høj grad af medarbejder tilfredshed. Du arbejder målrettet og struktureret og har det godt i et til tider hektisk og travlt miljø. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og være den der træffer de nødvendige beslutninger for at varerne bliver sendt rettidigt afsted.

Vi har en attraktiv lønpakke der bl.a. indeholder bonus, kantine, fitness, medarbejderaktiviteter og personlig udvikling.

JYSK
Butikschef til ny butik i HørsholmPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 29-11-2019
PersonaleBørsenButikschef til ny butik i Hørsholm

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

Sengespecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high end-segmentet.

Sengespecialisten åbner en ny butik i Hørsholm og søger en butikschef, der kan videreføre og udvikle den succes, der allerede er i koncernens andre butikker i dag.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Business ControllerBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 27-11-2019
Bang & Olufsen A/S
Business Controller

Bang & Olufsen A/S, Struer

You will dedicate yourself to the global supply chain, comprising Planning, Procurement, Production, Logistics and After Sales Service.

Apart from having complete responsibility for all financial tasks and topics, such as price calculations, budgeting and reporting, you will partake in process optimisations together with the management teams. Right now, we are looking to establish and optimise supply channels at the lowest possible total cost for Bang & Olufsen by, for example, establishing regional logistical HUBs. This is where you provide support on all financial aspects to make it possible.

As business controller, you will also:

 • Ensure valid, accurate and timely reporting to the Finance department, Operations Management as well as the management and employees within each department
 • Ensure that all relevant areas are actively working with KPIs supporting the company strategy
ProjektlederGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 28-11-2019
Gabriel A/SProjektleder

Gabriel A/S, Aalborg

Projektledelse indenfor design og produktudvikling.

Som projektleder får du ansvar for at drive udviklingsprojekter og sikre et professionelt tværfagligt samarbejde, optimal udnyttelse af ressourcer samt et højt informationsniveau til både interne og eksterne interessenter. Du får en varieret og foranderlig hverdag, hvor du kontinuerligt forholder dig til opgaveprioriteringen i dine projekter, og hvor du er Gabriels garant for kvalitet i gennem hele udviklingsprocessen.

Dine primære opgaver er at:

 • Udarbejde projektplaner og budgetter samt sikre, at nødvendige godkendelser for projektarbejdet foreligger.
 • Etablere og lede projektteams inden for produktudvikling med både interne og eksterne projektdeltagere og partnere.
 • Sikre fremdrift i projekter med fokus på at fastholde kvalitetsmål og levering inden for aftalt tid.
Logistics PlannerMercuri UrvalAnsøgningsfrist: 31-12-2019
Mercuri Urval
Logistics Planner

Mercuri Urval søger for Hilding Anders Danmark A/S i Hurup Thy

Kan du løfte logistik til et højere niveau?

Hilding Anders Danmark A/S søger en analytisk stærk logistiker, der er kompetent i dataanalyse og optimering af logistikprocesser. Som Logistics Planner skal du stå i spidsen for at omsætte data fra et nyimplementeret WMS-system til optimering af supply chain-processer og den daglige planlægning af logistikfunktionen.

Du får reference til Logistikchefen, og I vil indgå i en tæt sparring om sammen at effektivisere og skabe forbedrede procedurer for logistikprocesserne på fabrikken. Du vil få stor berøringsflade på tværs af den samlede supply chain i en fabrik med ca. 130 medarbejdere.

Stillingen som Logistics Planner tilbyder en faglig og personlig udfordrende stilling, hvor du i samarbejde med Logistikchefen får stort ansvar for at optimere de komplekse logistikprocesser.

Mercuri Urval
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i SkalborgJYSKAnsøgningsfrist: 27-11-2019
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Skalborg

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er motiveret for skabe gode salgsresultater

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
JYSK
BI Developer/Data ScientistBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Bang & Olufsen A/S
BI Developer/Data Scientist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Our business colleagues need data, insights and visuals in order to make better data-driven decisions. We need you to make this happen.

Right now, our original data platform is on its way to the cloud. Your focus will be to design and move our data warehouse into our new cloud-based infrastructure while at the same time defining and implementing a new data landscape. Specifically, you will:

 • Develop data ETL solutions, data models and the infrastructure suitable for a partner-driven process landscape, product data (IoT) and standard reporting
 • Establish data models suitable for front-ends (Tableau) and ensure the ability to deliver end-to-end reporting – from data collection to dashboard creation
 • Establish the proper security and governance around the data platform
 • Engage in dialogue with business stakeholders to understand their needs
Junior Business ControllerIMERCO, HerlevAnsøgningsfrist: 23-11-2019
IMERCO
Junior Business Controller

IMERCO, Herlev

Vores økonomistyring skal styrkes yderligere, og derfor søger Danmarks absolut største isenkræmmerkæde en junior business controller. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en erfaren business controller og vores økonomidirektør.

Dit arbejdsområde er koncentreret omkring Business Intelligence og økonomiplanlægning, styring og opfølgning i vores butikker, således at de konstant er i stand til at træffe de bedste beslutninger. Det er din rolle på baggrund af data at støtte dem til at drive en god og sund forretning.

Udover at få et stort ansvar i forbindelse med den løbende opfølgning vil dine opgaver blandt andet omfatte følgende:

 • Daglige rapporteringsopgaver
 • Deltage ved implementering af nye budgetterings- og forecastingværktøjer
 • Omkostningsbudgettering og opfølgning
 • Ad hoc-analyser til ledelsen
IMERCO
Praktikanter med stærke digitale og marketingkompetencerKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Kvik A/SPraktikanter med stærke digitale og marketingkompetencer

Kvik A/S, Vildbjerg

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – både med hensyn til kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og dedikerede medarbejdere.

Derfor søger vi konstant nye praktikanter til at styrke vores marketingteam.

Marketingprofil

 • Empirisk arbejde for at styrke vores indsigt i kundernes rejse i forbindelse med et køkkenkøb
 • Analyser af kampagne-performance
 • Indgå i samarbejde med eksterne bureauer eller samarbejdspartnere

Digitalprofil

 • Projektorienteret fokus, hvor du involveres i aktuelle digitale projekter
 • Analyser af vores digitale performance på bl.a. egne medier, SoMe, content marketing og dialogprogram
 • Supportere vores digitale specialister i deres daglige arbejde
Kvik A/S
Supply Chain ManagerBolia International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 22-11-2019
Bolia International A/S
Supply Chain Manager

Bolia International A/S, Aarhus

Vil du være med til at præge udviklingen i en ekspansiv og succesfuld international kæde, med fantastiske produkter og sunde virksomhedsværdier, så er muligheden her.

Bolia International A/S

Du vil indgå i et ungt og dynamisk team i Bolia, hvor dine ansvarsområder bliver mangeartede og omfatter bl.a.:

 • Understøtte Bolias ekspansionsplaner ved at finde, forhandle og indgå aftaler med nye logistik partnere til hjemmeleverancer i forbindelse med butiksåbninger
 • Genforhandle logistikaftaler med bestående logistik partnere
 • Sikre en optimal daglig drift hos vores nuværende og kommende logistikpartnere

Du tilbydes:

 • Et spændende og udfordrende job i en international innovativ virksomhed.
 • Et af Europas mest progressive designbrands med et stort internationalt markedspotentiale.
 • Dygtige og kompetente kolleger samt en ung virksomhed bygget på positive værdier.
Export Manager – EuropeHartmanns A/SAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Hartmanns A/SExport Manager – Europe

Hartmanns A/S recruiting on behalf of GUBI

The preferred candidate must be experienced within the furniture or decorative lighting industries with relevant field experience. You will be responsible for selected European markets including France, Belgium, Holland, Italy, Spain, Portugal.

We expect that you have the right skills and experience from the industry and preferably from one or more of the above countries. Your focus will be helping our agents to develop their business by providing insights, advice and constant sparring.

GUBI is an innovative design company that offers beautiful collections of lighting and furniture for professionals and private homes. GUBI has a strong global brand position with an impressive showroom and head office located in Copenhagen’s docklands.

JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i HillerødJYSKAnsøgningsfrist: 26-11-2019
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Hillerød

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg
 • du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 • du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

You meet possibilities and we offer you…

 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
Sengespecialisten søger timelønnet weekendmedarbejder til deres butik i LyngbyPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 22-11-2019
PersonaleBørsenSengespecialisten søger timelønnet weekendmedarbejder til deres butik i Lyngby

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

Sengespecialisten søger en ny timelønnet weekendmedarbejder, der kan supportere det øvrige personale i deres butik i Lyngby.

Det er et krav at man som minimum, kan arbejde hver anden weekend og gerne hver weekend hvis muligt. Der kan også forekomme forespørgsler om vagter på enkelte hverdage.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Design ManagerGabriel A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 21-11-2019
Gabriel A/SDesign Manager

Gabriel A/S, Aalborg

In order to strengthen and further develop the organization around innovation and product development we are looking for a Design Manager to a newly created position.

The Design Manager will contribute to establish a strong and successful design management team, where you will work on a strategic management level.

The main responsibilities and tasks are to:

 • Take lead for the design professionalism and in building up a creative environment around the development team in DesignMaster. (Daily sparring, coaching and knowledge sharing with the design team, who are reporting to the Business Manager.)
 • Together with the Creative Director and the Business Manager you will set the direction of the global design and product strategy for Gabriel.
HR-chefCompass Human Resources Group A/SAnsøgningsfrist: 21-11-2019
Compass Human Resources Group A/SHR-chef

Compass Human Resources Group A/S søger for F&H group i Viborg

En enestående mulighed for at blive en del af Skandinaviens førende brandhouse inden for Kitchen, Living og Dining. I denne nyoprettede stilling bliver du ansvarlig for at evaluere og videreudvikle alle HR-processer i de to underliggende driftsselskaber.

F&H Group A/S er navnet på det fælles selskab, som F&H A/S og Thuesen Jensen A/S etablerede i 2018. Driften er fortsat som to selvstændige virksomheder i henholdsvis Viborg og Glostrup. Stillingen besættes med udgangspunkt i Viborg og med forventningen om to til seks faste månedlige arbejdsdage i Glostrup.

Som HR-chef i F&H Group bliver du ansvarlig for hele HR-området i selskabet. Det være sig drift, processer samt administrative opgaver, der understøtter F&H Groups forretningsstrategi. Herunder vil du blive ansvarlig for at bistå, rådgive og vejlede ledere vedrørende personalesager og lignende.

Compass Human Resources Group A/S
Fremtidens materialer: Nytænkende materialer

Bæredygtighed er tidens store mantra. Det evige omkvæd i en samtid, hvor mange er begyndt at føle, at vi mennesker skal tage mere hensyn til naturen og være med til at stoppe den globale opvarmning. Det kommer også til udtryk i design-, interiør- og møbelbranchen, hvor flere designere er begyndt at arbejde med bæredygtige materialer i deres produktudvikling. 


Fredagsinspiration: Bøger som et dekorativt element

Bøger, magasiner og tidsskrifter er nogle fantastiske medier, der kan berige vores verden med ny viden og inspiration. Det er ligeledes nogle medier, der kan fortælle noget om os som mennesker – eller i hvert fald fortælle noget om, hvilke interesser og værdier vi har. Derudover er bøger og magasiner et dekorativt element, og med den rette placering i hjemmet kan de underbygge en ønsket stemning eller fortælling om, hvem der bor hvor. 365DESIGN har fundet fire interiørdesign, der hylder dine yndlingsbøger og favoritmagasiner som en fast del af indretningen.  


Top 10: Design/Interiør, Møbler, Retail/E-tail

Hvem tjener penge? Hvem har problemer? 365DESIGN har samlet de 10 bedste danske virksomheder mål på årets resultater inden for design & interiør, møbler og retail/e-tail. Se om din arbejdsplads indgår i en af tabellerne. 


Fremtidens materialer: Materialetrends

Læs med, når pej gruppens trendredaktør Rie Fjordsøe Rasmussen i samarbejde med Dr. Andrew Dent, ledende materialeforsker, fra materialeforskningsinstituttet Material Connexion, præsenterer 16 af fremtidens innovative materialer og teknikker opdelt i fire temaer, som hver især taler ind i vores stigende interesse for naturens ressourcer, velvære, genbrug og kreativitet. 
Bliv opdateret på branchenyt

 

Bliv opdateret på branchenyt. Modtag 365DESIGNs nyhedsmail. 365DESIGN giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske design-, møbel- og interiørbranche, og tager dig med bagom branchen.

Du er tilmeldt. Tjek din indbakke.