Jobs i designbranchen

105 jobs.
Sorter på: Firmanavn    |    Ansøgningsfrist    |    Indrykningsdato ▼
Grafisk koordinator – skru op for dine grafikerdrømmeHansgrohe A/SAnsøgningsfrist: 15-12-2022
Hansgrohe A/S
Grafisk koordinator – skru op for dine grafikerdrømme

Hansgrohe A/S, Hasselager

Kan du ikke få nok af høj kvalitet, smukt design og lækre high-end produkter? Og kan du se dig selv i en innovativ og bæredygtig virksomhed, der kan kickstarte din grafiske karriere?

Så kom og få et mix af udfordringer og gode erfaringer som barselsvikar i en koncern med spændende grafiske projekter.

Som vores nye grafiske koordinator får du 4 dygtige kolleger i Marketing, som står klar til at byde dig godt velkommen til en entusiastisk, uformel og varm arbejdskultur.

Hansgrohe A/S

Læs mere her

Teamleder - NatholdGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 31-12-2022
GML-HR A/S Teamleder - Nathold

GML-HR A/S søger for JYSK

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i trekantområdet kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Brænder du for teknik og maskiner, så finder du i Uldum et af Danmarks mest komplekse og avancerede anlæg. I rollen som Teamleder bliver du ansvarlig for et team af vedligeholdelsesteknikere, der hver dag er med til at sikre, at distributionscenteret holder så høj en oppetid som muligt.

Hvis du har erfaring fra en lignende rolle som Teamleder, hvor du har haft ansvaret for et team med teknisk baggrund som f.eks. mekaniker, elektriker eller smed, er det en fordel, men det er også muligt at komme i spil uden tidligere at have haft teamlederansvar – hvor der er vilje, tilbyder JYSK en vej.

GML-HR A/S

Læs mere her

Servicemindet butiksassistentGEORG JENSEN DAMASKAnsøgningsfrist: 02-01-2023
GEORG JENSEN DAMASK Servicemindet butiksassistent

GEORG JENSEN DAMASK, Kolding

Brænder du for at skabe fantastiske kundeoplevelser i et smukt designunivers? Vil du have et job med gode udviklingsmuligheder? Til vores butik i Kolding søger vi en fleksibel og serviceminded butiksassistent, som har en stærk fornemmelse for at sælge med respekt for vores kvalitetstekstiler og stolte traditioner i Danmarks ældste designhus.

I dit job skal du også være med til at integrere butikken med vores digitale univers, hvor vi vil udvikle og nytænke kundeoplevelsen med bl.a. mulighed for online ekspedering, click & collect, live shopping, m.m.

Du vil blive en del af et team med søde mennesker, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Læs mere her

Commercial Teamleder til IKEA FoodIKEAAnsøgningsfrist: 18-12-2022
IKEA Commercial Teamleder til IKEA Food

IKEA, Taastrup

Vi leder efter dig, der er meget serviceminded og ønsker at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster og som forstår, at vores forretning drives gennem mennesker. Vi forventer, at du har et stort drive, en god kommerciel forståelse og formår at implementere nye tiltag, der kan drive salg og skabe fantastiske madoplevelser for vores gæster.

Du vil have en lang række ansvarsområder inden for det kommercielle område, fødevaresikkerhed og personaleledelse, og du kan forvente en varieret hverdag med en lang række af spændende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være;

 • Personaleudvikling – herunder afvikling af 1-1-samtaler, lønsamtaler, udviklingssamtaler og ad hoc personalerelaterede opgaver
 • Ansvar for at tiltrække nye og fastholde eksisterende kunder og sørge for, at IKEA restauranten & kaffebar er inspirerende og et sted kunderne vil besøge

Læs mere her

Group Accounting ManagerSøstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 30-12-2022
Søstrene Grene Import A/S Group Accounting Manager

Søstrene Grene Import A/S, Brabrand

Brænder du for at udøve god ledelse af et fantastisk team, og vil du være med til at sikre, at vi når vores ambitiøse mål i en innovativ, international vækstvirksomhed?

Du bliver en del af en samlet finansafdeling på p.t. 20 søstre, hvoraf du vil få ansvaret for vores Wholesale Accounting team på 8 søstre. Kendetegnende for os alle er, at vi brænder for det, vi laver, samtidig med at vi sætter en ære i at gøre tingene korrekt og til tiden. I dette team er vores fornemmeste opgave at være en værdiskabende partner for forretningen, i relation til Søstrene Grenes Import A/S og Søstrene Grenes Holding ApS.

I dagligdagen vil du have et tæt samarbejde med vores Retail Accounting team, BI team og andre interne afdelinger såvel som partnere i alle vores butikker.

Læs mere her

Senior Systems Consultant, IT Server OperationsJYSKAnsøgningsfrist: 30-12-2022
JYSK
Senior Systems Consultant, IT Server Operations

JYSK, Brabrand

Er du passioneret og erfaren inden for IT-Infrastruktur, Automatisering samt IT Operations? Brænder du for dit område og ønsker at tage ansvar, samt være med til at videreføre udviklingen af infrastrukturen?

Du bliver en del af IT Server Operations, som består af 9 dygtige og erfarne kolleger.

Du vil komme til at arbejde med drift og videreudvikling af det moderne server- og databasemiljø med fokus på løbende automatisering og effektivisering af opgaver i videst muligt omfang.

Som Senior Systems Consultant vil du få berøring med hele serverområdet, hvor der arbejdes med ca. 2500 servere. Heraf er størstedelen Windows servere, men med en hurtigt voksende andel servere på Linux. Du vil komme til at arbejde med MS SQL, Microsoft 365, Azure, PowerShell, VMware, Veeam og automatisering generelt. Har du særlig ekspertise i et eller flere af disse områder, er der mulighed for at tilpasse stillingen efter dine kompetencer.

JYSK

Læs mere her

Tysktalende Sales AssistantActona GroupAnsøgningsfrist: 30-12-2022
Actona Group
Tysktalende Sales Assistant

Actona Group, Holstebro

Har du erfaring med B2B-salg og ønsker du at arbejde i et internationalt miljø, hvor vi værdsætter drive og giver plads til udvikling? Du stræber efter de gode kunderesultater i vores tyske marked og du vil bruge dine sprogkompetencer til at opbygge stærke kunderelationer.

Vores dygtige medarbejdere i Tyskland-afdelingen leder efter en ansvarsbevidst og omstillingsparat kollega, som skal være med til at sikre et højt serviceniveau til vores tyske kunder. Du får ansvaret for en fast kundeportefølje, hvor du varetager den daglige drift og bidrager til yderligere vækst med både eksisterende og nye kunder.

I en stilling, hvor der er mange forskelligartede opgaver, og hvor der er fart over feltet, er det vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dit arbejde, så du altid bevarer overblikket. Du skal trives med en hverdag, hvor dagene sjældent er helt forudsigelige.

Actona Group

Læs mere her

Servicetekniker til support og reparation af hjælpemidler på SjællandVELAAnsøgningsfrist: 09-12-2022
VELA
Servicetekniker til support og reparation af hjælpemidler på Sjælland

VELA, Hedehusene

Er du den nye servicetekniker, der kan fuldende vores femkløver? Vi søger en målrettet, empatisk og fagligt dygtig kollega til vores sjællandske salgs- og serviceteam.

Vi tilbyder et job, der kan udfordre dig - med varierende tekniske opgaver, hvor du både skal udføre tilpasninger og reparationer af vore stole. De fleste opgaver sker i private hjem hos mennesker med nedsat funktionsniveau eller handicaps. Du kan læse mere om produkterne på vela.dk. Derudover har vi opgaver på sygehuse, sundhedscentre og lignende i sundhedssektoren. En af dine vigtigste arbejdsopgaver er, kort sagt, at hjælpe mennesker, så de får en bedre hverdag.

VELA

Læs mere her

Business Controller - kommerciel og produktionEge Carpets A/SAnsøgningsfrist: 28-12-2022
Ege Carpets A/S
Business Controller - kommerciel og produktion

Ege Carpets A/S, Herning

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdsplads

Ege er en virksomhed i vækst, og vi har store ambitioner. Vil du med i ”maskinrummet” og være med til at sætte retningen? Vil du gerne sætte din forretningsforståelse og dine samarbejdsevner i spil i en rolle som Business Controller? Kan du samtidig udvikle ledelsesrapportering, hvor du med analytisk tilgang kommunikerer konklusionerne klart og tydeligt til organisationen på både dansk og engelsk, er du måske vores nye Business Controller.

For at lykkes i rollen skal du blandt andet kunne:

 • skabe yderligere indsigt i produktionsrelaterede omkostninger / aktiviteter (COGS, lager, effektivitet, produktivitet), Real Life vs Cost Price Calculation.
 • lave løbende profitabilitetsanalyser på kommercielle divisioner, koncepter, segmenter osv.
Ege Carpets A/S

Læs mere her

Supply Chain Coordinator til VOLA HumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 28-12-2022
HumanTrust A/S
Supply Chain Coordinator til VOLA

HumanTrust A/S søger for kunde i Horsens

Er du systematisk, struktureret og formår du at bevare overblikket? Har du erfaring med LEAN, og evner du at tænke proaktivt og løbende tage initiativ til at forbedre vareflowet?

VOLA A/S er en veletableret dansk virksomhed, som udvikler, designer og producerer armaturer til hele verden og er kendt for sin høje kvalitet og sine designs, der er udarbejdet i samarbejde med blandt andet Arne Jacobsen.

Netop nu er VOLA på udkig efter en Supply Chain Coordinator, der kan varetage planlægning og koordinering af vareflow, både internt i virksomhedens produktionsafdelinger og hos leverandørerne. Herudover kan du blandt andet se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Være kontaktperson på alt, der omhandler ordreprioritering, hasteordrer, opgavefordeling hos afdelingens medarbejdere, kapacitet m.m.
 • Indgå i et tæt samarbejde med produktionsafdelingens leder og medarbejdere
HumanTrust A/S

Læs mere her

SÆLGER - HAYBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 20-12-2022
SÆLGER - HAY
Bahne i Lyngby søger en dygtig sælger (fuld tid) til butikkens HAY-afdeling snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Kgs. Lyngby
Jobcenter

Læs mere her

Technical Assistant - LightingHAY ApSAnsøgningsfrist: 20-12-2022
HAY ApS
Technical Assistant - Lighting

HAY ApS, Copenhagen

Are you passionate about clear and concise technical documentation and dream about using your graphical layout skills within the coolest design company in Denmark? We are currently looking for a material wizard to join our Lighting Development Department as a Technical Assistant. The position is a maternity cover starting from the middle of January or as soon as possible hereafter. The job will be based at our office in the heart of Copenhagen.  

As a Technical Assistant you will be responsible for and work with creating, maintaining and assisting with the development of 2D documentation that is essential to the production and quality assurance of our lighting products. You will be responsible for communication between the Product development (PD) team, Customer Service (CS), Product Compliance (PC) and Quality (QC) within Denmark as well as Pacific Asia.

HAY ApS

Læs mere her

Økonomiassistent AktivPersonale A/SAnsøgningsfrist: 29-12-2022
AktivPersonale A/S Økonomiassistent

AktivPersonale A/S søger for Kvik A/S i Vildbjerg

Som Økonomiassistent hos Kvik kan du se frem til en udfordrende hverdag med spændende opgaver i Accounting Service afdelingen, hvor du vil kunne sparre med 21 dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere.

Afdelingen laver regnskaber for virksomheden franchiseejede butikker og yder høj service og sparring med sparringspartnerne. Du vil få ansvar for et antal butikker og dermed arbejde med hele paletten omkring regnskabet, hvor du via din positive tilgang får rig mulighed for at opbygge relationer til dine egne kunder.

Læs mere her

Administrativ medarbejder søges til kundeservice- og rådgivningNordic Dream Beds ApSAnsøgningsfrist: 28-12-2022
Nordic Dream Beds ApS
Administrativ medarbejder søges til kundeservice- og rådgivning

Nordic Dream Beds ApS, Aarhus

Hos Nordic Dream er vi på en spændende vækstrejse. Siden vi startede i 2019, er det gået rigtig stærkt. Derfor søger vi en ny kollega, der kan være med til at løfte vores niveau til nye højder.

Nordic Dream Beds ApS

Er du den kollega, der altid gør en ekstra indsats for den ultimative kundeoplevelse? Er du disciplineret, og formår du at arbejde selvstændigt? Så er det måske netop dig, vi står og mangler.

Dit primære fokusområde vil være kundeservice og rådgivning på chat, telefon og mail. Desuden vil der sideløbende være opgaver, som eksempelvis kontakt med leverandører og samarbejdspartnere.

Nordic Dream Beds ApS

Læs mere her

Master data controller2-Connect ApSAnsøgningsfrist: 28-12-2022
2-Connect ApS Master data controller

2-Connect ApS, Ikast

Vil du have en selvstændig rolle, hvor du varetager en bred vifte af data og IT-opgaver?

2-Connect ApS søger til en nyoprettet stilling en master data-medarbejder/ansvarlig. Dine primære opgaver inkluderer bl.a.:

 • Udvikling og Support af PIM-system (Perfion)
 • Projektstyring af ERP-opdatering, sammen med ekstern partner
 • Opbygning af data til brug for Co2 regnskab
 • Intern IT-support generelt

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det væsentligste er, at du har en god generel erfaring med IT og styring af data, i forhold til de nævnte opgaver herover. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med PIM-systemer (gerne perfion) og har arbejdet med Power BI. Det er ikke afgørende, at du kan programmere, men det er en fordel.

Læs mere her

Økonomi- og administrationschefFUMAC A/SAnsøgningsfrist: 28-12-2022
FUMAC A/S Økonomi- og administrationschef

FUMAC A/S, Vinderup

FUMAC søger en udviklingsorienteret og fagligt velfunderet økonomi- og administrationschef, der kan bidrage til forsat at udbygge virksomhedens positive udvikling og vækst. Med reference til den administrerende direktør indgår du i ledergruppen, hvor gensidig respekt præger samarbejdet. Du får personaleansvar for afdelingens IT- og økonomiassistent.

FUMAC er en af Danmarks førende producenter af kontor- samt boligmøbler til forhandlere i primært Danmark og Norden. Virksomheden startede i 1956 under navnet Hanbjerg Møbelfabrik og har gennem årene udviklet sig til en moderne virksomhed, hvor godt dansk møbelhåndværk fortsat er et bærende element.

Dine primære opgaver er:

 • Ansvar for det totale regnskab fra bogføring til afstemning af samtlige balancekonti
 • Varetage 14 dags lønninger i Lessor Løn
 • Rapportering af KPI’er
 • Overordnet ansvar for debitor- og kreditorstyring
 • Udarbejdelse af månedsregnskaber

Læs mere her

IT SupporterHAY ApSAnsøgningsfrist: 20-12-2022
HAY ApS
IT Supporter

HAY ApS, Copenhagen or Horsens

Are you passionate about IT, serviceminded and a big team player? We are looking for an IT Supporter to join our IT Operations department.

As an IT Supporter in our two person team, you will primarily support your colleagues based in Europe, either onsite or virtually. In addition to this, you can expect to be deeply involved in the day-to-day operations of our Azure platform, that is a driving component in our ERP solution based on Dynamics 365.

More specifically, your tasks will include…

 • 1st and 2nd level IT support of clients and printers
 • Daily management of our Azure platform
 • Onboardings and deboardings of users
HAY ApS

Læs mere her

Part-time Sales AssociateGeorg JensenAnsøgningsfrist: 11-12-2022
Part-time Sales Associate
Would you like to be a part of an international concept business with more than 100 years of history, where design and exceptional customer service are in focus.
Georg Jensen, Frederiksberg
Jobcenter

Læs mere her

Teamleder til vareudleveringen, Aarhus - Tidsbegrænset stilling (15/1-30/9.23)IKEAAnsøgningsfrist: 27-01-2023
Teamleder til vareudleveringen, Aarhus - Tidsbegrænset stilling (15/1-30/9.23)
Vi leder efter vores nye Teamleder til vores Customer Relations-afdeling, hvor det primære fokus for rollen er på vores vareudlevering.
IKEA, Aarhus
IKEA

Læs mere her

Health & Safety ManagerTvilum A/SAnsøgningsfrist: 27-12-2022
Tvilum A/S Health & Safety Manager

Tvilum A/S, Fårvang

Hos Tvilum sætter vi arbejdsmiljø og sikkerhed højest på agendaen, og vores arbejdskultur er båret af en proaktiv og ambitiøs tilgang til området. Som Health & Safety Manager i Tvilum står du i spidsen for at lede og sikre det gode arbejdsmiljø og en stærk sikkerhedskultur gennem hele organisationen i en global produktionsvirksomhed.

I samarbejde med Global Production Director medvirker du til at sætte kursen for den strategiske retning på sikkerhedsområdet, og du er driver på eksekvering af strategien.

Som Health & Safety Manager er du desuden ansvarlig for Tvilums arbejdsmiljøorganisation, hvor du i samarbejde med ledere og medarbejdere skal drive indsatsen omkring arbejdsmiljø og sikkerhed på tværs af Tvilums fabriksenheder. Du får således stor indflydelse på den videre udvikling af arbejdsmiljøområdet i Tvilum.

Læs mere her

KøkkenkonsulentVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 27-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent

VORDINGBORG KØKKENET, Randers

Er du klar til at udvikle dit salgstalent? I vores butik i Randers arbejder vi lige nu på at udvide teamet, og vi søger derfor netop dig som vores nye kollega.

For dig, som kan lide kundekontakt, succes og at gennemføre et salg, tilbyder vi en succesfuld karriere inden for køkkenbranchen. 

Teamet i vores butik i Randers består af en køkkenkonsulent og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Randers og omegn.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Retail Manager søges til ILVA, hvor du skal varetage ledelsesansvaret for butikkerne i region Syd/FynILVAAnsøgningsfrist: 27-12-2022
ILVA
Retail Manager søges til ILVA, hvor du skal varetage ledelsesansvaret for butikkerne i region Syd/Fyn

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved en Retail Manager stilling, hvor du:

 • Indgår i ILVAs ledergruppe og får medansvar for kædens samlede udvikling og markedsposition i Danmark?
 • Bliver ansvarlig for den overordnede performance i din region med 10-12 ILVA-butikker?
 • Får ledelsesansvar for butikscheferne i region Syd/Fyn og herigennem er med til at skabe fundament for vinderkulturen?

Som Retail Manager får du en to delt rolle, hvor du bliver en del af ILVAs ledergruppe og får medindflydelse på kædens fremtidige retning, samtidig med, at du får hovedansvaret for at sikre salget og driften i butikkerne i din region. Din arbejdsdag foregår primært i dine butikker, hvor du med udgangspunkt i kædens prioriteter og fokusområder sætter retningen og succesfuldt implementerer nøgletal, koncepter mv.

ILVA

Læs mere her

Medarbejder til ny 5 akset CNC-Arbejdscenter med kantlimerSKOVBY MØBELFABRIK A/SAnsøgningsfrist: 22-12-2022
Medarbejder til ny 5 akset CNC-Arbejdscenter med kantlimer
Vi søger 2 dygtige CNC-medarbejdere til vores maskinafdeling i Galten. 1 medarbejder til daghold og 1 medarbejder til aftenhold til at betjene...
SKOVBY MØBELFABRIK A/S, Galten
Jobcenter

Læs mere her

ErhvervskonsulentVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 27-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Erhvervskonsulent

VORDINGBORG KØKKENET

Erhvervskonsulenter søges til etablering og kickstart af helt ny afdeling

Vi er godt i gang med at etablere vores helt nye afdeling inden for erhvervssalg, og vi arbejder på at få samlet et fantastisk team, som kan få afdelingen til at spille.

Hos Vordingborg Køkkenet har vi allerede godt gang i erhvervssalget, og vi øger derfor fokusset på dette marked. Vi har derfor brug for DIG, så vi kan få samlet et helt hold af kvalificerede og seje erhvervskonsulenter, som kan kickstarte salget.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, i en virksomhedskultur, der er præget af vækst og udvikling. Du og dit team vil være ansvarlige for en succesfuld levering og montering af køkkener fra A-Z til boligforeninger og andre erhvervskunder.

I din meget udadvendte rolle som erhvervskonsulent skal du ud og opsøge salg i vores nærområde, og hertil vil din fornemmeste opgave være at skabe loyalitet og kemi med kunden.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Køkkenkonsulent til ValbyVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 26-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent til Valby

VORDINGBORG KØKKENET

Er du til succes og glade kunder?

Så er det netop dig vi mangler på holdet i vores fine butik i Valby. Har du styr på salgsteknikkerne, og kan du give den bedste service til vores kunder? Så tilbyder vi dig en fantastisk karriere inden for køkkenbranchen. Grib derfor chancen og bliv en succesfuld køkkenkonsulent i Vordingborg Køkkenets butik i Valby.  

Du vil blive en del af et team på 4 kollegaer, og I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Valby og omegn.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

SalgstraineeHTHAnsøgningsfrist: 26-12-2022
HTH
Salgstrainee

HTH

Brænder du for salg, indretning og design? Så kickstart din salgskarriere hos HTH!

Se video om HTH som arbejdsplads Er du klar til at udvikle dit salgstalent? Og drømmer du om at blive en del af Nordens største køkkenbrand?
Salgstrainee uddannelsen er for dig som ønsker en praksisnær uddannelse, hvor du bliver en del af HTH og din lokale butik helt fra start.

I dine 2 år som Salgstrainee vil du møde en spændende kombination af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og hjælper kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken og vejleder samt agerer butiks- og køkkenkonsulent
 • Svarer på mails, booker kundemøder, udarbejder tilbud og ordrer
HTH

Læs mere her

Erfaren bogholderiassistent til vores hovedkontorILVAAnsøgningsfrist: 26-12-2022
ILVA
Erfaren bogholderiassistent til vores hovedkontor

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?

I Sabro sidder vi ca. 120 kolleger, der i samarbejde med vores lager og butikker arbejder målrettet efter at være kundernes foretrukne bolighus. Derfor lever vi i ILVA efter én central leveregel: I kundens sted. Det betyder, at vi i vores daglige opgaveløsning altid tager afsæt i, hvad der vil gøre en forskel for vores kunder. Som bogholderiassistent kan du se frem til en alsidig hverdag med en bred vifte af opgaver, hvor du får ansvaret for at løfte forskellige opgaver.

ILVA

Læs mere her

Driftschef søges til Danmarks største bolighuskoncernILVAAnsøgningsfrist: 26-12-2022
ILVA
Driftschef søges til Danmarks største bolighuskoncern

ILVA, Vejle

ILVA søger en Driftschef, der i samarbejde med det øvrige lederteam og Logistikchefen, vil få det overordnede ansvar for at sikre driften og udviklingen af vores centrallager i Vejle.

Du vil få ansvaret for to Driftsledere, 55 Lagerekspedienter, 4 Logistikassistenter og en Logistikspecialist, og sammen vil I hver dag sikre at driften når i mål.

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret Driftschef, som kan være med til at sætte en taktisk og operationel organisatorisk retning for driften. Du er nysgerrig, tænker visionært og er stærk til at eksekvere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du dykker gerne ned i nye områder, og har værktøjskassen indenfor lager- og procesoptimering på plads og har du erfaring med LEAN er det en fordel.

ILVA

Læs mere her

Release Train EngineerJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2022
JYSK
Release Train Engineer

JYSK, Brabrand

Do you want to be part of our SAFe inspired framework as a Release Train Engineer (RTE), with focus on high quality and efficient throughput? Are you passioned about servant leadership which manages risks, escalates impediments and relentlessly drives improvements?

If so, you now have the opportunity to take up a new role in JYSK as RTE and become part of a true retail success story.

In JYSK, we want to reach our customers with new solutions at a much greater speed than we do today. As a result, we are looking for an ambitious and high performing candidate to fulfil the role as a RTE in one of our value streams (Release Trains).

Your tasks and responsibilities in the job includes:

 • Facilitate the Value Stream (VS) to efficient delivery
 • Keep track of and help solve program impediments and escalate if necessary
 • Help the VS manage their progress by enabling transparency and flow
JYSK

Læs mere her

JYSK Danmark søger Sælger til JYSK FieldsJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2022
JYSK
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK Fields

JYSK, København

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Sælger.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og er klar til at give kunden et godt tilbud
 • du sætter kunderne først
 • du er konkurrenceminded og klar til at give den gas sammen med dit team
JYSK

Læs mere her

Team Leader and Architect, SAP DevelopmentJYSKAnsøgningsfrist: 26-12-2022
JYSK
Team Leader and Architect, SAP Development

JYSK, Brabrand

Our global growth continues, and the most important task of our IT department is to support our continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. To strengthen our SAP Development domain, we are looking for a Team Lead, who can help us shape the future as well as make sure it is brought to life.

The SAP Development team is part of the JYSK IT SAP department of 35+ highly skilled SAP professionals. We value our open and relaxed work environment. Despite differences in task areas, cross-department professional dialogue and feedback is never far away.

You will get the management responsibility of a team consistent of five SAP Developers who works in an agile delivery model. As the line manager of the team, you ensure continuous development of the team, where focus will be on consistent high quality development, your team’s wellbeing and ensuring balanced capacity and competences for the future.

JYSK

Læs mere her

Engageret Customer Service Manager søges til international design virksomhedLight-Point A/SAnsøgningsfrist: 26-12-2022
Light-Point A/S
Engageret Customer Service Manager søges til international design virksomhed

Light-Point A/S, København

Er du serviceminded, struktureret og god til at motivere dine medarbejdere? Kan du se dig selv i et spændende, internationalt miljø med fart over feltet? Så er dette lige jobbet for dig…

Til vores kontor i København søger vi hurtigst muligt en Manager til vores internationale Customer Service, som kan indgå i det daglige arbejde i vores dygtige kundeserviceteam. Du vil samtidig blive ansvarlig for afdelingen og udviklingen af denne, ligesom du vil få ledelsen af 3 dygtige medarbejdere.

Light-Point A/S

Læs mere her

VM & Store Design Administrative PlannerGeorg JensenAnsøgningsfrist: 18-12-2022
VM & Store Design Administrative Planner
Georg Jensen is looking for a structured and proactive VM & Store Design Administrative Planner who will be responsible for communication and...
Georg Jensen, Frederiksberg
Jobcenter

Læs mere her

Lærevillig økonomitrainee til kontoret i HorsensHilding Anders Danmark A/SAnsøgningsfrist: 22-12-2022
Hilding Anders Danmark A/S Lærevillig økonomitrainee til kontoret i Horsens

Hilding Anders Danmark A/S

Har du et ønske om at arbejde i en økonomiafdeling, hvor opgaverne er mangeartede, med en bred kontaktflade og med masser af indflydelse på egen hverdag? Er du klar til at løfte i flok, hjælpe med serviceringen af vores danske og udenlandske kolleger og være en del af en koncernejet virksomhed? Så er du muligvis den kollega vi mangler til vores kontor i Horsens.

Du bliver en del af Hilding Anders Danmarks økonomiafdeling, hvor opgaver som opfølgning på bogholderiopgaver, analyser, koncernrapportering og støtte til driften af virksomheden er i højsædet. Den daglige håndtering af bogholderiopgaver er i et velfungerende samarbejde udliciteret til et selskab i Polen.

Vi forestiller os, at dine arbejdsopgaver over tid vil være:

 • Opfølgning på debitor- og kreditorbogholderi
 • Moms og energiafgifter
 • Afstemninger

Læs mere her

IT Operations SpecialistJYSKAnsøgningsfrist: 23-12-2022
JYSK
IT Operations Specialist

JYSK, Brabrand

JYSK er i fortsat vækst, og i IT-afdelingen har vi stort fokus på at understøtte den fortsatte ekspansion gennem implementering af nye løsninger og forbedring af eksisterende. For at sikre det bedst mulige setup og en tilsvarende support af forskellige platforme søger vi en talentfuld og imødekommende IT Operations Specialist til vores team; IT Client Infrastructure – Mobility & Mac.

Den rette kandidat vil få det primære ansvar for at administrere JYSKs MacBooks i værktøjet Jamf Pro. Herudover vil du blive involveret i administrationen af mobiltelefoner i værktøjet SOTI MobiControl. Da anvendelsen af MacBooks er et forholdsvis nyt koncept i JYSK, er der brug for, at du kan drive udviklingen i retning af et strømlinet miljø med kontrol over MacOS versioner, applikationer og relevante policies.

JYSK

Læs mere her

BogholderHAY ApSAnsøgningsfrist: 18-12-2022
HAY ApS
Bogholder

HAY ApS, Horsens

Kan du lide tal og klare facits? Har du erfaring med regnskab og bogføring?

Hos HAY søger vi netop nu en erfaren bogholder, der kan varetage en bred vifte af essentielle bogføringsopgaver og sørge for, at vores betalingsflow er up to date. Du vil blive en del af en international virksomhed i hastig udvikling, der dagligt drømmer stort, men samtidig går samarbejdende og ydmyg til det daglige arbejde. I denne dagligdag vil du blive en vigtig del af et økonomiteam på 20 engagerede kollegaer.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer og er placeret på vores kontor i Horsens. Opstart er snarest muligt.

Med reference til den regnskabsansvarlige og i samarbejde med kollegaer i økonomiafdelingen, vil du varetage opgaver inden for bl.a. bogholderi og månedsafslutning.

HAY ApS

Læs mere her

Marketing- & kommunikationsansvarligHansen Toft A/SAnsøgningsfrist: 19-01-2023
Hansen Toft A/S
Marketing- & kommunikationsansvarlig

Hansen Toft A/S søger for Focus Lighting A/S i Kokkedal

Overordnet set bliver det din opgave at drive marketing og kommunikation i virksomheden for at understøtte salget i Danmark og i udlandet, naturligvis i tæt samarbejde med relevante kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil referere direkte til ledelsen og blive en del af salgsteamet. Du vil få en bred kontaktflade mod de andre afdelinger og grundet virksomhedens flade organisationsstruktur vil du få direkte indflydelse på de beslutninger der tages.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Kommunikation, som omfatter nyhedsbreve, intensiveret indsats på SoMe, annoncering samt præsentationsmaterialer af firmaet og produkter målrettet til arkitekter, lysdesignere, ingeniører m.fl.
 • Produktionen af indhold til ovenstående i samarbejde med ekstern grafiker, fotografer og filmhold samt i tæt samarbejde med firmaets interne stakeholders.
Hansen Toft A/S

Læs mere her

Kundeservicemedarbejder med kendskab til VVS-branchenCuriaAnsøgningsfrist: 22-12-2022
Curia Kundeservicemedarbejder med kendskab til VVS-branchen

Curia søger for Geberit A/S i Lystrup

Motiveres du af tilfredse kunder og af at give god kundeservice? Har du kendskab til VVS-området, og er du allerede bekendt med produktbrands som Geberit og Ifö?

Du kommer til at hjælpe og servicere kunderne via telefon og e-mail og får af og til også muligheden for at fremvise de nyeste produkter i Geberits udstillingslokale. Du kommer bl.a. til at rådgive i forbindelse med valg og vedligeholdelse af produkter, udarbejde tilbud og informere om priser. Du får kontakt med grossister, VVS-Installatører og i begrænset omfang også private slutbrugere. Din dagligdag bliver desuden håndtering af ordrer fra danske kunder, og du bliver daglig bruger af Geberits ERP- og CRM-system. For at sikre optimal kunde- og leveringsservice kommer du også til at have kontakt med interne kollegaer på lagrene i Europa.

Læs mere her

Engageret og dygtig juridisk studentermedhjælperKvadratAnsøgningsfrist: 22-12-2022
Kvadrat
Engageret og dygtig juridisk studentermedhjælper

Kvadrat, Ebeltoft

Brænder du for at afprøve dine juridiske færdigheder i det ”virkelige” liv? Og kunne du tænke dig at blive en del af en international koncern i stor udvikling, og indgå i et stærkt juridisk team, hvor samarbejde, trivsel, læring og udvikling er i fokus – så er du måske vores nye kollega!

Til vores Legal & Compliance afdeling i Ebeltoft søger vi en dygtig og engageret jurastuderende 2 dage om ugen. Du vil få ansvar for selvstændigt at løse mindre juridiske opgaver. Der er desuden mulighed for, at du kan tage et projektorienteret forløb (praktik) hos os som en del af din uddannelse, hvis du ønsker det.

Kvadrat

Læs mere her

Tvilum søger produktions teamleder til dagholdTvilum A/SAnsøgningsfrist: 22-12-2022
Tvilum A/S Tvilum søger produktions teamleder til daghold

Tvilum A/S, Kjellerup

Vi søger en teamleder, der går ind for synlig og effektiv ledelse. Dit overordnede ansvarsområde bliver vores Sav & Folie samt maskine-afdeling i Kjellerup Øst fabrikken, hvor du får ansvaret for ca. 20 faste medarbejdere. Du bliver en del af fabrikkens ledelsesteam bestående af 5 teamledere med reference til Plant Manager.

Ledelse udgør en stor del af din arbejdstid, og du skal være indstillet på at være ”spillende træner” og træde til, hvor der er behov. Du deltager aktivt i at skabe ledelsesmæssig- og faglig sammenhæng på tværs af fabrikken.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver er:

 • At teamet følger gældende regler inden for sikkerhed, arbejdsmiljø m.v.
 • At sikre at kvaliteten lever op til den aftalte standard
 • At sikre stabil og effektiv drift og forbedre OEE

Læs mere her

Head of Product Management til succesrig sengeproducentHumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 20-12-2022
HumanTrust A/S
Head of Product Management til succesrig sengeproducent

HumanTrust A/S søger for Hilding Anders Danmark A/S i Hurup Thy

Vil du bringe dine tekniske evner og dit store drive i spil hos en anerkendt sengeekspert, der arbejder dedikeret for at forbedre kundernes livskvalitet gennem en god nattesøvn? Så kig nærmere på stillingen som Head of Product Management hos Hilding Anders Danmark!

Med et øget fokus på cost out og produktudvikling søger Hilding Anders Danmark en teknisk dygtig Head of Product Management, der bl.a. kan varetage følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Fastholdelse af store kunder og samarbejdspartnere herunder sparring i forhold til produktudvikling og optimering
 • Motiverende ledelse af et team bestående af 2 medarbejdere på fabrikken i Hurup Thy
 • Ansvar for produktoptimering samt for at sikre, at der produceres prisdygtigt – særligt på komponentdelen
HumanTrust A/S

Læs mere her

SÆLGER – MODE / ACCESSORIES (VIKARIAT)BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 15-12-2022
SÆLGER – MODE / ACCESSORIES (VIKARIAT)
Bahne i Vejle søger en dygtig og erfaren sælger til modeafdelingen pr. 1. januar 2023.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Vejle
Jobcenter

Læs mere her

Sales & Customer Service Associate - Swedish webshopRackBuddyAnsøgningsfrist: 21-01-2023
Sales & Customer Service Associate - Swedish webshop
The story of Danish storage expert RackBuddy starts with two friends and their quest for a ground-braking coatrack.
RackBuddy, Frederiksberg
The Hub

Læs mere her

Retail ControllerKvik A/SAnsøgningsfrist: 21-12-2022
Kvik A/S Retail Controller

Kvik A/S, Vildbjerg

Kvik A/S søger efter en dygtig og engageret Retail Controller, som skal være med til at styrke servicen over for vores nordiske butikker. Som Retail Controller i Kvik A/S servicerer du mange eksterne og interne kunder.

Din mission er at sikre, at vores franchisetagere får maksimalt udbytte af deres partnerskab med Kvik A/S, hvilket dels sker i direkte samarbejde med franchisetageren, men i lige så stor grad i samarbejde med interne kollegaer.

Jobbet som Retail Controller indbefatter blandt andet følgende:

 • Udarbejdelse af drifts-, balance og likviditetsbudgetter samt forecast herpå
 • Opfølgning på og analyse af butikkernes drift og risiko
 • Motivere franchisetagere, herunder være sparringspartner og coache
Kvik A/S

Læs mere her

Customer Support RepresentativeHOLMRIS B8 A/SAnsøgningsfrist: 21-12-2022
HOLMRIS B8 A/S
Customer Support Representative

HOLMRIS B8 A/S, Løsning

Vil du arbejde med logistik og kundesupport i en nyoprettet afdeling, hvor dagene aldrig er ens og hvor både tempoet og humøret er højt?

Vi søger en kandidat med en proaktiv holdning, som kan bidrage positivt til teamet.

Endvidere skal du være kommunikativ stærk, have en god forståelse for logistiske processer samt kunne arbejde i et team, hvor vi i fællesskab skal løfte serviceniveauet i forhold til informationsflow, generel performance, reklamationer og logistik.

Ansvarsområdet for vores kundesupportspecialister omfatter, håndtering af reklamationer, fakturering og opfølgning på leverancer.

Læs mere her

Deltidssælger søges til ILVA SilkeborgILVAAnsøgningsfrist: 21-12-2022
ILVA
Deltidssælger søges til ILVA Silkeborg

ILVA

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA

Læs mere her

Salgsassistent til Imerco Home Lyngby StorcenterImerco A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2022
Salgsassistent til Imerco Home Lyngby Storcenter
Til vores store flotte butik i Lyngby Storcenter søger vi en faglært salgsassistent til en fuldtidsstilling.
Imerco A/S, Kgs. Lyngby
Jobcenter

Læs mere her

Product Development EngineerEge Carpets A/SAnsøgningsfrist: 19-12-2022
Ege Carpets A/S
Product Development Engineer

Ege Carpets A/S, Herning

Er du til bisoner i baghaven, har du kvalitet og bæredygtighed som en del af dit DNA, og trives du i tværfaglige projekter i et dynamisk og innovativt miljø, hvor alle bidrager til løbende at forbedre vores produkter og processer? Så skulle du tage at læse videre her.

Hos Ege Carpets, som har hovedsæde i Herning, søger vi en Product Development Engineer, som er ambitiøs og har lyst til et job med stor afveksling og mange forskelligartede udfordringer relateret til idegenerering, udvikling, optimering og implementering af produkter, processer og produktionsudstyr i forbindelse med udvikling af markedets mest innovative og bæredygtige tekstile gulvbelægning.

Ege Carpets A/S

Læs mere her

Erhvervskonsulent til StorkøbenhavnVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 20-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Erhvervskonsulent til Storkøbenhavn

VORDINGBORG KØKKENET

Erhvervskonsulenter søges til etablering og kickstart af helt ny afdeling

Vi er godt i gang med at etablere vores helt nye afdeling inden for erhvervssalg, og vi arbejder på at få samlet et fantastisk team, som kan få afdelingen til at spille. Afdelingen er fysisk placeret i København.

Hos Vordingborg Køkkenet har vi allerede godt gang i erhvervssalget, og vi øger derfor fokusset på dette marked. Vi har derfor brug for DIG, så vi kan få samlet et helt hold af kvalificerede og seje erhvervskonsulenter, som kan kickstarte salget.

I din meget udadvendte rolle som erhvervskonsulent skal du ud og opsøge salg i vores nærområde, og hertil vil din fornemmeste opgave være at skabe loyalitet og kemi med kunden.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i VanløseJYSKAnsøgningsfrist: 20-12-2022
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Vanløse

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

Se video om JYSK som arbejdsplads

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
 • du sætter kunderne først
 • du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
JYSK

Læs mere her

Teamleder til salg- og kundeserviceafdelingChic Antique A/SAnsøgningsfrist: 11-12-2022
Chic Antique A/S
Teamleder til salg- og kundeserviceafdeling

Chic Antique A/S, Holbæk

Er du vores nye teamleder for salg- og kundeservice? Og vil du være med til at skabe den allerbedste kunderejse for vores forhandlere?

Vi er midt i en spændende rejse og søger derfor en passioneret og energisk teamleder til vores salg- og kundeserviceafdeling, som arbejder struktureret, bevarer overblikket og er i stand til at fastholde fokus i en travl hverdag, der ikke altid kan planlægges. Dit domæne bliver bl.a.:

 • At sikre den allerbedste kundeservice og den højeste leveringsgrad
 • Du skal lede og motivere et team på syv medarbejdere
 • Daglig koordinering af opgaver i samråd med øvrige afdelinger
Chic Antique A/S

Læs mere her

Deltids butikssælger søges til Køkken & Hjem, Isenkram i Nørrebro BycenterKøkken & Hjem A/SAnsøgningsfrist: 19-12-2022
Køkken & Hjem A/S Deltids butikssælger søges til Køkken & Hjem, Isenkram i Nørrebro Bycenter

Køkken & Hjem A/S, København

Ser du en udfordring i at være med til at fastholde vores positive vækst, som en seriøs leverandør af udstyr til de danske køkkener og hjem, så er det måske dig, vi har brug for, som timelønnet deltidssælger. I Køkken & Hjem sælger vi ”godt isenkram til lavpris” og du kan blive en del af holdet, hvis du:

 • Ser en udfordring i at være med til at videreudvikle vores unikke koncept
 • Er god til at afdække kundens ønsker og behov
 • Er åben og imødekommende

Timetallet er fleksibelt (20-25 timer ugentligt) og tilrettelægges løbende for en periode ad gangen. Det forventes at man er indstillet på at hjælpe hinanden i teamet ved spidsbelastninger.

Læs mere her

JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i EsbjergJYSKAnsøgningsfrist: 19-12-2022
JYSK
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Esbjerg

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Salgsleder.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
 • du sætter kunderne først
 • du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
JYSK

Læs mere her

Køkkenkonsulent, VesterportVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 19-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent, Vesterport

VORDINGBORG KØKKENET, København

Vi udvider holdet i vores centrale butik på Vesterport – vil du være køkkenkonsulent på vores hold? Har du styr på salgsteknikkerne, og vil du give vores kunder den bedste betjening? Så tilbyder vi dig en succesfuld karriere inden for køkkenbranchen.

Vores team på Vesterport består af fire køkkenkonsulenter og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved altid at have et smil på læben og udvise oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

S&OP PlannerKvadratAnsøgningsfrist: 16-12-2022
Kvadrat
S&OP Planner

Kvadrat, Ebeltoft

Are you an expert and passionate within planning? Do you have a natural drive for process development but also enjoy executing planning processes for both demand and supply? Can you navigate in a diverse environment, with several tasks simultaneously, and never lose track of your stakeholders? If yes, you might be our next colleague at Kvadrat.

As S&OP planner you are accountable for the demand planning process and responsible for securing streamlined processes across the Kvadrat organization incl. securing best practice together with a demand planner in the S&OP team.

You will create the volume forecast based on statistical forecast and input from Sales and Marketing acting as the link between planning, sales, marketing and in general the supply chain.

Kvadrat

Læs mere her

Product developer&TRADITION A/SAnsøgningsfrist: 08-12-2022
&TRADITION A/S
Product developer

&TRADITION A/S, Copenhagen

You will be responsible for the development of new furniture and products as well as managing and ensuring high quality of our running range. The job requires very close co-operation with our production partners, external advisors, as well as our internal design team and external designers. With strong sourcing and project management skills, you will take full responsibility of the product development process.

Responsibilities

 • Manage the development process from the concept stage to the final product.
 • Optimization of our existing products.
 • Create and maintain product documentation (3D/ Drawings – Quality and Technical documentation - Instruction Manual etc.).
&TRADITION A/S

Læs mere her

Butikschef til Imerco RudkøbingImercoAnsøgningsfrist: 18-12-2022
Imerco
Butikschef til Imerco Rudkøbing

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dine medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Imerco Rudkøbing får du sammen med dine kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som leder bruger du ca. 80 % af din arbejdstid ude på gulvet sammen med dine medarbejdere. Udover at sørge for en salgsklar og inspirerende butik bliver du ansvarlig for at:

 • følge op på salgsparametre og budgetter
 • coache og inspirere dine medarbejdere til at opnå gode salgsresultater
 • varetage personaleadministration – fra rekruttering til bemandingsplaner
Imerco

Læs mere her

JYSK Danmark søger elever til JYSK i hele landetJYSKAnsøgningsfrist: 16-12-2022
JYSK JYSK Danmark søger elever til JYSK i hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver og hvor konkurrence er en del af hverdagen? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

Vi tilbyder dig en elevplads med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes.

You meet possibilities and we offer you…

 • En professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • Et springbræt til din fremtid
 • Udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen

Læs mere her

Butikschef til Imerco StegeImercoAnsøgningsfrist: 16-12-2022
Imerco
Butikschef til Imerco Stege

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dine medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Imerco Stege får du sammen med dine kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at inspirere og motivere dine medarbejdere til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen.

Derfor har vi udviklet en række hjælpeværktøjer til salgsprocessen, som guider vores medarbejdere i dialogen med vores kunder.

Imerco

Læs mere her

SoMe & PR Manager Stelton A/SAnsøgningsfrist: 16-12-2022
Stelton A/S SoMe & PR Manager

Stelton A/S, København

Du bliver ansvarlig for at videreudvikle og gennemføre Stelton og RIG-TIGs social media strategi såvel organisk som paid. Samtidig vil du stå for storytelling om de to brands Stelton og RIG-TIG og arbejde for at øge dækningen på print og online.

Som ansvarlig for vores SoMe-kanaler og PR-aktiviteter vil du skulle

 • Udvikle social media kalenderen i forhold til overordnet kommunikationsstrategi
 • Skabe engagerende tekster, video og andet content til SoMe og andet online brug
 • Gennemføre kampagner på SoMe og afrapportere efterfølgende

Læs mere her

Fuldtidssælger søges til ILVA SkejbyILVAAnsøgningsfrist: 16-12-2022
ILVA
Fuldtidssælger søges til ILVA Skejby

ILVA, Århus

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som sælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA

Læs mere her

Team leader for Customer Relations, TaastrupIKEAAnsøgningsfrist: 15-01-2023
Team leader for Customer Relations, Taastrup
We are looking for a new Team Leader for our Customer Relations department.
IKEA, Taastrup
IKEA

Læs mere her

IndkøberLight-Point A/SAnsøgningsfrist: 15-12-2022
Light-Point A/S
Indkøber

Light-Point A/S, København

Brænder du for at sikre rettidig levering af produkter til kunder? Er du struktureret og vedholdende overfor dine leverandører? Ser du muligheder frem for udfordringer? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil i samarbejde med Supply Chain Manageren være med til at opbygge og udvikle en stærk indkøbsfunktion i en hastigt voksende virksomhed, hvor du får ansvaret for en portefølje af eksterne leverandører i både i ind- og udland, som du får mulighed for at besøge et par gange årligt.

Du kommer til at sidde med ansvaret for indkøb, disponering af varer, prisforhandlinger samt opfølgning på leverancer. Du har det overordnede ansvar for reklamationsbehandling over for leverandører samt statistik.

Light-Point A/S

Læs mere her

Accessories Product Developer (Part-time)KvadratAnsøgningsfrist: 15-12-2022
Kvadrat
Accessories Product Developer (Part-time)

Kvadrat, Ebeltoft

Are you looking to join a design company that is taking an active part in contemporary culture, and furthering your career in an international environment?

As Accessories Product Developer you will become part of a new product development team at Kvadrat Headquarters in Ebeltoft and will play a key role in the team, ensuring a coherent product development within our new home accessory category. The position is responsible for developing new products and ensuring deadlines while working with a wide range of suppliers and various internal stakeholders.

Kvadrat

Læs mere her

Marketingkoordinator til møbeldesign-virksomhedDan-Form A/SAnsøgningsfrist: 14-12-2022
Dan-Form A/S
Marketingkoordinator til møbeldesign-virksomhed

Dan-Form A/S, Hørsholm

DAN-FORM er en møbeldesign-virksomhed, som sælger vores anerkendte designermøbler til butikskæder, restauranter og hoteller i over 50 lande.

Vi har vækstambitioner og en række nye digitale marketinginitiativer på vej. Derfor søger vi en marketingkoordinator til både at overtage og støtte op om eksisterende aktiviteter, og til at byde ind med og eksekvere på nye ideer til DAN-FORMs fremtidige marketingindsats.

Som marketingkoordinator kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores marketingchef om den brede vifte af opgaver, der varetages af marketing hos DAN-FORM.

Læs mere her

Supply Chain SpecialistGabriel A/SAnsøgningsfrist: 15-12-2022
Gabriel A/S
Supply Chain Specialist

Gabriel A/S, Aalborg

Vil du bidrage til at udvikle og optimere processer på et globalt niveau og dermed være med til at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden?

Med reference til direktøren af Supply Chain, LogisticsMaster, bliver du en del af en kompetent og driftig afdeling. LogisticsMaster er Gabriels afdeling for sourcing af råvarer, planlægning af produktion og transport samt kundeservice og rettidig levering til kunder. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Kontinuerlig optimering og standardisering af Gabriels forsyningskæde
 • Central spiller i videreudvikling og forankring af S&OP-proces
 • Bidrag til optimering af fragt-setup

Læs mere her

Teamleder til Customer Fulfillment, AarhusIKEAAnsøgningsfrist: 14-01-2023
Teamleder til Customer Fulfillment, Aarhus
Vi forventer, at du kommer med ledererfaring fra tidligere job, og har skabt tydelige resultater gennem dine medarbejdere.
IKEA, Aarhus
IKEA

Læs mere her

Backend Support EngineerJYSKAnsøgningsfrist: 14-12-2022
JYSK
Backend Support Engineer

JYSK, Brabrand

Do you want to be a part of the development of our new Unified Commerce platform with more than 3.000 stores and 28 web shops? In that case, come and join our 70 Developers in the IT department at JYSK.

We are in the middle of restructuring our IT landscape, turning it into a headless, event driven and microservice architecture. We need an experienced Backend Support Engineer with interests in site reliability engineering (SRE), to help us ensure the scalability and resilience of our backend applications. Monitoring, troubleshooting and problem-solving as well as setting guidelines for the above, is all part of the SRE team’s daily work and toolbox.

You will be working with newer technology, frameworks and platforms including:

 • Java 11/17
 • Spring Boot
 • Kafka
JYSK

Læs mere her

Butikschef, ViborgVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 12-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Butikschef, Viborg

VORDINGBORG KØKKENET

Hos Vordingborg Køkkenet Viborg er vi superstolte over den succes vi har skabt de seneste år. Men vi står nu og mangler den rette butikschef til at forsætte succesen. Så er du en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold?

Som butikschef vil du komme ind i et dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet og plads til at sætte dit eget præg på hverdagen. Vi værdsætter en god team-ånd og mener, at dette er med til, at vi møder kunderne med et smil og giver dem den bedste service fra det øjeblik, de træder ind i butikken.

Du har ansvaret for at få dine kolleger til at præstere deres bedste gennem løbende sparring og vejledning. Du har viljen og evnen til at erobre køkkenmarkedet i dit område, hvilket betyder, at du ser muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Ud over det har du hovedansvaret for det store køkkenunivers, som du har din daglige gang i.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Køkkenkonsulent, Viby J.VORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 12-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent, Viby J.

VORDINGBORG KØKKENET

Vi udvider holdet i vores fine butik i Viby J. - Vil du være køkkenkonsulent på vores hold? Har du styr på salgsteknikkerne og vil du give vores kunder den bedste betjening?

Så tilbyder vi dig en succesfuld karriere inden for køkkenbranchen. Grib derfor chancen og bliv en succesfuld køkkenkonsulent i Vordingborg Køkkenets butik i Viby J.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Butikschef, Viby J.VORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 12-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Butikschef, Viby J.

VORDINGBORG KØKKENET

Hos Vordingborg Køkkenet i Viby J., søger vi netop nu en ny butikschef, som kan være med til at fortsætte den gode succes i Østjylland. Så er du en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold?

Som butikschef vil du komme ind i et dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet og plads til at sætte dit eget præg på hverdagen. Vi værdsætter en god team-ånd og mener, at dette er med til, at vi møder kunderne med et smil og giver dem den bedste service fra det øjeblik, de træder ind i butikken.

Du har ansvaret for at få dine kolleger til at præstere deres bedste gennem løbende sparring og vejledning. Du har viljen og evnen til at erobre køkkenmarkedet i dit område, hvilket betyder, at du ser muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Ud over det har du hovedansvaret for det store køkkenunivers, som du har din daglige gang i.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

Køkkenkonsulent, ViborgVORDINGBORG KØKKENETAnsøgningsfrist: 12-12-2022
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent, Viborg

VORDINGBORG KØKKENET

Så er det netop dig vi mangler på holdet i vores fede butik i Viborg. Har du styr på salgsteknikkerne, og kan du give den bedste kundeservice? Så tilbyder vi dig en fantastisk karriere inden for køkkenbranchen. Grib derfor chancen og bliv en succesfuld køkkenkonsulent i Vordingborg Køkkenets butik i Viborg.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved altid, at have et smil på læben og udvise oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar. Du deltager aktivt i, at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt. Den interne konkurrence iblandt os er meget stor, men vi løfter i flok og hjælper hinanden med at nå i mål med vores sager.

VORDINGBORG KØKKENET

Læs mere her

International SalgstraineeHTHAnsøgningsfrist: 09-12-2022
HTH
International Salgstrainee

HTH

Er du klar på et udenlandsk eventyr hos Nordens største køkkenbrand? Så kickstart din salgskarriere hos HTH.

I dine to år som trainee du vil møde en spændende kombination af udfordrende opgaver inden for salg, indretning og design, hvor du bl.a. kommer til at:

HTH
 • Opbygge relationer og hjælpe kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken og vejleder samt agerer butiks- og køkkenkonsulent
 • Svare på mails, booker kundemøder, udarbejder tilbud og ordrer

Uddannelsen tager to år, hvor du får fast bopæl og arbejdsplads i det land, du søger i. Du får en aktiv rolle og arbejdsdage med fuld fart på, hvor ikke to dage er ens.

HTH

Læs mere her

HandelstraineeHTHAnsøgningsfrist: 09-12-2022
HTH
Handelstrainee

HTH, Tilst, Glostrup

Brænder du for salg til B2B? Så kickstart din salgskarriere hos HTH.

Traineeuddannelsen er for dig, som ønsker en praksisnær uddannelse, hvor du bliver en del af holdet og butikken helt fra start.

Se video om HTH som arbejdsplads

I dine 2 år som handelstrainee du vil møde en spændende kombination af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og er med helt fremme på projekter, nybyg eller håndværkssalg m.m.
 • Svarer på mails, koordinerer sager, booker møder og følger op på dine kunder
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes behov
HTH

Læs mere her

Deltidssælger søges til ILVA LyngbyILVAAnsøgningsfrist: 09-12-2022
ILVA
Deltidssælger søges til ILVA Lyngby

ILVA

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA

Læs mere her

Communication & Language Specialist - FR/DK/EN (Barselsvikariat)Søstrene Grene Import A/SAnsøgningsfrist: 09-12-2022
Søstrene Grene Import A/S Communication & Language Specialist - FR/DK/EN (Barselsvikariat)

Søstrene Grene Import A/S, Aarhus

Er du en dygtig skribent og oversætter, der mestrer fransk, dansk og engelsk til fulde, og vil du være med til at oversætte og tilpasse Anna og Claras vidunderlige verden til vores franske kunder?

Du vil blive en del af vores Communication & PR-team på i alt 11 Søstre. I dette team er vores fornemmeste opgave at understøtte forretningen hele vejen rundt og sikre en rød tråd i vores interne og eksterne kommunikation samt i storytellingen om Anna og Claras vidunderlige verden.

Med reference til vores Head of Communication & PR vil du sammen med vores øvrige tekstforfattere få ansvaret for at forfatte og oversætte vores produkttekster til web samt oversætte øvrige marketingmaterialer til fransk fra engelsk. Ligeledes vil det også blive din opgave at oversætte vores produkttekster fra engelsk til dansk.

Læs mere her

Swedish Speaking Sales Supporterferm LIVING ApSAnsøgningsfrist: 08-12-2022
ferm LIVING ApS
Swedish Speaking Sales Supporter

ferm LIVING ApS, Copenhagen

Are you motived by providing top class customer service? Are you willing to go the extra mile to ensure our customers success and satisfaction? And do you speak Swedish fluently?

You’ll be joining an enthusiastic and dedicated sales support team, who work together to give the best possible service to all our wholesale customers. You will work independently and be responsible for your own markets, but always supported by your helpful team members. The position is full time and based in Copenhagen and reports to the Sales Support Manager.

Since you will be part of an international company with a global network, it is important that you are fluent in English and Swedish, as Sweden will be one of your key markets.

ferm LIVING ApS

Læs mere her

Supply PlannerJYSKAnsøgningsfrist: 08-12-2022
JYSK
Supply Planner

JYSK, Brabrand

Do you want to work within the fields of Planning, Logistics, SCM and Purchasing with one of the most successful companies in Denmark? Then you might be our new Supply Planner!

 • You will play an important role in the Flow of Goods department and it will be your job to create balance between Supply and Demand.
 • You will play a vital role in the merge of two companies into ONE JYSK, were communicating and working across borders and cultures are necessary.
 • Your responsibility will be planning of one out of nine product areas from the JYSK assortment, securing availability of goods across eight distribution centres and supplying more than 3.000 stores.

As our new Supply Planner, you will be part of the Flow of Goods department, which consists of 55 colleagues who covers Supply Planning, Demand Planning Shipping, Development and Master Data situated in both Denmark & Germany.

JYSK

Læs mere her

KlejnsmedlærlingEge Carpets A/SAnsøgningsfrist: 07-12-2022
Ege Carpets A/S
Klejnsmedlærling

Ege Carpets A/S, Herning

Til vores team i værkstedet søger vi en klejnsmedlærling. Vedligeholdelsesteamet består af smede, elektrikere, servicemedarbejdere mv., og her indgår du som en del af teamet.

Se video om Ege Carpets A/S som arbejdspladsDen lærling vi søger, skal kunne lide at lære nyt, for dagene er aldrig ens i værkstedet. Vi hjælper i alle afdelinger, og taler ofte med både medarbejdere og ledere i afdelingerne, og sammen med dem finder løsninger.

Så hvis du har modet, er åben og venlig, og er klar på at lære, så står de ansatte i værkstedet klar til at klæde dig godt på til at du kan løse dine egne opgaver selvstændigt.

Ege Carpets A/S

Læs mere her

Area Sales Manager SjællandLight-Point A/SAnsøgningsfrist: 09-12-2022
Light-Point A/S
Area Sales Manager Sjælland

Light-Point A/S

Brænder du for lys, salg af lys og for at hjælpe dine kunder. LIGHT-POINT søger en Area Sales Manager til at varetage og udbygge vores marked på Sjælland.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE:

 • Daglige besøg hos detailbutikker
 • Indsalg af nyheder
 • Træning af salgspersonale i detailbutikker

Som person trives du med at tage ansvar og indfri ambitiøse mål. Du har det godt i en dynamisk organisation, hvor god service, høj faglighed og teamwork sættes høj. Du er tillidsvækkende, samt god til at prioritere og tilrettelægge arbejdet.

Light-Point A/S

Læs mere her

Stærk IT-profilerwin andersen a/sAnsøgningsfrist: 06-12-2022
erwin andersen a/s
Stærk IT-profil

erwin andersen a/s søger for House Nordic ApS i Søndersø

- Digitalisering af international handelsvirksomhed
- Stærk IT-profil, der både kan forstå mennesker og systemer
- Optimering af forretningsprocesser og IT-infrastruktur

Med reference til virksomhedens direktør og ejer og som medlem af ledergruppen bliver du virksomhedens nøgleressource og ansvarlige inden for digitalisering og optimering af både forretningsprocesser og hele IT-infrastrukturen. Der er tale om alsidige og udfordrende arbejdsopgaver, herunder:

 • Projektledelse på flere niveauer
 • Beskrivelse af processer og test af nye løsninger
 • Løbende analyse af den teknologiske udvikling inden for IT- og digitaliseringsløsninger

Læs mere her

Teknisk designerSOFTLINE A/SAnsøgningsfrist: 07-12-2022
SOFTLINE A/S
Teknisk designer

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske designer, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked. I tæt samarbejde med eksterne designere og vores team er du med til at omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
SOFTLINE A/S

Læs mere her

CSR & SUSTAINABILITY MANAGERSOFTLINE A/SAnsøgningsfrist: 09-12-2022
SOFTLINE A/S
CSR & SUSTAINABILITY MANAGER

SOFTLINE A/S, Maribo

Har du erfaring med CSR, kvalitetssikring og bæredygtighed? Og kunne du tænke dig en central og udfordrende stilling i en eksportorienteret designvirksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye CSR & Sustainability Manager.

Du får en central rolle i vores organisation, hvor du vil arbejde med at udvikle og implementere SOFTLINEs CSR- og bæredygtighedsstrategi samt bidrage til SOFTLINEs kommunikation og marketing på relevante områder inden for bæredygtighed og miljø.

DINE KVALIFIKATIONER:

 • Relevant teoretisk uddannelse inden for bæredygtighed og miljø
 • Praktisk erfaring inden for CSR & Sustainability fra en produktionsvirksomhed med internationale relationer
 • Erfaring med projektledelse og god til at ’have mange bolde i luften’
SOFTLINE A/S

Læs mere her

ERP-konsulent – tag vores ERP-platform til nye højderJobindexAnsøgningsfrist: 05-12-2022
Jobindex
ERP-konsulent – tag vores ERP-platform til nye højder

Jobindex søger for Tvilum A/S i Fårvang

Her får du muligheden at spille en central rolle i at løfte vores ERP-platform til et endnu bedre niveau og dermed understøtte vores organisatoriske vækst og digitaliseringsbehov.

Kan du se dig selv i en intern ERP-rolle, hvor du kan opbygge en indgående viden om forretningen, følge projekterne helt til dørs og få en tæt relation med din samarbejdspartnere og kolleger?

Så klik her og læs mere om jobbet.

Jobindex

Læs mere her

RegnskabschefGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 06-12-2022
GML-HR A/S Regnskabschef

GML-HR A/S søger for Imerco i Herlev

På vegne af Imerco søger vi en dygtig regnskabschef med en stærk lederprofil, som kan stå i spidsen for et velfungerende regnskabsteam.

Med reference til virksomhedens CFO, får du som Regnskabschef ansvar for den samlede regnskabsfunktion bestående af 12 personer, herunder 4 controllers og 8 regnskabsassistenter.

Det er et velfungerende team med lang anciennitet og opgaven vil derfor være ledelse og fokus på at videreføre og udvikle det nuværende stærke setup.

GML-HR A/S

Læs mere her

International, energisk og talentfuld indkøbsassistentHOUE ApSAnsøgningsfrist: 05-12-2022
HOUE ApS
International, energisk og talentfuld indkøbsassistent

HOUE ApS, Ry

Er du præcis på tasterne og elsker du at arbejde med indkøb, tal og leverandører? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som Indkøbsassistent vil du indgå i et lille team og referere til indkøbschefen. Samarbejde er i højsædet, både internt og eksternt. Gennem løbende forventningsafstemning prioriterer og tilpasser vi opgaver og ansvarsområder, så de følger dine kompetencer – og samtidig sikrer faglig og personlig udvikling.

Opgaver omfatter bl.a.

 • Booking af og opfølgning på hjemtagelse/leverancer
 • Forecasting og disponering
 • Oprettelse og vedligeholdelse af data i C5 og PIM (Perfion)

Læs mere her

ESG AnalytikerSearch & Select ApSAnsøgningsfrist: 05-12-2022
Search & Select ApS ESG Analytiker

Search & Select ApS søger for HOLMRIS B8 A/S i Løsning

Drømmer du om at være en del af den grønne omstilling af møbelbranchen, har du nu muligheden hos HOLMRIS B8.

For HOLMRIS B8 søger vi en engagereret medarbejder til deres Sustainability team. Med reference til virksomhedens ESG Manager søger vi en ESG Analytiker med dataforståelse.

Vi søger en analytisk drevet medarbejder til at varetage databehandling og indsamling i forbindelse med ESG-projekter samt til nye initiativer i tråd med den kommende lovgivning. HOLMRIS B8 har klare mål og ambitioner for fremtiden samt for virksomhedens fremtidige virke.

Læs mere her

Supply Chain SpecialistJYSKAnsøgningsfrist: 05-12-2022
JYSK
Supply Chain Specialist

JYSK, Brabrand

We are looking for a new Supply Chain Specialist to play an important role in the Flow of Goods department and it will be your job to secure well-filled stores across all 27 JYSK countries. An important factor in order to succeed is to carry out ad hoc analyses and initiate actions based on these.

The flow of goods to JYSK stores is based on an automated ordering system. Order proposals are calculated in SAP Forecasting and Replenishment (SAP F&R) and reviewed by retail employees in the stores. Therefore, we internally refer to this process as “Semi-Automated Ordering” (SAO). All articles to JYSK stores are running through SAO, and you will have the main responsibility for securing high performance in this process. You will also have the responsibility for our continuous reporting on SAO. We use SAP BW as foundation for continuous reporting. Furthermore, you will play a big part in the implementation and roll-out of SAO in more countries.

JYSK

Læs mere her

Engageret og ambitiøs financial controllerFlexa4Dreams A/SAnsøgningsfrist: 05-12-2022
Flexa4Dreams A/S
Engageret og ambitiøs financial controller

Flexa4Dreams A/S, Aarhus

Har du lyst til at være en del af et solidt financial contolling team, og kunne du tænke dig at arbejde med verdens bedste børnemøbler, så mangler vi dig.

Du bliver en del af et team på seks medarbejdere, hvor samarbejde og godt humør præger hverdagen. Vi understøtter med økonomisk indsigt, og samarbejder på tværs af fagområder og lokationer.

Som financial controller får du ansvar for en bred vifte af opgaver og bliver en del af et mindre men velfungerende team, der løser opgaverne i økonomiafdelingen.

Dine arbejdsopgaver er alsidige, og omfatter blandt andet:

 • Effektiv debitorstyring
 • Opfølgning og likviditetsstyring
 • Håndtering af udenlandsk moms
Flexa4Dreams A/S

Læs mere her