Jobs i designbranchen

107 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼Serviceminded og sprogkyndig medarbejder til kundeservice/internt salgStelton A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Stelton A/SServiceminded og sprogkyndig medarbejder til kundeservice/internt salg

Stelton A/S, København

Vi søger en medarbejder til vores back office til at servicere vores kunder og vores salgsteam.

Med reference til økonomichefen vil du få følgende arbejdsopgaver:

 • Back office support til salgsteam på tildelt marked
 • Registrering af kundeordrer i ERP-system (NAV2015)
 • Besvarelse af kundeforespørgsler pr. telefon og e-mail

Vi tilbyder

 • Et udadvendt job med mange kontaktflader
 • Gode muligheder for et fagligt udbytte
 • Et job i et team, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i HerningJYSKAnsøgningsfrist: 29-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Herning

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Postdoc, Music Signal ProcessingBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 28-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Postdoc, Music Signal Processing

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to develop algorithms for our Interactive Sound Zones for Better Living (ISOBEL) project. Spend the next 24 months exploring your field of expertise putting theory into action while becoming part of a social team.

Our goal is to enable control of reproduced sound in domestic and health care environments. More specifically, our approach is to reproduce specific audio content (e.g. music) in particular spatial regions of a room, referred to as sound zones.

As part of the Acoustics & Research Team, you will join our open office space in Struer starting September 2020 or as soon as possible thereafter. Here you will design and develop real-time control algorithms as well as test and implement them. Doing so, you will work independently as the expert within your field while at the same time staying in close contact with and sharing your research with the rest of the team.

UX/UI Design InternBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 30-10-2020
Bang & Olufsen A/S
UX/UI Design Intern

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join our new Customer Experience team to create extraordinary experiences and services for Bang & Olufsen’s customers.

As the customers’ ambassador, we act as a fast-moving SWAT team, assisting departments across Bang & Olufsen with identifying user issues and designing solutions to improve product and service experiences.

In the spring of 2021, you can look forward to joining the team as an equal member for a full semester, bringing your own ideas to the table.

Read more, and apply here!

Internal Communication LeadBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 29-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Internal Communication Lead

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join our Group Communications & CSR team and help us define Bang & Olufsen’s future internal communication strategy, develop channels and support implementation of our strategy across our global organisation.

As our new internal communication manager, you will join our Global Group Communications & CSR team. In our team, you will be tasked to define our future internal communication strategy and ensure that we continue to develop our internal communication platforms, but you will also be responsible for daily tasks such as:

 • Driving our intranet and ensure a constant flow of relevant content
 • Writing articles, making presentations and help to create video content
 • Supporting key internal change projects across our global organisation
JYSK Danmark søger Elev til JYSK i FredericiaJYSKAnsøgningsfrist: 29-10-2020
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Fredericia

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Salgsassistent, VejleVejle, Daells Bolighus A/SAnsøgningsfrist: 23-10-2020
Salgsassistent, Vejle
Til vores butik i Vejle søger vi en salgsassistent, fuldtid.
Vejle, Daells Bolighus A/S, Vejle
Jobcenter
SengeSpecialisten søger en butikschef til deres butik på ØsterbroPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 28-10-2020
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger en butikschef til deres butik på Østerbro

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten har i dag 31 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

SengeSpecialisten søger en butikschef til deres butik på Østerbro, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i LyngbyJYSKAnsøgningsfrist: 28-10-2020
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Lyngby

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 14-10-2020
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne i Århus søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen pr. 1. november 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Aarhus C
Jobcenter
Kundeservicemedarbejdere (20 timer om ugen)Imerco, HerlevAnsøgningsfrist: 27-10-2020
Imerco
Kundeservicemedarbejdere (20 timer om ugen)

Imerco, Herlev

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med over 160 butikker fordelt over hele landet. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer, samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Vi søger nu vikarer til vores kundeservicekontor i Herlev. Du vil komme til at hjælpe vores kunder med bl.a. webshopordrer, lagerstatus og kundeklub. Du får direkte kontakt med Imercos kunder via telefon og e-mail.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden kan variere, og der vil forekomme weekendarbejde. Vi tilbyder 20 timer om ugen med mulighed for ekstra timer i perioder. Det er vigtigt, at du kan arbejde både formiddag, eftermiddag og i udvalgte weekender.

Imerco
Teamleder - ordreafdelingAUBO Production A/SAnsøgningsfrist: 30-10-2020
AUBO Production A/STeamleder - ordreafdeling

AUBO Production A/S

Er du AUBO’s nye teamleder til vores ordreafdeling?

Brænder du for, at opgaver løses med ansvar og grundighed i samarbejde med et stærkt team i et udviklende og gensidig anerkendende arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye teamleder til ordreafdelingen.

Som teamleder skal du selvstændig styre processen i forbindelse med e-ordrebehandling og kundebetjening med et højt service- og kvalitetsniveau. Du får det daglig ansvar for 9 engageret og selvkørende kollegaer, hvor du samtidig bidrager med din viden til hele værdikæden.

Der er ingen dage som vil være ens for dig, og vi kan sikre dig for at jobbet bliver spændende og udviklende. Du vil lige fra starten have stor sparring både internt med kollegaerne og vores kunder. Du vil få en grundig indkøring til denne spændende stilling sammen med vores nuværende teamleder.

Målrettet og erfaren køkkensælgerKvik A/S, SilkeborgAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Silkeborg

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere.

Lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Silkeborg. Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling og bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
UX InternBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 20-10-2020
Bang & Olufsen A/S
UX Intern

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

As an intern, you’ll use your expertise in technology and human-centered design to make a real difference for real people.

As our new UX intern, your focus will be the interface between UX and our technical teams (software, hardware and mechanics). Your technical skills will come into play on a daily basis as you support your UX colleagues and the multidisciplinary project teams we work with. Depending on your interests, you will either support colleagues working on smaller Bluetooth products (headphones and earphones) or Wifi speakers and soundbars, both on a product and platform basis.

We imagine you will spend most of the time during your stay supporting senior UX colleagues to evangelize the voice of the user by:

 • Writing specs and supporting documentation to ensure consistency between product platforms
 • Communicating results and making data-driven recommendations to the project teams
Graphic Designer til dansk multibrand designhusRosendahl Design Group A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 29-10-2020
Rosendahl Design Group A/S
Graphic Designer til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Brænder du for at arbejde med design, udvikling og eksekvering af kampagnekoncepter til både digital og analog brug på tværs af platforme?

Spændende alsidig grafisk design stilling med fokus på alle kanaler Dit overordnede ansvar bliver at udvikle og eksekvere kampagnekoncepter på tværs af kanaler sammen med kollegerne i vores Creative team. Kanalerne omfatter bl.a. web, SoMe, printannoncer, newsletters, in-store og POS.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Transformere konceptuelle briefs til kommercielle og forståelige materialer, der er rettet direkte mod de enkelte platforme
 • Køre processer fra skitse til koordinering af produktion af trykte materialer, som fx POS, brochure, postkort og displays
 • Udforme illustrationer, motion design og mindre animationer - til både brandspecifikke- og multibrandkampagner
Rosendahl Design Group A/S
Senior Developer, SAP ABAPJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 27-10-2020
JYSK
Senior Developer, SAP ABAP

JYSK, Brabrand

Our global growth continues, and the most important task of our IT department is to support our continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. To our SAP Integration & Development Team at the head office in Brabrand, Aarhus we now need another SAP ABAP Developer.

JYSK

The SAP Integration & Development Team is part of the JYSK IT SAP department of 35+ highly skilled SAP professionals, including business consultants, developers and basis consultants. We value our open and relaxed work environment, and cross-department professional dialog and feedback are never far away.

You will be working in close co-operation with your business application colleagues in order to understand and translate business requirements into SAP development for JYSK.

JYSK
IT-driftslederGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 27-10-2020
GML-HR A/SIT-driftsleder

GML-HR A/S søger for Imerco i Herlev

Indkøbsmønstrene i detailhandel er under hastig forandring, og det stiller store krav til den moderne omnichannel og medfører et stigende behov for kundevenlige og stabile IT-løsninger.

Kan du forene forretningsbehov, udvikling og stabil IT-drift? Så er det sikkert dig vi søger som Imercos nye IT Driftsleder

Med reference til IT chefen bliver du ansvarlig for stabil IT-drift af alle Imercos IT systemer i et outsourcet miljø. For at understøtte Imercos omnichannel forretning kræves et komplekst systemlandskab med NAV 2009 som ERP kernen og mange omkringliggende systemer. E-commerce er i kraftig vækst, og derfor vil der være særlig fokus på stabil drift af E-commerce platformen 24/7.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • I tæt samarbejde med outsoucing leverandører sikre, at alle systemer er i stabil drift – altid
 • Samarbejde tæt med dine IT-kollegaer, og støtte dem i IT-driftssager og tværgående koordinering
GML-HR A/S
Embedded DSP DeveloperBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 26-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Embedded DSP Developer

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to help build Bang & Olufsen DSP platforms that will power all our loudspeaker and TV products and partake in creating experiences that have a layer of magic and go beyond the fundamental expectations.

Joining us, you will have an opportunity to influence and take responsibility for the platform and the products we develop. You will become part of an end-to-end continuous integration and deployment pipeline where you will be able to work closely together with acousticians on developing and integrating DSP algorithms. More specifically, you will:

 • Help design, develop, test, deploy, maintain, and improve our platform features
 • Partake in evolving our methods and creating the most innovative, adaptable, and productive development environment possible
 • Use MATLAB, C, C++, and Assembly as well as tools like Python, Jira, and GitHub
JYSK Danmark søger Elev til JYSK i FrederiksværkJYSKAnsøgningsfrist: 27-10-2020
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Frederiksværk

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Randers-områdetJYSKAnsøgningsfrist: 27-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Randers-området

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Store Manager Trainee.

JYSK

Vi starter vores næste Store Manager Trainee forløb op nu her og er på jagt efter Danmarks mest talentfulde kandidater. Forløbet strækker sig over 10 måneder, hvor du blive trænet i forskellige mentorbutikker i Østjylland og er på skoleophold i alt 5 gange af en uges varighed – og hvor du vil komme igennem tre eksaminer på akademiniveau. Der er fuld løn under hele forløbet (lønniveau: mellemlederløn i detailhandlen) og du vil have løbende opfølgning med din District Manager og HR Business Partner.

JYSK
Digital Content Creator, Royal CopenhagenFiskarsAnsøgningsfrist: 27-11-2020
Digital Content Creator, Royal Copenhagen
Our purpose at Fiskars Group is to make the everyday extraordinary.
Fiskars, Glostrup
JobsinCopenhagen
Communications ManagerVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 27-10-2020
Vipp
Communications Manager

Vipp, København

Vipp søger en Communications Manager med en skarp pen og talent for at udfolde kreative koncepter

Fortællingen om Vipp begynder med én enkelt pedalspand i 1939 lavet af Holger Nielsen til sin kones frisørsalon. Vipps første kunde elskede den. De nyklippede damer elskede den. Tandlægerne og klinikkerne elskede den. Din vigtigste opgave som Communications Manager er at få pressen til at elske den og dens følgesvende, lige så højt som vi gør.

I dag spænder Vipp fra en spand til en sofa til et shelter. Vi søger en stærk kommunikatør, der evner at udfolde stærke koncepter med vores produkter i hovedrollen og omsætte dem til artikler gennem et uovertruffet pressenetværk.

Din primære opgave er at få medieeksponering i udvalgte lande. Gennem dit netværk formidler du Vipps rivende udvikling og voksende produktfamilie, der rummer accessories, køkkener, møbler og belysning og et unikt hotelkoncept.

Vipp
Service Delivery ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 19-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Service Delivery Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to manage the contact with our service vendors – ensuring quality in delivery and value for money. And grab the opportunity to experience a unique team spirit that embodies empowerment and accountability – here, you will truly get the chance to impact the way we operate.

As our new service delivery manager, you will join Group IT at our office in either Lyngby or Struer. Here, you will manage the day-to-day delivery of our contracted services and follow up with our vendors and outsourcing partners. Stepping into this key role that offers a great mix of operational and strategic tasks, you will:

 • Manage the relationship with and performance of vendors delivering services to Group IT
 • Report on and highlight progress to the IT Leadership team
 • Identify risks and issues to minimise application downtime or outages
ProduktionsmedarbejderBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 26-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Produktionsmedarbejder

Bang & Olufsen A/S, Struer

Har du hænderne skruet rigtigt på? Og kunne du tænke dig at lave aluminiumsdelene til Bang & Olufsens innovative TV, højtalere og høretelefoner?

Som produktionsmedarbejder bliver du en del af FACTORY 5 i Struer. Her får du ikke 2 dage, der er ens. Du kommer til at producere aluminiumsemner på vores CNC-maskiner og lave mange forskellige opgaver, fx:

 • betjening af maskiner og udstyr
 • sikre høj kvalitet
 • overfladebehandling og kvalitetskontrol
Supply Chain Manager Sleep Concept Hilding AndersHILDING ANDERSAnsøgningsfrist: 27-11-2020
Supply Chain Manager Sleep Concept Hilding Anders
The Sleep Concept is one of Hilding Anders’ brand concepts aimed to educate and inspire a new generation of sleepers and make sleep priority no 1.
HILDING ANDERS, København
JobsinCopenhagen
Hardware ManagerBang & Olufsen A/S, Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 26-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Hardware Manager

Bang & Olufsen A/S, Lyngby or Struer

Join us to take a high performing electrical engineering team to the next level and make your technical mark on our iconic Bang & Olufsen hardware architecture and design.

As our new hardware manager, you will join the Electrical Engineering team in Lyngby or Struer. Your new team is responsible for the development and testing of the hardware architecture across all Bang & Olufsen products in collaboration with our development and manufacturing partners. It will be your responsibility to grow your team and lead the next generation of hardware architecture.

Doing so, you will:

 • Contribute to the planning and execution of product prototype builds in cooperation with our development partners
 • Manage your team with a focus on further developing our technical skills and hire more talent over time
 • Identify key technical risk areas and develop actionable mitigation strategies
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i NæstvedJYSKAnsøgningsfrist: 26-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Næstved

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i HolstebroJYSKAnsøgningsfrist: 26-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Holstebro

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Software ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 25-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Software Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

As our new software manager and team lead, you will lead the Mozart and Baldwin teams located in Lyngby. The Mozart team is responsible for building platform (embedded Linux) features for the Flex/Staged products while the Baldwin team is responsible for building firmware for on-the-go Bluetooth and battery enabled products. Your aim is to maintain two high-performance teams, ideally taking on the role as Scrum master.

Staying up to date on the latest software technologies and development techniques, you can look forward to working hands-on with software development by being an active part of architectural discussions and decisions, problem-solving and coding if time permits. Specifically, you will:

 • Be a present people manager for the team, extending and onboarding new team members
 • Plan and deliver on aligned road map features for both teams
 • Identify key technical risk areas and develop actionable mitigation strategies
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i VordingborgJYSKAnsøgningsfrist: 26-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Vordingborg

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Strategisk indkøberKvik A/S, Vildbjerg Ansøgningsfrist: 15-10-2020
Kvik A/SStrategisk indkøber

Kvik A/S, Vildbjerg

Kvik A/S søger efter en indkøber til vores team for Strategisk indkøb.

Indkøbsafdelingen er ansvarlig for kontraktforhandlinger og har således ansvaret for mere end 100 leverandører. Du vil arbejde i tæt samarbejde med virksomhedens andre afdelinger.

Som en del af Kviks indkøbsafdeling bliver din hovedopgave at vedligeholde og videreudvikle Kviks leverandørrelationer inden for køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Ansvar:

 • Internationale leverandører indenfor såvel direkte indkøb som indirekte indkøb
 • Kontrakter
 • Sortimenter, priser og kampagne forhandlinger, samt ”COGS improvement”
Kvik A/S
Teknologi Indkøber – Procurement EngineerLouis Poulsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-10-2020
Louis Poulsen A/S
Teknologi Indkøber – Procurement Engineer

Louis Poulsen A/S, København

Vi søger en dygtig teknologi-indkøber til at understøtte vores indkøbsaktiviteter på teknologi- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med vore konstruktører og udviklingsingeniører. Du bliver en vigtig sparringspartner til udviklingsafdelingen i såvel Vejen som i København med fokus på rettidig lancering af nye produkter.

Med baggrund i skitser og 3D-tegninger har du kompetencer til at udvælge og foreslå potentielle leverandører, udarbejde kostestimater, indhente tilbud og sammen med leverandører og udviklingsafdelingen sikre det optimale valg af materiale til konkurrencedygtige priser.

Du får ansvaret på indkøbs- og leverandørsiden og for at sikre en gnidningsfri implementering af produktprojekter fra koncept over Engineering til igangsætning af løbende produktion. Du har fokus på korte gennemløbstider samt at sikre proceskapabilitet og kvalitet i alle aspekter.

Louis Poulsen A/S
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Egå - 25 timer og med ansvar for vores OutletJYSKAnsøgningsfrist: 26-10-2020
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Egå - 25 timer og med ansvar for vores Outlet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter til JYSK i Egå.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
Deltidssælger til deres butik i GlostrupPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 26-10-2020
PersonaleBørsenDeltidssælger til deres butik i Glostrup

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en deltidssælger til deres butik i Glostrup, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
Sales Manager for the Danish electrical wholesalers marketNORDLUX A/SAnsøgningsfrist: 11-10-2020
Sales Manager for the Danish electrical wholesalers market
MEGAMAN® is looking for a dedicated Sales Manager with a technical background and with a good cultural understanding.
NORDLUX A/S, Aalborg
Jobcenter
Product Marketing ManagerHILDING ANDERSAnsøgningsfrist: 23-11-2020
Product Marketing Manager
Carpe Diem Beds is Sweden’s leading premium bed brand.
HILDING ANDERS, København
JobsinCopenhagen
SAP Authorizations ConsultantJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 23-10-2020
JYSK
SAP Authorizations Consultant

JYSK, Brabrand

Our global growth continues, now with 28 countries, and the most important task of our IT department is to support our continued expansion by delivering secure IT solutions for the entire corporation. To our HR IT & Identity Management team at the head office in Brabrand, Aarhus we are now looking for a Business Consultant, SAP Authorizations and IGA.

JYSK

The HR IT & Identity Management team is part of the JYSK IT SAP department of 50+ highly skilled SAP professionals, including business consultants, developers and basis consultants. We value our open and relaxed work environment.

You Meet possibilities and we offer you…

 • The responsibility to define and develop SAP security policies and procedures, related to authorizations, for a large international company
 • The possibility to work with a modern, diverse and ever expanding SAP system landscape
 • A job where you get a great opportunity to develop personally as well as professionally
JYSK
Erfaren produktionsleder med et godt lederskabCuriaAnsøgningsfrist: 23-10-2020
CuriaErfaren produktionsleder med et godt lederskab

Curia søger for JKE Design A/S i Jerslev

Du sikrer, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab med fokus på at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse. Er du JKE Designs nye produktionsleder?

Til en nyoprettet stilling søger vi en produktionsleder, som ønsker at blive en central rolle i driften og udviklingen af produktionen.

Med reference til produktionsdirektøren, bliver du i samarbejde med den ligestillede produktionsleder ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager samt den direkte daglige ledelse, kvalitet, løbende udvikling og indførelse af bl.a. ny teknologi.

Vertriebsassistent (m/w) (Sales Assistant) für das dänische Design Unternehmen UMAGE mit Sitz im Zentrum von KopenhagenUMAGE ApSAnsøgningsfrist: 23-10-2020
UMAGE ApSVertriebsassistent (m/w) (Sales Assistant) für das dänische Design Unternehmen UMAGE mit Sitz im Zentrum von Kopenhagen

UMAGE ApS

Wir suchen für unseren Hauptsitz in Kopenhagen, einen strukturierten und kompetenten Vertriebsassistenten mit 3+ Jahren Erfahrung im Bereich Vertrieb und Kundenservice. UMAGE ist ein progressives dänisches Design Unternehmen mit einer viertägigen Arbeitswoche.

Deine Aufgaben und Verantwortungen als Vertriebsassistent:

 1. Unterstützung unseres Vertriebsleiters in den DACH Ländern mit Fokus auf E-Commerce & Contract Market
 2. Bearbeitung von Kundenanfragen in Zusammenarbeit mit unseren Partnern
 3. Erstellung, Ausarbeitung und Analysierung von verkaufsrelevanten Daten (z.B. potenzielle Kunden, Vertriebsdaten, ...,)
Sales ManagerJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 23-10-2020
JYSK
Sales Manager

JYSK, Brabrand

Would you like to have a decisive influence on the marketing and turnover in a market? Do you want to be the initiator and coordinator of all marketing activities and assume responsibility for the campaigns launched by a JYSK country?

We are seeking a Sales Manager for Greece. You will refer to the Regional Head of Sales, who is overall responsible for turnover and gross profit of a number of countries.

Your typical tasks are to:

 • Prepare individual campaigns – from article selection to campaign evaluation
 • Price the entire assortment and contribute to the development of the best possible assortment composition
 • Monitor our competitors and thus ensure our competitiveness on price and assortment

You Meet possibilities and we offer you…

 • a competitive bonus that reward great sales and results
 • opportunities for development and first-class practical trainings
 • the chance to compete, win and celebrate excellent performance
JYSK
Medarbejder til UV-anlægA/S HAMMEL MØBELFABRIK AF 03.11.2009Ansøgningsfrist: 15-10-2020
Medarbejder til UV-anlæg
Vi søger en medarbejer til at indgå i et team, på vores UV-anlæg.
A/S HAMMEL MØBELFABRIK AF 03.11.2009, Hammel
Jobcenter
Design ManagerGABRIEL A/SAnsøgningsfrist: 19-11-2020
Design Manager
In order to strengthen and further develop the organization around innovation and product development we are looking for a Design Manager to a newly created position.
GABRIEL A/S, Aalborg
Jobcenter
Distriktschef Sjælland / KøbenhavnIMERCOAnsøgningsfrist: 22-11-2020
Distriktschef Sjælland / København
Er du Imercos nye Distriktschef til Sjælland / København?
IMERCO, København
IMERCO
SENIOR INDUSTRIAL 3D DESIGNERLIEWOOD A/SAnsøgningsfrist: 22-11-2020
SENIOR INDUSTRIAL 3D DESIGNER
LIEWOOD is a dynamic design driven and highly commercial company in rapid growth.
LIEWOOD A/S, København
Dansk Dynamit
Retail Operations Development ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 21-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Retail Operations Development Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us in this new role to perfect our ways of working with operations, reporting and legal frameworks for our mono-brand retail channel with 500 stores globally

As our new Retail Operations Development Manager, you will join the Distribution Development team in Lyngby, Denmark. Here, you will report to and work closely with the senior manager of distribution development to create the legal framework and governance for our partner stores.

Allowing your manager to focus on strategic projects, you will carry out the day-to-day reporting as well as the legal review of guidelines and agreements with partnership stores.

Essentially, you will play a key role in managing the different operational aspects of the retail network. Moreover, you will be providing the business with an analytical view on the network development and support in designing the company strategy for this channel.

Er du Imercos nye Distriktschef til Sjælland/København?Imerco, HerlevAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Imerco
Er du Imercos nye Distriktschef til Sjælland/København?

Imerco, Herlev

Vil du være en del af en kæde i rivende udvikling?

Vi søger en effektiv, dynamisk og ambitiøs kollega M/K, som kan videreudvikle distriktet og skabe nye resultater.

Du vil blive en del af salgsafdelingen hvor du vil referere til Salgsdirektøren, og du vil have en bred daglig kontaktflade med dine Distriktschef-kolleger og de operationelle støttefunktioner i salgsafdelingen på Hovedkontoret.

Dine primære ansvarsområder omfatter ledelse af distriktets butikker, være sparringspartner for butikscheferne, indfrielse af salgsbudgetterne og overholdelse af lønbudgetter. Dette indebærer, at du engagerer dig i ledelsen af butikkerne, ligesom du på daglig basis følger op på de økonomiske nøgletal.

Imerco
Resultatorienteret sælger med stort driveKvik A/S, Aabenraa Ansøgningsfrist: 15-10-2020
Kvik A/SResultatorienteret sælger med stort drive

Kvik A/S, Aabenraa

Hos KVIK Aabenraa arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg.

Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gå-på-mod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Kvik A/S
Business minded Factory DirectorBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 21-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Business minded Factory Director

Bang & Olufsen A/S, Struer

As our new Factory Director, you will join our FACTORY 5 production facility in Struer where we make parts and components both for internal use in iconic Bang & Olufsen products as well as for external customers.

Heading FACTORY 5, you will be responsible for all business aspects of the production site, focusing on developing it into a profitable business unit. In other words, it will be up to you to take FACTORY 5 to the next step of an independence journey, and one of your key focus areas will be to grow the customer base with special attention to external customers. In short, you will:

 • Deliver and execute a strategy and business plan for the production site
 • Establish and significantly grow a new customer base
 • Motivate, engage and develop your management team
Visual Merchandiser med lyst til salg søges til JyllandFiskars Denmark A/SAnsøgningsfrist: 16-10-2020
Fiskars Denmark A/SVisual Merchandiser med lyst til salg søges til Jylland

Fiskars Denmark A/S

Brænder du for at være med til at sikre det visuelle udtryk af Royal Copenhagen i butikkerne? Er du udadvendt og trives i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens? Og kan du bidrage med højt humør og en passioneret tilgang til samarbejdet i vores salgsteam? Så er du måske vores nye Visual Merchandiser!

Som Visual Merchandiser i Fiskars vil du blive en del af et tempofyldt ”multibrand-hus”, hvor kundeansvar, kreativitet og ansvar vil fylde din dagligdag. Du vil indgå i Fiskars’ salgsteam, som dækker både vores haveforretning samt salg til isenkrambranchen.

Dine arbejdsområder:

 • Sikre Fiskars’ position gennem det visuelle udtryk i butikken, herunder opbygge borde og udstillinger.
 • Løbende planlægge og implementere salgsprioriteter med guidelines fra vores headquater.
 • Træne og motivere butikkernes personale i at have fokus på Fiskars’ produkter.
Student Assistant for European Channel ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 21-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Student Assistant for European Channel Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to help support your colleagues in our European Sales team with their Amazon activities. As our new student assistant, you get to explore marketing with a focus on sales and head up exciting content projects..

As a student assistant, you will directly support your colleague in his daily tasks, handling both general administrative and specific project-related tasks primarily in relation to our Amazon activities.

You can look forward to a workday where your tasks vary depending on season and current projects. More specifically, you may:

 • Help list and launch new products on Amazon
 • Maintain and update existing product pages
 • Manage enrolment of new products into Amazon’s reviewer community
Datatekniker/IT-teknikerBoConcept A/S, HerningAnsøgningsfrist: 19-10-2020
BoConcept A/SDatatekniker/IT-tekniker

BoConcept A/S, Herning

Vil du med på en spændende transformation fra On-Premise-løsninger til Cloud services for brugere placeret overalt på kloden? Samt medvirke i etableringen af de fremtidige drifts- og udviklingsrutiner? Vores strategi på området er lagt fast, og har medført en lang række af projekter, som bare venter på dig.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed som opererer globalt, og hvor kunder og brugere er online døgnet rundt, året rundt. Vi har derfor stort fokus på at bygge stabile og driftssikre løsninger, hvilket opnås med redundans og sikring af at løsningerne kan håndtere de fejl som nødvendigvis må opstå.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du vil få berøring med en bred vifte af teknologier. Driften af vores nuværende infrastruktur er outsourcet, og det er den du skal være med til at transformere.

BoConcept A/S
CTO - "on-line-first"Mercuri UrvalAnsøgningsfrist: 31-12-2020
Mercuri Urval
CTO - "on-line-first"

Mercuri Urval søger for Sofacompany i Ringsted

Sofacompany ønsker at styrke forretning og ledelse yderligere og søger derfor en udviklingsorienteret CTO, der skal have fokus på at løfte virksomhedens globale e-commerce-forretning, -indsatser og teknologiske kompetencer til næste niveau.

Du refererer til CEO, indgår i lederteamet og har det overordnede tekniske ansvar for virksomhedens e-commerce. Du har derudover, på tværs i organisation, et tæt og dynamisk samarbejde med især COO, der har ansvar for alle lande og salg & operations i disse, herunder showrooms og logistik, og med CMO, der har kommercielt ansvar for e-commerce og marketing.

Virksomhedens forventning til dig som den nye CTO er, at du vil være et aktivt, engageret og dynamisk medlem af virksomhedens ledelse, den teknologiske arkitekt for virksomhedens globale e-commerce-forretning, og at du kan drive den teknologiske retning, virksomheden skal bevæge sig i.

Mercuri Urval
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i TrekantområdetJYSKAnsøgningsfrist: 21-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Trekantområdet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager Trainee, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • mulighed for udvikling, hvor dit mål er at blive Store Manager inden for 10 måneder - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK
Merchandiser, Multi-brandBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 19-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Merchandiser, Multi-brand

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us in one of these new, influential roles to help develop the global merchandising function and best practice within Bang & Olufsen. And become our global beacon for product selection in mono- or multi-brand channels, creating a global buying blueprint.

As our new merchandiser/planner, you will join the Merchandising team within our Omni-channel department in Lyngby, Denmark. Here, you will play a key role in the development and implementation of the corporate merchandising strategy through overseeing the merchandising function for the Bang & Olufsen mono-brand or multi-brand network.

You will be key in advising stores on how to get the best performance out of their selected products by ensuring optimal execution of merchandising guidelines and processes in the respective channel. Furthermore, you will:

Intern for software teamBang & Olufsen A/S, Struer og Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 19-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Intern for software team

Bang & Olufsen A/S, Struer og Kgs. Lyngby

Join us to work with in-house technology front runners as you help create unique features for our customers. As an intern in Bang & Olufsen, you get to work in a dynamic Scrum environment as you actively participate in your team’s daily tasks on an equal footing with the rest of the team.

As our new intern, you’ll join 1 of our 4 software teams and work with either generation product platforms, cloud systems or iOS or Android apps.

Which team you’ll be part of depends on your profile, aptitude and wishes, which we’ll explore together in order to discover the perfect fit for you and us.

One thing is certain, whichever team you’ll join, you can look forward to becoming an active member of an agile Scrum set-up. Here, you’ll work with experienced software developers who are eager to share their knowledge with you and help you learn how to deliver production ready code to end users.

Customer Care Consultant - Sprog: TysktalendeBolia International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 19-10-2020
Bolia International A/S
Customer Care Consultant - Sprog: Tysktalende

Bolia International A/S, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. For at styrke vores serviceniveau søger vi endnu en udadvendt tysktalende kollega til at servicere vores danske og tyske marked.

Vi søger en kollega, der er proaktiv og selvstændig, og samtidig er en aktiv medspiller i forhold til vores mål om at have verdens bedste kundeservice. Du taler og skriver tysk på et meget højt niveau (helst modersmål).

Bolia International A/S

Du vil få en stor kontaktflade såvel indenfor som udenfor organisationen. Det er afgørende, at du har gode samarbejdsevner og evner at holde hovedet koldt og humøret højt, når der er travlt.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

 • Servicering af kunder og butikker per telefon, mail, chat og sociale medier
 • Behandling af reklamationer
 • Sikre optimale løsninger for kunden og Bolia, selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i SkalborgJYSKAnsøgningsfrist: 19-10-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Skalborg

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler, som vores næste Deputy Store Manager til Nordjyllands største butik, JYSK Skalborg.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Customer Care Consultant - Sprog: FransktalendeBolia International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 19-10-2020
Bolia International A/S
Customer Care Consultant - Sprog: Fransktalende

Bolia International A/S, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. For at styrke vores serviceniveau søger vi en dynamisk fransktalende kollega til at servicere vores danske og franske marked. Stillingen er et 1 års barselsvikariat, men der er utrolig gode muligheder for fastansættelse efterfælgende for rette kandidat.

Bolia International A/S

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

 • Servicering af kunder og butikker per telefon, mail, chat og sociale medier
 • Behandling af reklamationer
 • Sikre optimale løsninger for kunden og Bolia, selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger

Du tilbydes:

 • Et spændende og udfordrende job i en international innovativ virksomhed
 • Et af Europas mest spændende designbrands med et stort vækstpotentiale
 • Dygtige og kompetente kolleger samt en virksomhed med positive værdier
Replenishment co-worker for night and morning shift, 32 hours per week, AarhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 02-10-2020
Replenishment co-worker for night and morning shift, 32 hours per week, Aarhus
Vores kandidaters og medarbejderes sikkerhed er vores højeste prioritet, og IKEA følger udviklingen af COVID-19 pandemien meget tæt.
IKEA, Aarhus C
IKEA
Ungarbejder (under 18 år) til vareudleveringen, 8 timer pr. uge, AarhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 18-10-2020
Ungarbejder (under 18 år) til vareudleveringen, 8 timer pr. uge, Aarhus
Vi søger lige nu kollegaer under 18 år til bl.a. at sørge for, at alle vores kunder får udleveret de varer, de har bestilt på en effektiv måde uden skader og mangler.
IKEA, Aarhus N
IKEA
Cloud EngineerBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 18-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Cloud Engineer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Do you want to drive a new e-commerce platform for one of the best-known luxury brands in the world?

Based in Lyngby, you will help us continue our mission of building a brand new e-commerce platform for Bang & Olufsen. We are a small and fast-paced team of 3 cloud engineers who constantly evolve our methods to create the most innovative, adaptable and productive development environment possible.

Your role will be divided between development and operation on our new cloud-based e-commerce platform. You maintain and develop the back-end and also help build the automation and monitoring tools that will help us deliver a high-quality customer experience. As you do so, you will:

 • Develop and maintain our microservice-based e-commerce back-end
 • Work on integrations between e-commerce and other business areas
 • Implement, optimise and evaluate continuous integration and delivery solutions
Replenishment co-worker for night and morning shift,...IKEAAnsøgningsfrist: 17-11-2020
Replenishment co-worker for night and morning shift,...
Do you love to get up before everybody else and use your physicality in your work?
IKEA, Aarhus
JobsinAarhus
Tekniker (til servicering af produktionsudstyr)Hilding Anders Danmark A/S, Hurup ThyAnsøgningsfrist: 16-10-2020
Hilding Anders Danmark A/STekniker (til servicering af produktionsudstyr)

Hilding Anders Danmark A/S, Hurup Thy

Hilding Anders er en international koncern, der producerer senge og madrasser, og som er markedsledende inden for sit segment. Vi har rigtig travlt, og vi søger derfor en tekniker til fabrikken i Hurup Thy.

Som tekniker hos Hilding Anders Danmark bliver dine hovedarbejdsopgaver:

 • At sikre drift og vedligeholdelse af vores produktionslinjer samt andet teknisk udstyr.
 • At deltage i vedligeholdelse og reparation af diverse produktionsudstyr.
 • At deltage i generel vedligeholdelse og drift af bygninger og bygningernes tekniske installationer.

Der er tale om en stilling i en attraktiv, spændende og foranderlig virksomhed med engagerede kollegaer.

Medarbejdere til produktionDinesen Floors A/S, JelsAnsøgningsfrist: 16-10-2020
Dinesen Floors A/SMedarbejdere til produktion

Dinesen Floors A/S, Jels

Til vores produktion i Jels søger vi energiske og ansvarsfulde medarbejdere til aftenhold. Du skal kunne bruge et håndværktøj og har erfaring med træ.

Du har måske en håndværksmæssig baggrund og er mødestabil og fleksibel, dertil skal du kunne kommunikere på dansk. I hele vores produktion lægges der stor vægt på kvalitetsforståelse, minimering af spild og optimal udnyttelse af råtræet.

Dinesen er en dansk familievirksomhed med en 122 år lang historie. Vi leverer i dag ekstraordinære plankegulve og skræddersyede løsninger med træ til hele verden, og kunderne tæller både private, arkitekter og designere.

Store DesignerJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 04-10-2020
JYSK
Store Designer

JYSK, Brabrand

Are you driven and motivated by working with store layouts and creating the best floorplans? Are you a great communicator?

If so, then here is your chance to become a part of our Store Design team!

Store Design is a part of Retail Development, which consist of 25 skilled colleagues, who are all specialists within their own field. You will be joining our informal and flexible 9 -person Store Design team. You will have cross-organisational interaction, particularly with the JYSK countries and you will refer to our Head of Store Design.

Will have the following responsibilities:

 • Create store and stockroom layouts based on existing store concepts and guidelines
 • Create detailed lighting plans based on existing store concepts and guidelines
 • Update layouts in connection with store conversions/relocations
JYSK
Mechanical leadBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Mechanical lead

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to use your mechanical expertise to help create the next iconic Bang and Olufsen product. Here you get to participate in project teams where you in unison with expert colleagues and suppliers, drive the mechanical architecture and design.

You will participate in various NPI project’s as the mechanical lead and expert. Working alongside concept creators, hardware and acoustics specialists you will work to create new and exciting products based on briefs from the business.

And regardless of whether you bring a lot of experience or is at the beginning of your career, you will join a very inspiring environment. Here you will have room to grow and the opportunity to bring your ideas into play.

Ready to join us? Read on.

Elev søges til Daells Bolighus, GlostrupGlostrup, Daells Bolighus A/SAnsøgningsfrist: 22-10-2020
Elev søges til Daells Bolighus, Glostrup
Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Daells Bolighus en salgselev til vores butik i Glostrup.
Glostrup, Daells Bolighus A/S, Glostrup
Jobcenter
Lagermedarbejdere, HedehuseneLager, Daells BolighusAnsøgningsfrist: 09-10-2020
Lagermedarbejdere, Hedehusene
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!
Lager, Daells Bolighus, Hedehusene
Jobcenter
Sales & Brand Coordinator Nordic & InternationalLouis Poulsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Louis Poulsen A/S
Sales & Brand Coordinator Nordic & International

Louis Poulsen A/S, København

Vi søger en stærk og engageret Sales & Brand Coordinator, der motiveres af at arbejde i krydsfeltet mellem salg og marketing i en high-end designvirksomhed. En Sales og Brand Coordinator, der har erfaring med en bred vifte af marketingopgaver, der bidrager til at styrke Louis Poulsens brand regionalt.

Du bliver ansvarlig for koordinering, implementering og opfølgning af salgs- og marketingaktiviteter i forhold til de lokale forretningsplaner i Norden og Internationalt.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opfølgning på kampagner og andre salgsfremmende aktiviteter
 • Udsendelse og udarbejdelse af nyhedsbreve
 • Bestilling og koordinering af POS
Louis Poulsen A/S
Meraki Brand OwnerSociety of Lifestyle, IkastAnsøgningsfrist: 15-10-2020
Society of Lifestyle
Meraki Brand Owner

Society of Lifestyle, Ikast

Til krydsfeltet mellem Indkøb, Design, Marketing og Salg søger vi en Brand Owner til Meraki, der kan tage ejerskab og sikre den fastsatte retning for brandet på tværs af organisationens afdelinger.

Som Meraki Brand Owner er du ansvarlig for at fastsætte retningen og den kommercielle udvikling for brandet i tæt samarbejde med ledelsen. Du tager ansvar for brandet, og du sikrer, at retningen eksekveres fra produkt og designudtryk til kommunikation i samarbejde med Indkøb, Design og Marketing.

Sammen med vores Indkøber & Produktudvikler skaber du overblik og retning for produktudvikling, mens du i samarbejde med Design er ansvarlig for udvikling af nye accessories.

Det er desuden dit ansvar at sikre vidensdeling, træning og undervisning af salgspersonalet og det falder dig naturligt at holde dig opdateret om branchens udvikling igennem leverandørbesøg og fagmesser i samarbejde med Indkøb.

Regnskabsmedarbejder 2 dage per uge evt. freelancerARCHITECTMADE A/SAnsøgningsfrist: 01-01-1970
Regnskabsmedarbejder 2 dage per uge evt. freelancer
Vi søger en struktureret og detaljeorienteret bogholder med flair for regnskab til at holde vores bogholderi opdateret for månedligt at...
ARCHITECTMADE A/S, København
Jobindex
WMS&MFS specialistJYSK, UldumAnsøgningsfrist: 14-10-2020
JYSK
WMS&MFS specialist

JYSK, Uldum

JYSK

WMS specialist is responsible for:

 • Optimizing the throughput in the automated areas at DCU in both WMS and MFS
 • Have an ongoing overview at the operational state
 • Optimize local DCU 1. level support

As WMS&MFS specialist you must:

 • Daily monitoring and handling of system
 • Be coordinator towards technical department and operation
 • Support technical department in shift change
JYSK
Barselsvikar til indkøbskontorGlostrup, Daells Bolighus A/SAnsøgningsfrist: 20-10-2020
Barselsvikar til indkøbskontor
Vi søger en barselsvikar til indkøbsafdelingen for møbler, vi er 2 medarbejdere i afdelingen.
Glostrup, Daells Bolighus A/S, Glostrup
Jobcenter
Architeture & End Users SalesKvadrat, CopenhagenAnsøgningsfrist: 16-10-2020
KvadratArchiteture & End Users Sales

Kvadrat, Copenhagen

We are looking for a sales representative for our Architecture & End Users segment.

We are offering you a unique opportunity to join a strongly sales-oriented team and environment. You will be based at our office in Copenhagen and report to Country Director Jesper Vangby.

Main responsibilities include:

 • Visiting and cooperating with architects and interior designers, major end-users and decorators.
 • Creating a project portfolio
 • Closing projects specified

We offer you an attractive salary package and a variety of benefits.

Solutions Tester, E-businessJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 13-10-2020
JYSK
Solutions Tester, E-business

JYSK, Brabrand

Can you say “Yes” to:
Quality Assurance, Regression testing, Automated testing and Usability?
Want to take an important role in the fast growing E-business at JYSK?
Passionate about developing and strengthening project management, quality assurance and release information across JYSK.xx in 28 countries?

Well, then this is your chance.

JYSK

We believe in continuous improvement to ensure that JYSK customers always get a great offer. This is a guiding light for the entire organisation – and consequently we are now seeking an E-business Solutions Tester to join our E-business team at our Head Office in Aarhus.

We want to be ‘best in class’, and our ambition is to build the best www.JYSK.xx within retail bridging online, Customer Service and Stores offering a seamless experience across the customer journey.

JYSK
Udadvendt IT-/Netværkssupporter til international handelsvirksomhedF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 13-10-2020
F&H A/S
Udadvendt IT-/Netværkssupporter til international handelsvirksomhed

F&H A/S, Viborg

Vi søger en serviceindstillet IT-/Netværkssupporter, der ønsker at blive en del af et team på i alt 4 kompetente IT-Supportere i vores IT-Afdeling, hvor man i samarbejde med sine teamkollegaer og teamleder sikrer professionelle slutbrugeroplevelser og høj tilfredshed.

Det er den samlede pakke, der får dig på arbejde hver dag og medvirker til at jobbet bliver gjort. Din professionelle erfaring og skarpsindighed, giver dig de fleste kvalifikationer, men det er personligheden, der gør hele forskellen for at få succes i netop denne rolle.

For at kunne lykkes i rollen er det vigtig, at du klarer at beholde overblikket over de opgaver, som havner på dit bord samtidig med, at du trives med at løse brugernes problemer. Du er god til at kommunikere med forskellige brugertyper, både mundtlig og skriftlig, og du er serviceminded og trives i rollen som problemløser.

Butikschef til Imerco HOME Strædet, KøgeImercoAnsøgningsfrist: 13-10-2020
Imerco
Butikschef til Imerco HOME Strædet, Køge

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dit team af medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Køge får du sammen med dine 5 kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Butikken er centralt beliggende ved Køge station og åbnede i 2018.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at inspirere og motivere dine medarbejder til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen.

Som leder bruger du ca. 80 % af din arbejdstid ude på gulvet sammen med dine medarbejdere. Udover at sørge for en salgsklar og inspirerende butik bliver du ansvarlig for at:

Imerco
Dygtig specialist/teknikerVOLA A/S, HorsensAnsøgningsfrist: 13-10-2020
VOLA A/SDygtig specialist/tekniker

VOLA A/S, Horsens

Til en nyoprettet stilling i PPI, søger vi en kollega, der skal stå for in-sourcing af PVD-processen. VOLA anvender PVD som overflade på både forkromede messingdele, såvel som på rustfrit stål.

Dine primære arbejdsopgaver, der er drevet af in-sourcingen, vil blive analyse, optimering af processen, herunder specifikation og indkøb samt opstilling og opstart af produktionsudstyr, konstruktion og specifikation af produktions og hjælpeværktøjer.

Arbejdsopgaver:

 • Analyse af nuværende ekstern proces i samarbejde med nuværende leverandør
 • Dialog med ekstern leverandør, primært omkring procesparametre, PVD-proces samt perifere processer (afrensning, slibning, børstning)
 • Specifikation, konstruktion, dokumentation og anskaffelse af nyt produktionsudstyr samt hjælpeværktøjer
Forretningsorienteret HR-partner til dansk multibrand designhusRosendahl Design Group A/SAnsøgningsfrist: 14-10-2020
Rosendahl Design Group A/S
Forretningsorienteret HR-partner til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S

Motiveres du af at udvikle mennesker og drive HR-processer - og derigennem bidrage til resultater? Vil du være med til at drive en succesfuld transformation af Rosendahl Design Group, hvor udvikling af organisationen er en vigtig drivkraft for at nå målene, og hvor HR aktivt bidrager til, at forandringer forankres?

Vi søger en erfaren HR-partner, som har interesse i og forståelse for forretningen og kan omsætte strategi til relevante og værdiskabende HR-aktiviteter, der understøtter og udvikler en handlekraftig organisation.

Rollen som HR-partner er en bred og primært operationel rolle. Du bliver en del af et mindre team, som driver hele HR Employee Lifecycle - strategisk såvel som operationelt og administrativt. Det kræver, at du evner at skabe gode relationer på alle niveauer i organisationen og trives med en bred opgaveportefølje, der også omfatter HR operation-opgaver.

Rosendahl Design Group A/S
SengeSpecialisten søger deltids sælger til deres butik i SønderborgPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 13-10-2020
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger deltids sælger til deres butik i Sønderborg

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten har i dag 31 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

SengeSpecialisten søger en deltids sælger til deres butik i Sønderborg, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

SengeSpecialisten søger deltids sælger til deres butikker i AarhusPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 13-10-2020
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger deltids sælger til deres butikker i Aarhus

PersonaleBørsen søger for SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten har i dag 31 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

SengeSpecialisten søger deltids sælger til deres butikker i Aarhus, der sammen med det øvrige personale i butikkerne, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden's andre butikker i dag.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Salgsassistent til Imerco SkanderborgImercoAnsøgningsfrist: 12-10-2020
Imerco
Salgsassistent til Imerco Skanderborg

Imerco

Til vores hyggelige butik i Skanderborg søger vi en salgsassistent, hvor du vil blive en del af et team på 6 engagerede medarbejdere.

Som salgsassistent i Imerco Skanderborg bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice. Du får dit eget ansvarsområde som f.eks. køkken, el-artikler eller gaver. Inden for dette område har du ansvaret for varebestilling, varemodtagelse samt opfyldning.

Andre opgaver vil være at:

 • sikre at butikken fremstår salgsklar og indbydende i form af kreative udstillinger
 • tilbyde kunderne en inspirerende butik
 • stå for lagerstyring og behandling af reklamationer
Imerco
Business ControllerGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 12-10-2020
GML-HR A/SBusiness Controller

GML-HR A/S søger for Imerco i Herlev

Nordens største isenkramkæde ønsker at styrke økonomistyringen og søger derfor en ny business controller til en spændende stilling på hovedkontoret i Herlev.

Dit arbejdsområde er koncentreret omkring økonomi og opfølgning i butikkerne, så de får optimale vilkår til at træffe de rigtige beslutninger. Dermed er det din rolle, på baggrund af data, at hjælpe dem til at drive en god og sund forretning.

Udover at få et stort ansvar i forbindelse med den løbende opfølgning, vil dine opgaver blandt andet omfatte følgende:

 • Salgscontrolling og support til salgsdirektør
 • Budget og forecast
 • Deltage ved implementering af ny budgetteringsproces og nye værktøjer
GML-HR A/S
IT-chef til Nordens største isenkramkædeGML-HR A/SAnsøgningsfrist: 12-10-2020
GML-HR A/SIT-chef til Nordens største isenkramkæde

GML-HR A/S søger for Imerco i Herlev

Imerco søger en ambitiøs og dygtig IT-Chef med domicil på hovedkontoret i Herlev, som igennem god ledelse og udpræget forretningsforståelse skal stå i spidsen for udvikling og drift af IT-systemer og processer.

Kundernes indkøbsmønstre ændrer sig – det stiller store krav til IT-løsningerne i detailhandel, og du bliver overordnet ansvarlig for at sikre denne udvikling, så Imerco er rustet til fremtiden. Du har ansvaret for at levere de bedste IT-løsninger til alle dele af virksomheden.

Du får ansvaret for et team på 13 medarbejdere, som hver især har ansvaret for sit eget område indenfor den IT-tekniske del af virksomheden, som tilsammen har til opgave at møde det moderne forretningsbehov, når det kommer til IT.

Med reference til virksomhedens CFO bliver du en del af ledergruppen og du får en vigtig rolle med stor mulighed for at præge udviklingen og beslutningerne.

GML-HR A/S
En studentermedhjælper - Junior IT ConsultantKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 01-10-2020
Kvik A/SEn studentermedhjælper - Junior IT Consultant

Kvik A/S, Vildbjerg

Har du flair for programmering, og har du et analytisk mindset?

Synes du, at spændingsfeltet mellem Business Development og IT er spændende, og har du lyst til at arbejde i en international organisation, så er det måske dig, vi har brug for, som Student - Junior IT Consultant i vores IT Development Vildbjerg.

Du kommer til at arbejde med følgende områder:

 • Analyse, design og optimering af forretningsprocesser
 • SQL-programmering
 • Microsoft BI Stack (SSIS & SSAS)

Igennem programmet vil du prøve kræfter med nye teknologier og vil stifte bekendtskab med hele værdikæden i Kvik-koncernen, herunder forretninger i de forskellige lande.

Størstedelen af dit arbejde kommer til at indeholde store datamængder, og komplekse behovsafklaringer – noget du naturligvis finder spændende.

Kvik A/S
Elev, bolig og isenkramSinnerupAnsøgningsfrist: 09-10-2020
Sinnerup
Elev, bolig og isenkram

Sinnerup

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Selv med 45 år på bagen er vi stadig et skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Men vi ønsker at give vores kunder mere end kvalitetsprodukter og god kundeservice - det er vores mål at skabe en oplevelse, der bryder de faste rammer for detailhandlen.

Vi tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med store udfordringer
 • Søde, dygtige kolleger i et godt arbejdsklima
 • Stor frihed til at udvikle og afprøve egne ideer
Sinnerup
Sales Manager ScandinaviaHumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 08-10-2020
HumanTrust A/S
Sales Manager Scandinavia

HumanTrust A/S søger for Theca A/S, Risskov

Har du stor passion for møbler, forretning, kvalitet og relationer? Vil du være frontløber på at skabe succes i Skandinavien hos en anerkendt dansk møbelproducent? Så kan stillingen som Sales Manager Scandinavia være next step i din karriere, hvor du får ansvaret for at skabe et fremtidigt stærkt salgs-setup på det skandinaviske marked hos Theca A/S og specifikt på brandet Flexlux.

Theca er en veletableret dansk møbelproducent, som blev grundlagt i 2005.

Som Sales Manager Scandinavian får du følgende arbejdsopgaver:

 • Definition og eksekvering af salgsstrategi
 • Opbygge forhandlernetværk og salgsorganisation i Skandinavien
 • Kontakt og direkte salg til eksisterende key accounts og etablering af nye samarbejder
HumanTrust A/S
Teknisk projektlederPeople ExecutiveAnsøgningsfrist: 09-10-2020
People ExecutiveTeknisk projektleder

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Projektledelse, produktionsoptimering og teknologiimplementering - Ølgod

Er du en stærk og erfaren projektleder med solid teknisk forståelse og kunne du tænke dig at drive strategiske projekter med fokus på produktionsudvikling og -optimering? Er du nøglespilleren, der formår at skabe synlige resultater på tværs af værdikæden via kontinuerlig forbedring og øget udnyttelse af produktionsudstyr og teknologi? Så er du den person, vi søger!

Med reference til teknisk chef for Supply Chain bliver din overordnede mission at indfri udnyttelses- og forbedringspotentialer i produktionen. Som teknisk projektleder vil du træde ind i en rolle med diversitet i opgaverne og bidrage til virksomhedens fortsatte forretningsudvikling og optimering.

Manager, Supply PlanningBang & Olufsen A/S, Struer or LyngbyAnsøgningsfrist: 08-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Manager, Supply Planning

Bang & Olufsen A/S, Struer or Lyngby

Would you like to join us to:

 • Influence our ways of working with supply planning in an iconic, innovative company?
 • Manage a group of experienced specialists as you make your mark on our supplier collaboration?
Then click here to read more about this opportunity.
Bliv regnskabselev hos Imerco A/SImerco, HerlevAnsøgningsfrist: 08-10-2020
Imerco
Bliv regnskabselev hos Imerco A/S

Imerco, Herlev

Drømmer du om at blive en del af en spændende virksomhed og har du flair for tal og Excel. Så har du nu muligheden for at blive en del af Imercos økonomiteam hvor du får 15 engagerede kollegaer.

Er du måske startet på revisoruddannelsen, men kan mærke, at du hellere vil sidde på den anden side af bordet? Eller har du netop afsluttet din videregående uddannelse, så har vi en spændende elevplads til netop dig med opstart den 4/1-2021.

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skole og uddannelse. Du vil komme omkring alle områder i regnskabsafdelingen.

Her vil du blandt andet få mulighed for:

 • En høj faglig uddannelse med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne
 • En spændende og varierende hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt
 • Engagerede og kompetente uddannelsesvejledere
Imerco
Bogholder til dansk designvirksomhedUMAGE ApS, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 08-10-2020
UMAGE ApSBogholder til dansk designvirksomhed

UMAGE ApS, København

UMAGE søger en struktureret bogholder, der skal hjælpe os med at holde bogholderiet opdateret og dermed understøtte hurtig og korrekt rapportering til vores ledelse og ejerkreds.

Opgaver

 • Kreditorbogholderi, herunder betaling af leverandører
 • Debitorbogholderi, herunder rykker- og inkassobehandling
 • Finansbogføring, anlægsaktiver og lønbogføring

Vi glæder os til at du starter hos os. I UMAGE vil du få en helt unik mulighed for at gøre en forskel og blive en del af et dynamisk og kreativt team i et uformelt og internationalt miljø. Vi har fire-dages arbejdsuge, så du vil få en tre dages weekend hvor du kan genoplade dine batterier hver eneste uge.

Finance ManagerPeopleLinkAnsøgningsfrist: 07-10-2020
PeopleLinkFinance Manager

PeopleLink recruiting on behalf of Four Design A/S in Gislev

Are you ready to lead the Finance and Account department in the Danish part of a successful, international furniture company? You will have the opportunity to do this as Four Designs new Finance Manager.

Throughout decades Four Design has been a very successful player on the contract market, and as part of Ocee the ambition of taking an even larger position on the international market has increased.

Among your main tasks are:

 • Preparation of monthly and annual reports, including internal and external reporting
 • Controlling and administration of group-related companies
 • Preparation of and follow-up on budgets
2 MEDARBEJDERE TIL INTERNT SALGHOUE ApS, RyAnsøgningsfrist: 08-10-2020
HOUE ApS2 MEDARBEJDERE TIL INTERNT SALG

HOUE ApS, Ry

Er du den power-ressource, der kan give vores tysktalende kunder den bedste kundeserviceoplevelse og er du rutineret i ERP-systemer og ordreflow?

HOUE er en international designmøbelvirksomhed med en passion for affordable luxury. Vi sælger vores produkter over det meste af verden, og har i de seneste år og den seneste tid oplevet en voldsom vækst. Derfor har vi nu behov for to rutinerede og dygtige medarbejdere til vores interne salgsafdeling til omgående tiltrædelse.

Vi har en flad organisationsstruktur og omgangstonen er direkte og ærlig. For at være glad hos HOUE, skal du derfor ikke tage faglig kritik personligt, men formå at omsætte det til at styrke din faglighed.

Vi tilbyder et spændende job i vores interne salgsafdeling. Her vil du være med til at løse en bred vifte af opgaver og opnå mange kontaktflader internt i organisationen og til vores kunder og eksterne sælgere.

LagermedarbejderLouis Poulsen A/S, VejenAnsøgningsfrist: 08-10-2020
Louis Poulsen A/S
Lagermedarbejder

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til vores færdigvarelager i Vejen søger vi frisk og engageret lagermedarbejder hvor du skal indgå i et team på ca. 10 personer, som vil være med til at at sikre lagrene den bedst mulige levering – internt som eksternt.

Færdigvarelageret beskæftiger lagermedarbejdere, som dagligt indlagrer, ekspederer og sender varer til ind- og udland. Afdelingen er sidste led i produktionskæden, og derfor bl.a. ansvarlig for at videredistributionen af produkterne sker korrekt.

Du får en unik mulighed for at blive en del af et effektivt team, som er ansvarlige for de emner, der sendes videre internt eller ud til kunden. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt.

Louis Poulsen A/S
Supplier Quality TechnicianPeopleLinkAnsøgningsfrist: 07-10-2020
PeopleLinkSupplier Quality Technician

PeopleLink søger for Flexa4Dreams A/S, Hornshyld

Som Supplier Quality Technician hos Flexa får du en central rolle i virksomhedens internationale supply chain, hvor du bliver et vigtigt bindeled mellem produktudvikling, indkøbsfunktionen og virksomhedens internationale leverandører.

Din opgave bliver at sikre Flexas kendte høje kvalitet for den del af produktprogrammet, som produceres hos virksomhedens samarbejdspartnere, primært i Europa – men du får også et tæt samarbejde med kvalitetsorganisationen på Flexas egne fabrikker i Estland.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

 • Specifikation af kvalitetskrav i tæt samarbejde med produktudviklingsafdelingen
 • Kontrol og systematisering af data på indkomne varer
 • Udarbejdelse af kvalitetsrapporter til brug for indkøbsafdelingens udvikling af leverandørperformance
Senior Project ManagerBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 06-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Senior Project Manager

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to lead product and platform development projects on a global scale. By taking accountability for some of our most complex innovation projects, you will help set the direction for future products, including new digital initiatives.

As our Senior Project Manager, you lead product development projects that encompass both internal departments and external partners who have their own project managers and project teams.

You are joining us in the middle of a transformation phase where we are focused on enhancing the digital user experience through initiatives such as ecosystems and smartphone interaction. By understanding how to bridge hardware and software development processes successfully, you will drive our common product development journey forward.

Vi søger en elev hos Sinnerup, HolstebroSinnerupAnsøgningsfrist: 07-10-2020
Sinnerup
Vi søger en elev hos Sinnerup, Holstebro

Sinnerup

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design

Selv med 45 år på bagen er vi stadig et skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Vi ønsker at give vores kunder mere end kvalitetsprodukter og god kundeservice - det er vores mål at skabe en oplevelse, der bryder de faste rammer for detailhandlen.

Sinnerup
NetværksspecialistSkandinavisk Computer Rekruttering A/SAnsøgningsfrist: 04-10-2020
Skandinavisk Computer Rekruttering A/SNetværksspecialist

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for JYSK i Brabrand

JYSK er en succesrig international handelskoncern, hvor IT anvendes aktivt som en del af den strategiske udvikling. Virksomheden har fortsat stor vækst på de internationale markeder og har nu mere end 2900 butikker globalt.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team på 8 netværks- og sikkerhedsspecialister i en større IT-organisation, der er placeret i det globale hovedkvarter i Aarhus. Arbejdsopgaver er primært implementering, vedligeholdelse og drift af globale netværk baseret på Cisco routere og switches. Der arbejdes særligt meget med automatisering af opgaver samt med WiFi, WAN, BGP, Fortigate Firewalls og LibreNMS.

Alt afhængig af din baggrund vil du komme til at tage ansvar for forskellige opgaver og projekter inden for netværk. De fleste projekter er drevet af nye forretningskrav, hvilket betyder, at du vil arbejde sammen med både interne og eksterne interessenter.

Business Controller, LogisticsJYSK, UldumAnsøgningsfrist: 05-10-2020
JYSKBusiness Controller, Logistics

JYSK, Uldum

Are you up for an exciting opportunity to work in the heart of 100.000 of pallets with bed linen? Do you strive for going into detail on the Logistics KPIs, influence the quality of statistics and reporting for the business, being the person who can answer all the nerdy questions in the controlling set up?

YES? Then JYSK Logistics have a good offer for you.

In JYSK we always want to improve our performance and set the strongest team, therefore we extend our Controlling team with a new position as Business Controller Logistics, in our JYSK Logistics Development & Controlling department in Uldum, which supports all JYSK Distribution Centers globally.

In this position, you will be overall responsible for the controlling and reporting within distribution area including continuously improvement and development of the KPI/reporting structure as well as the budgeting process.

ModeansvarligSinnerup, RandersAnsøgningsfrist: 05-10-2020
Sinnerup
Modeansvarlig

Sinnerup, Randers

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butik for at blive inspireret og går derfra tættere på hvad der sker indenfor modeverden.

Som ansvarlig for modeafdelingen, vil du selv skulle håndtere alle dele af driften i afdelingen. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

Sinnerup
 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar
 • Generelt sikre, at der er styr på modeafdelingen
Sinnerup
Lab TechnicianBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 01-10-2020
Bang & Olufsen A/S
Lab Technician

Bang & Olufsen A/S, Struer

This is your chance to join us to work with a wide range of products within audio and acoustic as part of a great and social team.

As our lab technician, you will be a valued team player and problem solver in a versatile role where you will help and assist the team in their daily acoustics development tasks.

Click right here to read more about the job.
Financial ControllerLouis Poulsen A/S, VejenAnsøgningsfrist: 02-10-2020
Louis Poulsen A/S
Financial Controller

Louis Poulsen A/S, Vejen

Udadvendt job med fokus på finansiel support, compliance og ad hoc-analyser

Som et led i at styrke Finance Teamet søges til en nyoprettet stilling en ambitiøs Financial Controller, der med reference til Finance manager kommer til at arbejde med årsrapporter, cash flow og Intern rapportering samt ansvarlig og nøgleperson for et nyoprettet selskab i Design Holding-strukturen der ledes fra Italien.

De konkrete daglige opgaver er alle forekommende opgaver i regnskabsafdelingen, samt afledte opgaver heraf, eks:

 • Opsætning af nyoprettet selskab i SAP ERP, herunder tilpasning af kontoplan, integrationer mv.
 • Udarbejdelse af budget samt løbende rapportering
 • Omkostningsfordeling mellem de 3 involverede brands samt kommunikation omkring dette
Louis Poulsen A/S