Jobs i designbranchen

98 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼


SalgskoordinatorDuravit Denmark A/S, ÅbyhøjAnsøgningsfrist: 15-02-2020
Duravit Denmark A/SSalgskoordinator

Duravit Denmark A/S, Åbyhøj

Vi søger en serviceminded intern Salgskoordinator, der kan stå for koordinering af vores daglige salgsindsats i vores kundeservice, samt koordinering af alle processer omkring opdateringer af stamdata i nationale registre samt hos vores kunder. Fra kontoret i Åbyhøj varetager vi salget via BtB til Danmark, Norge, Island og Færøerne.

Primære arbejdsopgaver:

 • Professionel kundeservice og koordinering af ordrebehandling.
 • Daglig koordinering af salgskontoret.
 • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider for vores primære markeder.
 • Ansvarlig for opdatering af produktdata og priser i interne og eksterne databaser.

Vi tilbyder et spændende job med gode fremtidsperspektiver, en solid produktuddannelse samt gode kollegaer.

Space Designer for the Store Design TeamFritz Hansen A/S, AllerødAnsøgningsfrist: 17-02-2020
Fritz Hansen A/S
Space Designer for the Store Design Team

Fritz Hansen A/S, Allerød

Would you like to become part of an international organisation that designs and produces some of the world’s most well-known design pieces? We are looking for an experienced space designer who - in cooperation with our regional sales team - will handle the opening of new partner stores and B2B-projects.

You will report to our store design manager and will be responsible for preparing and coordinating drawings and technical specifications for the opening of Fritz Hansen stores globally through Fritz Hansen subsidiaries, distributors and key suppliers.

The department consists of 5 highly passioned, motivated and creative employees. You will be primarily focusing on developing space design projects globally.

Fritz Hansen A/S
Salgsmedarbejder til boligtilbehør, 8 timer pr. uge, AarhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 04-02-2020
Salgsmedarbejder til boligtilbehør, 8 timer pr. uge, Aarhus
Din fornemste opgave som deltidssælger i salgsafdelingerne med boligtilbehør er at skabe fantastiske kundeoplevelser, så kunderne...
IKEA, Aarhus N
IKEA
Kundeservicemedarbejder til info og småland, 12 timer pr. uge, GentofteIKEA A/SAnsøgningsfrist: 04-02-2020
Kundeservicemedarbejder til info og småland, 12 timer pr. uge, Gentofte
Vil du være med til at give alle vores kunder et positivt indtryk af IKEA allerede fra de træder ind i varehuset?
IKEA, Gentofte
IKEA
Salgsassistent til deltidsstillingFlexa4Dreams A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 21-02-2020
Flexa4Dreams A/S
Salgsassistent til deltidsstilling

Flexa4Dreams A/S, København

Stillingen er en timelønnet deltidsstilling, hvor hver anden lørdag (10-15) samt evt. en hel hverdag (11-18) ønskes besat ligeledes hver anden uge eller alternativt eftermiddagsvagter.

Vi leder efter en ildsjæl, som elsker at sælge, og som har lyst til at være en del af en spændende organisation. Som salgsassistent i FLEXA vil din vigtigste opgave være rådgivning og salg til vores kunder, imens at du er med til at opretholde et højt serviceniveau og holde butikken inspirerende for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med gode kollegaer i et legende børneunivers
 • Personlige og faglige udviklingsmuligheder
Flexa4Dreams A/S
Målrettet og erfaren ButikschefKvik A/S, EgåAnsøgningsfrist: 10-02-2020
Kvik A/SMålrettet og erfaren Butikschef

Kvik A/S, Egå

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for en erfaren butikschef til Kvik Egå.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for at skabe resultater og overholde budgetter. En af dine stærke sider er at coache og motivere medarbejderne i butikken samt sikre fortsat udvikling af de ansatte. Du er desuden ansvarlig for, at butikken til enhver tid lever op til Kviks koncept og kundernes forventninger.

Vi forventer, at du har gennemslagskraft og er skarp til prioritering. Din rolle vil være at drive butikken ved hjælp af situationsbestemt ledelse. Du har forståelse for, at resultater skal skabes igennem dine medarbejdere.

Kvik A/S
Team Leader til produktionenJKSAnsøgningsfrist: 17-02-2020
JKSTeam Leader til produktionen

JKS søger for Dinesen Floors i Rødding

Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.

Head of ExportGEORG JENSEN A/SAnsøgningsfrist: 09-02-2020
Head of Export
Georg Jensen is looking for a Head of Export to grow our business in expansion markets.
GEORG JENSEN A/S, Frederiksberg
Jobcenter
Restaurantmedarbejder til IKEA food, 32 timer pr. uge, AarhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 02-02-2020
Restaurantmedarbejder til IKEA food, 32 timer pr. uge, Aarhus
Som ny medarbejder i IKEAs restaurant, brænder du for at give kundeservice i særklasse til vores mange kunder, når de trænger til...
IKEA, Aarhus N
IKEA
Salgsmedarbejder til Dekorationsafdelingen, 8 timer pr. uge, AarhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 02-02-2020
Salgsmedarbejder til Dekorationsafdelingen, 8 timer pr. uge, Aarhus
Din fornemste opgave som deltidssælger i salgsafdelingen Dekoration er at skabe fantastiske kundeoplevelser, så kunderne oplever det som...
IKEA, Aarhus N
IKEA
IndkøberMuuto A/SAnsøgningsfrist: 29-02-2020
Indkøber
Start date as soon as possible.
Muuto A/S, København K
Jobcenter
SÆLGER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 15-02-2020
SÆLGER - BOLIG
Bahne på Fisketorvet søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København V
Jobcenter
Store Operations ManagerBoConcept A/S, HerningAnsøgningsfrist: 19-02-2020
BoConcept A/SStore Operations Manager

BoConcept A/S, Herning

DO YOU HAVE EXPERIENCE WITH store operation? Are you looking for an exciting career, and do you get motivated by not knowing where your competencies will be needed the next month because the entire world is your workplace? Then maybe your next job is with BoConcept, who is looking for a talented Store Operations Manager.

We offer a unique position to a person with a solid background within store operation. You will be working as a trusted advisor to our franchise partners on both new store openings and existing stores that require extraordinary focus.

The main tasks and responsibilities are e.g.:

 • Provide onsite support & trainings to our Partners
 • Implementing retail focus and BoConcept tools in our stores
 • Support country organizations and partners on stores with performance issues or unrealized potential

You must expect 150-200 days of travel per year. It is not mandatory that you live in Denmark.

BoConcept A/S
Junior Business Controller/AnalystKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 15-02-2020
Kvik A/SJunior Business Controller/Analyst

Kvik A/S, Vildbjerg

Har du flair for tal og et analytisk mindset? Synes du, at dataanalyse og Business Intelligence er spændende, og har du lyst til at arbejde i en international organisation, så er det måske dig, vi har brug for, som Junior Business Controller/Analyst i vores finansafdeling i Vildbjerg. Denne nyoprettede stilling kan være det næste skridt i din karriere…

Som Junior Business Controller/Analyst vil du komme ind i et forløb, hvor du prøver kræfter med specialiserede dele af regnskabsområdet. I dit daglige arbejde kommer du til at lære at sidde med alt fra regnskabsrapportering, finansiel controlling, økonomistyring og kvalitetssikring af data til udarbejdelse af nye rapporter og komplekse dataanalyser. Derudover vil du få erfaring med månedsafslutningsopgaver, finansbogføring, PowerBI og optimering af daglige processer – altså et solidt fundament inden for finans og controlling.

Kvik A/S
Retail Data AnalystBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 20-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Retail Data Analyst

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to create reports and insights based on data from Bang & Olufsen retailers all over the world – and transform the way we use retail data to make better, informed business decisions.

Together with your team, you are the anchor point for reporting and dashboards, globally securing one single source of truth for business-critical information. Your role in this will be crucial as you collect data from retail stores globally, analyse it and extract insights.

Want to know more?

Customer Relations Teamleder - Aftersales, 37 timer per ugeIKEA, OdenseAnsøgningsfrist: 15-02-2020
IKEACustomer Relations Teamleder - Aftersales, 37 timer per uge

IKEA, Odense

Vi leder efter vores nye Teamleder til vores Customer Relations-afdeling, hvor det primære fokus for rollen er på ”aftersales”. Du identificerer dig med IKEAs værdisæt, og du brænder for at udvikle og sikre en uforglemmelig kundeoplevelse – hver gang! Du ved, at kunden altid er i centrum, og du formår at bidrage til forretningskritiske beslutninger ud fra idéen om, at hver kunde og hver oplevelse tæller.

Du er især den rigtige til jobbet, hvis du er god til at følge op og måle på performance og hurtigt ser, hvor vores udviklingspotentiale er, og således er du dygtig til at forbedre vores planlægning og performance fremadrettet. Den analytiske del af dit arbejde driver dig, og du træffer forretningsbeslutninger på et solidt funderet grundlag, hvor du i høj grad agerer ud fra den data, du har tilgængelig.

Compensation & Benefits ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 20-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Compensation & Benefits Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Would you like to handle everything from the daily operational tasks to the strategy of our compensation and benefits programme – and have a say in how it should look in the future?

Join us and be the one to spearhead our programme with the mission to create the optimal incentive structure that can boost and help drive performance.

Become a part of Bang & Olufsen today and shape the programme of tomorrow.

Facility medarbejder, 37 timer pr. uge, OdenseIKEA A/SAnsøgningsfrist: 10-02-2020
Facility medarbejder, 37 timer pr. uge, Odense
IKEA Odense søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer.
IKEA, Odense
IKEA
Sustainability ManagerJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 19-02-2020
JYSK
Sustainability Manager

JYSK, Brabrand

Are you able to see through a complex supply chain to transform numbers into action, and do you want to impact sustainability initiatives of a big international retailer?

Then you have a unique opportunity, as JYSK is expanding our Communications & CSR Department by adding a Sustainability Manager to manage projects and involve colleagues and relevant departments.

As Sustainability Manager you will play a key role in JYSK´s effort to deliver on the UN Sustainable Development Goals. Furthermore you will play a key role regarding the focus of our sustainability efforts in close cooperation with the Communications & CSR Director of JYSK, and the CSR Manager for Lars Larsen Group.

You Meet possibilities and we offer you...

 • The opportunity to identify important sustainability issues for JYSK throughout our value chain
 • The mandate to define costs and benefits to identify most relevant projects
JYSK
Junior Business Controller/AnalystRosendahl Design Group A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 20-02-2020
Rosendahl Design Group A/S
Junior Business Controller/Analyst

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Vil du med på vores digitale rejse og bidrage til strategisk indsigt gennem data? Drives du af at gøre en forskel for forretningen ved hjælp af data og IT-værktøjer, der gør hverdagen mere transparent og giver mulighed for at tage beslutninger baseret på facts?

Rosendahl Design Group søger en Junior Business Controller/Analyst, som kan hjælpe med at supportere forretningen og især den kommercielle del, ved at skabe faktuel indsigt via data og oversætte data til kvalificeret beslutningsgrundlag for dine kolleger.

Dit overordnede ansvarsområde og din rolle bliver at bistå forretningen med løbende at udarbejde, levere og kvalitetssikre rapporter, primært i Power BI, men også i andre værktøjer, på baggrund af data fra både interne og eksterne kilder.

Rosendahl Design Group A/S
Elev til HR og FinanceKvadrat, EbeltoftAnsøgningsfrist: 18-02-2020
KvadratElev til HR og Finance

Kvadrat, Ebeltoft

Vil du være en del af en international virksomhed, hvor du vil blive en del af vores afdelinger HR og Finance?

Hos Kvadrat vil du få en målrettet uddannelse i en international virksomhed. Vi sørger for, at du i løbet af de to år bliver grundigt oplært i begge afdelinger og vil komme omkring alle aspekter af afdelingernes opgaver og processer. Du vil få egne faste opgaver og vil få ansvar i takt med, at du oplæres indenfor de forskellige områder.

Vores HR afdeling er på 8 personer, og opdelt i et HR Management-team og et HR Development-team. Du vil blive en del af vores HR Management-team på 4 personer. Her vil du få opgaver som:

 • Løn, herunder lønbehandling I mindre danske og udenlandske datterselskaber
 • Bogføring af lønrelaterede posteringer
 • Pension, sundhedsforsikringer mv.
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Nykøbing MorsJYSKAnsøgningsfrist: 18-02-2020
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Nykøbing Mors

JYSK

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor du får lov til at stå i spidsen for dit eget team og hvor du får personlig udvikling? Hvor muligheden for at skabe synlige resultater gennem dit team, går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en kultur med hurtige og praktiske beslutninger på alle niveauer i organisationen
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
SÆLGER / ASSISTANCEMEDARBEJDER / ELEV - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 31-01-2020
SÆLGER / ASSISTANCEMEDARBEJDER / ELEV - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne i Slagelse søger en dygtig assistancemedarbejder til butikkens modetøjsafdeling hurtigst muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Slagelse
Jobcenter
Supply Chain CoordinatorVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 17-02-2020
Vipp
Supply Chain Coordinator

Vipp, København

Vipp er en dansk, familieejet designvirksomhed i vækst. Vi vokser på tværs af landegrænser, og vores produktportefølje spænder i dag fra accessories til belysning, komplette køkkener og en nylig lanceret møbelkollektion. Med udvidelsen af vores produktportefølje bevæger vores værdikæde sig fra at være lagerførende til i højere grad at være made-to-order. Vi søger derfor en dygtig Supply Chain Coordinator til at forstærke vores logistiske flow.

Du vil indgå i et team bestående af to Supply Chain Coordinators samt en Supply Chain Manager, hvor du vil være en vigtig ressource i arbejdet med at optimere og sikre Vipps flow af ind- og udgående varer – primært vores køkkener og nye møbelkollektion.

Ansvarsområder

 • At koordinere på tværs af hele værdikæden – både internt og eksternt.
 • At håndtere og supportere kundeforespørgsler.
 • At følge op på indkøbsforslag, herunder fokus på at levering sker fejlfrit og til tiden.
Vipp
Supply Chain ManagerVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 17-02-2020
Vipp
Supply Chain Manager

Vipp, København

Vi vokser på tværs af landegrænser, og vores produktportefølje spænder i dag fra accessories til belysning, komplette køkkener og en nylig lanceret møbelkollektion. Med udvidelsen af vores produktportefølje bevæger vores værdikæde sig fra at være lagerførende til i højere grad at være made-to-order. Dette stiller nye krav til vores værdikæde, og vi søger derfor en dygtig Supply Chain Manager, som vil føre an i implementeringen af denne transformation i vores supply chain-enhed, som i forvejen består af to Supply Chain Coordinators.

Som Supply Chain Manager vil du være en del af Vipps supply chain-enhed. Du vil blive ansvarlig for at optimere virksomhedens flow af ind- og udgående varer samt sikre en agil værdikæde.

Ansvarsområder

 • At sikre et højt serviceniveau for Vipps produktsortiment i tæt samarbejde med leverandørerne og produktudviklingsafdelingen.
 • At udvikle agile og kostoptimerede værdikæder af både eksisterende og kommende produktioner.
Vipp
Student Assistant for Display MarketingBang & Olufsen A/S, Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 16-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Student Assistant for Display Marketing

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

As part of our Media team, you will be working 2-3 days a week supporting our Display Marketing Manager. Doing so, you get to help with planning and executing paid social media and display banner advertisements. Handling a wide range of hands-on tasks, you will help optimise ongoing campaigns as well as contribute to the strategy for new ones. In short, your key tasks will be to:

 • Develop and set up paid social media campaigns, e.g. supporting our Global Marketing team on sponsored campaigns for Instagram, Facebook and LinkedIn
 • Support the Media team in developing media buying activities and help ensure a consistent, on-brand customer experience across multiple digital channels
 • Measure and analyse campaign performance
 • Assist in identifying digital trends and insights and help develop a test and learn plan
Learning Content ManagerBang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 16-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Learning Content Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

GLOBAL COMMERCIAL TRAINING – RETAIL EXPERIENCE – INSTRUCTOR-LED AND DIGITAL PROGRAMMES

Join us to perfect our customer retail experience by delivering world-class digital and instructor-led training programmes for retail staff worldwide. Your work will help shape our retail identity and have a vital impact on our customers’ encounter with Bang & Olufsen.  

Interested? Click here to find out how you can become our new learning content manager.

Test and Release-manager med IT-arkitekt-baggrundBolia International A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 17-02-2020
Bolia International A/S
Test and Release-manager med IT-arkitekt-baggrund

Bolia International A/S, Aarhus

Hos Bolia udvikler vi banebrydende IT inden for WEB, ERP og APPs m.m. med det primære formål at give gode oplevelser for vores kunder og vores oplevelsesbutikker. Vi launcher til foråret et omfattende Dynamics 365-projekt, der kommer til at erstatte den nuværende ERP-løsning, som baserer sig på AX 2009.

Bolia International A/S

Vi er samtidig i fuld gang med digitalisering af alle vores forretningsprocesser og søger efter en profil, som kan tage ansvaret for release management-processen og sikre governance på tværs af organisationen.

Hovedopgaverne vil være:

 • Planlægning og koordinering af release-processen i samråd med ekstern partner
 • Kommunikere projektplaner, leveranceomfang etc.
 • Koordinere på tværs af alle applikationer og interessenter og sikre, at alle systemer spiller sammen både før, under og efter leverancer
LEGAL AND COMPLIANCE COORDINATORActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 01-02-2020
Actona Company A/S
LEGAL AND COMPLIANCE COORDINATOR

Actona Company A/S, Holstebro

Har du styr på paragrafferne, og kan du formidle dem klart og forståeligt til dine kollegaer? Er du god til at holde dig opdateret på love og regler? Og tager du ansvar for dine opgaver? Så er du måske vores nye Legal and Compliance Coordinator.

Du vil indgå i vores Legal & Compliance-afdeling, der stiller informationer og rådgivning til rådighed for indkøbs- og salgsafdelingen for at sikre, at Actona Company altid overholder gældende krav fra lande, myndigheder og kunder. Du vil supportere dine kollegaer med informationer og tilbud om træning, for at hjælpe både salg, indkøb og leverandører med at opfylde lovkrav.

Actona Company A/S
Økonomimedarbejder – debitorEva Solo A/S, MåløvAnsøgningsfrist: 03-02-2020
Eva Solo A/S
Økonomimedarbejder – debitor

Eva Solo A/S, Måløv

Til vores økonomiafdeling søger vi en ny kollega, som kommer til at have opgaver primært indenfor debitorområdet.

Du bliver en del af et velfungerende team med 4 dygtige og dedikerede kolleger. Afdelingen, der er en del af hovedkontoret i Måløv, varetager alle administrative opgaver for moderselskabet og er samtidig shared servicecenter for datterselskaberne i Norge, Sverige og Tyskland. Vi er en dynamisk virksomhed, og vi lægger vægt på et godt og tæt samarbejde.

Med reference til Økonomidirektøren vil du få følgende primære arbejdsområder:

 • Daglig registrering og udligning af indbetalinger i alle 4 selskaber
 • Varetagelse af ugentlig rykkerprocedure samt løbende opfølgning på udestående fordringer
 • Ansøgning om kreditforsikring og løbende opfølgning på dækningsbehov
Eva Solo A/S
Logistikmedarbejder til pluk og pakning, fuldtid og...IkeaAnsøgningsfrist: 19-03-2020
Logistikmedarbejder til pluk og pakning, fuldtid og...
For our picking and delivery department at our external warehouse in Brøndby we are looking for a new colleague, who is energetic and an...
Ikea, København
JobsinCopenhagen
LEGAL AND COMPLIANCE COORDINATORACTONA COMPANY A/SAnsøgningsfrist: 01-03-2020
LEGAL AND COMPLIANCE COORDINATOR
Har du styr på paragrafferne, og kan du formidle dem klart og forståeligt til dine kollegaer?
ACTONA COMPANY A/S, Holstebro
Jobcenter
Butikschef til Imerco Grenaa - barselsvikariatImercoAnsøgningsfrist: 14-02-2020
Imerco
Butikschef til Imerco Grenaa - barselsvikariat

Imerco

Vil du stå i spidsen for en flot butik med en god placering i gågaden i Grenaas midtby? Og vil du lede 4 medarbejdere til at opnå de bedste resultater?

Har du appetit på ledelse?
Så tilbyder vi dig en lederstilling, hvor du:

 • får et introduktionsforløb med tilknytning af en mentor fra en nærliggende butik
 • får en grundlæggende certificeret lederuddannelse

Som butikschef er din rolle først og fremmest sammen med dit team, at skabe en salgsklar og inspirerende butik. Din hverdag er primært i butikken, hvor du har overblikket over både kunder og personale. Herudover er en vigtig del af jobbet daglig lagerstyring og kampagneplanlægning, som foregår næsten hver uge.

Imerco
Butikschef til Imerco Home SilkeborgImercoAnsøgningsfrist: 14-02-2020
Imerco
Butikschef til Imerco Home Silkeborg

Imerco

Vil du stå i spidsen for en flot butik med en god placering tæt på byens torv i Silkeborg? Og vil du lede 6 medarbejdere til at opnå de bedste resultater?

Som butikschef er din rolle først og fremmest sammen med dit team, at skabe en salgsklar og inspirerende butik. Din hverdag er primært i butikken, hvor du har overblikket over både kunder og personale. Herudover er en vigtig del af jobbet daglig lagerstyring og kampagneplanlægning, som foregår næsten hver uge.

Andre opgaver vil være:

 • at følge op på salgsparametre og budgetter
 • at coache og inspirere dine medarbejdere til at opnå gode salgsresultater
 • personaleadministration, der indebærer alt fra rekruttering til bemandingsplaner
 • at have det overordnede uddannelsesansvar for butikkens elev
Imerco
IT Teknisk supporterNobia Denmark A/S, Ølgod/TilstAnsøgningsfrist: 14-02-2020
Nobia Denmark A/S
IT Teknisk supporter

Nobia Denmark A/S, Ølgod/Tilst

Er du klar til at tage ansvaret for IT-driften på Nobia Danmarks 3 fabrikker og mere end 150 butikker, hvor du skal bruge alle dine tekniske kompetencer?

Her får du chancen for at sætte din tekniske viden i spil, ved at sørge for, at vores ca. 2.300 brugere kan levere de resultater, som vi er kendt for. Meget afhænger nemlig af, at vi hurtigt og sikkert kan servicere vores kollegaer med daglig brugersupport.

Du bliver en del af vores IT Service Desk team bestående af 9 kollegaer, og vi arbejder med mange forskelligartede IT-opgaver, og er i kontakt med hele organisationen.

Dine hovedopgaver vil bl.a. blive:

 • Netværksfejlsøgning, fejlregistrering og problemløsning
 • Overvågning af driften herunder centralt og decentralt hardware, software samt netværk
 • Samarbejde på tværs af IT, butikker og produktion
Nobia Denmark A/S
Digital Copywriter & SoMe ManagerKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 14-02-2020
Kvik A/SDigital Copywriter & SoMe Manager

Kvik A/S, Vildbjerg

Do you believe words can spark dreams and sell products? We are looking for a colleague to fill a new position as Digital Copywriter & SoMe Manager. You will be part of an international environment and will be responsible ensuring a consistent Kvik Tone of Voice across all our marketing platforms.

As Digital Copywriter you will help write all our digital copy and make sure that we communicate the same way on all our channels such as newsletters, landing pages, Interactive guides, concept texts etc. You will do this in close cooperation with our digital & advertising agency partners and together with our in-house marketing automation team.

As SoMe Manager you will plan, manage & post content on our social media channels and you will succeed with our new SoMe strategy that we recently launched and are continuously improving, to meet the challenges of an ever changing SoMe landscape.

Kvik A/S
Kundeservicemedarbejder til kasselinjen, 12 timer pr. uge, IKEA TåstrupIKEA A/SAnsøgningsfrist: 15-03-2020
Kundeservicemedarbejder til kasselinjen, 12 timer pr. uge, IKEA Tåstrup
Din fornemste opgave i kassen er at servicere de mange kunder, der kommer til kasselinjen, så de oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA.
IKEA, Taastrup
IKEA
Salgsmedarbejder til dagligstuen, 32 timer per uge, OdenseIKEA A/SAnsøgningsfrist: 15-03-2020
Salgsmedarbejder til dagligstuen, 32 timer per uge, Odense
Som salgsassistent til dagligstuen brænder du for at sælge og skabe fantastiske kundeoplevelser med dit gode værtsskab.
IKEA, Odense
IKEA
Vil du varetage stamdatalister i Excel – og vedligeholde vores hjemmeside?Jobindex A/SAnsøgningsfrist: 09-02-2020
Jobindex A/S
Vil du varetage stamdatalister i Excel – og vedligeholde vores hjemmeside?

Jobindex A/S søger for Lavabo i Vamdrup

Hos Lavabo er vi kendte for at levere smukt, tidløst design i form af håndvaske, armaturer, toiletter og brusevægge.

Vi oplever et stigende antal ordrer fra vores kunder over hele Norden. Dine opgaver bliver at:

 • opdatere og vedligeholde vores stamdatalister i Excel med information om vores kunder/kundeaftaler, produkter og produkt-add-ons
 • vedligeholde vores hjemmeside mht. tekst og billeder – til at hjælpe dig har vi har en ekstern designer og webansvarlig til at stå for det tekniske
 • komme med input til indholdet i vores kataloger, som vores eksterne designer sætter op
 • lave og udsende nyhedsbreve i forbindelse med nye kampagner
 • være backup på telefonen for internt og eksternt salg ift. ordrer og andre kundehenvendelser.
Jobindex A/S
Adelingsleder, brugskunstSinnerup, KoldingAnsøgningsfrist: 13-02-2020
Sinnerup
Adelingsleder, brugskunst

Sinnerup, Kolding

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som afdelingsleder i vores brugskunst/design-afdeling hos Sinnerup lige noget for dig.

Som afdelingsleder får du stort ansvar i vores design/brugskunst-afdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar
 • Generelt sikre, at der er styr på din afdeling

Som afdelingsleder sørger du for, at afdelingen kører på skinner. Du er til stede i butikken og fungerer som backup for medarbejderne. Det er dit ansvar, at praktiske opgaver bliver udført, og at afdelingen når sine mål. Du sørger for at medarbejderne er involveret i udviklingen af butikken, og at alle har lyst til at bidrage og komme med ideer. Når holdet fungerer, har du løst din opgave godt.

Sinnerup
Teamleder med kommerciel baggrund til IKEA Food, 37 timer per ugeIKEA, AalborgAnsøgningsfrist: 12-02-2020
IKEATeamleder med kommerciel baggrund til IKEA Food, 37 timer per uge

IKEA, Aalborg

Vi leder efter dig, der har erfaring indenfor det kommercielle område. Det kan være, at du har erfaring i en større detailkæde eller som butikschef i franchisesektoren, eller måske har du erhvervet kompetencen på anden måde.

Du vil have en lang række ansvarsområder indenfor det kommercielle område, fødevaresikkerhed og personaleledelse, og du kan forvente en varieret hverdag med en lang række af spændende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være;

 • Daglig ledelse af 25 medarbejdere i restauranten (kasselinjen og opvaskeområdet)
 • Personaleudvikling – herunder afvikling af 1-1-samtaler, lønsamtaler, udviklingssamtaler og ad hoc-personalerelaterede opgaver
 • Ansvar for at tiltrække og fastholde eksisterende gæster og sørge for, at restauranten i IKEA er inspirerende, og et sted gæsterne vil besøge.
People and Culture Generalist, 37 timer per ugeIKEA, BrøndbyAnsøgningsfrist: 31-01-2020
IKEAPeople and Culture Generalist, 37 timer per uge

IKEA, Brøndby

I IKEA Brøndby søger vi en P&C Generalist, som kan omsætte forretningsmæssige behov til konkrete initiativer i tæt samarbejde med lederne. Du vil som generalist have ansvar for vores medarbejdere i Brøndby, hvor du støtter lederne og medarbejderne omkring personalerelaterede forhold. Du kan forvente, at du blandt andet skal:

 • Udføre forskellige typer af operationelle opgaver relateret til P&C med sans for kvalitet
 • Understøtte udviklingen af forretningskompetencer og resultater
 • Støtte lederne med at skabe engagement og personalefastholdelse gennem solid forståelse af medarbejdernes forhold
 • Implementere sundheds- og trivselsinitiativer
 • Sikre at kommunikation med medarbejdere er ensartet og bygger på IKEAs kultur, værdier og brand
PraktikantNobia Denmark A/S, ØlgodAnsøgningsfrist: 12-02-2020
Nobia Denmark A/S
Praktikant

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Til uddannelsesafdelingen hos Nobia Danmark

Drømmer du om at arbejde med udvikling af mennesker og digitalisering i fremtiden? Så har du en unik chance for at få relevante erfaringer i en større dansk virksomhed præget af et uformelt og internationalt miljø med mange spændende opgaver.

DIN PRIMÆRE OPGAVE
Udvikle og optimere vores School of Excellence-platform, som er vores e-learning platform, hvor vi træner og uddanner vores sælgere på tværs af vores markeder, primært Danmark, Sverige og Norge. Fokus er at få nye medarbejdere hurtigt og effektivt klædt på til at præstere i deres nye stilling samt øge kompetencerne hos de erfarne medarbejdere. Samtidig vil du være med til at bidrage med udviklingen af en læringseffektmodel på e-learning. Udover de nævnte opgaver vil du også komme med ud, når vi afholder diverse arrangementer, blandt andet vores store Nordic Graduation. Derudover vil der løbende komme opgaver ind, som der skal løses.

Nobia Denmark A/S
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i HorsensDeltidJysk HorsensAnsøgningsfrist: 15-03-2020
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i HorsensDeltid
Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben...
JYSK, Horsens
JYSK
Dekoratørelev - IKEAIKEAAnsøgningsfrist: 14-03-2020
Dekoratørelev - IKEA
Candidate profile (text) - Default language Som vores nye dekoratørelev er du en kreativt tænkende person, der er passioneret omkring menneskers liv og indretning i hjemmet.
IKEA, Brøndby, Gentofte, Taastrup
elevplads.dk
Resultatorienteret sælger med stort driveKvik A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 12-02-2020
Kvik A/SResultatorienteret sælger med stort drive

Kvik A/S, København

Hos KVIK København arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi en erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg. Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gåpåmod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Vi tilbyder:

 • en spændende hverdag, hvor der er højt til loftet og ikke mindst plads til udvikling
 • masser af back-up fra et stærkt og velfungerende bagland
 • grundig oplæring både indenfor salg og produkter
 • et uformelt og dynamisk miljø
 • en løn, der svarer til dine kvalifikationer og kompetencer
Kvik A/S
salgselev - IKEAIKEAAnsøgningsfrist: 14-03-2020
salgselev - IKEA
Candidate profile (text) - Default language Som vores nye salgselev brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger.
IKEA, Brøndby, Gentofte
elevplads.dk
Design ManagerGABRIEL A/SAnsøgningsfrist: 10-03-2020
Design Manager
In order to strengthen and further develop the organization around innovation and product development we are looking for a Design Manager to a newly created position.
GABRIEL A/S, Aalborg
Jobcenter
FRANSKTALENDE TALENT TIL TRAINEEFORLØBActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 11-02-2020
Actona Company A/S
FRANSKTALENDE TALENT TIL TRAINEEFORLØB

Actona Company A/S, Holstebro

Vil du være med på holdet hos én af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler? Hos Actona Company tror vi på talenter, og vi arbejder konstant med at udvikle vores egne kommende stjerner. Vi søger derfor en fransktalende salgstrainee til Actona Company.

Hos Actona Company er dine kompetencer udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor du kommer med på holdet hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører af moderne møbler.

Som ansøger til en traineestilling hos Actona Company, forventer vi, at du har en relevant uddannelse – gerne inden for handel, dog er dine sproglige franskkompetencer klart vigtigst.

Actona Company A/S
Senior Systems Consultant, IT Server OperationsJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 11-02-2020
JYSK
Senior Systems Consultant, IT Server Operations

JYSK, Brabrand

Do you thrive in a dynamic environment, by working close with the IT organisation and are self-driven, then we may have the job for you.

As part of our Server Operations team, you will be joining a team of highly skilled colleagues whose strengths is to operate in an agile environment and as a Senior Systems Consultant; you are responsible for systems and services critical to the business, making sure that the business can work uninterrupted.

JYSK

Within the IT department, you will become a part of a team with more than 10 consultants and work closely with colleagues from other departments, at our location in Brabrand. You must expect a few travel days a year to other JYSK countries to assist and collaborate on projects.

JYSK
Project ManagerVipp, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 11-02-2020
Vipp
Project Manager

Vipp, København

Sammen med to andre projektledere og tre produktudviklere vil du i stillingen som Project Manager blive et vigtigt led på tværs af hele organisationen. Du vil primært være bindeled mellem vores designer, udviklere og vores leverandører, men bliver også tovholder i kommunikation mellem vores interne logistik-, kommunikations- og salgsafdeling.

De primære opgaver vil indebære udvikling af nye produkter indenfor møbel- og lyssegmentet, samt optimering og vedligehold af de eksisterende.

Du vil i stillingen som Project Manager blive ansvarlig for:

 • at styre og drive strategiske udviklingsprojekter fra designoplæg til færdigt produkt
 • at styre og følge op på tidsplan, økonomi og kvalitet på de enkelte udviklingsprojekter
 • at sørge for de nødvendige certifikater og godkendelser under udvikling af nye produkter
 • at kommunikere med eksterne udviklingspartnere for at sikre kontinuerligt momentum
 • at optimere og vedligeholde eksisterende produkter
Vipp
BUTIKSCHEFBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 31-01-2020
BUTIKSCHEF
Bahne i Lyngby søger en dygtig og erfaren butikschef snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Recovery/Rodebutiksmedarbejder, 10 timer pr. uge, OdenseIKEA A/SAnsøgningsfrist: 01-02-2020
Recovery/Rodebutiksmedarbejder, 10 timer pr. uge, Odense
Denne stilling er for dig, der brænder for at møde vores kunder og give dem en fantastisk oplevelse i Rodebutikken.
IKEA, Odense
IKEA
FRANSKTALENDE TALENT TIL TRAINEEFORLØBACTONA COMPANY A/SAnsøgningsfrist: 15-02-2020
FRANSKTALENDE TALENT TIL TRAINEEFORLØB
Vil du være med på holdet hos én af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler?
ACTONA COMPANY A/S, Holstebro
Jobcenter
SÆLGER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 31-01-2020
SÆLGER - BOLIG
Bahne i Shoppen Aalborg søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Aalborg SV
Jobcenter
SEO Specialist, E-business (maternity cover - 12 months)JYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 31-01-2020
JYSK
SEO Specialist, E-business (maternity cover - 12 months)

JYSK, Brabrand

Can you say “Yes” to:
Global SEO experience?
Passion for E-business and business results?
Strong coordination and motivation skills?

We are looking for a SEO Specialist with a strong commercial drive who is ready to drive and coordinate our SEO efforts and results across all 21 JYSK countries in close collaboration with our agency.

Are you passionate about developing and strengthening SEO traffic and conversions across the 21 countries that make up JYSK Nordic Region? Do you want to take an important role in the fast growing E-business at JYSK Nordic Region?

JYSK
Restaurantmedarbejder til IKEA Food, 32 timer pr. uge, OdenseIKEA A/SAnsøgningsfrist: 01-02-2020
Restaurantmedarbejder til IKEA Food, 32 timer pr. uge, Odense
Som ny medarbejder i IKEAs restaurant, brænder du for at give kundeservice i særklasse til vores mange kunder, når de trænger til...
IKEA, Odense
IKEA
Ungarbejder (Under 18 år) til vareudlevering, 8 timer pr. uge, ÅrhusIKEA A/SAnsøgningsfrist: 01-02-2020
Ungarbejder (Under 18 år) til vareudlevering, 8 timer pr. uge, Århus
Vi søger lige nu kolleger under 18 år til bl.a. at sørge for, at alle vores kunder får udleveret de rigtige varer uden fejl og mangler.
IKEA, Aarhus N
IKEA
Product Quality AnalystIkeaAnsøgningsfrist: 12-03-2020
Product Quality Analyst
As a person you are passionate about people, business, IKEA’s purpose and continuously driving better performance and growth.
Ikea, København
JobsinCopenhagen
Grafiker til inhouse marketingafdelingF&H A/S, ViborgAnsøgningsfrist: 09-02-2020
F&H A/S
Grafiker til inhouse marketingafdeling

F&H A/S, Viborg

Engageret og erfaren grafiker med fotoerfaring søges til vores grafiske team i Skandinaviens største bolig-brandhouse.

Daglige arbejdsopgaver:

 • rentegne emballager, kataloger m.v.
 • packshot-fotografering
 • printe og færdiggøre tryksager

Din baggrund og dit grafiske blik gør, at du selvstændigt kan indgå i produktion/rentegning af emballager, salgsmaterialer, kataloger, POS m.v. til vores afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Har du erfaring med fotografering og billedbehandling, vil det være en fordel, da vi har eget fotostudie.

Digital designerSociety of Lifestyle, IkastAnsøgningsfrist: 05-02-2020
Society of Lifestyle
Digital designer

Society of Lifestyle, Ikast

Lever og ånder du for digitalt design med fokus på at optimere UX og UI, og har du lyst til at anvende dine udviklingskompetencer i en forretning på en digital mission? Har du det, der skal til, for at løfte forretningens ansigt udadtil? Så er det dig, vi søger! Du skal være med til at flytte bjerge og sætte den digitale, visuelle retning for vores fire brands.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • At bygge bro mellem teknik og æstetik gennem lækre, digitale designs
 • Løfte og udvikle udtryk samt brugervenlighed på digitale platforme (B2B, B2C og pressebank)
 • Udvikling af prototyper, hvor ny UX kan afprøves
Resultatorienteret køkkensælgerKvik A/S, AabenraaAnsøgningsfrist: 31-01-2020
Kvik A/SResultatorienteret køkkensælger

Kvik A/S, Aabenraa

Hos KVIK Aabenraa er missionen klar: At sælge dansk design indenfor køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik tilbyder

 • En unik mulighed for at skabe flotte salgsresultater med et stærkt brand.
 • At blive en del af en veletableret køkkenforretning med et højt tempo.
 • Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet.
 • Grundig oplæring i salg, koncept og produkt.
 • Back-up fra et stærkt brand og velfungerende bagland.
Kvik A/S
Medarbejdere til vores produktionDinesen Floors A/S, RøddingAnsøgningsfrist: 07-02-2020
Dinesen Floors A/SMedarbejdere til vores produktion

Dinesen Floors A/S, Rødding

Til vores produktion i Jels søger vi energiske og ansvarsfulde medarbejdere.

Du skal kunne bruge et håndværktøj og har måske en håndværksmæssig baggrund. Du er mødestabil og fleksibel og vil indgå i vores kvalitetskontrol. I hele vores produktion lægges der stor vægt på kvalitetsforståelse, minimering af spild og optimal udnyttelse af råtræet.

Dinesen er en dansk familievirksomhed med en 121 år lang historie. Vi leverer i dag ekstraordinære plankegulve og skræddersyede løsninger med træ til hele verden, og kunderne tæller både private, byggefirmaer, arkitekter og designere.

General AccountantKvadrat, EbeltoftAnsøgningsfrist: 06-02-2020
KvadratGeneral Accountant

Kvadrat, Ebeltoft

We are looking for two General Accountants to join our Finance Department in Ebeltoft, Denmark.

We are looking for one General Accountant to assume the primary responsibility for the monthly financial reporting and overall financial accountability for one of our Danish development companies involved in acoustics. A few additional tasks will be added to the position in time.

We are looking for one General Accountant to assume the primary responsibility for the monthly financial reporting and overall financial accountability for one of our Danish development companies involved in upcycling of used and discarded textiles. A few additional tasks will be added to the position in time.

In both positions as General Account, your role is to ensure accuracy of the reported figures to support business decisions, and you will be responsible for the month end reporting and bookkeeping.

E-commerce koordinatorSociety of Lifestyle, IkastAnsøgningsfrist: 07-02-2020
Society of Lifestyle
E-commerce koordinator

Society of Lifestyle, Ikast

Brænder du for e-commerce og elsker at nørde med det tekniske? Er du struktureret og kan samarbejde naturligt på tværs af en organisation? Og elsker du at have en bred snitflade inden for online salg og udvikling af websystemer, så er det måske dig vi leder efter.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Strukturering og koordinering af udviklingsopgaver i samarbejde med de øvrige afdelinger og det tekniske team
 • Test og kvalitetssikring af udviklingsopgaver
 • Drift af platforme (data, kvalitet og fejlfinding)
Sengespecialisten søger deltids sælger til deres butik på AmagerbrogadePersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 07-02-2020
PersonaleBørsenSengespecialisten søger deltids sælger til deres butik på Amagerbrogade

PersonaleBørsen søger for kunde, København

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

Sengespecialisten har i dag 27 fysiske butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

Sengespecialisten søger en deltids sælger til deres butik på Amagerbrogade i København.

Vi søger en profil der sammen med det øvrige personale i butikkerne, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i butikkerne i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Postdoc in Real-Time AlgorithmsBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 05-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Postdoc in Real-Time Algorithms

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to develop real-time algorithms for our Interactive Sound Zones for Better Living (ISOBEL) project. Spend the next 24 months exploring your field of expertise putting theory into action while becoming part of a social team.

As part of the Acoustics & Research team, you will join our open office space in Struer starting early 2020 or as soon as possible thereafter. Here, you will design and develop real-time control algorithms as well as test and implement them. Doing so, you will work independently as the expert within your field while staying in close contact and sharing your research with the rest of the team.

More specifically, you will design sound field control algorithms that incorporate the control of multimodal requirements (e.g. combining prediction models of perceived performance with the physical constraints of the reproduction system).

JYSK distributionscenter i Uldum søger medarbejdere til plukstationerne på aftenholdJYSKAnsøgningsfrist: 06-02-2020
JYSK
JYSK distributionscenter i Uldum søger medarbejdere til plukstationerne på aftenhold

JYSK

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i Trekantområdet, kun 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Vores linje af plukstationer håndterer det fysiske pluk af varer til vores kunder. Linjen består i dag af 31 stationer - 5 depalleteringsstationer samt en robotdepalleteringsstation.

Arbejdsopgaverne vil være: pluk af varer til vores butikker samt depalletering af varer til vores mini load-lager.

You meet possibilities and we offer you…

 • Gode arbejdsforhold
 • En uformel omgangstone
 • Områdets bedste kantineordning
JYSK
Postdoc in Quantification of Quality of ExperienceBang & Olufsen A/S, StruerAnsøgningsfrist: 05-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Postdoc in Quantification of Quality of Experience

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to quantify Quality of Experience for our Interactive Sound Zones for Better Living (ISOBEL) project. Spend the next 36 months exploring your field of expertise putting theory into action while becoming part of a social team.

As part of the Acoustics & Research team, you will join our open office space in Struer starting 1st of June 2020 or as soon as possible thereafter. Here, you will work independently as the expert within your field while staying in close contact and sharing your research with the rest of the team.

More specifically, your main task will be to quantify Quality of Experience (QoE) for users of our Sound Zone systems. The project involves defining QoE for the various user cases. This includes identifying and quantifying both objective measures and subjective attributes of user performance. The final goal is to establish QoE models for the studied user cases.

Nysgerrig elev søges til Marketingafdelingenaida, SkødstrupAnsøgningsfrist: 01-02-2020
aida
Nysgerrig elev søges til Marketingafdelingen

aida, Skødstrup

Vi søger en marketing-/eventelev, der skal bidrage til at styrke aidas varemærke nationalt og international. Som marketingelev kommer du til at indgå på tværs af afdelingen og organisationen, og det er et must, at du besidder ansvarsfølelse, er nysgerrig, god til ord samt kan begå dig på engelsk.

Igennem din elevtid vil du få følgende arbejdsområder:

 • Messeansvarlig: Planning, eksekvering/deltagelse samt opfølgning.
 • Showroom.
 • B2C webshop.
 • Sociale medier: Tone of voice og kommunikation.
Elev til lager og logistikDansani A/SAnsøgningsfrist: 07-03-2020
Elev til lager og logistik
Vi søger en elev, der brænder for en karriere indenfor lager og logistik.
Dansani A/S, Haderslev
Dansani A/S
Studentermedhjælper til Dansani Bathroom StoreDansani A/SAnsøgningsfrist: 07-03-2020
Studentermedhjælper til Dansani Bathroom Store
Til vores konceptbutik søger vi en studentermedhjælper, som kan deltage aktivt i salget til vores kvalitetsbevidste kunder.
Dansani A/S, Haderslev
Dansani A/S
JYSK Danmark søger Lageransvarlig til JYSK i HerningJYSKAnsøgningsfrist: 05-02-2020
JYSKJYSK Danmark søger Lageransvarlig til JYSK i Herning

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og sætte kunderne i første række? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Lageransvarlige, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for lageret og varemodtagelsen
 • muligheden for også at sælge indimellem
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus der belønner salg og gode resultater
Afdelingsleder, modeSinnerup, VejleAnsøgningsfrist: 04-02-2020
Sinnerup
Afdelingsleder, mode

Sinnerup, Vejle

Som afdelingsleder får du stort ansvar i vores modeafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar
 • Generelt sikre, at der er styr på modeafdelingen

Som afdelingsleder sørger du for, at afdelingen kører på skinner. Du er til stede i butikken og fungerer som backup for medarbejderne. Det er dit ansvar, at praktiske opgaver bliver udført, og at afdelingen når sine mål. Du sørger for at medarbejderne er involverede i udviklingen af butikken, og at alle har lyst til at bidrage og komme med ideer. Når holdet fungerer, har du løst din opgave godt.

Vi gør ikke tingene efter en tung manual. Det er dig, der får tingene til at ske og det er dine idéer og din kreativitet, der skal skabe de nye rammer for en lækker og inspirerende afdeling, der kan begejstre og inspirere vores kunder.

Sinnerup
STUDENTERMEDHJÆLPER TIL DIGITAL MARKETINGKvik A/S, VildbjergAnsøgningsfrist: 04-02-2020
Kvik A/SSTUDENTERMEDHJÆLPER TIL DIGITAL MARKETING

Kvik A/S, Vildbjerg

Vi søger en ny studentermedhjælper til vores digitale team. Du vil blive en del af en digital afdeling på i alt 6 kollegaer. Du skal hjælpe os med at opdatere vores digitale platforme: hjemmeside, SoMe og digitale annoncer. Du kommer også til at analysere på vores performance ved hjælp af f.eks. Google Analytics. Du vil lære, at indgå i en spændende og aldrig kedelig proces med 12+ kampagner årligt, som skal leveres til over 150 butikker i 9 forskellige markeder.

Stillingen er ca. 10 timer ugentlig med arbejdsplads i Kvik HQ i Vildbjerg. Du skal supportere vores digitale specialister i deres daglige arbejde og kunne indgå i samarbejde med eksterne bureauer eller samarbejdspartnere.

Kvik A/S
ButikschefSinnerup, RandersAnsøgningsfrist: 04-02-2020
Sinnerup
Butikschef

Sinnerup, Randers

Butikschef til livsstilsvarehus i Randers centrum

Sinnerup

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Du varetager størstedelen af dine opgaver fra butikken og er på den måde til rådighed for kunder og ansatte, samtidig med at du opretholder en tæt føling med butikkens udvikling. Du sørger desuden for, at:

 • dine arbejdsplaner holder, ligesom du kører en stram styring af lønprocenter og drift
 • afstemme fakturaer mv. og videresende disse til vores bogholderi
 • være en dynamo på aktivitetsplaner for butikken i forhold til aktiviteter og markedsføringstiltag arrangeret både centralt og lokalt
 • sikre, at bemanding og IT-systemet er afstemt
Sinnerup
Digital projektleder til Imercos hovedkontor i HerlevImercoAnsøgningsfrist: 31-01-2020
Imerco
Digital projektleder til Imercos hovedkontor i Herlev

Imerco

Trives du i en hverdag med tværgående opgaver i krydsfeltet mellem IT og forretning? Vi søger en ambitiøs digital projektleder til at indgå i vores omni-channel team med reference til chefen for teamet.

Imerco og ikke mindst imerco.dk oplever en positiv udvikling, og for at cementere denne udvikling ønsker vi at styrke vores evne til ikke blot at udvikle ny funktionalitet og nye services, men i lige så høj grad sikre implementering på tværs af organisationen på hovedkontoret og i butikkerne.

Du skal arbejde med:

 • Projektledelse af projekter med afsæt i Imercos omni-channel tilstedeværelse – herunder udarbejdelse af:
  • Implementering og integration af nye digitale tiltag i vores butikker, på imerco.dk og hovedkontoret.
  • Planlægning af opgaver og koordinering af ressourcer internt og hos leverandører, som Impact og Agillic.
  • Udarbejdelse af use-cases samt planlægning af og deltagelse i brugeraccepttests.
Imerco
Application Consultant/SW DeveloperBang & Olufsen A/S, Struer or Kgs. LyngbyAnsøgningsfrist: 02-02-2020
Bang & Olufsen A/S
Application Consultant/SW Developer

Bang & Olufsen A/S, Struer or Kgs. Lyngby

Join us to drive the continued development life cycle of key internal applications in Bang & Olufsen.

You will take responsibility for 2nd level configuration and the development of .NET and Java applications that today support thousands of users worldwide within areas spreading wide from CRM to manufacturing execution processes.

Want to know more?

Erfaren e-commerce manager med et stærkt kommercielt mindsetCane-line A/S, RynkebyAnsøgningsfrist: 02-02-2020
Cane-line A/S
Erfaren e-commerce manager med et stærkt kommercielt mindset

Cane-line A/S, Rynkeby

Brænder du for salg i BtC-segmentet, udvikling, drift og vedligehold af websites og PIM samt for at skabe den mest optimale brugerrejse? Vi styrker vores online-team, og søger derfor en kommerciel e-commerce manager, som kan være med til at udvikle og drive vores digitale platform og sikre kontinuerlig vækst i online-segmentet.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Salgsansvar for vores BtC-kanal, herunder kundekontakt til BtC-kunder
 • Udvikling og drift af vores PIM-system med fokus på automatisering af data
 • Udvikling og drift af Shopify-platform med fokus på løbende optimering af brugerrejsen/UX
Cane-line A/S
Salgskonsulent/sengespecialistPersonaleBørsenAnsøgningsfrist: 03-02-2020
PersonaleBørsenSalgskonsulent/sengespecialist

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten i Hørsholm

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

Sengespecialistens butik i Hørsholm søger en salgskonsulent/sengespecialist, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i butikken i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
JYSK Danmark søger elever til hele landetJYSKAnsøgningsfrist: 03-02-2020
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Focus Lighting i Kokkedal søger lager- og logistikelevFocus Lighting A/SAnsøgningsfrist: 05-03-2020
Focus Lighting i Kokkedal søger lager- og logistikelev
Logistikchef Jesper Crone, jc@focus-lighting.dk, snarest muligt.
Focus Lighting A/S, Kokkedal
elevplads.dk
Controller for Group Forecasting, Planning & Analysis (FP&A)Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or StruerAnsøgningsfrist: 31-01-2020
Bang & Olufsen A/S
Controller for Group Forecasting, Planning & Analysis (FP&A)

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to become the heart of budget and forecasting processes in a global company with multiple product categories, sales units and production facilities - and contribute to the development and continuous improvement of an aspiring world-class finance organisation.

In this crucial role, you will be responsible for our budget and forecasting processes with everything they entail. Moreover, you will be a key problem-solver, crunching numbers and performing deep-dive analyses to make sense of complicated issues. 

QA/QC-teknikerPeopleLinkAnsøgningsfrist: 31-01-2020
PeopleLinkQA/QC-tekniker

PeopleLink søger for Flexa i Fredericia

Nøglerolle mellem produktudvikling, indkøb og leverandører

Som QA/QC-tekniker hos Flexa får du en central rolle i virksomhedens internationale supply chain, hvor du bliver et vigtigt bindeled mellem produktudvikling, indkøbsfunktionen og virksomhedens internationale leverandører.

Din opgave bliver at sikre Flexas kendte høje kvalitet for den del af produktprogrammet, som produceres hos virksomhedens samarbejdspartnere, primært i Europa – men du får også et tæt samarbejde med kvaonen på Flexas egne fabrikker i Estland.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

 • Specifikation af kvalitetskrav i tæt samarbejde med produktudviklingsafdelingen
 • Kontrol og systematisering af data på indkomne varer
Warehouse Management SpecialistJYSK, UldumAnsøgningsfrist: 30-01-2020
JYSK
Warehouse Management Specialist

JYSK, Uldum

Does complexity and the possibility to make an impact in a highly skilled area sounds appealing? Are you at the same time motivated by the opportunities a large company as JYSK with an international profile can offer? Then you might just be the one we are looking for.

You and your team will be the lead group, when it comes to optimize our throughput. This is done by thorough analysis and a mindset of “we can do better”. You will also be the “voice of the Business in Uldum” when it comes to dialogue with our suppliers of equipment. You will eventually be Uldums go-to-person when it comes to our equipment, and together with the operation center and technical department, you will be the major master of knowledge regarding our machinery.

You Meet possibilities and …

 • will get responsibility as quickly as you can manage
 • will increase your skills rapidly in a organization with the newest of logistic technology
JYSK
Teamleder til aftenholdet hos JYSK Distributionscenter, UldumJYSKAnsøgningsfrist: 30-01-2020
JYSK
Teamleder til aftenholdet hos JYSK Distributionscenter, Uldum

JYSK

JYSK leder efter en spillende holdtræner, som motiveres af, at komme i mål med produktionen og som samtidig godt ved, at dette sker gennem teamet.

Du vil som teamleder, skulle varetage de vanlige lederopgaver så som: samtaler, ansættelser og opfølgning. Derud over er du en vigtig allieret i vores vision “Safety First”, hvor et konstant fokus skal sikre en sikker arbejdsplads.

Fra tidligere ved du, at du er i stand til at holde hovedet koldt når situationen er presset og evner stadig at tage de nødvendige beslutninger. Du er også bevidst om, din evne til og værdien af at bevare overblikket og tænke i samlede beslutninger på dit skift.

Arbejdstiden vil være 14.15-22.30. Vi har en konkurrencedygtig lønpakke der bl.a. indeholder bonus, kantine, fitness, medarbejder aktiviteter og mulighed for personlig udvikling for de der vil og kan...

JYSK
Kantinemedarbejder til JYSK Distributionscenter i UldumJYSKAnsøgningsfrist: 27-01-2020
JYSKKantinemedarbejder til JYSK Distributionscenter i Uldum

JYSK

JYSK leder efter en dygtig kantinemedarbejder til Distributionscentret i Uldum

Kan du lide at lave god og lækker mad? Er du frisk på at give en suveræn betjening til kantinens kunder? Og er du en teamplayer, som er god i et fællesskab?

På JYSK’s Distributions Center i Uldum har vi en fantastisk kantine som er værdsat af 470 kolleger. Kantinen er ny restaureret og med en imødekommende og moderne indretning.

Kantinen serverer morgenmad, frokost og aftensmad til ca. 450 gæster. Menuerne er sammensat efter at imødekomme et fysisk krævende arbejde lige såvel som administrativt arbejde.

Senior Frontend DeveloperJYSK, BrabrandAnsøgningsfrist: 27-01-2020
JYSK
Senior Frontend Developer

JYSK, Brabrand

You create great interactive experiences in the frontend and have the portfolio to prove it. You can take a rich prototype an make it come alive in production. You have a Computer Science background and have been doing web development professionally for several years.

JYSK

The JYSK Online Webshops services 100+ million customers in 27 countries. This demands a fluent interaction that is a joy for customers to use. JYSK creates several campaign sites throughout the year; you will discuss and implement the campaign prototypes, and make sure they work great for all customers.

You will become part of the Web Development Team, which is tasked with implementing performant and intuitive user interfaces that scale. You should have an intuitive feeling for usability and aesthetics, but your skills as a software developer is the most important.

JYSK
Tysktalende Sales SupporterPRO&COAnsøgningsfrist: 07-02-2020
PRO&COTysktalende Sales Supporter

PRO&CO søger for by Lassen ApS i Holstebro

Da by Lassen samler sin organisation i Holstebro, er her en unik jobmulighed, hvor du kan kombinere sprogkundskaber med passion for salg og dansk design. Du vil indgå i en spændende rolle i Sales Support Teamet, hvor I sammen lykkes med at komme i mål med opgaverne.

Ansvaret i det daglige er specifikke landeområder, hvor du opbygger relationer til kunderne og sikrer, at ordrer og andre forespørgsler behandles hurtigt og professionelt.

Dine primære opgaver vil være:

 • Besvare alle kundehenvendelser professionelt og med et smil på læben, både på e-mail og telefon
 • Håndtere ordreindtastning og al kundedata
 • Håndtere ordrer fra egen webshop
PRO&CO
ELEVER SØGES TIL SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØBActona Company A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 02-02-2020
Actona Company A/S
ELEVER SØGES TIL SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØB

Actona Company A/S, Holstebro

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, hvor du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab? Hos Actona Company arbejder vi konstant på at udvikle vores egne kommende stjerner, og lige nu søger vi elever til vores Salgs- og Indkøbsafdeling med fælles opstart d. 1. september 2020.

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elevuddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team i enten Salg eller Indkøb, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor din uddannelse er et springbræt for din karriere.

Actona Company A/S