En fokuseretmålgruppe

365DESIGN er et B2B-medie målrettet producenter, detaillister, grossister, agenter og underleverandører i alle grene af den danske design-, møbel- og interiørbranche. Mediet giver dig mulighed for at nå branchen med et budskab via de trykte og digitale brancheblade, nyhedsportalen eller nyhedsmailen, eller en kombination af alle.

Book annonceringUdgivelser

365DESIGN er et B2B-medie målrettet producenter, detaillister, grossister, agenter og underleverandører i alle grene af den danske design-, møbel- og interiørbranche.

Læserne befinder sig primært på top- og mellemlederniveau. Med en annonce får du dermed direkte adgang til at kommunikere dit budskab ud til dem, der sidder på beslutningerne i branchen.

Mediet er abonnementsbaseret, hvilket betyder, at målgruppen er yderst relevant og fokuseret. Mediet læses med stor interesse, og det har en afsmittende effekt på annoncerne. Som annoncør vil du derfor opleve et minimalt kontaktspild.

365DESIGN tilbyder både print og online annoncering på følgende platforme:
365design.dk, nyhedsmail samt brancheblade og messeblade.

annoncering i 365design

Der er i gennemsnit

20.000

månedlige sidevisninger på 365design.dk

Brancheblade og messeblade

365DESIGN udgiver fire årlige brancheblade kun for abonnenter, hvor vi går bagom branchen og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

365DESIGN er abonnementsbaseret og læses af 67 % af den danske design-, møbel- og interiørbranche. Med en annonce i branchebladet bliver du således eksponeret overfor en stor del af branchen med et minimalt kontaktspild, da læserene selv har valgt at modtage bladet, og derfor ikke blot skimmer, men læser indholdet inklusiv annoncerne.

To gange årligt udgiver vi også messebladet 365DESIGN Formland. Dette blad omdeles på Formland-messen og distribueres digitalt gennem nyhedsmailen.

I bladene er der mulighed for forskellige annonceformater. Se de forskellige muligheder ved at klikke på linket nedenfor.

Priser & specifikationer →

365design.dk

365DESIGN holder læserne opdaterede på den nyeste brancheviden på nyhedsportalen 365design.dk.

Flere gange ugentligt opdateres portalen med nyheder og har i gennemsnit 20.000 sidevisninger i måneden.

På 365design.dk er der mulighed for annoncering via dominansbanner og sidebanner. Ved køb af dominansbanner sikrer du dig en topplacering på 365design.dk i en given periode, mens din annonces placering i sidebanneroversigten vil være i rotation med andre annoncører.

Priser & specifikationer →

Nyhedsmail

Tre gange ugentligt (mandag, onsdag og fredag) sender 365DESIGN en nyhedsmail ud til professionelle aktører i design-, møbel- og interiørbranchen med nyheder fra 365design.dk.

Da nyhedsmailen udkommer tre gange ugentligt, vil et annoncebanner i nyhedsmailen derfor opnå stor eksponering. Der er mulighed for tilkøb af forskellige annonceplaceringer i nyhedsmailen.

Priser & specifikationer →
3 ugentlige nyhedsmails
365design

Annoncørbetalt indhold / native advertising

Skal 365DESIGN være dit talerør direkte ud i design-, møbel- og interiørbranchen?

Se eksempler på tidligere bragt annoncørbetalt indhold her >

Hvad er annoncørbetalt indhold / native advertising?

Annoncørbetalt indhold / native advertising er et annonceformat, der er udformet som en artikel og optimeret til at performe hos netop læserne af 365DESIGN.

Når en artikel er markeret med ‘annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for og haft indflydelse på indholdet i annoncen. Indholdet skal leve op til mediets øvrige stil, tone og kvalitet, ligesom det skal være relevant for og målrettet mediets læsere.

Vi kan hjælpe dig – hele vejen fra idé til færdigt produkt

Annoncørbetalt indhold / native advertising udvikles altid i et samarbejde mellem redaktionen på 365DESIGN og annoncøren.

Annoncøren har mulighed for at sende eget materiale til redaktionen, hvorefter der foretages en grundig korrekturlæsning og tilretning, således at indholdet lever op til mediets krav om stil, tone og kvalitet.

Redaktionen tilbyder også at producere hele annoncen efter annoncørens ønsker. Her finder redaktionen i samarbejde med annoncøren kreative og spændende vinkler målrettet branchen og producerer herefter indholdet ved at benytte sig af de journalistiske greb, så indholdet får høj kvalitet og relevans for både læser og annoncør.

Mulighed for annoncørbetalt indhold / native advertising på alle platforme. Hos 365DESIGN er der mulighed for annoncørbetalt indhold / native advertising på alle vores platforme, hvilket vil sige vores nyhedsportal, nyhedsmail samt trykte brancheblade.

Fordele ved annoncørbetalt indhold hos 365DESIGN

  • Redaktionen på 365DESIGN sikrer, at indholdet er målrettet mediets læserne og samtidig lever op til mediets krav om stil, tone og kvalitet.
  • Det er muligt at ramme målgruppen skarpt og præcist med storytelling, og positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader for dermed at skabe awareness, brandloyalitet og engagement.
  • 365DESIGN er et B2B-medie, og din annonce er derfor skarpt målrettet design-, møbel- og interiørbranchens aktører.
  • Med et direkte link fra annoncen til din landingpage kan du drive trafik og samtidig forbedre din virksomheds SEO-ranking.

Kontakt Bente Bitsch Nielsen på mail eller telefon, og bliv klogere på dine muligheder for annoncørbetalt indhold / native advertising.

Priser & specifikationer →

Udgivelser 2023

Nr. 1 – 2023
Udkommer: 17. januar 2023
Annoncedeadline: 4. januar 2023

365DESIGN Formland messeblad Spring 2023*
Udkommer: 17. januar 2023
Annoncedeadline: 9. januar 2023

Nr. 2 – 2023
Fokus på Trends & Traditions bl.a.
Udkommer: 12. april 2023
Annoncedeadline: 23. marts 2023

Nr. 3 – 2023
Fokus på 3 Days of Design bl.a.
Udkommer: 30. maj 2023
Annoncedeadline: 11. maj 2023

365DESIGN Formland messeblad Autumn 2023*
Udkommer: 17. august 2023
Annoncedeadline: 04. august 2023

Nr. 4 – 2023
Udkommer: 09. oktober 2023
Annoncedeadline: 25. september 2023

*Se specifikationer for Formland messebladet her →

Hans

“Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med PEJ Gruppen de sidste par år. En af ambitionerne med samarbejdet var at få vores øget fokus på vores fashion, living og retail e-commerce fulfillment & integrations services ud til et bredere og mere kundeorienteret publikum, end hvad de traditionelle logistik og supply chain marketings- og kommunikationskanaler er i stand til.

Udover at samarbejdet bl.a. har resulteret i en masse spændende diskussioner med ledende beslutningstagere fra en lang række danske virksomheder, så har PEJ Gruppen også været i stand til at yde guidance og feedback, som har været gavn for os.”

Hans Elmegaard
CEO, SGL Fulfillment & Distribution A/S

Samarbejdspartner/annoncør

Book annoncering

Det er ikke bindende at sende en annoncebooking via formularen.

Priser & specifikationer →
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.