Abonnement på 365DESIGN

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af af trykte brancheblade, en online nyhedsportal – 365design.dk – og nyhedsmails.

365DESIGN formidler viden om tendenser og forbrug. Vi skriver om messer, produkter, nyheder, brands og navne samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger. Vi dækker de vigtigste design- og interiørmesser inden messen afholdes og skaber overblik over events og udstillere samt følger op online med de vigtigste nyheder fra de enkelte messer.

Vores vision er at styrke vidensniveauet og innovationsevnen samt at afdække beslutningstagernes behov for viden og inspiration om branchen – og give det til dem!

Det får du med dit abonnement

365DESIGN no. 01 2018

Kick Off seminar
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Online nyhedsportal
Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.

Fire årlige udgivelser
Fire udgaver af 365DESIGN i april, juli, oktober og december

Læs online
Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Nyhedsmail
To ugentlige nyhedsmails med de vigtigste nyheder og begivenheder

Rabatter
Rabat på udvalgte seminarer

Pris: 1.795,-

Alle priser er ekskl. moms
Bestil abonnement

Har du spørgsmål til abonnementet så ring til 97 11 89 00

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i 365DESIGN?
Brancheuniverset formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv. Vi skriver om messer, produkter, nyheder og brands samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger.

Hvor ofte er der nyt?
Lige så tit det er nødvendigt. Dog udkommer det fysiske tidsskrift 365DESIGN 4 gange årligt. Alle disse artikler kan selvfølgelig også læses online, og du kan kommentere på udvalgte af dem.

Hvem er målgruppen for 365DESIGN?
365DESIGN er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet samt alle designinteresserede personer, der ønsker at holde sig opdateret
om branchen som helhed, men også om nye virksomheder, nye produkter, trends og farver.