Abonnement på 365DESIGN

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af trykte brancheblade, en online nyhedsportal – 365design.dk – og nyhedsmails.

365DESIGN formidler viden om tendenser og forbrug. Vi skriver om messer, produkter, nyheder, brands og navne samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger. Vi dækker de vigtigste design- og interiørmesser inden messen afholdes og skaber overblik over events og udstillere samt følger op online med de vigtigste nyheder fra de enkelte messer.

Vores vision er at styrke vidensniveauet og innovationsevnen samt at afdække beslutningstagernes behov for viden og inspiration om branchen – og give det til dem!

Det får du med dit abonnement

Kick Off seminar
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Online nyhedsportal
Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.

Fire årlige udgivelser
Fire udgaver af 365DESIGN i april, juli, oktober og december

Læs online
Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Branchens top 150
Adgang til den dynamiske top 150 over branchens aktører målt på økonomisk performance

Nyhedsmail
Tre ugentlige nyhedsmails med de vigtigste nyheder og begivenheder

Rabatter
Rabat på udvalgte seminarer

Pris: 1.995,-

Alle priser er ekskl. moms
Bestil abonnement

Har du spørgsmål til abonnementet så ring til 97 11 89 00

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i 365DESIGN?
Brancheuniverset formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv. Vi skriver om messer, produkter, nyheder og brands samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger.

Hvor ofte er der nyt?
Lige så tit det er nødvendigt. Dog udkommer det fysiske tidsskrift 365DESIGN 4 gange årligt. Alle disse artikler kan selvfølgelig også læses online, og du kan kommentere på udvalgte af dem.

Hvem er målgruppen for 365DESIGN?
365DESIGN er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet samt alle designinteresserede personer, der ønsker at holde sig opdateret
om branchen som helhed, men også om nye virksomheder, nye produkter, trends og farver.

” I forbindelse med mit arbejde med Trends & Traditions Copenhagen samt Holmris er jeg nødt til at være benhård i prioriteringen af min tid – også når det gælder indhentningen af relevant faglig viden inden for mit arbejdsområde, som er trends, møbler, design samt arkitektur. Derfor har jeg valgt at abonnere på 365DESIGN, der er stærk på fagligheden og har en fremadskuende tilgang til markedet, og som med pej gruppen i ryggen har fremragende tværgående specialister.”Thomas Junker Wiberg, markeds- og udviklingsdirektør/partner hos Holmris.Designbrokers (Abonnent)