Abonnement

Kom på forkant med viden om branchen

Få en abonnementsløsning til 365DESIGN, der giver mening for dig og din forretning

2.200,-

årligt

Pro abonnement

Tre ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

5 brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Top 100 rangliste over branchens aktører

Én billet til årligt Kick Off-seminar

Rabat på udvalgte af pej gruppens konferencer/seminarer

Vælg abonnement

7.500,-

årligt

Business abonnement

Tre ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

10 brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Fuld rangliste over branchens aktører

Live brancheanalyse

Fem billetter til årligt Kick Off-seminar

Rabat på udvalgte af pej gruppens konferencer/seminarer

Vælg abonnement

Prøveperiode

Er du stadig ikke helt sikker?

Prøv et abonnement af i 30 dage– uden binding og helt gratis

Start din 30 dages prøveperiode

Andre, der abonnerer


Hvorfor abonnere på 365DESIGN?


Nyheder

Få nyheder og inspiration leveret i din indbakke tre gange ugentligt, når 365DESIGN sender nyhedsmailen ud. Som abonnent har du fuld adgang til alle artikler. 365DESIGN giver dig således overblik over og dybere indsigt i branchen.

Del med dine kolleger

Opret et login til flere af dine kollegaer på 365design.dk, så de også er opdaterede på, hvad der rører sig i branchen.

Årligt seminar

Kom gratis med til pej gruppens årlige Kick Off seminar, som er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år for livsstilsbrancherne.

Udgivelsesplan 2024


No. 1 2024
12.01.24

Formland Ed.
31.01.24

No. 2 2024
25.04.24
(Trends & tradition)

No. 3 2024
06.06.24
(3 days of design)

Formland Ed.
15.08.24

No. 4 2024
10.10.24

Branchemagasin med dybdegående indsigt

I de fire årlige trykte branchemagasiner giver 365DESIGN dig brancherelevante artikler, som ikke kun berører, men også dykker ned i, hvad der sker i og rundt om design-, møbel- og interiørbranchen – og hvorfor. Du får både overblik og indblik, så du er orienteret om branchens aktuelle udvikling.

følg med live

Branchens udvikling i nøgletal – dag for dag, time for time

Som abonnent har du delvist eller fuld adgang til 365DESIGNS live brancheanalyse, som blandt andet giver dig et økonomisk overblik over, hvordan virksomheder i branchen klarer sig i forhold til tidligere år, og i forhold til hinanden. Se, hvor din virksomhed placerer sig på ranglisten, og følg med i, hvordan de andre i branchen klarer sig.

Sneak peek


365DESIGN nr. 2 2024

Det siger abonnenterne


”Som projektleder på Formland er 365DESIGN og specielt nyhedsmailen det vigtigste redskab til på daglig basis at holde mig ajour med den branche, som vi befinder os i.Det samme gælder for vores sælgerteam, som aktivt bruger nyhederne i deres dialog med kunderne, og måske ligefrem finder nye leads til deres salgsarbejde.Branchebladet er til fordybelsen og nysgerrigheden på branchen, og går flittigt på rundtur i hele vores team.”

– Flemming Andersen,
Projektleder, Formland

Daniel

”Hos Hübsch benytter vi os primært af 365DESIGNs nyhedsbrev og de artikler, der nævnes her. Det giver os en rigtig god indsigt i vores branche med relevante artikler samlet et sted. 365DESIGN for os er lige så meget et talerør, hvor vi som virksomhed i samarbejde med 365DESIGN indimellem kan være med til at sætte fokus på vigtige områder i branchen.”

– Daniel Henriksen
Sales & Marketing Director, Hübsch A/S

“At følge med hos 365DESIGN giver mig mulighed for at få indsigt i forbrugeradfærd, trends og livsstil. Jeg læser altid brandportrætter og opdateringer fra messer. Jeg læser ligeledes trendartikler, og holder mig derigennem opdateret på kommende sæsoners farver og materialer. Netop dette er for mig rigtig vigtigt. Jeg tager på messer og inspirationsture rundt i Europa, men det er godt også at få en anden vinkel på de ting, som man ser. Det kan være med til at be- eller afkræfte, den retning man arbejder i.”

– Lone Bødker Pedersen
Product Manager, Nordlux

Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på 365DESIGN? Vi sidder klar til at hjælpe dig på [email protected] eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

365DESIGN giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

Vi holder dig opdateret på design-, møbel- og interiørbranchen på den online nyhedsportal 365design.dk og i tre ugentlige nyhedsmails. Det trykte branchemagasin udkommer fire gange årligt. Alle artiklerne fra det trykte magasin kan du selvfølgelig også læse online.

365DESIGN er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – design-, møbel- og interiørbranchen. Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet.