fbpx

Abonnement på Branchebladet 365DESIGN

Branchebladet 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for dig, der arbejder professionelt i design-, møbel- og interiørbranchen.

Vi holder dig opdateret i tre ugentlige nyhedsmails og fire årlige udgivelser af det trykte brancheblad.

Med et abonnement på 365DESIGN får du således en unik mulighed for at være opdateret på din branche og til at få dyb indsigt i den nyeste viden om branchen, herunder viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt samtidig med, at du får input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

Glæd dig til…

Næste udgivelse af branchebladet 365DESIGN udkommer den 30. december 2019. Her kan du blandt andet læse:

  • Tema om eksport
  • Messekalender og -optakter
  • pej trend AW 20/21
  • Fokus på spændende brancheaktører

Smugkig på indholdet

Se den fulde indholdsfortegnelse for den aktuelle udgave af branchebladet – 365DESIGN nr. 4 2019 – her, eller se indholdsfortegnelserne for en række af de tidligere udgivelser og få et indblik i, hvad 365DESIGN indeholder: 

365DESIGN nr. 3 2019

365DESIGN nr. 2 2019

365DESIGN nr. 1 2019

365DESIGN nr 4

Det får du med dit abonnement

Kick Off seminar
Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar

Online nyhedsportal
Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
Opret fem logins, og del med dine kollegaer. Se her hvordan.

Fire årlige udgivelser
Fire udgaver af 365DESIGN i april, juli, oktober og december

To årlige udgivelser af Retail Mag
I abonnementet er der også inkluderet to årlige udgivelser af pej gruppens retailmagasin. Retail Mag udkommer i april og oktober. Læs mere om magasinet her.

Læs online
Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Branchens top 150
Adgang til den dynamiske top 150 over branchens aktører målt på økonomisk performance

Nyhedsmail
Tre ugentlige nyhedsmails med de vigtigste nyheder og begivenheder

Rabatter
Rabat på udvalgte seminarer

Pris: 1.995,- årligt

Alle priser er ekskl. moms

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Spørgsmål & svar?

Hvad skrives der om i 365DESIGN?
365DESIGN formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv. Vi skriver om brancheaktører, messer, produkter og nyheder samt sæsonernes trends og farver.  I de trykte brancheblade bringer vi blandt andet dybdegående brancheportrætter og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

Hvor ofte er der nyt?
Vi holder dig opdateret på design-, møbel- og interiørbranchen på den online nyhedsportal 365design.dk og i tre ugentlige nyhedsmails.

Det trykte brancheblad udkommer fire gange årligt. Alle artiklerne fra det trykte brancheblad kan selvfølgelig også læses online.

Hvem er målgruppen for 365DESIGN?
365DESIGN er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet samt alle designinteresserede personer, der ønsker at holde sig opdateret på branchen som helhed, men også om nye virksomheder, nye produkter, trends og farver.

” I forbindelse med mit arbejde med Trends & Traditions Copenhagen samt Holmris er jeg nødt til at være benhård i prioriteringen af min tid – også når det gælder indhentningen af relevant faglig viden inden for mit arbejdsområde, som er trends, møbler, design samt arkitektur. Derfor har jeg valgt at abonnere på 365DESIGN, der er stærk på fagligheden og har en fremadskuende tilgang til markedet, og som med pej gruppen i ryggen har fremragende tværgående specialister.”Thomas Junker Wiberg, markeds- og udviklingsdirektør/partner hos Holmris.Designbrokers (Abonnent)

Bliv opdateret på branchenyt

 

Bliv opdateret på branchenyt. Modtag 365DESIGNs nyhedsmail. 365DESIGN giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske design-, møbel- og interiørbranche, og tager dig med bagom branchen.

Du er tilmeldt. Tjek din indbakke.