Abonnement

Få det hele med

Branchebladet 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for dig, der arbejder professionelt i design-, møbel- og interiørbranchen.

Abonnement

Få det hele med

Branchebladet 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for dig, der arbejder professionelt i design-, møbel- og interiørbranchen.

Det får du

Med et abonnement på 365DESIGN får du en unik mulighed for at være opdateret på din branche og til at få dyb indsigt i den nyeste viden om branchen, herunder viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt samtidig med, at du får input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

365design

Fire årlige udgivelser

Fire fysiske udgaver af 365DESIGN

Online nyhedsportal

Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv. Opret fem logins, og del med dine kollegaer. Se her hvordan

To årlige udgivelser af Retail Mag

I abonnementet er der også inkluderet to årlige udgivelser af pej gruppens retail magasin: 140 siders viden om retail årligt. Retail Mag udkommer i april og oktober

Kick Off

Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick Off-seminar (værdi kr. 1.995,-)

Læs online

Adgang til alle udgaver af branchebladet online

Branchen netop nu

Vi tager temperaturen på design-, møbel- og interiørbranchen og undersøger løbende, om der generelt er vækst, tilbagegang eller stagnation

Branchens top 150

Adgang til den dynamiske top 150 over branchens aktører målt på økonomisk performance

rabatter

Rabatter

Rabat på udvalgte seminarer og konferencer hos pej gruppen

Nyhedsmail

Tre ugentlige nyhedsmails med opdateringer på branchen

Følg virksomheder

Overvågning af udvalgte virksomheder: Bliv opdateret i din mailboks når der er nyt. Se her hvordan.

Pris: 2.000,- årligt

Prisen er ekskl. moms

Udgivelser i 2020

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

365design

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skrives der om i 365DESIGN

Hvad skrives der om i 365DESIGN?
365DESIGN formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv. Vi skriver om brancheaktører, messer, produkter og nyheder samt sæsonernes trends og farver. I de trykte brancheblade bringer vi blandt andet dybdegående brancheportrætter og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

Hvor ofte er der nyt?

Vi holder dig opdateret på design-, møbel- og interiørbranchen på den online nyhedsportal 365design.dk og i tre ugentlige nyhedsmails. Det trykte brancheblad udkommer fire gange årligt. Alle artiklerne fra det trykte brancheblad kan selvfølgelig også læses online.

Hvem er målgruppen for 365DESIGN?

365DESIGN er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet samt alle designinteresserede personer, der ønsker at holde sig opdateret på branchen som helhed, men også om nye virksomheder, nye produkter, trends og farver

Bestil abonnement

Det siger kunderne

Thomas

“I forbindelse med mit arbejde med Trends & Traditions Copenhagen samt Holmris er jeg nødt til at være benhård i prioriteringen af min tid – også når det gælder indhentningen af relevant faglig viden inden for mit arbejdsområde, som er trends, møbler, design samt arkitektur. Derfor har jeg valgt at abonnere på 365DESIGN, der er stærk på fagligheden og har en fremadskuende tilgang til markedet, og som med pej gruppen i ryggen har fremragende tværgående specialister.”

– Thomas Junker Wiberg, markeds- og udviklingsdirektør/partner hos Holmris B8  (Abonnent)

macbook