Hvad er 365DESIGN?

Et branchemedie til profesionelle aktører i design-, møbel- og interiørbranchen

Med 365DESIGN får du og dine kollegaer relevant indsigt i branchen, og I er altid opdaterede på, hvad der rører sig.

Hvad består 365DESIGN af?

365DESIGN er et bredt favnende branchemedie for professionelle brancheaktører, som består af:

  • 4 årlige trykte brancheblade
  • 2 årlige messeudgivelser
  • 2 årlige retailmagasiner
  • En online nyhedsportal
  • 3 ugentlige nyhedsmails
  • Branchens nøgletal og live brancheanalyse
  • Branchens virksomheder og personer
  • Jobbørs

Hvad er visionen bag 365DESIGN?

365DESIGN har en vision om at være bedst til at dække dit behov for målrettet viden om design-, møbel- og interiørbranchen – både på kort og langt sigt.

365DESIGN ønsker at være den foretrukne nyheds- og inspirationsplatform for alle med interesse i eller berøring med branchens udvikling og fremtid.

Hvad skriver 365DESIGN om?

365DESIGN giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

Hvem er 365DESIGN målrettet?

365DESIGN er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – design-, møbel- og interiørbranchen.

Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet.

Abonnement på 365DESIGN

365DESIGN tilbyder eksklusivt indhold til abonnenter, herunder låste artikler på 365design.dk og i nyhedsmailen, trykte brancheblade, adgang til nøgletal og brancheanalyse samt gratis deltagelse på pej gruppens Kick-Off seminar.

Læs mere om de forskellige abonnementsformer her.

Annonceringsprofil

365DESIGN rammer 63 procent af design-, møbel- og interiørbranchen på beslutningsniveau både i forbrugs- og konktraktmarkedet. En annonce i de trykte brancheblade, på 365design.dk og i nyhedsmailen giver derfor synlighed med stor effekt og er uden unødig støj og kontaktspil.

Læs mere om muligheden for annoncering her.

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs mere om de forskellige abonnementsformer her >

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Det siger abonnenterne

Hans

“Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med PEJ Gruppen de sidste par år. En af ambitionerne med samarbejdet var at få vores øget fokus på vores fashion, living og retail e-commerce fulfillment & integrations services ud til et bredere og mere kundeorienteret publikum, end hvad de traditionelle logistik og supply chain marketings- og kommunikationskanaler er i stand til.

Udover at samarbejdet bl.a. har resulteret i en masse spændende diskussioner med ledende beslutningstagere fra en lang række danske virksomheder, så har PEJ Gruppen også været i stand til at yde guidance og feedback, som har været gavn for os.”

– Hans Elmegaard
CEO, SGL Fulfillment & Distribution A/S

Daniel

”Hos Hübsch benytter vi os primært af 365DESIGNs nyhedsbrev og de artikler, der nævnes her. Det giver os en rigtig god indsigt i vores branche med relevante artikler samlet et sted. 365DESIGN for os er lige så meget et talerør, hvor vi som virksomhed i samarbejde med 365DESIGN indimellem kan være med til at sætte fokus på vigtigt områder i branchen.”

– Daniel Henriksen, Sales & Marketing Director, Hübsch A/S

Lars Lyse Hansen

”Vi bruger 365DESIGN til at holde os opdaterede på designbranchen generelt. Mediet har gode artikler med dybde, som er professionelt skrevet. Vi ser 365DESIGN som en troværdig kilde til viden.”

– Bolia, adm. direktør Lars Lyse Hansen

Morten Hansen

”Jeg og den øvrige salgsorganisation hos F&H har stor glæde af 365DESIGN. Derigennem får vi indblik i kommende indretnings- og materialetendenser, og vi kan orientere os om nyt fra kæderne og resten af vores branche.”

– F&H, salgsdirektør Morten Hansen