Hvad er 365DESIGN?

Vision
Vores vision er at være bedst til at dække beslutningstagernes behov for målrettet viden om design-, møbel- og interiørbranchen.

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af af trykte brancheblade, en online nyhedsportal – 365design.dk – og nyhedsmails.

Redaktionel profil
365DESIGN formidler viden om design, trends, livsstil, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter samt sæsonernes trends og farver. Vi dækker de vigtigste events samt design-, møbel- og interiørmesser, inden de afholdes, skaber overblik over datoer og udstillere og følger op på 365design.dk med de vigtigste nyheder fra de enkelte events og messer.

365DESIGN er et professionelt brancheblad – skrevet af professionelle journalister og eksperter – og vi holder fanen højt med hensyn til det redaktionelle niveau, uafhængighed og faglighed.

Målgruppe
365DESIGN er målrettet og skrevet til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer,
indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på
kontraktmarkedet samt alle designinteresserede personer, der ønsker at holde sig opdateret
om branchen som helhed, men også om nye virksomheder, nye produkter, trends og farver.


365DESIGN er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Bestil abonnement
Nyeste udgave af 365DESIGN

365DESIGN no. 01 2018

365design_nyhedsmail

Nyheder fra 365DESIGN?

Tilmeld dig nyhedsmailen og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.