Hvad er 365DESIGN?

Et branchemedie til professionelle aktører i design-, møbel- og interiørbranchen

Med 365DESIGN får du og dine kollegaer relevant indsigt i branchen, og I er altid opdaterede på, hvad der rører sig.

Hvad består 365DESIGN af?

365DESIGN er et bredt favnende branchemedie for professionelle brancheaktører, som består af:

  • 4 årlige trykte branchemagasiner
  • 2 årlige messemagasiner
  • En online nyhedsportal
  • 3 ugentlige nyhedsmails
  • Branchens nøgletal og live brancheanalyse
  • Branchens virksomheder og personer
  • Jobbørs

Hvad er visionen bag 365DESIGN?

365DESIGN har en vision om at være bedst til at dække dit behov for målrettet viden om design-, møbel- og interiørbranchen – både på kort og langt sigt.

365DESIGN ønsker at være den foretrukne nyheds- og inspirationsplatform for alle med interesse i eller berøring med branchens udvikling og fremtid.

Hvad skriver 365DESIGN om?

365DESIGN giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

Hvem er 365DESIGN målrettet?

365DESIGN er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – design-, møbel- og interiørbranchen.

Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere, produktudviklere og aktører på kontraktmarkedet.

Abonnement på 365DESIGN

365DESIGN tilbyder eksklusivt indhold til abonnenter, herunder låste artikler på 365design.dk og i nyhedsmailen, trykte branchemagasiner, adgang til nøgletal og brancheanalyse samt gratis deltagelse på pej gruppens Kick-Off seminar.

Læs mere om de forskellige abonnementsformer her.

Annonceringsprofil

365DESIGN rammer 63 procent af design-, møbel- og interiørbranchen på beslutningsniveau både i forbrugs- og konktraktmarkedet. En annonce i de trykte branchemagasiner, på 365design.dk og i nyhedsmailen giver derfor synlighed med stor effekt og er uden unødig støj og kontaktspil.

Læs mere om muligheden for annoncering her.

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer igang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs mere om de forskellige abonnementsformer her >

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Ønsker du at betale med kort, skal du bestille abonnementet her >

Det siger abonnenterne

Lars Lyse Hansen

”Vi bruger 365DESIGN til at holde os opdaterede på designbranchen generelt. Mediet har gode artikler med dybde, som er professionelt skrevet. Vi ser 365DESIGN som en troværdig kilde til viden.”

– Lars Lyse Hansen
CEO, Bolia

Daniel

”Hos Hübsch benytter vi os primært af 365DESIGNs nyhedsbrev og de artikler, der nævnes her. Det giver os en rigtig god indsigt i vores branche med relevante artikler samlet et sted. 365DESIGN for os er lige så meget et talerør, hvor vi som virksomhed i samarbejde med 365DESIGN indimellem kan være med til at sætte fokus på vigtigt områder i branchen.”

– Daniel Henriksen
Sales & Marketing Director, Hübsch A/S

“At følge med hos 365DESIGN giver mig mulighed for at få indsigt i forbrugeradfærd, trends og livsstil. Jeg læser altid brandportrætter og opdateringer fra messer. Jeg læser ligeledes trendartikler, og holder mig derigennem opdateret på kommende sæsoners farver og materialer. Netop dette er for mig rigtig vigtigt. Jeg tager på messer og inspirationsture rundt i Europa, men det er godt også at få en anden vinkel på de ting, som man ser. Det kan være med til at be- eller afkræfte, den retning man arbejder i.”

– Lone Bødker Pedersen
Product Manager, Nordlux 

”Som projektleder på Formland er 365DESIGN og specielt nyhedsmailen det vigtigste redskab til på daglig basis at holde mig ajour med den branche, som vi befinder os i.

Det samme gælder for vores sælgerteam, som aktivt bruger nyhederne i deres dialog med kunderne, og måske ligefrem finder nye leads til deres salgsarbejde.

Branchebladet er til fordybelsen og nysgerrigheden på branchen, og går flittigt på rundtur i hele vores team.”

– Flemming Andersen,
Projektleder, Formland 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig 365DESIGNs nyhedsmail, få relevante nyheder fra design-, møbel- og interiørbranchen, og bring dig selv og dine kollegaer i front med den nyeste viden.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.