I dag begynder Clerkenwell Design Week, der har etableret sig som Storbritanniens førende uafhængige designfestival, der årligt tiltrækker et internationalt designpublikum til det charmerende område af London.

Clerkenwell Design Week har efterhånden etableret sig som Storbritanniens førende designfestival og tiltrækker årligt et internationalt designpublikum bestående af 34.185 besøgende, hvoraf 64 procent er arkitekter og designere.

Det sker

Mere end 160 lokale showrooms har gjort sig klar til at byde designsamfundet velkommen, og med over 600 kuraterede arrangementer er der noget for enhver smag.

I løbet af de tre dage vil der være nye designprojekter, gadeoptrædener og midlertidige installationer rundt om i Clerkenwell-området. Disse er skabt for at udfordre de besøgendes opfattelse af design samt inspirere og underholde. Der vil også være et væld af arrangementer – lige fra produktlanceringer over samtaler til workshops og eksklusive fester. Men også Lego-byggeri og kaffesmagning vil være på programmet.

Berettigelse

Clerkenwell Design Week kan i år fejre sit 14-års jubilæum. Clerkenwell-kvarteret huser flere kreative virksomheder og arkitekter pr. kvadratkilometer end noget andet sted på planeten, hvilket gør det til et af verdens vigtigste designcentre og den oplagte lokation til en designfestival.

Sidste år blev der brugt 5,4 mia. pund på messen svarende til næsten 46 mia. kroner.

Der er ni danske udstillere til årets Clerkenwell Design Week. Det drejer sig om:
Mater, Søren Lund Møbler, Ege Carpets, Fredericia Furniture, Fritz Hansen, Gabriel, Junckers, Norr11 og Softline.

Fakta

Hvornår afholdes messen? Fra den 23. til 25. maj 2023

Hvor afholdes messen? Clerkenwell, London.

Foto: Clerkenwell Design Week