Annoncørbetalt indhold

Mange webshops skifter platforme som Shopify og WordPress ud med open-source e-handelsplatforme, fordi det er let at skræddersy og skalere op, i takt med at forretningen vokser.

Mange e-handelsvirksomheder oplever, at closed-source platforme som Shopify spænder ben for deres fremtidige vækst, og at de skabeloner og ressourcer, de får stillet til rådighed, ikke længere dækker deres behov, når de vil skalere op. Enten kan webshopejerne ikke tilføje nye funktioner, eller også er det så dyrt, at de opgiver det. Den situation genkender Morten Junge Bertelsen, som Global Head of eCommerce med ansvaret for webshoppen hos Ecooking.

”Det var afgørende for os at gå over til en open-source løsning. Vi vil ikke være gift med et bureau, der bestemmer, hvordan vores shop skal fungere og dermed låser os fast i nogle procedurer, som ikke passer til vores arbejdsprocesser”, mener Morten Junge Bertelsen.

 

Få inspiration til, hvordan din webshop kan følge med dine ambitioner.
Gratis webinar den 13. oktober      

 

Ny, stærk udbyder på det danske marked

Derfor vinder open-source e-handelsplatforme indpas i Danmark blandt både små og store virksomheder. Tyske Shopware er trods sine 20 år en ny udbyder af open-source webshop-platforme på det danske marked og er førende inden for sit felt.

Det toneangivende analysebureau Gartner udgiver hvert år analysen The Magic Quadrant for Digital Commerce. Analysen sammenligner en række IT-virksomheder, og i 2020 udnævnte rapporten Shopwares CMS system til både Adobe Challenger og nicheleder. Flere af verdens mest prestigefyldte brands, fx Aston Martin og Philips, bruger da også Shopware til deres hjemmesider.

Uanset hvilken løsning den enkelte webshopejer vælger, har Morten Junge Bertelsen nogle råd til andre webshopejere.

”Vælg et system, der er nemt at lære – også for medarbejdere, der ikke er så teknisk mindede. Shopwares løsning er drag-and-drop-baseret og er derfor nem at bruge,” siger Morten Junge Bertelsen.

 

Få inspiration til, hvordan din webshop kan følge med dine ambitioner.
Gratis webinar den 13. oktober