Annoncørbetalt indhold

imm cologne afholdes fra den 17. til den 23. januar 2022 i Köln. 

Oplev spændende ideer, inspiration og innovationer på tæt hold. I januar 2022 vil imm cologne være den første store ansigt-til-ansigt event for interiør- og designbranchen, der åbner dørene efter pandemiens udbrud.

Og hvilket bedre sted, til endelig at opleve de store brands og designere personligt, dyrke fællesskabet og opdage fremtidens trends og problemstillinger, end interiør- og designmessen i Köln?

 

Time for an exchange

Mottoet for eventen i januar 2022, ‘Time for an exchange’, opsummerer de to vigtigste aspekter af messen: Det er tid til at mødes ansigt til ansigt igen og udveksle ideer – og skabe noget nyt, der stadig føles som imm cologne. Formatet kombinerer den fysiske messe med digitale ideer – og kobler dem sammen til et unikt koncept.

 

Det personlige møde i starten af ​​året

Messens omdrejningspunkt vil fortsat være det personlige møde i starten af ​​året. At se nye ideer med egne øjne, røre ved materialer, opleve nye innovationer, mødes ansigt til ansigt med gamle bekendtskaber og skabe nye kontakter – intet vil kunne erstatte dette.

I 2022 vil Köln endnu en gang være det perfekte sted at mødes, da der forventes at være 600 udstillere – heraf kommer 74 procent udenfor Tyskland. imm cologne bliver den største interiør- og designmesse i Europa som en relancering af branchen efter coronakrisen.

Den internationale brancheevent vil naturligvis ikke kun præsentere kreative innovationer og de nyeste ideer fra interiør- og designverdenen. Køln ​​er også stedet, hvor de store brands og designere fremviser deres visioner for fremtiden – sammen med de besøgende på messen vil de bane vejen for de vigtigste interiør- og designtrends for de kommende måneder.

 

Strækker sig langt ud over messen

Det andet, nye aspekt af interiør- og designmessen hedder imm cologne 365. Men det betyder ikke, at messen blot bliver udvidet online: Kombinationen af Ambista B2B-forretningsnetværket og imm colognes online-magasin er unik i branchen.

For professionelle aktører inden for interiør og design giver det forretnings- og netværksmuligheder, og så er det et forum for udveksling af inspiration, der rækker langt ud over messen – som nu er tilgængelig 365 dage om året.

 

Få mere information om imm cologne 2022 og køb af billetter, besøg imm-cologne.com →