Annoncørbetalt indhold

imm cologne afholdes fra den 17. til den 23. januar 2022 i Köln. 

Oplev spændende ideer, inspiration og innovationer på tæt hold. I januar 2022 vil imm cologne være den første store ansigt-til-ansigt event for interiør– og designbranchen, der åbner dørene efter pandemiens udbrud.

Og hvilket bedre sted, til endelig at opleve de store brands og designere personligt, dyrke fællesskabet og opdage fremtidens trends og problemstillinger, end interiør- og designmessen i Köln?

 

Time for an exchange

Mottoet for eventen i januar 2022, ‘Time for an exchange’, opsummerer de to vigtigste aspekter af messen: Det er tid til at mødes ansigt til ansigt igen og udveksle ideer – og skabe noget nyt, der stadig føles som imm cologne. Formatet kombinerer den fysiske messe med digitale ideer – og kobler dem sammen til et unikt koncept.

 

Det personlige møde i starten af ​​året

Messens omdrejningspunkt vil fortsat være det personlige møde i starten af ​​året. At se nye ideer med egne øjne, røre ved materialer, opleve nye innovationer, mødes ansigt til ansigt med gamle bekendtskaber og skabe nye kontakter – intet vil kunne erstatte dette.

I 2022 vil Köln endnu en gang være det perfekte sted at mødes, da der forventes at være 600 udstillere – heraf kommer 74 procent udenfor Tyskland. imm cologne bliver den største interiør- og designmesse i Europa som en relancering af branchen efter coronakrisen.

Den internationale brancheevent vil naturligvis ikke kun præsentere kreative innovationer og de nyeste ideer fra interiør- og designverdenen. Køln ​​er også stedet, hvor de store brands og designere fremviser deres visioner for fremtiden – sammen med de besøgende på messen vil de bane vejen for de vigtigste interiør- og designtrends for de kommende måneder.

 

Strækker sig langt ud over messen

Det andet, nye aspekt af interiør- og designmessen hedder imm cologne 365. Men det betyder ikke, at messen blot bliver udvidet online: Kombinationen af Ambista B2B-forretningsnetværket og imm colognes online-magasin er unik i branchen.

For professionelle aktører inden for interiør og design giver det forretnings- og netværksmuligheder, og så er det et forum for udveksling af inspiration, der rækker langt ud over messen – som nu er tilgængelig 365 dage om året.

 

Få mere information om imm cologne 2022 og køb af billetter, besøg imm-cologne.com →